one day..


Mistakes are proof that you are trying

Tack för att du alltid finns där när mitt hopp är borta. Dig som jag inte kan se men känna och höra om är allt jag har kvar. Det är det enda människor inte kan ta.
Det enda jag haft när människor svikit, det enda som får mig att känna att livet är värt något är att ha något att tro på. Är jag ju inte ensam om. Idag är långfredagen. Jag tror på en mening inte slumpen, jag tror på en anledning inte onödan. Något bra måste komma ur allt lidande.
 

så äre

Det är skärtorsdag idag. Och i veckan har jag jobbat lite inte varje dag mene skönt med ledigt.. Har hunnit vara med några vänner. Snackat massor, handlat, simmat lite, kollat kläder, dragit på kryssning. Kom hem idag vid 19 typ och den är redan 22 shit.
Det var kul att komma iväg en stund även om det inte var lugn och ro direkt. Bara najs att vara med trevligt folk och prova att komma på andra tankar. Skrämmer mig själv med de tankar jag går runt och tänker när jag inte jobbar eller är me vänner. Och jag ignonerar de och håller på med annat och pratar och hänger med vänner, jobbar m.m. Men grejen är ju att jag inte borde "fly" fast jag kanske inte gör det iof.. Jag försöker nog bara hitta lösningar på problem hela tiden och inte ge upp. Dock har jag inte hittat den ultimata lösningen så jag mår bra och blir den jag vill vara fullt ut än. Man vill inte visa sig svag man vill inte tänka att vissa saker inte hjälper men så är det ju. Och jag vill fortsätta vara snäll mot alla och bli omtyckt och visa typ alla att dom är värdefulla. Kanske för att jag själv känner att jag inte duger? Men vet inte om jag kommer förändras på den punkten och bli lite mer 'jag skiter i' det kanske behövs. Vissa är för mycket så att de skiter i.. Man ska ju ha en balans där..Annars kanske.. asså ger jag och ger jag och fortsätter att inte stå upp hundra för mig själv så kommer det ju sluta dåligt. Nåt jag insett... Har levt på att tllfredställa alla känns det som och göra glada men att göra mig själv glad då? Det är klart jag gjort det något men har inte livnärt mig på det samma sätt. För jag vill inte vara en jäkla egoist och leva i min bubbla Aldrig! Vad är det för liv. Men jag tänker inte tappa mig själv helt nu så gäller att jag hittar en balans i hur mycket jag ska bry mig om andras viljor och känslor och fokusera på det jag vill och känner. Läskigt är det att fejsa sig själv men måste. Vill inte gömma mig för att jag inte känner att jag duger jämt. Jag vill nå målen och inte vara rädd för att ta lite mer plats längre.. det är ju inte heller något liv. Suck. Jag vet ju vad jag kan utföra.
Deep stuff

Buu

 Crazyy
Hur såg man ut för i tiden? Skoja haha typ bara två år sen det där! Jösses. Vår och sommar kom nu! Och gör mig brun! Och gladare..
 
Aaah! Skönt att skriva av sig lite.. Man hinner inte nu för tiden som förut.. I alla fall om helgen.. Fredagen degade jag med brorsan och somnade typ direkt haha. Igår så var jag med Ida vi promenerade och snackade massa kul. Hon var hundvakt dessutom till en asgullig golden retriver så det var ju inget fel med det heller :).
Senare på kvällen efter massa stress så gick vi på bio "this is 40" var inget speciellt kommer inte ens ihåg vad den handlade om nästan. Det var liksom ingen huvudpunkt i berättelsen om man säger så.
Ikväll ska jag kolla bio igen. Får passa på på helgen hehe.. Med lillebror denna gång och Oz filmen som går just nu. Ska gå och möta upp tonåringen snart :D. Ska bara sjunga färdigt en låt här hemma :)

Längesen nu. Läget?

Söndag idag rätt skönt ändå! Denna vecka har varit helt sjuk.. Grät två kvällar bland annat för jag var så trött troligen! Tuff vecka på jobbet. Men men pengar i fickan iaf. Och jag har konstigt nog orkat simma måndag och tisdag efter jobbet. Och onsdagen åkte jag in till stan och åt god mat med connect-tjejgänget från hillsong som jag inte träffat på ett tag. Inte ens i år..
Har iaf mått upp och ner denna vecka. Det värsta kommer på helgerna för det är då man andas ut och ser allt som man inte ser, tänker och analyserar om på vardagarna.
Vet att jag behöver hjälp lite framåt med det jag vill uppnå även om jag redan uppnått mycket på egen hand och nu är det spara pengar som kommer först egentligen.. Men jag hoppas att mina andra mål ska uppnås jag vill inte stoppas av att jag tror att jag inte kan. Och det kommer inte stoppas, inget mer som jag hoppas på ska gå fel! Även om allt med återhämtning av mig själv kommer ta en del tid. Det är ju ändå det viktigaste nu..annars kan det gå illa. Jag kommer aldrig sluta bry mig om människor så som jag gör men jag måste sluta förbise vad jag egentligen mår bra av också.
Förresten de flesta killar är ju efter i huvet. De ser inte vem man egentligen är de flesta jag stöter på man måste liksom förklara miljoner gånger hur man tänker annars blir det missförstånd hela tiden. Jag försöker ju att inte komma nära någon kille nu eftersom jag mår som jag mår just nu. Har redan litat och gett mycket. Behöver en rejäl paus så jag inte tappar mig själv helt. En sak jag lärt mig men som inte många killar tänker på tror jag är att man inte ska hoppa in i ett förhållande om man inte vill ha ett och absolut inte säga jag älskar dig om man inte menar det.
Aja jag vet iaf vad jag vill för nuet. Pallar inte med krångel mer herregud :). Man tror man har hittat någon men sen drar han. Det har hänt två gånger och den tredje gången lär inte bli så men jag vill ändå vänta och inte hänga med tröga killar som försöker nu som tror man leker 'svårfångad' men nej jag leker 'jag är inte intresserad av dig på det sättet' :) Jag tänker lite innan jag gör vilket är bra annars skulle jag ju antagligen såra dessa som stöter på mig på samma sätt som jag själv blivit sårad och det är ju inte braa. Bam
 
 
 

Fredagkvällen var så sjukt ensam, men idag är det bättre