få upp flåset

Idag var jag hos sjukgymnasten. Kom för tidigt vilket gjorde att jag fick träna själv i början men det gjorde inget. Det var skönt. Jag åkte sen till skolan och åkte skridskor med carro. Så idag har man hållt igång :).
På droger, brott och straff lektionen fick jag dock en dunkande känsla i huvudet. Jag har sovit när jag kom hem också haha. Men har fortfarande ont och hoppas det inte har något med synen att göra typ.
Men ah nu ska jag gå och duscha sen soova, sängen ser så skön ut. Sen är det plugga imorgon två läxor.
Hoppas på övningskörning imorgon också.
Byebye ^^


.

 
Before you speak » Listen
Before you write » Think
Before you spend » Earn
Before you pray » Forgive
Before you hurt » Feel
...Before you hate » Love
Before you quit » Try
Before you die » Live


Söndag

Tumme upp!!

headbang

Tja!
Nu sitter man här vid fejjan och bloggen och tuben igeen.
Igår var en sjukt rolig dag! :)
Jag var ju som sagt på kalas med tina, maria och många fler. Lokalerna blev så fina när alla hjälptes åt! Sen när ungdomspastorn, nu den förra, blev nog förvånad när han kom haha! Nemen vi käka tårta och satt och lyssna på programmet som var sen snackade trevligt!
Sen runt halv elva bestämde jag mig för att åka hem och kika in på sportbaren. Dock var det värsta kön när jag kom haha. Men jag gick och hämtade mitt pass hemma, sen blev det ställa sig i kön oooch paya en del för jackan bajs. Men jag hade riktigt trevligt tiden där :D. Satt och snackade med <3 carro, emilia och daniel mest. Träffade också fredrik längesen det så det var kuul.

Så, nog om gårdagen :P. Jag ska klä på mej kläder snart och sen rulla till pappas bo och vara med syskonen vi ska nog se film och keka pizza mMM.


Jag och carro för lääängesen. Ja vart är de nya bilderna? haha


hihi hej,



Är uppe med tuppen! Haha tönt..
Jag har käkat frukost och ska gå ut snart och vänta in tinas taxi xD sen blir det åka mot midsommarkransen för att dekorera kyrklokalen för deras kära ungdomspastor ska sluta så det blir pary'. Så då tänkte jag hjälpa till snäällt.
Och sen ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. Igår pluggade jag 30 av 100 instuderingsfrågor så har en del kvar men har lite gjort :D.

Sen var jag på coop med emanuel och pappa igår också och hjälpte till att handla. Jag köpte för mycket godis och chips och sprite så idag ska jag äta nyttigt :P. Blev bråk mellan pappa och emanuel om pengar som pappa är skyldig honom -.-.. Tur att jag var där, jag sa till emanuel att jag har vart med om samma sak och att man kanske aldrig får pengarna tillbaka. Men sen ordnade det tydligen sig på något sätt.

Yeah Iallafall, jag gjorde en impulsgrej nyss. Jag tryckte in en navelpiercing i örat på typ tre minuter, SHIT vad ont det gjorde!! Härmade ida där :D. Fast min som jag nu ha i örat är fett ful ska skaffa en annan :).

Nemen oj nu måste jag gå ut :O PUSS.

Jag är så trött på falskhet.

Jag sitter här vid datorn och funderar som vanligt på en massa skit.
Och jag vet att låter jag tankarna rulla sen och om jag samtidigt ska plugga så blir det lite svårt men också blir mitt humör neeeeeeråt bara för att jag egentligen vill göra något istället för att sitta hemma och ruttna. Jag är tvungen haha. Men vill göra något askul så jag garvar ihjäl mig!!!
Åh hatar att tvinga mig själv att plugga. Det är bäst att jag gör lite nu innan det blir kväll ifall jag verkligen vill göra något annat då. Och sen lite imorgon och lite på söndag, men det är ju så mycket, usch!

Vet inte ens riktigt vad jag skriver.
Jag undrar om folk tycker man är falsk om man ibland är tyst? Jag har personligen fått nog av falska människor som inte kan säga hur de känner eller låtsas vara någon de inte är. Men om folk tycker att man är det om man är tyst.. För jag har hört att en person tycker jag verkar falsk. In my aaaas att jag är falsk. Sen känner hon inte ens mig över huvudtaget. Blir fett arg, jag har lust att skrika ut att jag inte vill någon något ont speciellt inte om personen är snäll mot mig. Jag vill skrika ut allt jag känner just nu, att jag inte är falsk att jag egentligen vill sjunga framför folk om jag hade mod bara! M.m.

Jag var tvungen att skriva ner det här känner jag.
Man går och håller för mycket inom sig punkt.

Just when I felt like giving up on us, You turned around and gave me one last touch, That made everything feel better And even then my eyes got wetter..

Plugga ska vi väl se till att orka idag med suuuck. Sen imorgon är det fredag.. jag är nyfiken på vad alla ska göra för någonting i helgen? :) om någon vill skriva här så går det höhö.. Annars får jag väl ringa och så, det är så många man inte träffar så ofta längre det är synd!
Men men nu ska jag gå och sjunga ut lite och kolla vad brorsan och hans kompis gör för bus och ja.. nu har jag ingen fantasi när det gäller saker att skriva om haha så hare bra denna torsdag!

Körde lite 80's tema på outfit idaag haha älskar sånt :), ibland iaf..ser lite sur ut men whatevaa'


:O

Mina besökare på bloggen är idag tre stycken haha xD. Förr i tiden hade jag nio hmm.. jaja skitsamma just nu.
Det har varit så sjukt mycket annat idag så,
Först var jag i skolan vid halv nio.
Vi i företaget fixade med montern m.m. för att stå och sälja ända till kl ett!
Tror ni att någon köpte? Nej. Inte idag. Fasst ingen annan sålde något heller typ, i handel alltså :P. Förutom Hirokis gäng med nudlarna hihi de sålde minsann.
Ah men iaf där stod/satt vi i flera timmar och sen runt två skulle några företag få pengar för att ha haft bäst någonting med sitt uf-företag.. Något företag fick tusen kr, något två och något tre. Grattis haha!
Men aja nu är det skönt att ha det uppklarat med försäljning idag. Sen är det Älvsjö som gäller!
Och däremellan måste vi sälja massor så att det tar slut..

Efter skolan har jag faktiskt bara pluggat :O. Har inte direkt något annat val egentligen nu. Det är obeskrivligt mycket som ska göras (enligt mig). Och det var faktiskt aslängesen jag satt och studerade såhär många timmar. Jag antar att jag tvingar mig själv för att det just är sista terminen :). Men shit nu är jag slut..och det roliga är att jag har gjort två läxor i typ fyra timmar.."droger, brott och straff läxor" jag hatar er! Blö.
Ah imorgon är det andra läxor som gäller. Men jag ska nog hälsa på en kompis också känner att jag vill det :D. Men ah nu ska jag gå och ta min sista chokladbit (magens bästa vän) och en macka, sen..sen.. blir det la sova.

Kram!

Låt: Tim berg- Seek bromance <3

upp och ner humör

ÅÅÅÅh jag blir irriterad för att jag har typ sovit sen jag kom hem från skolan.. Vad f'n är det här? hah.
Sen vaknade jag efter tre timmar och skulle äta asgod mat och sen började jag grina av ingenting typ en låt på radion. Varför ska man vara tjej undrar jag ibland. Fast jag hade inte hellre varit kille bara för att inte ha så mycket känslor men nu idag är saker tyngre än annars just därför..

Till något roligare innan jag blir deppigare.. Jag satt och lyssnade på radion nyss. Haha Emanuel och hans klass är med i vi i femman. De var så duktiga så. Men de förlorade mot den andra skolan med en poäng! SUUURT. Men de kämpade på bra och kanske kommer i tv ändå om de tävlar i en annan tävling,,sista chansen typ. :)
Så nu kommer lilleblo hem snart. Och jag borde sätta mig och plugga men jag känner hur magen värker, tankarna åker runt och ögonen vill stängas. Jag ska fråga om mamma kan ta pengar av mig och köpa red bull, annars kommer jag kanske inte komma igång idag.

Det är viktigt att ligga i nu så det är jobbigt att inte vara sitt piggaste jag när det är så sjuukt mycket som ska blir klart. Men ah klarar andra det ska jag också klara det.
Puuss

 Emila och hennes katt Gustav igår hihi.

Trötter

Idag drog jag till skolan och var där typ en timme. Sen har jag varit med emilia hela dagen. Vi har babblat, kollat roliga klipp och kollat familjen annorlunda, käkat godis.. Aja baja på en måndag haha.. sen fick jag såklart träffa hennes gulliga kattunge oxå :). Fattar inte att det var två månader sen emilia och jag sågs. Men det var kul idag hur som helst och nu är jag hemma och ska väl sova snart för att orka ta mig till naturkunskapen imon. Och asså från och med imorgon måste jag bli piggare..jag var asseg idag.. Det finns ju dom som inte får sova alls här i världen så nu får jag skärpa mig! Och dricka kaffe kanske jag ska prova? Haha. Men nu blir det iaf sängen. Good night

måndag

Jag sitter nu själv och käkar frukost själv hos mina kusiner jag åkte hit igår med Veronica vid sex typ. Nu är det bara Ulrika hemma som mår lite dåligt. Alla andra drog väl runt sju åtta till skola och jobb. Jag ska rulla om en halvtimme ungefär. Juste shit igår när jag vaknade mådde jag illa men jag sov typ till tre så det gick över... Men vilken lördag xD Idas födelsedag. Vi förade några st hos henne först sen till och försökte ta oss in på två ställen men det nej det går ju inte alltid haha så vi hamnade på en bar. Det blev ju ingen dans men väldigt mycket snack. Mycket x). Ah det var najs och hoppas det blir kul nästa helg oxå :D. Men nej nu ska jag gå å borsta tänderna. bye

Ojojoj

Det känns som jag har fett mycket att göraaa. I skolan mest men hemma också orkar inte haha. Jag känner mig lite smålat på samma gång. Jag funderar på att bli piggare genom att springa ute MEN! Jag kommer säkert halka och sen är det för kallt haha. Nemen sen när snön är borta då jäklar!
Aja back to business. Ska ta en durre nu så vaknar jag kanske till till mitt pigga jag
C ya!

Lördag

Grattis på 19-årsdagen Ida!!
Älskarej

 Så fin! <3

01.35

Snabbt inlägg nu för vill sova x).. Jag kom hem nyss typ.. Måste skriva grattis Ida nu denna dag :D! Jag ska skriva mer senare när jag har sovit lite haha. Jag har iaf vart ute ikväll. Jag och Ida prövade metro och..Nu vet vi att det suger get där! Aldrig mer säger jag bara. Haha men jag hade ändå kul var ju med en underbar vän. Aja hörs mer senare denna lördag om vad som ska ske. Godnatt <3

denna fredag och lördag blir det gå ut :)

Ska bara lägga in en grej här på bloggen innan helgens äventyr ;).

15 saker du kanske inte visste om mig! :

Jag är vänsterhänt

Jag bröt nyckelbenet när jag var åtta

Jag sover väldigt ofta med huvudet nedanför kudden

Jag har en för kort muskel i ryggen

Jag finns på youtube

Jag har aldrig ätit sushi

Jag har strulat med en bög

Jag bor med min mor, inte far

Jag är typ chipsberoende

Har bott i Uppsala och i Falun

Jag har aldrig träffat min farmor

Skulle jag vara rik skulle jag bland annat fixa en egen inspelningsstudio

Jag har tix att kolla i glaset innan jag tar dricka

Jag har blivit rörd till tårar av spårlöst och unicefgalan

Jag använder typ aldrig vantar pga att jag tappat så många

..Och mycket mycket meeer som ni kanske inte vet haha busigt.

Puss å ha en bra helg <3

rubrik


Min musiksmak är rätt udda, det vet ju de som känner mig haha :P

Åh vad kul det var att övningsköra efter skolan! Kände mig duktig. Sen är det en annan sak vad andra tycker..haha men jag är på väg att känna rytmen liksom :D. Förut vågade jag inte ens släppa kopplingen för att jag var rädd att få motorstopp x). Men än är det inte klart, mycket kvar som ska stanna kvar i huvudet.

Nu ska jag gå och käka kyckling och ris gott!!
Sen fundera på livet som jag brukar ;) haha. Asså, tänk vad saker förändras hela tiden :o lite småläskigt sådär när jag tänker på det, man är några månader från studenten??

tisdag

Skippade skolan idag. Det kändes som att mitt huvud skulle explodera när jag gick upp imorse plus träningsvärk i ena armen efter 20 hantelövningar, ofta bara i ena armen? haha..
Trots det så har jag senare under dagen varit hos mina kussar :p med veronica för jag ville så gärna träffa deras hund Nea innan den blir vuxen.
Så jädrans söt den e ååh, det är så kul också att den där bebisrösten alltid kommer fram när man prata med djur haha..
Jag fick en försenad julklapp idag av min farbror också spännandee.



 
Bra bild du tog veronica :P. Ne skojar, det var väl min mobil som cpa sig.

Jahap, imorgon är det upp till skolan, måste måste måste!
Och efter det kanske det blir att ta hem en massa av flaskor, (vår företagsprodukt) eftersom carro har fått ha alla tusentals, (nej nu överdrev jag haha) men många hemma hos sig. Kanske jag kan sälja några på vägen hem från skolan? x).
Ironi.. Ne nu ska jag gå,
förresten längtar lite efter helgen redan haha knasigt,
nej nu ska jag snart sova, GODNATT


nej, saker blir inte jämt som man trott

Var icke med emilia igår. Var hemma och tränade ryggen och armarna istället :).. och käkade sen chokladbollar haha. Men det gör ju ingeee. Mmm.
Idag har jag absolut inga planer :D men det är skönt. Vad som helst kan hända..typ.
Jo en sak jag troligen ska göra är att köpa ut (om man nu måste vara arton x)) nikotintabletter till en vän hihi.
Förresten imorse vaknade jag åtta typiskt ju! Så har suttit och kollat solsidan som jag missade igår och minuten haha.
Ah, har suttit vid datan för länge måste gå å fixa kläder och mat nu, Bye.


,


Push the delete button.

Mysig filmkväll igår! I Åkersberga tror jag det heter där jag var. En sovmorgon fick jag idag också till tolv helt underbart.
Men idag blir det plugga lite rättskunskaps-glosor och förhoppningsvis övningsköra lite om inte mamma ska plugga jättemycket.. Sen träffa emilia en stund :) det var ju i november sist :o ojdå, hur blir det så? haha. Nu finns det e del å prata om..
Åh och imorgon är man ledig, sköönt!


15 jan

Jag ska snart gå till bussen för att sedan åka med tina till hennes kompis en bit från kungsängen. Och ha lite mysigt med film och så :). Ska ta en cigg också det behövs just nu känner jag -.-

Behöver göra något kan inte sitta här hemma nu.. J sa för en timme sen att om jag vill så är jag välkommen att bowla med han och några till..(?) Jag daaaaaaaampaaaaaaaaaaaaar :@.
Jag känner hur det brottas på insidan. Några kärlekskänslor kvar mot hatkänslorna, vem tror han att han är? Allt är bra nu och det är bara att bli kompis med alla sina ex för att inte ha sina skuldkänslor kvar!. Jag skrev bara nej punkt. Han sa då "okej :) ha det så bra ikväll :)". Jävla smörare, 

Nej nu måste detta ur mitt huvud och jag ska fortsätta leva som jag har gjort de senaste 4 månaderna.
Suck**

Hejdå..

Ha en underbar kväll <3

Its to late to apoligize?



Jag hatar dig men ändå inte.
Jag vill slippa se dig mer men ändå inte.
Jag vill släppa allt och jag har kommit en lång bit på vägen, jag vill släppa dig helt och vill slippa se din text eller höra din röst. Men ändå inte.
Du var den första jag hade. Den jag gav allt. Det är löjligt att jag känner så för det är du inte ett piss värd.

)?/$)%**"¤¤¤#¤$%?¤€""3@£&##@``^*

Jag vaknade upp imorse av ett sms från "bajskorven nya". Öppnar..

J- Hej är du upptagen idag?
Jag- Nej tror inte det.
J- Okej, då ringer jag när jag har slutat :).                  (whattafuck???????????????????????)
Jag- Varför?
J- Tänkte om du vill så kan vi ses.
Jag svarade snällt- får se.

Vad är det för fel på mig??!!
Jag är nyfiken men vill samtidigt bara skita i det, vilket jag borde jag vet!!
Vill sjukt nog veta vad han har på sitt hjärta (om det finns något) samtidigt som jag bara vill få ut elaka ord, säga saker som han behöver höra. Säga sådant som han inte förväntar sig av mig. Han ringer förmodligen. Det räcker nog att jag snackar i telefonen och frågar VAD ÄR DET DU VILL MIG?. Jag vill svara men ändå inte. 
Suck. Jag vill INTE träffa honom, eller?

En sak ÄR iallafall säker, tro mig! Det kommer aldrig att bli vi två igen. Bara för att jag inte kan klippa det sista bandet mellan oss så betyder det inte att jag viker mig och blir någons kärleksfulla bitch igen.

Igårkväll

Jag drog ut med elin och hennes kompisar vi åkte bil dit fett najs. Jag är taggad på körkort har övningskört idag faktiskt! Det gick bra. Körde dock bara i ett villaområde och runt OK men det duger.
Det funkade faktiskt att vara nykter på mp :P haha. Fast lite tråkigt var det men det försvann när man träffa julia med flera också. Men jag erkänner jag tog en cider! Men det var mest för att jag var törstig på något sött. Inte för att bli påverkad.
Vi åkte tåg hem och jag var hemma runt två, haha det brukar bli typ fem xD men det var skönt. Det som var konstigt var att jag mådde asilla på hemvägen och det måste ha varit rökrummets fel därborta för den dörren var typ öppen så jag tyckte det var asdålig luft när man dansade och sånt jag tror det var därför jag mådde illa.
Iaf nu mår jag bra och det var som sagt kul att träffa folk även om hela stället består av dåliga bekanta ansikten. Men mest bra! Stod och snacka med några som är jobbiga annars men de var shysta igår haha.
Hejra

fredag

BESLUTSÅNGEST SITTER JAG OCH HAR HÄR HEMMA!!!
Dra till carro hade varit mysigt men har ingen dricka och ingen att åka dit med.
Vill till mp lite halvt för några godingar ska dit men då blir det nyktert för mig plus att det är jobbiga människor där också.
Så nu sitter jag och väntar på svar från jennie eller emilia angående vad de ska göra och ifall de kan hänga med mig och göra mitt val lättare.
Jaja..
Jag ska ju vara nykter har jag ju lovat också haha men jag pallar verkligen inte sitta hemma. Har typ sovit och ätit sen jag kom från skolan liksom. Inte mer av den kakan nu känner jag haha.
Jäkla skit, hap får se vad mitt öde blir denna dag,
Heejdå.


försöka är alltid bra.

Hemma då och ska snart göra lasagne till de andra innan de kommer haha hoppas det blir gott.. I skolan rullade det på, det vi gjorde idag var väl att tänka hur vi ska fixa B-active montern det kommer bli skitbra tror jag. Bara vi får allt av produkten sålt också :). Mycket mer har inte hänt idag faktiskt.. Jo sjukgymnasten ja.. Jag ska bara dit en gång i månaden nu typ för hon tror att min rygg kommer bli bra snart med träning hemma. Hoppas det jag försöker ju få den bli bra :/. Men ah annat.. längtar till imorgon vet inte ens 100% vad jag ska göra än ändå! Det är ju helg då! Skönt det efter denna jobbiga vecka.. (eller inte jobbig). Haha har nog kännt så bara för att man varit lite seg antagligen van efter lovet :p.
Jaja ska gå nu pyss.


Kände för att lägga i några asgamla bilder xD, jag ser fett liten ut. Och då på den tiden, när man var femton, fjortisåldern, så tog min  mobilkamera för små bilder haha.
  

I turn to you

Är hemma från Ida sen en stund tillbaka. Var där och snackade om mycket och chillade. Min underbara vän <3. Nu måste jag sova strax ska ju upp till sjukgymnasten imon tidigt. Dröm sött

skolaaa

Sitter och väntar på företagsekonomin nu...
Nu har jag fått mina studentbiljetter sp nu blir det sälja ^^
Efter skolan ska jag ta mig till bro och snacka med ida oså :)).
Shit vad hungrig jag är nu förresten!!!..


elfte/1a


Girl power video! Jag diggar den.

Ja, nu är skolan igång igen och en del grejer att fixa är det ju. UF-företaget, lite rester, kommande prov, leta praktikplats..Förresten sjukt störande idag när jag fick tillbaka naturprovet; 1,5 poäng från VG vilket jag fick på förra naturprovet också! ÅÅÅh :@ så nära haha.

Men men nog om det ska passa på att skriva nu när jag har datan ifred att utan mina vänner hade jag inte varit så stark som jag är. Älskar er! Killar kommer och går men vänner består. Ibland iallafall haha :D

Ah jag och mina förklaringar haha.. Ne nu ska jag ta och lägga in musik på mobilen sen vänta på att Emanuel kommer hem han ska få en fet puss.

måndag, 10e jan

Jag är trött! Men det är jag säkert inte ensam om.
Igår var jag och såg The tourist med Ellinore och kom hem halv ett. Sen kunde jag inte somna.. är man nervös bara för skolan drar igång igen eller? haha. Iaf så var filmen asbra! Drama:gilla Thriller:gilla Action:gilla, den hade allt :)
Jag var även på en fest i Lördags med Tina och Sara och nu har jag lovat mig själv att inte dricka på typ en månad, måste klara det!

Nu ska jag väl sminka mig lite och käka frukost och sätta igång hjärnan igen hehe. Vilket mysigt och långt "sista" jullov lov det har varit :D!

Ciao


Diiirty

Godmorgon


I love you I do

Mycket gick fel.. har det nu bakom mig.
Men är det inte pojkar så är det en kompis, en tjej.

Att göra allt jag kan och räcka till,
det kan inte alltid gå om  den andra inte vill.

Vissa man får råd av säger bara svälj,
problem är skit men man är inte själv,

Vill inte att du ska flytta ifrån och glömma det vi gjort,
det enda jag kommer tänka då är att allt har gått så fort.

Dikt jag skrev denna inte så händelserika fredagskväll.


Ps.

Jag tycker om åsikter så skriv i inlägget innan det här om vad ni tycker det glömde jag säga hihi.

Det som jag tycker är bra med denna dag är att jag var med Elin. Och att jag och Ellinore bestämde att vi ska se The tourist imorgon på bio, får se om det blir fler än vi. Och att övningskörningen gick okej :p. Och de som uppsattar det de har tumme upp!

Det dåliga är att det känns som att vissa nog inte kommer inse deras fel och bättra sig -.-. Bland annat mitt ex som först smsar förlåt m.m. sen puss m.m. vad fan ska det betyda? Som om jag ska springa tillbaka, Iaf..
Det jag skulle komma fram till är att de som tror att de kan bete sig hur som helst mot de som fortfarande bryr sig och finns runtomkring en, borde sätta en tankeställare. Åh irreterad hah.


 
Tänkte hitta en bild från mickes "fest" i förrgår på mig å tina men fanns inte så tog en gammal. 
Love you girl!

ett till försök mehehe.

Ville egentligen inte lägga in den såhär och ta risken att visa mitt fejs ingen  aning om varför jag känner så egentligen men yeah yeha haha. Den är inspelad för nån vecka sen.
Asså shit jag måste säga att jag är sjukt trött även om jag har sovit en del. Pallar inte skola på måndag.. ojojoj hur ska det gå x). 
Skiter i att jag harklar mig lite i början på denna sång haha.



Jag- save tonight. Om man nu kan höra.

give care if u want care

Tja sitter hemma hos Elin. Vi ska nog dra å sova snart haha är lite småtrött efter chillfesten hos micke med tina och juhanna. Ändå sov jag till fyra idag. Jag och elin har sett några filmer och käkat gott.
Pallar inte skriva mer än så haha.
Gonedda gonedda

3 jan.

Bra att länken till min sång fungerar!!! Då har de 6 som besökte min sida antagligen inte hört något haha. Hörde någon så kommentera gärna! Annars lägger jag in dig på fb för där lär det fungera höhö.

Jaja.. Vaknade imorse av att min syrra ringer och frågar om jag kan springa ut med en laddare till henne som hon ville låna. Jag går ut lite småtrött.. och märker att jag har fått ett sms av mitt ex.
Ett rätt långt "Gott nytt år" sms. Sen kommer ett till sms att han bara ville säga att han ångrar allt dåligt och det som han trodde var bra och att jag fortfarande betyder mycket.
Asså fällde en tår av osäkerhet igen.
Svara eller inte svara?. Jag kanske bara skriver gott nytt år tillbaka. Thats it. Skönt att han känner ånger iallafall två dagar efter vad som skulle vart vår ettårsdag. Jag hoppas han var riktigt deprimerad då hehe.

Hur som helst så kommer Ellinore snart hem till mig. Skönt då kan jag fråga henne om något gott råd. Sen kan vi hitta på nå ruuligt :).

<3

Ihihi kände för't



Jag sjunger Save tonight, rätt dåligt ljud men men :)


2010 är förbi men..

2010 är förbi men måste "sammanfatta" mitt år :).

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Ja en massor! Vi nämner bara reste utomlands och gick ut på krogen haha.

Höll du några av dina nyårslöften?
Jag har aldrig sådana.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej

Dog någon som stod dig nära?
Nej

Vilka länder besökte du?
Finland och Spanien

Är det något du saknat år 2010 som du vill ha år 2011?
Ett bra jobb är det enda jag kommer på just nu.

Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
16/1, 1/3, 27/8, 13/12.

Vad var din största framgång 2010?
Slutat bry om vad andra tänker om mig hela tiden. I'm good.

Största misstaget?
Kanske.. kärleken som gjorde mig blind så länge. Och att jag inte har sparat så mycket pengar som jag tänkt.

Har du varit sjuk eller skadat dig?
Ryggen har varit jobbigast.

Bästa köpet?
My phone.

Vad spenderade du mest pengar på?
Känns hemskt att säga men det känns som på alkohol :O. Eller resan kanskee haha.

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Att jag fyllde arton det gav en obesrivlig känsla. Sen alla underbara killar och tjejer som har fått mig att skratta!

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2010? 
"I love the way you lie" typ. 

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Ett starkt Både och!

Vad önskar du att du gjort mer?
Sång-uppträdanden och varit mer bestämd mot idioter.

Vad önskar du att du gjort mindre?
Rökt och.. inte gett så mycket energi av mig själv till de som inte uppskattar den.

Hur tillbringade du julen?
Hos min mormor och morfar i småland.

Blev du kär i år?
Hah rätt så rejält, ja!

Favoritprogram på TV?
Oj.. Ehm "scrubs" kanske.

Bästa boken du läste i år?
Har bara läst en bok och det var i skolan "Glöm att ni har en dotter" så den får det väl bli haha.

Största musikaliska upptäckten?
Mangus Weideskog, Bruno Mars, Jay Smith

Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
Pengar

Något du önskade dig men inte fick?
Data ;)

Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
Var på lillsjön och drack 3,5 or och åt korv med några vänner och veronica ofc i det soliga vädret ;).

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Jobb,
fått ha den man älskade ännu längree, på ett bättre sätt,
och att jag inte skulle vara scenrädd utan komma tillbaka till modet jag hade i nian. 

Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
Stil? Jag har tänkt lika mycket på min stil på insidan som på utsidan. Min stil var väl najs haha.

Vad fick dig att må bra?
Kärleken från vänner och mitt ex.
All hjälp från vänner och visa ord från en psykolog.
Alla partyn och sociala umgängen helt enkelt.

Vem saknade du?
Ibland saknar jag en gammal kompis. Ingen annan tror jag.

Den bästa nya människan du träffade?
Det är många! Men jag måste nog säga Emilia :).

1 jan

Kom nyss heem. Haha gissa var jag var på tolvslaget? På upptåget till uppsala med veronica. Pga att hon missade några bussar från sig så kom vi iväg för sent. Men jag brydde mig egentligen inte så värst mycket 00.00 är ändå bara en tid liksom :p snackade med folks i tel också så helt lugnt.
Iallafall vi var tillslut framme när veronicas kompis veronica (haha) och en till som hette jenny mötte oss. Väl ilägenheten där en elin och joel, tvillingar ^^ bodde så började jag hälsa på alla. Vi var väl nio pers haha men det var grymt sköna och trevliga människor. Jag fick fram min uppsaladialekt också haha. Helt plötsligt när jag kollade på klockan så hade jag suttit på en kökstol och snackat med joel i typ två timmar haha det var deep talk bland annat. Så gullig kille!
Nemen så jag tänkte att det var dags med lite dans och cigg sen blev det mer snack :).
Alla blev lite trötta vid åtta imorse. Jag hittade en egen soffa medan veronica fick dela med de andra haha fett trångt. Så jag/alla typ sov till elva drygt så är lite seg nu.
Crille som jag lärde känna också åkte med mig å V en bit på hemvägen det var trevligt minsann. Oh yes jag ska dit igen!. Fast enligt en tjej där så finns inte så många uteställen om man vill ut i uppsala, men men ändå :). Bilder kan komma på fb hah.

Kan inte fatta att det är första januari?!
Egentligen är detta datum lite painful för mig.. men ska knuffa undan tankarna nu, dunka musik och tänka på allt som 2011 kan ha att erbjuda :).

<3