my heart beats for love



I've been stranded on a lonely street
Got lost in the shadows
Fell hard in the battle
The cries and the suffering
I walked through the darkness
Left broken and heartless

I'm calling out, can you hear my voice?
I'm gonna find you through all the noise
You know there's nothing that I wouldn't do
Shine your light as I reach for you
My heart beats for love
My heart beats for love
It's the sound that I hear
Tells me not to give up
It breathes in my chest
And it runs through my blood
My heart beats for love
My heart beats for love Whoa, oh oh oh yeah

I've been told at least a thousand times It's not worth the struggle
The hurt or the trouble
I keep running up to these front lines
No, I won't surrender I'll wait here forever
Standing here with my flag held high
Can't you see that it's worth the fight?


är sjuker första helgen på lovet :(

Shit igår kom jag hem runt 21 och kände hur jag började kallsvettas och jag hade feber. Jäkla skit! Bara för att jag var ute och sprang fasst jag inte borde gjort det.
Aja idag känner jag mig iaf lite bättre och lyssnar massa go' musik. Denna halloweendag kan jag ju inte dra ut så lika bra att ta det lugnt kanske? Om inget annat kommer upp :).
Jag sitter och funderar på ett hål jag ska ta i örat eller ska jag kalla det piercing kanske men jag tycker det skulle vara snyggt så måste göra det :).. sen är det massa andra saker på min vill ha lista suck..

Ha en bra lördag hej!


hej snygging

Idag hade jag bara en lektion; svenska där vi läste inför Nationella. Vi diskuterade om svordomar det var kul xD och hur det känns att stå framför andra och snacka. (Måste bara tillägga att jag stör mig grovt mycket på en tjej i klassen asså herregud!) Iallafall jag är lite skraj faktiskt gällande efter höstlovet när man ska stå och prata i fem minuter inför klassen på nationella muntligt. Men det tar vi då :D
För nu är det höstlov wihooooo :D:D:D


mycket gjort

Angående det där i studion jag nämnde innan gick inte helt enligt planerna. Även om jag och veronica var där och fixade hennes uppgift och jag sjöng lite så fick inte jag helt det jag ville :P. Så ska dit imorgon också när läraren förhoppningsvis är där.

Och nu äntligen har jag fixat pass.  Jag fick mamma att följa med som bevis på min identitet och efteråt blev hon skitsur för att jag tydligen hade tvingat henne? Åååh.
Iallafall Nu har jag kollat på paradize hotel och i anneli och ska ta och käka min marabou :) som jag nyss köpte och köpte även påladdningskort också som jag har varit utan i typ tre dagar. Alla tror ju att man har dissat de typ x).

 leker teknisk
 haha            
         Mmmm


once a pig always a pig.

Jag känner att jag la ut lite knas saker igår på bloggen bara haha. Men asså igår blev jag irriterad och orkade typ inte skriva för jag var i stan från kl sex till nio och åkte ändå hem utan fixat pass. Som tur var åkte jag inte själv och kanske det var därför det tog sån jäkla tid också xD. Men inget pass "beställt" och orkar inte skriva om varför..

En sak idag som jag tycker är störande är att jag är uppe redan nu! Och jag börjar skolan kl tolv. Men det är för att jag ska ta en dusch sen mot stan till sjukgymnasten. Sen är jag i skolan typ ett typ bara för att det tar tid att åka, drygt.
Ah men då ska jag iaf hjälpa vdn and the rest med grejor i företaget i typ två tre timmar ;D.
Sen blir det hjälpa" syrran med en grej i studio i media :D lalalalala lalala lalala lalalala (8).
Synd att jag är lite hostig fortfarande.. hoppas det försvinner i åtminstone fem min!


:) :/ :( :/ :)

You took my hand, you showed me how
You promised me you'd be around

I took your words and I believed
In everything you said to me

When someone said count your blessings now
'Fore they're long gone
I guess I just didn't know how
I was all wrong
But they knew better
Still you said forever

And ever..
Who knew


HAHA


mmm har lite tråkigt :p

Fem saker DU kanske inte visste om mig ;D :

*Jag älskar att sjunga och det hör nog ihop med att jag i stort sätt alltid har musik på när jag städar/diskar!
*Jag är allergisk mot bråk!
*Jag ska utomlands (utanför norden) för första gången den 13 dec! 
*Vill prova jobbet som flygvärdinna något år i framtiden!
*Jag hade inte levt idag utan min kontaktfamilj och mormor och morfar!


Im glad im not as cold as u.

Idaaaag hade vi naturkunskapsprov och religionsvetenskapsprov idag i skolan sen efter det så har jag sprungit fram och tillbaka haha.
Först banken, handlade, till brunna hämta veronicas skor, lämna tillbaka skor åkte därför runt i jakan med ida<3 för att få tillbaka pengar som jag kan låna ett tag till ett nytt pass/leg. För det börjar bli brottom med att fixa det helt enkelt :p. När vi ändå var i jakan tvingade jag typ emilia att komma ner med min laddare. Kom hem för drygt en timme sen och jag känner att det har varit stress hela dagen nästan. Blir det såhär när man fyller vuxen haha? Ah ungefär tror nästan det.

Iallafall den sista skolveckan rullar på och snart är det lov!!!!! Efterlängtade höstlov som man kan spendera med ens underbara vänner :)


cookies and milk

Mums sitter och käkar chokladkakor och mjölk och sitter och är lite smånöjd efter att ha blockat mitt sl kort som blev snott i förrgår hihihi rätt åt den jäveln som tog det, inte ska den få ha kul inte! Sen kommer jag att få ett nytt kort snart tack vare att mitt kvitto inte var slängt :). Då är det bara legitimationen jag är orolig för och jag hoppas verkligen att någon lämnar in det till polisen eller att det förstörs och att min underskrift inte används till något!
Nu ska jag ta och kolla om jag får övningsköra i regnet det lär ju bli orden 'nej imorgon är nog bättre när det inte regnar'. Jaja.. Annars idag blir det väl plugga natur (inte taggad alls) och fotbad kanske ååh najs.

Asså nu längtar jag till kryssningen och..och alla andra härliga saker här i livet som väntar! För jag orkar iallafall inte mer tjafs och tråkigheter. Det har jag haft nog med.



Haha trodde det var enrique iglesias som sjöng den här låten :D

allt har en anledning


Fuuuuuuuuuuuck

Antingen är jag världens klantigaste människa när jag är full eller så har jag världens äckligaste otur!!!!
Både och antagligen :@.
Jag var med tina,eva,maria och sara på en hemmafest och det var skitkul till ungefär klockan tre då jag hade suttit och garvat med sara så himla länge och kom på att jag en kvart innan hade lämnat min väska utan uppsyn. Mitt busskort och leg blev snott. Min väska låg där öppen under bordet. Fan vad jag är irreterad på mig själv och på den jäveln som tog det där.

Kuul det här behövde jag vekligen. Helvete.


barnkalas

Emanuel ska ha kalas hemma snart haha så då kommer det vara livat här hihi :).

Själv ska jag äta sen skrev ju j nyss "förlåt för att jag inte hörde av mig igår" (som om jag bryyyr mig) "Kan du idag?" (visst sa jag)

Medans massa ungar ändå är hemma hos oss då kanske jag ändå inte får något gjort hemma..

Ikväll vill jag egentligen ta det lugnt men ändå inte haha. Jag vill träffa emilia och ellinore för det var längesen och då blir det ta det lugnt eller fest där jag lär vara nykter pank som jag är. Eller vara med tina och hennes vän maria på något annat party. Beslutsångest här. Film och mys skulle vara skönt eftersom jag har haft ont i huvvet hela dagen. Men jag lär ju vilja festa efter att ha pratat med 'virrpelle' som nu skrev... "Okej jag smsar snart vilken tid jag kommer till kungs." omg vad håller jag på med aja det går nog bra.
ÅÅh ge mig styrka den här konstiga fredagen.

Hoppas dock att alla som läser idag har världens bästa fredag :) <3

and...the memories are back

Jag vill inte ha snöööö!!! Jag tänker bara tillbaka till förra vintern. Praktiken och allt krångel.
Men det var egentligen också en av mina mysigaste vintrar. <3


tanke

Jag vet inte om du gör det för att jävlas, eller för att du är rädd att jag ska glömma dig eller om du faktiskt har något viktigt att säga men jag tänker inte engagera mig och komma springande. Jag tar det som det kommer.

Denna torsdag har jag inte gjort något känns det som. Var i skolan.. hemma och slappat och det enda jag har käkat idag är soppa. Både hemma och i skolan vilket kanske är anledningen till att jag jätte godissugen nu! Jag ska gå å köpaa sen ska jag kolla vad eva har för sig haha. Även om det är sjuuuukt kallt ute usch.


ledig

Igår var jag i skolan efter det sjukgymnast med gymövningar :). På vägen hem mötte jag söta tina på tåget sen gick jag av i jakan för att möta emilia. Vi käka bk och hyrde två skräckfilmer en som jag inte minns vad den hette den handlade om ufon typ och är baserad på verkliga händelser.. sen the grudge 3 haha. Jag sov över där och är nu hemma.

Igår när jag var hos emilia loggade jag in på fb och julio hade skrivit igeeen. Jag har ignonerat honom tre gånger när han har skrivit. Vaf*n ger han sig inte för. Det här läste jag igår;
"kan du sluta ignorera mig det är viktigt! ... alla mina saker blev snodda i portugal där emellan min lur med alla nr och din... jag vet hur jag har påverkat dig ... men snälla messa mig ring mig jag behöver verkligen prata med dig"

Omg säger jag bara -.-
Emilia sa att jag skulle ringa eftersom han att han inte ger sig. Jag gjorde det. Jag hittar inga ord egentligen. Jag frågade vad det är som är så jävla viktigt. Det kan han inte ta på telefon nejnejnej. Jag sa; är det så viktigt att träffa mig så får du komma till kungsängen. Så ah.. imon i kungsängen ska jag träffa honom (ÄRJAGDUMIHUVVET?). Jag kommer inte kunna kolla på honom för då kommer jag bara vilja spotta på honom.

Det har gått två månader nu och eftersom jag inte har sett honom på den tiden så har min kärlek försvunnit mer och mer.. alltså är jag inte lika blind längre. Nu överväger inte längre det braiga det dåliga. Utan tvärtom. Pausen, velandet och otroheten överväger. Skuuulle han vilja ha mig igen kommer jag att skratta eller blir arg. Förhoppningsvis.

Nej nu ska jag övningsköra!!!


Nej

Jag ska inte höra av mig till j har jag bestämt tack var folk runt omkring mig <3.
Han får kämpa och ringa? om det är något viktiiigt. Även om jag är nyfiken på vad han vill. Men nej :).

Till något annat. Jag har gått upp fyra kilo nu på ett år vilket var mitt mål när jag gick på ätc. Så jag väger nu mer åt det hållet som jag ska :). Det känns skönt. Fasst tänker inte kämpa mer nu för då lär jag väga 100 på studenten skoja x)

Nu blir det naturkunskapsplugg och musik. Bye!



You make believe that nothing is wrong until you're cryin'
You make beleive that life is so long until you're dyin'


måndag

Helgen var kul med firande av elin som inte fyller år riiktigt än men det fanns en anledning hihi. Det var kul att träffa hennes släktingar oså..

Idag i skolan var det bajs företagsekonomi som jag inte har intresse för just nu haha sen var det film jalla jalla på svenskan sen samhällsprov, jag håller tummarna även för secko haha. Sen sista lektionen så drog vi till systembolaget för att ställa frågor och det är fem meter mellan mig och systemet så gick hem på direkten.

Jag har precis käkat upp pastan och köttbullarna som jag har gjort till mamma och bror också så det finns till de också snääällt va x).
Iallafall nu loggade jag in på facebook och ser att julio har skrivit igår -.- där man skickar meddelande så ingen kan se... Vad vill han??!! Han messade igår ockå. Shit jag har ont i magen. Han skrev ring, det var ju igår.. Så borde jag ringa idag? Varför ska jag egentligen, jag är arg ju. Har inte han stake ("pengar") att ringa.

Gode gud.


fred dag

Nu ska jag dra och övningsköra var ett tag sen så hoppas det går vägen. Haha tråkig x)

Sen ska jag till elin <3. Kan inte gå ut idag och inte imorgon heller typ.. för måste spara alla mina pengar nu till resan :D. Jag kanske ska träffa d imon oxå förresten, så lät det iallafall i tisdags haha. Aja får se.

Byebye <3


you are lovable but you are just trouble

HEEEEEEEEJ :)

Igår var jag i skolan onödigt tycker jag med en lektion men gick ändå. Oförberett prov på företags-ekonomin fett sur jag blev haha.
Efter skolan gick jag hem, sen jakan för att ge emilia pengar, sen hem och åt.. seeen åkte jag till danny. Jag åker verkligen fram och tillbaka mycket xD.
Väl där fick han mig att äta med hans familj och det var liksom tredje gången vi träffas enligt mig var det liite pinsamt haha. Men han e mysiig :). Jag stannade hos honom till tio då jag drog hem igen. Eftersom han skulle upp halv sju idag och jag har sovmorgon idag och börjar tolv så var det klart jag inte pallade sova där, skööönt med sovmorgon.

Jag går till skolan idag för att fixa lite med företaget och jag måste prata med syv fort som!

Japp, så nu ska jag äka frukost!


tisdag 12 okt

Heeej!
Igår efter skolan åkte jag för att träffa danny från i lördags. Det visades sig att han känner några som jag vet vilka dom är fast inte känner haha.
Iallafall jag stannade där och efter tre filmer så orkade jag inte åka hem så sov där. Det var mysigt :).
På morgonen hälsade hans morsa på mig. Det var pinsamt hah. Förresten jag var tvungen att gå upp kvart över sex bara för han skulle jobba. ööööö.

Så jag var sjukt trött på Älvsjömässan-föredraget idag som var tre timmar långt. Fast jag och jasmine fick oss ett gott skratt när de visade ett klipp på en råtta som fastnade i en råttfälla och sen när man trodde den var död så började den träna med..ja den där grejen på råttfällan xD. Samtidigt var låten eye of the tiger haha. Jag trodde jag skulle dö av skratt eftersom jag ätit en macka och sovit fyra timmar. Sen insåg jag att råttan inte var så rolig haha.

Nuu sitter jag hemma och borde egentligen gå på danslektion x) men jag orkar inte. Jag sitter hellre hemma och tar det lugnt. Jag har lite arbeten och göra.. och juste några samtal att ringa :D.

Kram

10/10/10 :D

Idag sov jag till tolv hos emilia sen vid halv fyra gick vi på bio . Toy story 3.. skitonödig film men den fördröjde iallafall denna sega söndag haha.
Igår blev en jättelyckad kväll/natt. Det började med att vi försökte komma in på ett ställe med 22års gräns det gick inte så vi drog till plan b; bryggan xD. Ah och jag har typ börjat tröttna på stället så förväntade mig inte så mycket igår. Men det var skitkul. Dans såklart massa massa massa. Har ont i benen. Det roliga är att jag inte drack någonting nästan haha. Iallafall.. Jag mötte en som heter christian (tina du vet vem det är) som jag har mött på två hemmafester förr i tin. Vi snackade i några minuter sen palla jag inte mer x). Jag och emilia snackade med alla killgäng som var runt omkring och tvärtom så jäkla kul. Några från sundsvall haha sen mest stockholmare. Jag fick två nr ett av en ful och ett av en söt :-). Jag messar han nu faktiskt den söta alltså, danny.

Förresten när jag och emilia satt på nattbussen så satt vi längst fram. En gubbe sätter sig bredvid oss fast brevid en annan tjej så att hon sitter inträngd typ. Han sitter och råkollar på emilia. Jag blir rädd. Han tar fram en systemkamera och skrattade först för sig själv åt någon bild.. sen tar han kort på sig själv.. sen riktar han kameran mot mig och emilia diskret. Tjejen bredvid försvarar oss helt plötsligt och säger 'ta inte kort på de, de vill ju inte'. Och gubben säger ' jag har inte tagit någon bild!' Jag säger 'kan du sluta rikta den mot oss då?!' Äckelgubben gör inget utan riktar fortfarande kameran mot oss. Jävla äckel. Tjejen bredvid blir arg och rädd och vill byta plats. Då slår gubben till henne för att hon rörde hans kamera. Väktare som tur var fanns på bussen typ slänger av den äckliga dampgubben. Jag och emilia tackar tjejen för att hon sa något. Hon var sjukt modig! Men hon började gråta stackaren -.-. Cpmänniska på honom, hoppas han inte hittade hem. Sen gick vi iaf av bussen och gick hem och sov.

Det var denna helg :D Jag pallar inte skolaa. Men måste.

Lördag förmiddag

 
 

långhelg

Åh jag älskar när man är ledig på fredagar! Idag sov jag till kl ett så skönt! Det var nog för att jag var enda borta i tyresö igår. Hon som fixade jennies hår sa att mitt hår var brasilianskt x). Jag ba jaha okej typ haha. Hon påstod sig oxå vara bästis med Malin berghagen och vara vän med Paolo Roberto. Det får man ju tro vad man vill om x). Och Ah idag har jag åkt runt med pappa å Emanuel i outlet sen träffa jag Ida och gav hennes tröjor :D. Och nu sitter jag och Veronica på Saltsjöbanan. Känns som man inte passar in alltid när man åker iväg dit brats bor xD. Aja dom vi ska till är ju inte brats så det är lugnt. Det var längesen jag träffa dom har släktingarna ska bli kul och då får jag väl annat på tankarna än att festa oxå :). Hoppas alla får en grym kväll!

flicka

Jag kom precis från vårdcentralen och tog test för att se om skiten är borta. Hoppas och ber snällaa. Det är inget kul att gå dit så hoppas det räcker nu!
När jag ringde på klockan som man gör när ingen har kommit och hämtat en så öppnade en kvinna som sedan ropade på en annan kvinna. Hon sa; "det är en liten flicka som väntar på dig." Jag bara ah tack! Haha x).

Nu när det iallfall är avklarat är det bara att vänta på svar. Min sjukgymnast ringde även nyss. Jävla skit! Jag skulle gymma där idag!!!! Skiiiiit. Så nu måste jag vänta enda till 19e till nästa gång. Och ändå paya för idag. Ja.. någonstans går det fel om man planerar två saker samma tid haha..fuck.

Ne nu ska jag snart rulla till skolan med jaaasmine. Sen efter skolan ska jag med jennie till staden hon ska kirra håret :). Jag vill vara rik. Hejhej


knas

Den här dagen alltså. Förutom att ha varit inne och försökt få något slags lugn över mina tankar så gick jag och fika runt fem med tina :)). Det var bara kul haha tina råkade snacka högt om hur fet ens röv kan vara (ja, ibland snackar man om bra konstiga grejer) och då kommer en som jobbar på cafet som var rätt överviktig och såklart kollar hon på oss just när vi pratar om det. Jag asgarvade haha sjukt pinsamt och kul xD.

Ah sen har jag inte gjort något annat speciellt idag hehe :). Jag hatar iallafall att vara tjej för tillfället allt jag kan säga x). Och även att J är så sorglig; gömmer sina problem i droger och playerstil. Tur att man inte är så sorglig iallafall :/. Jag ska inte gråta mer måste jag bestämma! Det är bättre att skratta åt människan.

Haha den här videon är så sjuk.
Jag och emanuel kolla barnprogram förut så kom den haha.


deppiläpp

Jag orkar inte, jag orkar inte, jag orkar inte är något som snurrar i mitt huvud. Jag måste draa mig själv ur sängen eller soffan. Och jag har massa saker som behöver göras skola, köpa fem saker, fixa pass, städa mitt stora bomnedslag till rum som är skitlitet.

Men nej jag vill bara ligga och glo på tv eller sova. Det här är sjukt. Vad ska jag göra? Tviinga mig själv gå och köpa jättemånga red bull kanske? då blir det kanske fart på mig. ÅÅÅÅÅh och hade en jättestörande dröm inatt igen om dom som jag inte vill drömma om.

Mamma sa att skulle jag vara hemma idag så måste jag dammsuga hela lägenheten. Jag måste för jag bor hemma. Och ja det var ju ett tag sen så borde ju hjälpa till. Men vafan jag pallar ju inte ens byta kläder hur ska jag då bära mig åt.
SKÄRPNING ja..

Jag vill bara ha fredag så jag kan åka, i vad jag hoppas kommer vara skönt höstväder, till nacka!!
Och bara ta det lungt och vara med kusiner och bli lite barn och kasta löv på varandra på deras gräsmatta haha och gå till nacka forum. Eller sitta i deras sköna hus med öppen spis och bara mysa och glömma allt plugg och alla måsten. Ta en båttur skulle vara så jäkla härligt också!
Lördag har jag lovat emilia att gå ut men får se. Jag tycker jag borde klara mig till höstlovskryssningen egentligen.

Iallafall vad är det med miiig? Är inte ens trött bara något annat så jag inte orkar.
CRED till de som är i skolan idag!

lingon

Jag tvingade mig upp imorse för att gå till naturkunskapen usch kallt ute och jag har egentligen inte orkat något idag. Ändå har jag gjort massor. Garva med carro och jasmine åt massa skit xD och det är så man orkar mer i skolan ibland. Iallafall efter skolan vid två var jag hemma en kvart sen till stan med ont i magen till sjukgymnasten och sen dans direkt. Ah tisdagar är för mycket och den här idag speciellt, usch.

Sjukgymnasten är iallafall bäst. Jag har inte fått någon massage än och det är ju inte det som är viktigast heller utan det är att stretcha ut en rätt oåtkommlig muskel (från ryggen till låret) som gjort så att min ländrygg åkt in och blivit svagare så att jag haft för mycket svank. Det är tack vare att muskeln är som ett gummiband som drar in ländryggen. AJJJ. Ah och så fort den muskeln blir längre så blir jag mer stabil i ryggen.

Dansen idag tvingade jag mig själv till mest för att hämta mina och idas tröjor som man får. Sen dansade jag också såklart och när det ävl sitter känner man sig nöjd! Men idag ville jag bara hem och äta..sova tvätta håret det är jätteäckligt. Som tur var fick jag sällskap av kazin från stan. Det är ju så drygt att åka själv ibland hah. Mjaja nu ska jag sova bort min äckelvärk i magen. Får se om jag orkar skolan imorgon.


give, with no results.

Jag är rädd att inte räcka till för alla de runt omkring.
Jag är rädd att inte kunna känna samma sak för någon ny kille och kunna lita på.
Jag är rädd för att min rygg inte ska bli okej.
Jag är rädd att inte orka uppnå så mycket som jag vill uppnå i betyg och i framtiden.

Åh ag vill ta en paus från tankar. Iallafall få tag på den där jäkla musikläraren! Så jag kan få göra det jag vill, sjunga då alltså.


älska 2:36

JAG ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR MUSIK!


jag=seg

Igår var grymt kul. Jag och ida lyckades få in lite dricka in på krogen som vanligt xD. Man mötte lite skumma typer som vanligt. Sen gick man till donken som vanligt :D.
Jag höll på att smsa Z lite igår.. men idag fick jag reda på av kontakter <3! att han inte är min typ. Liksom inte den ärligaste osåå.. och det orkar jag inte med såklart! Som sagt kärleken hittar man kanske INTE på krogen haha. Synd men typ sant. Men iallafall jag behöver inte stressa med att hitta någon ny. Jag är bra på singelgrejen också :).


Måste skriva att Ida är bäst. Jag har alltid så jäkla kul med henne och är så glad att hon finns!
skola
grönan
våra trips 
humor
kärleksproblem
julio
sebbe
hemmaproblem
sjunga
festa
fota
dansa
:
Bara några saker som kommer upp i huvudet som vi hjälpt varandra med och saker som vi haft kul i.


UTGÅNG

UTGÅÅÅÅÅÅÅNG

Gör det bara okeej

ÅÅh idag är det den första oktober och jag kan inte låta bli att tänka på eller hata den första varje månad bara för att det var det datumet jag och DU bestämde. Jag är bra tragisk som saknar dig idag. Även om jag har glömt en del av allt. Hur som helst för att nämna något annat så gick redovisningen idag galant :D det känns som om man kanske kommer få ett mvg haha.
Och annars idag har jag hjälp syster lite med att flytta igen. Jag förstår henne lite. Man måste ju trivas till 100. Jaja iallafall :) nu tog idol slut och jag hann bara se slutet för innan var jag i stan med Jennie. Hon följde med mig och köpte min typ höstjacka sen så gick vi bara och prata i stan sen skulle hon se bio med Oscar och jag ville dra hem :) vill spara min biobiljett till z kanske hihi. Men ah mysig dag egentligen och ingen dricka bra det :). Puss