Onsdag aug 31

Lyssna på en trudelutt näru läser kanske? Haha


Idag har jag varit och lämnat lite cv ute. Och beställt en biljett till Göteeet :D. Orkar inte bry mig om att jag förlorar viktiga pengar på det.. För vill träffa de, saknar de! Och lär ju inte komma så många fler tillfällen känns de som så lika bra att köra. Så imorgon åker jag vid ett från stan. May god be with meee. Och hoppas att elin som oxå ska till släkt kan åka samma tåg som mig :). Vi får se hur det blir. Jag känner iaf att jag ska diiit yey. Fast blir nog inge liseberg för mig.

Igår var jag och tina på anchor i stan och vi kom hem till henne inatt vid fyra. Det var första gången jag var på anchor och det var som pg fasssst bättre haha. Jag och tina satte oss vid ett gäng killar som tydligen var från varberg och hade ett band. De var trevliga! Men en började bli ganska på mig och han var inte riktigt min typ ehe.. Jag får skärpa mig känner jag.. eller det kan inte vara mig det är fel på eller jag som sänder ut fel signaler :o x). Vi hade iaf en djup diskussion både om religion och relationer haha.

Men ah det var mitt festande den här veckan typ, vilket inte gör mig något alls!
Blir att hänga med Linn och kia mest i gbg och även jacob å michael :). Får berätta mer när jag kommer hem. Tror det blir på måndag typ. Haha alla här hemma är ju ändå typ upptagna känns det som me skola och jobb just nu eller åker någonstans.
Fast på fredag ville kim att jag ska med till pg.. vilket jag vill, VERKLIGEN. Men tar det bara nästa fredag istället! :D

Oj långt inlägg hehee. Ska packa lite nu.
<3


God

On the first page of our story,
the future seemed so bright <3.
Then this thing turned out so Evil,
dont know why I'm still surprised?


söndaa

Igår var det fest hos ida på kvällen för hennes mamma. Och vi satt vid ungdomsbordet och hade kul :). Blev till och med så att jag och ida badade i hennes pool haha! Å hennes systerdotter är så jädrans söt btw!
Det var kul hela kvällen tycker jag förutom att jag blandade för mycket dricka så idag har jag bara mått jätteilla och tvingat i mig mat. Så nu mår jag bra igen.
Lyckades glömma mobilen hos min syrra imorse där jag sov så nu blir det att kolla sms :D nu när jag fått tillbaka den.
Denna helg var bra en seriös fredag med möte och så :). Sen lite party på lördagen.
Imorgon äre måndag och då blir det lite mer allvar. Nu får jag skärpa mig och inte lata mig så mycket mer! :o

Men nu..först sova haha. Gonatt
<3


i run to you

Åh shit vad mätt jag blev av maten jag käkade nyss.
Innan det övningskörde jag typ i två timmar med mamma.. Hon var ovanligt lugn faktiskt, läskigt att se eftersom man är van vid dampattacker hehe.
Iaf jag körde till jakan denna gång och inget gick fel allt flööt på :D. Nu när jag är säker på vägen så är det bara att lära sig resten. ÅÅÅh vad jag längtar till körkortet!

Innan detta så var jag hos elin där jag har varit i två dygn någonting :). Vi har gjord god mat, bakat dragit till affären, inte bara latat oss tycker jag! hihi fast en del. Men det är bra med såna dagar! Vi har sett fiilm.. Beastly som jag tycker var sjuukt bra :). Och Soul surfer också asbra.
<3

Jahap nu ere fredag och jag ska nog börja fixa mig nu för att sen dra och kolla när tina håller i ett möte i stan. Sen får jag se om jag ska ut efter det. Ska hitta någon som är villig och hänga med först bara :).
Ska lägga in lite nya videoklipp från mobilen till datatn också hehe innan jag drar till duschen!

Kram

.


24/8

Sitter nu och käkar frukost! Somnade typ två inatt. Har vänt på dygnet hela sommaren. Fattar inte hur jag ska få tillbaka att sova tidigt och vakna tidigt haha.
Iaf igår var jag med Ida i några timmar. Vi åt på max och kolla bio bland annat :). "Jag saknar dig". Den var sorglig, tänk om man skulle förlora sin syster uuusch hemskt :(. Men riktigt bra rulle! Jag rekomenderar den :). 

Ah idag ska jag träffa tina en stund för imon börjar hon skolan :o. Sen ska jag vara med elin vid fyra :D. Var ju ett bra tag sen! Hoppas på att hinna övningsköra men det tror jag icke går ihop sig idag.

<3


höst

Fredagen, lördagen och söndagen var grymma i nacka. Lördag jobbade jag och veronica med två andra killar i köket på en 50årsfest som min farbror var gäst på. Vi höll på från 16 till 01. En väldig massa disk haha.. Tur att jag och veronica fick jobba med två sköningar. Killar att jobba med än med tjejer VERKLIGEN :). Så känner jag hehe.
Vi fick bra betalt och efter ett snåret så tog vi några drinkar som gästerna redan hade tagit slut på nästan haha. Så det var najs!
Igår drog jag hem och sov en stund istället för att dra till hillsong :(. Men men.. Nästa gång!
På kvällen träffa jag julio och mamma fick höra det. Hon blev INTE glad. Jaja..
Idag har jag faktiskt inte gjort någonting. Ska ringa några samtal nu sen se någon film lillebrorsans sista lovdag. Jag har ingen lust att göra någonting ute idag (ovanligt) utan bara sitta hemma med min djungelvrålspåse.
Kul att patrick har hört av sig också..men jag tänker inte svara :(.

Kram<3

helg jippi!

Asså igår kväll drog jag med maria till harry b james för att kolla in ett band som spelade. Vi fick stå i kö i 40 minuter så lullig var jag ju när man kom in haha.
Kan ju inte säga att det var bästa musiken men kul var det iaf. Vi hittade ett bord där två killar satt. Jättetrevliga dock var en väldigt packad.. Och intresserad av maria. Den andra haffade jag dårå.. Var full så blev att jag till och med sov hemma hos honom själv. Där kan man säga att jag förvånade mig själv :O. Idag har jag och maria snackat lite om igår på sms och..Aldrig ska jag göra om det där känner jag. Men anton var ändå en trevlig prick! :)
Bakis och äcklig tog jag mig hem imorse från skanstull. Fixade mig snabbt hemma för att sen ta en fika med carro i jakan. Vilket var jättemysigt, mer sånt tack :)! <3
Nu har jag lite brådis ska duscha och äta sen ta tåget med veronica till nacka där vi ska spendera fredagen och lördagen med kusinerna mfl.
Känns skönt att göra nåt annat än att dricka den här helgen..
Oj nu blev det långt inlägg. Hör av mig imorgon igeen innan jag ska hjälpa till att servera/plocka undan på en fest min farbor och faster ska på. Lite cash får man ju iaf!
Kram

onsdag

 <3

Pallar inte skriva idag. Längtar till fredag å lördag iaf då skriver jag nog.

måndag

Hallåå där.
Idag har jag varit med tina och hängde med henne när hon pierca sig. Tro mig nu vill jag också göra det eller ha velat det länge men är feg eftersom jag vill göra i ögonbrynet och det är inte så många tjejer som har det :O.
Men men.. sen följde jag med bemmi och kollade en lägenhet i kungsängen. Den var riktigt najs och najs om han skulle få den haha.
Övningskörde gjorde jag innan också vilket gick braa. Det är mycket roligare nu när jag börjar bli mer van.
Ikväll är det bio vid lillsjön typ. Ska dit med tina,emilia,ellinore och veronica. Vet inte vilken film det är :p.

Juste igår var jag med veronica och hennes kompis på hillsong. Där jag efter det grymma mötet träffade alicia hihi kul. Hmm gjorde nog inte så mycket mer igår haha men var väl för att jag, ida, veronicax2 haha var ute. Dock var det inte den roligaste utgången hehe. Bättre typ på onsdag kanske om jag får bestämma ^^

Nej nu ska jag käka upp min glass och sedan ut i regnet för film!


Mornin'

Vaknade för en timme sen. Igår blev det tacos och bowling i kista och lite koll på race :). Mysigt. Idag vet jag inte helt vad som händer. Senare idag ska jag iaf övningsköra lite med mamma sen pg på kvällen tror jag. Får se vilka exakt som hänger med. Just nu är jag iaf med emilia och tar det lugnt. Ja.. Har väl inte så mycket mer att skriva just nu.. Njuter av sista sommarvärmen typ. inatt var det vinterkallt typ :o. Sjukt i augusti liksom.. Men men hejdåå x).

kryssning 10e till 12e aug

Så nu har jag sovit, ätit och duschat efter att ha kommit hem från kryssningen med ida å hennes vänner jessica och felicia, vid elva kom jag hem typ hehe. Sov två timmar den här natten/morgonen hah.
Första natten sov man lite mer. Och mitt på dagen igår sov man ju också efter att ha gått runt i Tallin :). Jag hade jättekul i två dagar nu och det var skönt att komma ifrån stockholm kan jag säga!
Nya vänner har man fått också, riktigt skönt killgäng haha. Och några tjejer också :). Hade tänkt festa idag också men pallar nog inte en tredje dag i rad. Så ska bowla med emilia, marcus och ted troligen :). Juste jag och ida var karaoke"galna" på kryssningen.. Men det var ju askul :D. Sommartider hej hej! Har mer att skriva men lite får väl bilderna stå för.

 Soluppgången imorse från båten :), fett fint!
 Haha jah..
 trevliga boys :)
 Bästa <3
 :D
 Hesburger igår hehe.

Det finns fler bilder men här kan man ju inte sitta vid datorn hela dagen :p. Såg att det är fint väder ute nu också.
Trevlig fredag!

jag vet det någonstans, egoister är inte värda tårarna.

Tänker på dig varje dag.
Önskar du kunde mogna till och bara förstå.. förstå varför du inte har lugnt sinne som du klagar över.
Vill att det ska vara vi för det var så bra. Men det krävs två för att det ska gå. Därför vill jag inte se bilderna eller tänka tillbaka utan bara blicka framåt. Att det ibland ska vara så svårt.

best thing you never had.

Igår var jag med havve inne i stan. Vi..eller han haha..käkade vid djurgårdsbron det var kul haha.. Sen gick vi förbi grönan och åkte båten till slussen x). När vi satt och käkade och drack cola så ringde en tjej mig fårn Sector alarm och undrade om jag ville komma på intervju på onsdag jag ba okej x). Asså shit orkar inte gå på intervjuer som har med sån där typ av försäljning att göra :O. Men ah får se.. Jag bokade om idag så får se när jag ska på den. Men det är ju kul att någon arbetsgivare hör av sig hehe.

På kvällen igår var jag med emilia och ellinore vi käka godiis och såg nån asdålig film "Puss". Vi valde den för alexander skarsgård är med. Men nej låna inte den filmen! haha.

Nu har jag varit hemma en stund.. Blir väl packa lite till imon (KRYSSNING :D), köra lite bil, och lite annat innan denna tisdag är över :).

hellå

Igår var jag baara hemma och såg bland annat min låtsasfru den är ju för bra haha!
Idag har jag städat lite här hemma och nu ska jag mot stan med havve typ. Kanske vi går in på grönan jag vill det för emilia j och ellinore är där. Fast jag har inte råd att åka nåt just nu :P. Bara gå in där och käka kanske :).
Får se vad havve säger när jag frågar.
Ska ringa emilia A senare och fråga om hon vill vara. Hoppas det! Är för längesen <3


Lördag

Shit jag fattar inte hur jag orkade jobba från åtta till tre idag. För kom hem från Idas och Robins party haha typ halv fyra och jag kom upp halv sju.. Ibland förvånar man sig själv haha. Igår var det iaf jättekul tycker jag :). Bland annat så råkade Ida jag och Jonas låsa in oss när vi skulle hjälpa Ida att mata kattungar x). Vi satt och drack ute och dansade och sjöng lite då och då. Eftersom jag inte vågade gå hem själv så hoppade jag in i taxi med några. Den första taxichauffören var cp x) och fick till och med mig att tänka kvinnor kan inte köra bil x). Nemen Asså hon var helt... Iaf idag när jag jobbade så såg jag en massa Prideflak och fick lust att hoppa på :p. Nemen haha det var kul. Sjukt mycket folk! Asså kön när jag stod i kassan var kul men en utmaning hehe. Nej men nu får jag sluta skriva här. En lugn lördag kväll ska jag ha här hemma med film och kanske sova lite? x). Mormor och morfar är här en stund nu oxå. Aja kram

Its fredag

Igår var jag med ida :). Vi solade och badade i hennes pool. Sen åkte vi och solade solarium och struntade i att gymma haha.. Sen käkade vi på max mmm kycklingsallad!
Jag drog typ vid tio hem till j ah osv..
Åkte därifrån typ nio imorse. Jag jobbade från 10-14 inte så länge :). Det var kul. Fick stå i kassan vilket jag lärde mig direkt typ :). Sen servera och fixa käket å sådär. Imorgon blir det jobba från 8-15 tror jag de sa? De sa iaf åtta (feett tidigt) men men.

Ikväll ska jag hem till robin dit ida har bjudit mig på lite grillkväll och blir lite dricka också :). Lite för mig eller inget.
Ah det var väl det jag hade på hjärtat. Thinking strong! 
Hejsvejs!

fokuus


Så jäääkla bra låt! "you showed your ass and I saw the real you"

Får damp på att P visade sig vara såhär krånglig han med. Vad är det för grej att jag träffar såna?.. Som är bra och perfekta första månaderna sen gör slut typ och sen hör av sig IBLAND och svarar inte tillbaka sen. Jag vill också kunna vända mina känslor lika lätt som man vänder på ett papper. Men nej tyvär har jag ett hjärta! 
Aja jag kan fortsätta fråga varför det går som det går. Men kommer inte få svar, jag vet ju att det inte är mig det är fel på!
Är bara så sjukt trött på detta. Pappa var den första som svek när jag var liten. Så jag behöver F*N inte mer sånt!

:)
Måste måste bara koncentrera mig på cafejobbet jag har nu och njuta av det fina vädret när jag hinner. Och bara fokusera på att komma ifrån där jag bor just nu till ett eget eller ut i världen herregud vad jag vill!. Och bara fokusera på vad jag ska bli och vill göra!!
Denna onsdag funderar jag på att gå ut och ta en öl sen ikväll sen sova hos en kompis hihi :). Behöver egentligen snacka med andra men går inte typ.. Imorgon ska jag försöka gymma igen sen försöka lära mig lite cafekassa på en kiosk för att förbereda mig till fredag på cafeét :o. Förresten jag övningskörde förut och jag kan ju säga att bara en lektion i jakan hjälpte sjukt mycket. Körkort jag kommer :D!!


MMMMm

Tisdag idag härligt härligt känns det. I stort sätt. Igår var jag hemma och busade med emanuel haha käkade och så.. Sen drog jag till veronica och vi drog sen med ellinore och emilia mot södra och mötte upp två killar philip och viktor sen satt vi bara och snackade i en park, drack lite och sen ville emilia bada och jag och veronica drog hem typ då. Klockan var ändå ett typ.
För imorse åkte vi in till stan vid nio någonting (tidigt) fick vi gå upp för jag skulle till cafét Piccolino och skulle få veta vilka två dagar jag ska provjobba. Fredag och lördag blev det. Hej och hå! Lördag i kungsträdgården=pride= stress på cafeér :O.
Nemen det ska la gå bra.

Juste imorse när jag vaknade vid åtta så såg jag ett sms från patrick som han hade skickat typ halv fem på morgonen. "Hej! :) sover du?" undrade han.. Vilket jag gjorde. Sen nu när jag sitter här hemma så såg jag på fb på hans status att det stod "påminn mig om det vi hade, jag vill känna så igen, påminn mig" Jag ba hmm :/ -.-. Vet inte om det är menat mot mig men jag svarade iaf nyss på hans sms. frågade vad han ville vid halv fem.

Nej nu ska jag gå ut och sola eller bade eller nåt..ta en cigg och gå till gröna udden!

feels like it says "please, fool me and hurt me" on my back sometimes,