valborg 30 maj

Igår fredag så var det mösspåtagning i skolan! Det var mysigt faktiskt men rätt kort. Själv hade jag inte druckit något vilket jag såg att en del hade gjort haha. Aja det var kul att sätta på sig mössan och träffa nåra från klassen!
Jag drog från skolan med jasmine och teresa till kista och kollade runt :). Mössorna var på ;).
Jasmines sebbe hämtade oss och skjutsade mig och teresa dit vi skulle.

Jag fick skjuts till willys för ville vänta där på att patrick skulle sluta jobba :). Jasmine och sebbe höll mig sällskap sålänge.
Sen skjutsade de mig och p till jakan. Jag träffade ida snabbt i rulltrappan också! Det är för sjutton tre veckor sen vi var nu.. :(. Jag och p drog och åt pizza xD asså tjockisar haah. Jag försökte betala med mitt kort men neej neej då börjar "kyparen" och patrick tjafsa emot mig. Jag ba men jag viiiill paya för du har payat massa redan. Jag blev lite arg. Men vad kunde jag göra..

Jag och patrick hängde runt lite sen bestämde vi oss för att åka till midsommarkransen där finska filadelfia ligger, dels för att jag ville träffa tina och dels för att han ville se hur det var där.
Tydlligen hade han jättetrevligt, men det hade ju jag med :).
Efter några timmar med predikan och lovsång och fika och snack så åkte jag och patrick till theodoras i stan för att sedan sätta oss med varsin cola och snacka med teresa hennes kille, jasmine och sebbe plus danne och david.
De hade druckit haha och var fett sköna. Jag och patrick var nyktra men men skitsamma :).  Det var ännu en rolig fredag :)).

UNDRAR VAD SOM HÄNDER IDAG :D.. valborg, jag vill helst sitta vid en brasa, dricka och prata. Men har ju frotfarande en täppt näsa sen i förrgår :o. Hatar det. Men jag tänker ändå inte sitta hemma när våren inleds :P.
Vet inte riktigt än vilka jag ska umgås med sen. Men kanske det blir samma som igår ;). Eller så slår jag en pling till veronica.
Aja kram sålänge!

afraid of falling in love again

Tjenaree. Jag har inte orkat skriva så många inlägg denna veckan. På cubus går det iaf helt okej. Det är skönt att jobba med musiken på i butiken och fixa med kläder är ju inte det tråkigaste iaf eller det jobbigaste :). Direkt efter praktiken idag så mötte jag Patrick i jakan. Var i söndags sist. Vi tänkte dra på bio men blev att vi snackade en massa igen och käkade igen haha. Vi gungade och åt glass oxå som två barn haha Nemen det var mysigt..vi låg även ner på ett ställe ute och kollade på molnen xD. Omg mysigt tycker jag geek som jag är haha. Allt det här gör så jag ser han på ett bra sätt och han och jag verkar klicka men jag är fortfarande lite vaksam.. Vi ska vara i helgen oxå. Imon blir det ingen praktik föör det är mösspåtagning i skolan :D. Skriver imon. Det vill jag iaf hinna :). Kram godnatt

kortis

Praktiken första dagen på cubus gick bra. Neutral är jag om det :). Fick mest plocka kläder, vika och städa undan.
Jaaag längtar till helgeeen. Då får jag vara med sköna människor för då har jag tid igen :D. Träffade dock carro idag efter praoen och imon ska vi nog luncha tillsammans :).
Just nu sitter jag hemma iklädd i mjukis ska ta en promenad inte en lång! Med emilia innan jag går och sover.
Kram <3

Bu

Idag har väl inte gjort så mycket egentligen.. Jag drog med Veronica och Emanuel till stäket och åt. Eftersom bussen gick en gång i timmen därifrån så satt jag och solade. Jag har haft jeans idag och kan ju säga att det var för varmt haha. Jag och Veronica hängde lite i hennes lägenhet sen drog vi till stan och skulle lämna cv :) men vi åkte för sent så allt han stänga haha. Så jag kommer åka imon efter praoen. Imon smäller det..Nemen hoppas det blir kul :). Sen får vi se vad som händer mer imon :D. Nej nu ska jag fixa lite och sen drömma mig bort haha. Goodnight

11.30 tydligen är jag ledig xD

Asså åh störande jag kom liksom till vällingby i tid ifall jag skulle börja halv tio om det stod i mailet. Sen kollade jag på mobilen deras öppettider på söndagar..för det är ju som en söndag idag.. Ah och de öppna elva. Men den en och en halvtimmen gick fort när jag satt i solen. När jag gick och pratade med en tjej på cubus nu så var hon astrevlig. Hon ba stackare jag ba men jag tänkte att det var lika bra att chansa och se om jag skulle gå praktik idag. Lite sur är jag nu för att min sovmorgon försvann men vad gör det när jag kan njuta av solen resten av dagen? Och kanske hänga med syskonen eller Patrick igen x). Jag börjar alltså imon på cubus yes då vet jag haha.. Men Carro är ledig och Teresa är inte det :) så jag kände att jag jag måste kolla hur det låg till för mig. Eftersom mailet inte var det tydligaste från butikschefen heller med info :o. Aja nu ska jag dra och äta någonstans. Kram

Måndag. Folk är lediga men tydligen inte jag.

Hej! Oj, jag skrev senast i lördags. På kvällen då så gick jag ut med emilia, marcus och ted plus en carro. Haha blev lite borta ett tag men när jag dansade blev det bättre x). Jag och emilia skratta typ ihjäl oss en kille som gick runt med toapapper under skon aslänge utan att märka något xD. Vi tog svarttaxi hem utan killarna hade jag vågat hehe. Iaf.. Igår söndag så åt jag påsklunch med min mormor och morfar. Nu har jag dessutom massa godis att käka upp haha.. Efter maten fixade jag mig för att träffa Patrik för tredje dagen den här veckan :). Vi snackade typ en och en halv timme i telefon innan vi möttes oxå haha. Han tog med sig en basketboll hemifrån så vi spelade basket i jakan haha det var mitt förslag. Ingen kände för bio. Sen gick vi och delade pizza :). Jag fick en asgod glass, plopp den kommer blir poppis i sommar tror jag haha. Vi satt iaf och snackade aslänge igen. Vi tar det lugnt vilket jag tycker är bra. Kompis först är bara positivt :p.. Om det skulle bli något senare :). Jag la mig i hans knä när vi väntade på tåget blev fett trött. Mysigt. Ah och några timmars sömn fick jag till denna måndag då tydligen min praktik på cubus börjar. Eller jag fick mail av chefen mina tider, arbetsuppgifter och ett "vi ses på måndag" så nu sitter jag här i spånga och väntar på bussen. Bäst för de att det har öppet :o! :p. Jag är inte alls taggad..vill oxå vara ledig men nu får jag tänka på vad jag och p snackade om igår så ska dagen nog gå undan :).

Glad påsk :)))

Skärtorsdag kväll: Drog med emilia marcus och ted till en hemmafest i viksjö det var helt okej höhö. Det var kul när vi skulle till donken efteråt och taximätaren tickade medans jag och emilia fick skrattattack vid beställningsluckan xD hon som tog beställning börja också skratta hahaha.

Långfredag: Vaknade hos emilia igeen haha. Sen drog jag med veronica till ikea en stund hon skulle köpa en tavla men den var rätt stor så vi ska åka bil dit någon dag istället med mormor och morfar typ.
Efter det drog jag hem och började fixa mig för att träffa patrick. Jag hann övningsköra i en kvart innan också haha. Vi möttes i jakan sen drog vi till stan och han bjöd mig på mat i kungshallen sen gick vi runt till några barer och bara satt och pratade. Fett seriös jag blev ett tag, han med hehe..Han känns så bra kan inte riktigt beskriva men jag kan vara mig själv iaf och han är asrolig att umgås med..han tycker detsamma :p..och han är en bra lyssnare. Även om vi inte gjorde något speciellt igår utan mest gick runt och satt ner och pratade så hade vi askul :). Vi har exakt samma humor, grymt!!.
Haha shit vad jag garva när vi gick in på en pressbyrån i stan och han gick framför kameran och gjorde olika grejer xD och jag kollade i tvn. HAHAHA alla kollade fett mycket jag garvade ju asmycket.. Han bjöd på milkshake och öl också under kvällen. Jag känner mig lite småtaskig haha, snyltar liksom skoja :P. Dock tråkigt att han inte dricker just nu pga ett vad annars kunde vi blivit lite lulliga ju ;). 

Sen ville båda gå och sjunga karaoke någonstans men det fanns inget som släppte in oss unga människor x).
Vi drog till jakan och pg och druvan sen.. haha shit på druvan hade vi skitkul öven om stället suger xD. Vi var de enda ungdomarna haha. Vi satt och sjöng och snackade. Sen gick vi när de stängde och väntade på mitt tåg typ halv två gick det.. Var asnära på att strula men haha blev inget. När vi kramade hejdå ville jag inte släppa. speciellt eftersom han sa att vi har umgåtts i sjutton timmar gemensamt utanför willys, ofta man står och räknar haha. Nemen jag ville inte släppa honom hehe. Sen var det fett gulligt att han ringde och kollar om jag har kommit hem. Det var en grym långfredag! Längtar till nästa gång jag ser honom haha. Den här påskveckan har han två ledgia dagar och vem har han varit med? :), sånt värmer fan.

Idag, påskafton: Idag vaknade jag av att emilia ringde angående ikväll. Jag ska hem till henne och marcus vid åtta. Egentligen har jag ingen lust att varken dricka eller gå ut idag hehe. Men har man lovat så har man :). Nyligen snackade jag med ida på fejjan också..vi träffades ju aldrig igår men hon hade ju sitt skadade ben och det. Men tråkigt :/. Men jaja.. Jag känner på mig att det blir snart vi ses :). Hap ah fram till åtta ikväll så ska jag väl ta det lite lugnt, är ensam hemma just nu sen vi fyra kommer mormor så kan vara med de en stund. Och käka mitt påskägg haha. 

Önskar alla en fortsatt bra helg! <3


Skärtorsdag idag..emons älsklingsdag :p

Hejhej! Jag måste berätta om igår haha. Var med emilia på morgonen sen vid ett typ så satte jag mig vid spärrarna i jakan för att vänta på Patrick. Haha vi var från ett till elva igår det är tio timmar. Och jag hade trevligt hela tiden. Jag tror jag börjar få känslor för han. Han bjöd på mat vi gick runt i affärer vi gick till lekplatsen, satt på en bänk haha. Vi fikade, asgarva och snackade seriöst :p. Han sjöng karaoke..och han är ju för bra :o.. Jag fick träffa hans vänner.. Asså det var en grym dag.. Vi ska vara på fredag igen :). Haha lycklig jag känner mig x). Då ska jag sjunga karaoke oxå har jag lovat :p. På pg haha. Ida ska med fett bra för dig saknar jag :o! Ah och just nu så går jag från kallhäll station till emilia och Marcus igen haha. Vi tre och Ted ska spela Freesbeegolf xD. Jag känner nu när jag går och skriver hur solen bränner på ryggen :D. Aja senare idag ska jag typ försöka hinna övningsköra och dra till en kyrka stan :). Kram på er.

tisdag redan?

Igår åkte jag till emilia runt nio och vi promenerade från kallhäll station ungefär till ängsjö ungefär :). Det var sjukt skönt, man känner i benen idag!
Jag sov över där för orkade bland annat inte gå till tåget haha. Imorse gick vi upp typ nio kanske och vi åkte med hennes kille till hennes familj. Och tog en glass på vägen myyyyysigt!!!!!
Hennes bror och katt var med också, haha vad han gnällde i bilen.. Jag följde med emilia in och kolla skor i outlet också. Efter vi hade varit hos henne familj så drog vi fyra och spelade freesbeegolf vid lillsjön haha men det var najs i det grymma vädret!
Ah nu är jag hemma igen, jag känner för att gå ut snarast och njuta av solen men måste först byta kläder osv. Sen runt sex ska jag helpa veronica med hennes flytt. Yepp..
Vi hörs snart igen bloggen! Haha.


Karaokeversion på den här braiga låten.. Men det gör inget, det är ändå dunket jag älskar mest!!! Man kan inte stå stilla ;)

häärligt väder

Nu är det skitfint ute tycker ja! Men asså shit imorse gick jag upp för tidigt och tog 06.36 tåget för skulle vara i karlaplan 07.30 hos ryggspecialisten..trodde jag! 10 skulle jag vara där så jag var där två och en halvtimme för tidigt asdrygt!! Haha jag hade skrivit 07.30 på mobilen EFTERSOM det var då jag skulle gå upp egentligen xD. Shit klant på mig. Ah så jag gick runt i stan tidigt idag haha. Tog en kaffe typ.
Jag borde sätta igång med ryggövningarna nu när jag har ätit och är rätt pigg. Fortsätter inte jag träna så kommer smärtan komma igen. Den är fortfarande kvar men det blir inte bättre om jag är lat med övningarna :(..

Egentligen vill jag "shoppa" några smågrejer idag. Behöver en ny bh, mascara, och vill ha jeans! det kommer det kommer. Det är iaf så skönt att gå med annat än vinterjackan nu, obeskrivligt najs :).
Nepp, nu orkar jag inte skriva mer. KRAM



Gillar låten! :) och bilden också faaktiskt haha. Den e från i lördags hos kusinerna när jag hälsade på en snabbis.

livet har sina överraskningar

Söndag idaaag å bara början på påsklovet :).
Igår lördag drog jag ut med emilia. Vi mötte upp hennes kompisar sen mötte vi johanna och några bekanta till mig. Igår blev en sån utekväll då man dansade heela tiden. Det kändes som att jag bytte plats hela tiden typ också haha. Det var iaf en lyckad kväll! jag och emilia småfnissade åt en kille som dansade för roligt haha.. en grej var att han dansade som om att han höll ett osynligt gevär i händerna och skakade med i takt som att han skjöt xD.
jag är ju så bra på att förklara också haha.

Nemen hur som helst så var jag och emilia framme i kallhäll runt 5, 6.. vi gick från station eftersom nattbussen
inte gick längre. När vi går förbi en kiosk så ser jag någon i ögonvrån men jag fortsätter gå.. emilia kollar bak och får ögonkontakt med en kille som har rånarluva på sig.. hon börjar springa och jag fattar ingenting först. Men sen springer båda för livet. Han följer efter och jag sprang inte lika fort som emilia först så jag försökte ta tag i hennes arm hah.. hon hade ju panik så hon ba släpp haha nemen asså iaf det var asläskigt :O. Mina ben kändes som spagetti. när vi rusat till porten så ska ju nycklarna fram och vi var helt skakiga!!! Usch usch usch. Varför hängde han efter har vi funderat på. Han hade säkert något vapen på sig iaf :(.
Shit vad rädd man blev. Tur att vi var två..

Fredag 15e april

Assååå den här dagen xD..puuuh har varit lite stressig men askul :)..
Sista praktikdagen på willys! Sorgligt som bara den :( Men ändå så himla skönt. Hejdå birger för nu!!usch på han, i omdöme gav han mig åtta fyror och två treor.. Hallå ingen femma? Jag var dum som inte frågade VAD jag hade gjort för fel för att inte få femmor. Han är dum i huvudet på riktigt jag gjorde allt, slet som ett djur typ, Äe nu är jag lite arg på han haha. Och jobb kan man typ glömma..tror jag...Jag ska ringa dit hehe och fråga igen. Och jag fick en present också x)..har inte öppnat än..

Och jag har iaf fått nya kömpisar. Patrik och Jim med flera typ :D. Haha asså det var kul när jag stod och la upp toapapper idag så kommer jonas och säger spring till restaurangen vid öb, för bullen,danni och egge vill något. Jag ba ehm okej xD. Ah så drar jag dit och sitter och snackar sen så går bullen och danni och lämnar mig och egge ensamma haha jag ba jahap.. Nemen det var astrevligt. De är fett sköna allihopa, kommer därför sakna stället. Och när jag hade lämnat kläderna och det så gick jag till egge och snackade sa hejdå och så. Han ba men nej jag måste fråga om ditt nr x). Jag ba yeho ^^. Göllig.

Aja efter praktiken så skyndade jag mig till skolan för att hjälpa elin och hennes friends med en fotogrej.. De fotade mig som februari och alla hjärtans dag så elin tog läppstift och pussade mig på halsen haha sen fotade de. Nu har jag röda fläckar på halsen :P. Asså bara påväg till skolan stötte jag på renato och glömde tiden lite och snackade för länge sen fick elins kompis skjutsa mig till skolan för som tur var så åkte han förbi station.. Haha asså herregud jag är uppe o varv nu. (ändå måste jag tvunget blogga om min dag) xD 

Men ah det var väl allt nu måste jag skynda mig till ett tåg som tina ska ta :OO berättar imon..
TREVLIGT PÅSKLOV ELLER HELG! :)


jag måste tänka positivt!! Annars kommer det aldrig gå -.-.

Näst sista praktikdagen idag då.. Hade roligt med jim idag hehe vi drog till daisys och käka pommes frites. Och imon är det ju sista dagen :O. Shit undrar hur det blir haha. Idag var inte så många där..men imon kommer alla vara där typ. Jag ska fråga om extrajobb/sommarjobb imon :). Hoppas såklart på ett ja, jag har ju ändå visat en hel del engagemang (stavning?) under fyra veckor. Aja får se het enkelt :). Och får se hur det blir med patrik å det..
Men ah hur som helst..annars senare idag så gick jag en promenad med tina och vi satt ute och snackade på en bänk. I needed that. <3
Nemen nu ska jag ta och duscha och planera lite inför imorgon, freedag hallå.
GOODNIGHT!

försöker iaf

Jag åkte med samma tåg som emilia imorse fast hon åker ju till stan på morgonen och jag gick av i barkarby :).
När jag kom fram så satte jag igång med droppvaror. Sen snackade jag lite med jim men då kom anders en äldre man och säger att jim ska sluta flörta med mig haha jag ba men det var jag som gick hit och prata. Han ba ah men då får du sluta flörta haha (ehm jag gillar ju inte 16åringar faktiskt haha). Jag ba meeeh vaa, sen gick jag x).
Juste jag fick "skäll" av birger om en sak idag att jag hade satt serla toapapper där serla hushållspapper skulle vara. Och de ser ju exakt likadana ut :OO. Jag ba åh!! Men nu skiter jag i det faktiskt
 
Hur som helst jag skulle egentligen börja med en egen pall med varor men gick istället till patrick (eller egge) och började snacka sen blev det att jag började hjälpa till med hans pall. Sen hängde jag med honom hela dagen ;). Mycket prat det var trevligt..och jobb såklart..
Jag gick till och med halv fem när jag egentligen slutade fyra.. Men det var det värt :).
Dock är det något inom mig som säger att jag ska sluta vara "flörtig" för jag kommer ändå bara att genom det såra mig själv. Sjukt va? Jag har antagligen inte den bästa tilliten just nu till killar så det är väl den sidan som talar. Men jag vill ju ändå se vad det blir sen. Iaf jag kom hem och keeka våfflor, jag var sjukt trött och hungrig när jag kom hem :o jag köpte ju ingen lunch idag på willys bara en power king med jim liksom.. Det blev bara såå.

Efter jag ätit hemma så tog jag tag i att övningsköra och nu kunde mamma en stund. Det är sjukt jag har inte gjort det på typ två månader men som tur är så sitter ändå allt kvar :). Men shit jag fick panik när jag körde vid tvärvägen/kyrkvägen!! Jag skulle bromsa och jag är så van att ha kopplingen i när jag ska bromsa och nu var jag i rätt hög hastighet hehe så jag råkade göra en tvärbromsning utan brar för att jag inte är van utan koppling xD. Stackars bil.. Men hoppas jag lär mig skiten snart.

Tuesday

Idag på willys så var det lugnt med kunder och det dåligaste var att jag medan jag städade tacohyllorna råkade tappa en ostdips burk så det stank haha. Och det roligaste var när Jonas gjorde två kort trick vid frukten haha och jag FATTAR verkligen inte hur han gjorde men coolt var det ^^. Och jag provade kassan en timme idag det var oxå kul. Efter det runt tre sprang jag till bussen och drog till vällingby och gissa vad? Jag har praktik på cubus efter påsklovet :)! Jag känner väl att det är både bra och dåligt hehe :o. Jag träffade Carro en stund oxå :). När jag kom hem gjorde jag typ inget speciellt haha. Och just nu ser jag på Family Guy. Men men.. Jag skriver imon igen :) kram

you've left me speechless<3,


Lady gaga- speechless

Denna söndag så sov jag till typ ett sjukt skönt!
Runt tre så följde elin med mig till vällingby. Jag kollade cubus och åhlens och ska dit imorgon igen, att man orkar? haha.
Efter det drog vi till ikea och käka lite och satt och snacka ute, det var mysigt i vårsolen! <3.
Nu är jag hemma och snackar med kim a som börjat höra av sig men det är bara trevligt :). Jaja..imorgon är det upp kl sex igeen och det är bäst för de att jag får prova kassan imon haha! Kanske daniel läraren kikar in och kollar läget också hehe.
Och hoppas de roliga jobbar imon :p..
Nenu ska jag ta diskmaskinen och sen se på tv. Kram


Lördag

Igår tänkte jag vara hemma och ta det lugnt efter praktiken och absolut inte dricka hah. Men runt tio ringde emilia och sen hämtade hennes kille och hon mig och vi drog till de. En Ted var med oxå. Vi drack spela kort och runt halv tolv bestämde vi oss för att bowla vilket jag inte har gjort på typ två år. Men jag fick ändå två strike :D. Jag tänkte sjunga karaoke oxå haha med Ted men det vågade jag blö inte så det gjorde bara han. Iaf runt ett två var vi hemma igen och fortsatte dricka sen la vi oss runt sex. Och vi gick upp tre idag haha. Jag drog hem till mig och jag har typ sovit heela dagen. Jag drack fyra glas vin igår och jag känner verkligen att baksmällan inte blir lika jobbig.. idag var jag trött och har sovit ut. I skillnad till när jag druckit vodka och spytt liksom. Men asså shit jag drack den 2a, den 6e och 8e april nu..inte bra. Jag vill egentligen hålla mig nu till studenten nu. :P. Aja iaf jag måste säga att det är sjukt skönt med helg nu :)! I fredags så slutade jim praktikanten och han hade vart där i tio veckor och han fick ingen tårta eller nåt haha fett taskigt :o.. Plus att handledaren inte ens var där hah. Aja nästa vecka ska jag iaf visa ännu mer vem jag är såklart och prova kassan. Hur det än blir med om jag får någon typ av jobb där så vet jag inte om jag skulle jobba där men får se :). Jag kan inte sluta tänka på igge nu när jag är hemma och slöar såhär haha fett cp x). Nemene nu ska jag käka popcorn och cola, vi hörs imon! :)

Torsdag sjunde april

Sååklart orkade jag inte praktik idag :D. Igår förade jag med ida i stan vi skulle egentligen möta upp fler men det skulle dra senare så det blev bara vi två haha och såklart blev det massa känslosnack. Jag måste tagga ner liiite på det haha.
När vi kom fram till skivan så möttes jag av glada elin hihi sen träffade jag julia och alicia också vilket var väldigt kul :D.
Ah jag gick och snackade med alla bekanta typ xD. fick sms av monir i morse ba; du var lite full igår haha :p. Jag ba haha utveckla? Han ba ja men du var så social, olikt dig :p Jag ba ah vissa har inte sett mina sidor x).
Tyvär så fick jag ingen lapp med Gabriella- klassens... för jag var inte på middagen :(. Men men skitsamma egentligen x).
Iaf så var vår skiva aslyckad :D det var ett jättefint ställe Garbo! Synd bara att flera inte kom in som man ville skulle komma in och som hade betalat :O :(. <3
Idag har jag sovit typ hela dagen haha.. Ska väl gå och duscha snart och dra till prao imorgon. Sen ere helg!! Jag ska inte dricka utan bara vara. Umgås måste jag också såklart hihi. Byebye

 
Haha typ den enda bilden jag kom med på :P

Ska på handels och medias skiva

Min skiva hehe. Roligt att säga det faktiskt det är så nära studenten nu!!!
Jag har stressat idag alltså. Drog från praktiken typ 14.00, tandläkare 14.45, till coop och hämta biljett av christabell haha 15.30, hemma och äta och fixa mig och nu kl 18.38 så skulle jag dragit till stan för att föra men sitter och väntar nu istället för jag vill att alla ska vara samlade när man ska till Garbo men det är de inte x).
så väntar lite till..men snart blir det iväg. Det ska bli kul :D.
Streeessad bara.

tisdag

Idag på willys så slet jag inte lika mycket som jag har gjort vissa dagar :) vilket dels berodde på jim en praktikant som går i ettan som tar rast rätt ofta xD. Han är fett skön haha och han fick se min flummiga sida i slutet av dagen då jag blev trött x).
Förresten jag fick reda på en sak av bullen x).. Han visade ett sms som igge (som jag tycker är söt) hade skickat till honom där det stod: "Säg det där och det där om mig inför gabbi så att hon kanske lägger till mig på fb :)"
Haha shit vad jag garvade men tycker det var rätt gulligt.
Innan det där så hälsade igge på fast han inte jobbade..han ba men jpbba här i åtta veckor jag ba ehm får se haha.
Vill inte det egentligen hehe. Men nu vet jag att han kanske har ett intresse iaf haha.
Efter jobbet så drog jag till eva vilket även tina gjorde och vi hämtade vår dricka som vi lämnade där i lördags :).
Sen träffade jag och tina carl och andre som skulle ha sina biljetter av mig och de betalade mig.
Jag sålde mina sju biljetter så nu har jag ingen till mig själv ://!
Men det är fixat egentligen för jag vet en i klassen som har kvar ^^. Oooo längtar till imon!
Nej nu ska jag ringa veronica sen sova.
Kraam

Jag skulle göra vad som helst för att se om dina tankar om mig är lika kärleksfulla som dina ord till mig -.-


Jag orkar inte det här -.-

willys och stan

Ah ännu en dag avklarad på willys, det var elfte dagen där idag :P, även om man är skittrött på morgonen. Jag är ju van att gå upp typ kvart över sju när jag börjar halv nio i skolan. Och gå ut åtta. Nu måste jag gå ut kvart över sju ju. Idag fixade jag borden med bokrean plus skylt och sånt. Sen gick jag med droppvaror alltså såna varor som kunder lag fel i affären. Sen tog jag mig an en väldigt hög pall med varor. Jag blev klar i tid med allt!
Plus att jag däremellan gick till jonas fruktkillen och jim den lite yngra praktikanten och snackade ^^ Berätta lite om helgen och om att jonas inte alls har det bättre än oss praktikanter haha vilket han påstod. Jag får väl ingen lön liksom :).

Efter jobbet drog jag mig till stan till ett hm för att kolla om butikschefen var där. NEEj såklart missade jag henne precis. Men jag fick ett nr av en som jobbade där och ringer jag inte så drar jag dit så fort jag kan innan fem imorgon :)! Hoppas jag får där så att jag slipper tänka på det mer :).

Ah nu är jag rätt seg så ska väl ta något att äta och se något på tvn. Och snart sätta på någon lite gladare musik än vad jag har på nu.. Hej igen mitt förvirrade, brinnande, sårade, älskande hjärta.

Nu vill jag bara ha onsdag och torsdag! Onsdag; Min klass och Mps skiva :D och torsdag: om jag inte mår för dåligt, till praktiken och snacka med igge xD.

söndag,

Ja nu är det söndag och jag sitter och funderar på gårdagen som innehöll mycket känslor och mycket skratt. Kvällen blev rolig faktiskt :). Vad skulle jag göra utan dig Ida? Du fick mig att bli på bra humör. Och det var så kul när simon fick lyfta oss över staketet xD på sportbaren eftersom vi inte kom in, eller mest du men :P Shit asså jag trodde inte vakterna var så stränga där hah. Aja vi kom in och det var trevlig stämning. Man möter sköna människor ^^ och sådana som inte snackar med en utan bara säger hej..Men det gjorde inget direkt. Juste jag och tina dansade där haha jag bryr mig inte om det inte är värsta dansgolvet haha. Asså jag drack inte ens mycket igår men ändå mådde jag skit imorse jag vaknade typ åtta :o och kom hem halv fyra.. Så får lägga mig tidigt! Jag orkar inte praktik imon, men är illa tvungen hehe.
Hoppas det går bra för alla andra när måndagen kommer igen.

obeskrivligt

Innan jag skulle börja föra igår och det så träffade jag J. Runt sju typ en timme. Dumhuvud kan man faktiskt inte låta bli att tänka att jag är men..
Han kom till station och sa allt som han redan har skrivit m.m. och det var saker som "hur kunde jag vara så äcklig mot dig?, fan vad jag ångrar mig, så som du fanns där för mig"
"jag har mått piss de här sju månaderna sen vi gjorde slut", "jag vill sätta en ring på ditt finger", "jag vill inte tvinga dig till en andra chans men skulle jag kunna spola tillbaka tiden så skulle jag bättra mig och ha dig som det viktigaste".. "jag har träffat tjejer men ingen ser mig som du gör" (NEHE SYND TYP) "du är värd någon annan bättre för du är den finaste man kan ha" "jag vet att du hatar mig och allt det här är mitt fel" Då sa jag, ja jag hatar dig och jag vet att det är ditt fel.
Jag stod på mig asmycket, jag kunde ju ha kysst honom haha om jag var riktigt dum i huvudet så att..

Men samtidigt vet han att jag har hatkänslor och kärlekskänslor..och han har tydligen känslor för mig.. och ja.. känner man så för varandra så ska man ju vara tillsammans egentligen tycker jag, livet är för kort för att inte göra det man vill.
Men det är honom det hänger på så himla mycket. Och allt hat och tvivel jag känner -.-. Jag sa det att det är han som har problemen vilka han vill förändra..och tills han gör det vilket kan ta vet inte hur länge så kommer inte jag att ha någon speciell kontakt med honom! Och han säger att han aldrig mer vill såra mig, han sa det nog tio gånger igår typ. Han frågade om jag aldrig mer vill se honom och isåfall då skulle han försvinna, men det vill jag ju inte. Jag vet inte!!! Jag försöker tänka på all skit han faktiskt gjorde. Även om han säger att han var kär i mig.

Det var inte lätt att se honom igår kan jag ju säga.. Asså min mage när jag stod vid spärrarna..nervositet. Och han kunde inte prata ens. När han väl fick fram orden så kollade jag inte på honom jag kollade någon helt annanstans. Han inser att han har förlorat mig och att det krävs mycket MYCKET att få tillbaka mig. Om det ens blir så. Mamma säger att hans beteende påminner om pappas för i tiden. Men det tänker jag inte bry om, det är ju mitt liv. Jag undrar hur mitt liv kommer se ut.. Får se vad som händer, just nu har jag som tur är ändå annat att koncentrera mig på..

Men dock kan jag inte låta bli att tänka på nu om allt var sant, allt lät så himla sant och han verkar förstå. Men om hans syfte är att ha någon att typ..utnyttja igen så kan ha fetglömma det och aldrig mer ens få ett sms av mig. Jag vill ha någon som inte bara säger ord och inte handlar efter de sen, jag vill ha någon som åker till mig och snackar och som inte jag alltid behöver åka till.

<3

Jag, i dont believe you hähä

lördag 2a april

Igår var jag hemma och tog det lugnt. Och idag har jag också varit hemma. Har käkat tacos nyss och håller på att fixa mig! Jag sov till halv tolv vilket kändes asbra :). Vi ett skulle jag göra en sak egentligen.. men nu kommer den att ske vid kl fem istället hoppas min starka sida håller sig kvar, shit asså.
Efter den saken kl fem (wish me good luck :/) så ska jag direkt till ida var hon än är :P. Dels för att jag kanske behöver prata med henne efter den där saken jag ska göra kl fem (som jag vet att alla exakt alla kommer hata och tycka att det är jävligt dumt) och dels för att jag och ida ska dricka tillsammans och dra ut kanske yeeeey :).

Hejrå <3..


Första april

Shiit vad trött jag var imorse jag! Eller jag hade ingen jobb energi iallafall.
Något äckligt när jag kom till lager ingången i willys var att det var en råtta som sprang iväg. Jag ba uuuusch!
Men iaf dagen gick rätt snabbt ändå idag måste jag säga. Förresten några på willys kallar mig gabbi xD fett kuligt.
Idag fixa jag en egen pall med varor. Torka barnmat från golvet som jag råkade tappa..sen nån olja som en kund sprang ifrån idiot! Haha nemen ah sen gick jag och frontade varor m.m. Sista halvtimmen så blev jag lite uttråkad så gick till jonas och la upp avokados vi körde tävling åkandes på pallyftarna xD.

Ah najs dag igen hehe. Och nu sitter jag hemma bara.. Har snacka med elin tel rätt nyss och frågar runt på fb vad folk ska göra ikväll haha. Asså efter den här praktikveckan måste jag ha lite party ju :P.

Aja vi hörs typ senare idag eller imon ^^