bra dag!

 Två år gammal bild. Vill nästan,nästan! ha mörkt hår igen


Praode igen idag från åtta till fyra vilket gick prima, blev svettig när jag lyfte läsk hit och dit men det var iaf kul ärligt x).
Patrik eller.. igge var där och det var kul för han är asrolig och jag har ju inte sett han sen i lördags och idag fick jag lära känna han lite bättre. Haha asså jag och mina flörtgrejer..
Men det var fett gulligt att han stannade kvar i typ två timmar fast han hade slutat och höll mig sällskap men han den andra patrik eller.. bullen var ju också med haha. Jag hjälpte bullen med att flytta ner läsk och 3,5or från översta hyllorna neråt, det som fick plats..

Och när jag och igge stod och snackade så råkade jag hålla i för många flaskor öl och tappade en xD. Det stank öl i hela gången men jag och igge städade upp det fort haha. Juste när jag skulle flytta en stege så fick jag järngrejen högst upp på stegen i huvudet, jag ba aaaj och de ba garva :p. Men sen så skulle igge flytta den och då fick han också grejen i huvudet haha shit vad jag garvade då, ofta man gör samma misstag. Han ba är det bara jag som hör pipljud? Haha så skön.. och söt :). Bajs att han inte jobba förrän nästa torsdag. Och då kanske jag inte kommer pga skivan på onsdag x)

Efter praktiken så satt jag och väntade på tina i jakan för vi skulle sola. då mötte jag johanna en snabbis också och vi snackade om praktik med kläder, vilket hon har.. och jag vill också det! Det är ju inte lika mycket slit där som i livsmedel fast..det kanske inte är så roliga killar heller :p höhö. Nemen hoppas det ordnar sig och att jag hittar något annat att variera med-.-!!
Iaf jag och tina solade. Tala om att det var längesen haha. Jag är fortfarande blek och lite röd. Men en början :). När jag kom hem väckte jag min sjuka bror, stackarn <33 han har öroninflammation. Det har jag aldrig haft :o låter inte kul.. Ah men jag fixade mat och annat till honom! ^^. Fast nu ska jag inte vara nära honom mer för vill ju inte bli sjuk som sagt hehe.

Puss

falla tillbaka i gamla ovanor

Jag daaaampaaaar på julio nu jäklar blockerar jag honom. Han leker så gullig hela tiden. Mitt hjärta säger möt honom, snacka med honom! Men min mage säger spring för livet! Och det sista smset som jag skickade..för några timmar sen..det vill ni inte höra elakt var det iaf och då mådde magen min bra, men hjärtat gör ont. Men jag vet vad som är bäst innerst inne. Players är skit och när det inte funkar att vara med någon.. då är det ju logiskt att det enda som funkar är att vara utan den.

Denna onsdag ville jag vara hemma egentligen. Emanuel har feber, vet inte om han har smittat mig, nej det tror jag inte :).. För jag klarade dagen bra idag! Dock skippa jag rasten, igeen. Mamma blir pissarg för att jag inte äter när jobbar i nio timmar hah.
Jag vet inte asså.. Jag har skippat rast/mat tre gånger nu och jag erkänner att det är stört att hålla igång sådär utan vila. Jag har nog i hjärnan en överdriven tanke att alla ska gilla mig där på praktiken, så då jobbar jag på :/. Plus att det inte alltid är någon som säger till om rast och då blir det att jag vill fortsätta och inte lämna det jag håller på med, utan blir klar.
Men hur om helst så måste bättra mig! Imorgon ska jag köpa pannkakor tror jag haha.

Juste min handledare har fett dryg humor. någon dag när jag skulle häfta fast reklam vid varor så sa han; här är häftpistolen, du är ju en häftig tjej xD. Haha fett dryg han är,, och det där är typ hans normalaste sida hah.
Sen idag sa han; hoppet är det sista som lämnar människan! x) Haha, jag ba men åh hållkäften. Men han kanske har en poäng.

Men oj oj oj nu är jag såå trött. Och att bli sjuk är det sista jag vill! Det räcker med att man är likblek, sliter på jobbet, att ens ex hör av sig regelbundet, och att man har tjejgrej osv. Tro mig jag ska ut i helgen!! haha..
Aja godnatt! :) <3

släpp någon gång!



I know there's something in the wake of your smile
I get a notion from the look in your eyes, yeah
You built a love
But that love falls apart
Your little piece of heaven...turns to dark.

Listen to your heart
When he's calling for you
Listen to your heart
There's nothing else you can do
I don't know where you're going
And I don't know why
But listen to your heart
Before...you tell him goodbye.

Sometimes you wonder if this fight is worthwhile
The precious moments are all lost in the tide, yeah
They're swept away
And nothing is what it seems
The feeling of belonging...to your dreams.

Listen to your heart
When he's calling for you
Listen to your heart
There's nothing else you can do
I don't know where you're going
And I don't know why
But listen to your heart
Before...you tell him goodbye.

And there are voices
That want to be heard
So much to mention
But you can't find the words
The scent of magic
The beauty that's been
(Beauty that's been)
When love was wilder than the wind.


måndag

Sitter hemma nu och segar. Men det är skönt att ta det lugnt bara. Jag lyssnar lite gla musik och ska väl gå och ta en dusch snart.

Idag kom jag och handledaren bra överens, eller vi har gjort det innan också men jag blev inte irriterad tyst för mig själv på honom idag haha. Dock har jag ont i ländryggen (sjukgymnast hjälpte bara för stunden) :/, ska det någonsin gå bort??!!

Idag var jag först vid flingorna och ställde upp en massa, sen vid hushålls/toarullarna, sen vid tacogrejerna och frontade/fyllde på. Så såg min praodag ut typ. Jag gick förbi fruktkillen jonas.. Som jag brukar gå till när jag vill ta en paus x). Han ba, men be birger (handledaren) att ta hand om toarullarna själv för det är något han alltid ger som uppgift till praktikanter och så kan du vara och hjälpa mig vid frukten istället.

Jag vill ju prova och vara där också och inte bara vid kolonialgrejerna tror jag de kallas och jag har inte varit vid frukten än..Ah men som om jag vågar säga till birger att han kan sköta toarullarna själv haha x) han kommer inte ge mig jobb då. No way.
Juste på torsdag enligt jonas så är det invertering i hela butiken vid sju på kvällen, hoppas jag inte måste vara med haha, fast det kanske är lärorikt.

En annan sak är att jag undrar grymt mycket om det verkligen är så att min kusin david är i sthlm och om han är kvar oså isåfall vill jag träffa honom, eftersom det är fem år sen sist :o. Ah ska ta reda på det hehehöhö.


Nja, det är ju inte så att om jag skulle få jobb där efter praktiken att jag skulle skryta om att jag har jobb på willys..men det kanske är bättre än donken iaf :P eller nåt.

changed my mind about you

Tja hej :D
Satt nyss och kollade på stockholm-båstad. Fett drygt program haha :P. Innan det så har jag varit med tina och vi har varit bra sega idag haha kom hem runt sex typ imorse, NU har klockan ställts fram sommartid :D. Gårkvällen var kulig, vi var på entourage, inte bästaa stället men men. Jag, tina och juhanna åkte till tinas kompis carl och nån andre och förade. Ja, en helt okej utekväll om man säger så :).
Och ja imorgon blir det upp och hoppa tidigt igen..och lyssna på handledaren suck.. Men igge ska jag försöka lära känna lite bättre oxå hihi.
Och mobilen tänker jag stänga av för att kunna sova :/, j har ringt och smsat. Och jag pallar inte svara just nu.
Men allt ordnar sig nog med det där. Jag skrev.. "jag tjänar inget på att träffa dig igen! Låt mig vara" men det kommer inte fram :/. Och tanken att höra hans röst nu såhär i telefon skrämmer mig.
Så nej det...Jag skiter i just nu :).
Godnatt alla <3

dutti

Åtta personer läste igår jahaja trevlans! Tråkigt att ingen kommenterade :P. Men det händer ju iblaaand :).

Jag känner mig grym just nu som har praktiserat denna lördag haha. Från åtta till fyra lite drygt och utan rast! x) gaalning jag vet.
Jag vet inte varför jag gjorde så mot mig själv men det blir typ så att när jag väl kommer igång med allt jag gör där med att flytta varor fram och tillbaka så blir det att jag inte slutar haha. Jag ville göra klart det jag höll på med. Plus att det tog extra tid att bli klar när patrik och patrik kom och snacka. Den ena är bra trevlig å söt och han är ba ett år äldre ooo haha.

Som tur var drog min knasiga handledare runt tolv så då kunde jag slippa tänka på hans vilja hela tiden. Fast imorse sa han ovanligt nog att jag är duktig och ordningsam. Han ba: Skulle du ta ledigt efter skivan? (han e lite trög) Jag ba: Jaa det ska jag troligen.. Eller det beror på hur bakis jag är. Han ba: okej men du kan ju komma senare den dagen om du inte ska dricka sprit för det ska du väl inte?. Jag ba: Ehm jag får se om jag pallar komma haha..
Va har han med det att göra egentligen xD vad jag dricker.

Jaja...Nu har jag iaf käka precis efter denna långa dag. Och efter jag har skrivit klart här så höjs musikvolymen och duschen sätts på för jag ska ut någonstans med tina, juhanna å nåra till :)! Jag ska nog inte dansa för mina fötter gör ONT!

 
Lite musik såhär på lördagkvällen

gäsp

Halloj
Asså jag är tröött nu. På willys springer jag runt, hämtar, drar och lyfter varor heela tiden. Plus annat småjobb. Förresten igår fick jag en skituppgift; Att städa under tre långa varuhyllor och jag var nere på knä och sopade upp pasta, flingor och damm. Snacka om att min handledare utnyttjade mig där haha idiot. När jag ställde mig på knäna idag så kändes det som att jag hade blåmärken på knäna haha. Usch.  

Men det är egentligen det enda som jag tycker har varit jobbigt. Allt annat är rätt kul. Jag gillar att ha något att göra hela tiden :). Det är därför klädbutik kanske inte känns lika kul. Men det blir skönt att prova klädbutik också sen :) och ta det liite lugnare.
Och asså de flesta är skittrevliga :) men handledaren är rätt skum.. Men jag gör de uppgifter han ber mig göra.. För jag vill visa min starka sida som kanske leder till extrajobb :). Och det hjälper ju att hänga med tre sköna Unga killar där emellan åt :D. Det är det som hjälper :P. Det dåliga är att jag måste jobba 8-16 (som är mina tider) imorgon också -.- En lördag -.-!! Eftersom jag inte var där i onsdags..Eller ingen har tvingat mig att jobba imon..men handledaren frågade mig och jag sa ja. Aja det är bara att kämpa på och hoppas att jag tjänar påt!! Lördag kväll ska jag iaf partaja lite :)).

Nu ikväll ska jag dock gå och käka chips och cola sen sova sött. Hoppas alla som läser är uppåt och tänker positivt, det hjälper verkligen. Å ha en bra helg!

 Trött jag denna fredag. Oså upp tidigt imon men det får jag helt enkelt göra eftersom jag färgade utväxten i onsdags..syns det något förresten?

kunder hit och kunder dit

Nu har jag haft fullt upp i två dagar så har inte skrivit. Asså willys har varit helt okej.
Dock var jag inte där idag :P. Jag var hos "läkaren" haha. Nejmen hängde med ellinore imorse till hennes skola till frisörklassen och fick mitt hår färgat :D eller utväxten menar jaa, så nu är hela håret samma färg istället för att ha fem olika typ :P.
Tack ellinore och..frisölärarna haha. Fast shit innan det blev rätt färg så var det först platinablond utväxt typ xD. Mitt hjärta gick i 180 och ellinore blev stressad haha. Men det var inte hennes fel faktiskt. Jag tycker det var en lärares fel.. Men ah sen fick de ta en mörkare färg/toning över och då blev det asbra tycker ja :). Tack iaf kompis! ^^<3

Men det här med willys nu då.. Jag tog ledigt idag för villee inte missa chansen eller vad man säger att färga håret haha. Fast när jag var klar så tänkte jag dra dit men orkade verkligen inte :O. Inte någonstans. Så jag åkte hem och ringde birger handledaren.
De andra dagarna, igår och förrgår så har det varit najs ändå tycker jag :). De yngre killarna runt tjugo nåt är roligast men de äldre killarna är som de är. Igår blev jag kallad förvirrad av en grinig man. Shyyyst. Han känner inte mig ens xD även om jag kan vara förvirrad ibland..
Men ah som sagt de unga killarna är sköna, också en typ 40 tant också som jag fick hjälpa plocka upp varor med igår. Igår var värre än iförrgår. För jag fick en massa småsår tack vare kartonger som ska öppnas, pressas ihop och slängas. Sen när man ska lyfta upp tunga varor så tar man i med hela kroppen, det är bra träning haha. Men av henne som jag hjälpte (eller jag gjorde hennes jobb ett tag) sa att jag var jätteduktig jag ba yehoo. Så det har varit både bra pch dåligt helt enkelt :).

Stället påminner om toys r us, en del stress!..och personalen är även där som en "stor familj" typ x). Men willys har ju sina egna sidor som alla varor man ska hålla koll på t.ex. :O. Toys hade mycket också men inte lika. Eller..Jag minns inte x). Och nu ska jag iaf synas i kassan haha.

Aja nu räcker det med skrivandet om det. Nu ska jag gå och hjälpa emanuel att baka chokladbollar och seen måste jag fixa klart med de där jäkla studentbiljetterna.

Puss.

Då var denna veckan sluut

Det blev att jag åkte och kolla några lägenheter med bemmi haha. Bra kompis som jag är :). Skämt åsido ;) Jag vill verkligen flytta till ett eget mysigt ställe! Det var asfint i en rätt ny lägenhet på ringvägen ååå.
Men haha iaf efter de där visningarna så åkte jag hem och käkade, slumra till en stund haha och mötte sen veronica och hennes kompis veronika. Vi åkte till bro och kollade in "hennes" lägenhet och..Jag ba nej veronica inte flytta hit x)..
Min syrra ska inte bo i något skrutthus plus att det är skumma typer, grannarna.. Nemen det var helt okej men ändå inte :/ hmm svårt det där.

Till något annat.. Den här helgen tycker jag var suverän :D. Är glad för det! Eftersom jag nu känner hur nära det är till imorgon och jag vill inte ha imorgon. Är fett nervös :o tänk om alla är jättedumma på willys :o x). Jag kommer typ svimma imon på bussen haha närå.. Sist så fick jag ju rätt bra kontakt med några iaf på toys.
Så det är bara att tänka positivt. Jag har ju tvingat och frågat några att de ska hälsa på mej :D.. Ida haha x)<3. Och fredrik, tina, emilia hoppas jag oxå ah de som vill helt enkelt, alla är välkomna haha.
Hoppas jag kan sova inatt nu :).

Skriver mer imorron GODNAATT


Hallå där

I fredags: var med Ida på Niklas fest sen en efterfest det var trevligt :D. Sov sen hos Ida. i lördags: kom ge runt fyra chillade hemma sen hem till Tina för att sen dra till sportbaren. Vi förade med vin som smakade sådär och var på sportbaren i 40 minuter haha. Ps Asså carro nästa gång kommer jag förbi dig! :) Idag: kom typ hem nyss från Tina och idag ska jag kanske med bemmi och kolla hus till han haha. Fast jag kanske inte orkar. Egentligen måste jag sälja klart studentbiljetterna oxå suck. Åka runt till alla liksom :). För imon börjar praktiken så då blir det väl inte så himla mycket tid över. Åh vad nervös jag är oxå x). Hur kommer de här fyra veckorna bli liksom.

Yeho :D

Denna här veckan har inte varit lätt någonstans. Verlkigen inte igår och i förrgår usch :(. Idag känns det rätt bra :).
Sista provet är avklarat och sjuuuk skönt att inte se skolan på åtta veckor! Lite skönt iaf :).
Jag är mest glad att det är helg också. Ska med Ida till Niklas en fest eftersom han fyller nitton år imorgon grattis! haha.
Ah så även om allt inte är skitbra så känns det heeelt okej :).
Vi kan ske hörs sen. Är lite småstressad just nu haha men glad!
Skriver nog sen. En sak att lägga till är att jag är så himla glad över mina vänner som finns och stöttar mig! :)
<3<3<3

Torsdag

Imorse vaknade jag kl sju istället för åtta. Jag vaknade med asont i magen men bestämde mig ändå för att gå till skolan. Jag gick direkt till biblan för att snacka med veronica. Jag försökte även plugga till de två omproven jag skulle göra. Ett missade jag, arbetsmiljöprovet för lärarn hade sagt fel tid, men rättegångsprovet gjorde jag.

När jag satt i biblan så undrade j om jag sett hans långa meddelande. Då svarade jag ett 6sms långt sms. sen fortsatte det bara. Det roliga är ju (även om hela grejen är sjukt jobbig) att det nu är han som är mest deprimerad, inte jag. Han skrev i de långa smsen massa förlåt och allt från "jag är en äcklig människa" till "det är inte du som förlorat här det är jag"..
Den känslan att jag har "övertaget" och han är den "lilla" nu känns bra. Dessa månader av att ha ignonerat honom och "glömt" honom, har börjat gnaga på honom och insett vad han har gjort. Skööönt
Men tyvär känner jag att han är en berg och dal bana (rörig) och att jag vill åka med men ändå inte. Sjuukt svårt -.-

..Förresten min sms-tumme gjorde ont förut för att jag smsade så mycket idag, med alla jag brukar hänga med typ x).
Och jag har åkt runt som ett fån hela dagen idag igen haha. Först skolan sen hem sen brunna sen skolan sen hem. Intressaant va ;). Jag veet att min blogg har blivit värsta "detta är bra och detta är dåligt" bloggen haha. Menmen.

Längtar till imorgon förresten! Hörs då. Nu ska jag försöka plugga till sista provet imorgon! Hur ska det gå med alla tankaaar.

Onsdag sextonde mars

Efter "knark-dagen" i skolan så drog jag hem sen följde snälla Ida med mig till stan :D (för praktikletande såklart) men shit vad längesen vi var där bara vi två <3. Jag fick lämna cv på Weekday och där vill jag verkligen ha praktik så hooppas de ringer mig! :). Detta var det positiva idag! inlägget innan var det negativa..
Aja ska gå och läsa nu och sen sova
Kram

Detta såg jag på fb när jag kom hem

Jag vet att du inte vill ha något med mig att göra, men så diu vet så kommer du alltid att finnas i mitt hjärta! du är den bästa tjejen jag någonsin kunnat ha o jag sumpade chansen med dig ..vilket jag kommer ångra resten av mitt liv .... jag kommer gå in på operation den 29 april ... eller det är inte bestämmt än, läkarna avgör det den 22 mars ...men om jag måste det så skulle jag ville bara få chansen att få se dig en sista gång, jag skulle uppskatta det fråån dig .. jag kan tänka mig att du inte vill ha någoit med mig att göra .. du har säkert glömt mig vid det här läget.. men det har inte jag o kommer aldrig att göra det heller.. jag ångrar att ha förlorat dig .. jag är ett monster ... du hade den vackraste hjärtat o jag visade den sorg o bara skit.. jag kommer aldrig kunna förlåta mig själv för de! o säker inte du heller! jag vill inte träffa dig för att få en ursäkt så att jag kan må bra ... det är bara att jag vill se dig innan jag kanske aldrig kan se dig igen!

panik-känsla



På grund av dig så kan jag inte vara med dig. På grund av mig så kan jag inte vara utan dig.

hellu denna tisdag, nu skriver jag igen..



Jag har inte skrivit på en vecka hehe ooops.
Det som har hänt är väl äckelpraktik letande (är ju bara klar med fyra av åtta veckor), hängde med ida i lördags det var najs! och sen har jag pluggat lite. Inte mer än det har hänt vad jag kan komma på :).

Men åh jag är så hiiiimla trött på massa saker just nu! Bara för att jag har varit så kräsen med praktik så har jag förlorat en plats på först gina tricot i sollentuna och sen på ett cubus. Så nu har jag bara klart med willys liksom.

Men idag var vi iallafall i stan med klassen för att besöka en högskola med handelsinriktade linjer. SOM OM MAN PALLAR tänka på det också hah, vart man ska plugga sen?! Aja det var hur som helst bra att veta lite mer om en högskola iallafall..
Men som sagt så stannade jag kvar lite i stan och det var då de sa nej på cubus, jäklar vad snabbt de ändrar sig alltså!
Ah så jag gick till en vero moda i gallerian. Hoppas djupt att jag får där nu. Ska dit imorgon igen, suck. Jag tror jag har åkt till stan pga praktik minst 5 gånger nu. Fast då har jag följt med som sällskap också.
Men jag är så trött på det där, jag orkar inte!!! Jag är ju inte ens nöjd med willys, snälla hoppas det fungerar någorlunda och blir någorlunda kul! Och att jag får på vero moda så att jag har något att se fram emot efter willys, åh låt det bli så!

Annat som jag tycker är jobbigt nu är att den här veckan i skolan så är det en del. Sista veckan innan praktik vilket innebär typ sista veckan i skolan :O. Jag har tre prov på torsdag typ GREEAT! (En bra grej är iaf att jag får vg i naturvetenskap)

Och sista grejen är att jag verkligen känner att jag har få bra vänner, många tar mig för givet helt klart. Jag hoppas de som behandlar mig bra vet vilka de är nu haha. Men som sagt det är jäkligt synd att några inte uppskattar mig känner jag för jag försöker vara en bra vän.

Najs inlägg det blev.

tar en liten paus från bloggen en liten bara.

love you


7/3

Idag gjorde jag prov i näthandel C i skolan. Yes jag blev godkänd så nu har jag jämnt med poäng för att få slutbetyg vilket jag inte hade innan pga av ig i matte b. Men nu är jag klar :D.
Sen var det bara en lektion kvar efter det där det kom tre personer för att berätta om anonyma narkomaner eller något sånt. Inte AA alltså utan NA typ. Det var intressant att lyssna på. Om hur den organisationen" har hjälp dom ur sitt missbruk.
Ah sen åkte jag hem. Har käkat lite. Sen smsat med den där moe. Han skrev att han är intresserad men det lär han inte vara sålänge till för jag ska säga att jag gillar en annan mohaha. Elakt. Men så är det ibland.
Japp, och tänkte slå en pling till tina haha oså och ja..annars är det väl inte så mycket mer jag pallar skriva hihi :).
Hejsvejs!

Neyo-lonely again    


                                                .Dont call me when you are lonely again.

meeen ååå

Imorse.. Jag kunde inte låta bli att säga hej. Men sen lät jag bli att säga nåt. Jag blir irriterad på detta.


bout me

Namn: Gabriella Eva Alice Hafström
Tilltalsnamn: Bellan, Ella, Gabbe
Födelsedag: 20 maj 92
Hemstad: uppsala
Ögonfärg: blå
Hårfärg: Blond
Längd: 173 cm typ
Höger/Vänsterhänt: vänsterhänt
Stjärntecken: oxe
Sko storlek: 38, 39
Är dina föräldrar skilda: ja
Skor idag: jag ska nog ha svarta vinterskor
Mål för det här året: ta studenten, få ett najs jobb efter det och hitta en snygging haha
Det första du tänker på när du vaknar: vad jag ska göra under dagen
När går du och lägger dig: är oftast mellan 23 och 03
Bästa minne: min första kyss, resorna till finland, danmark å spanien, min första fylla, de tillfällen jag fått nya bra vänner.

Favoriter

Färg: lila och svart
Mat: pastarätter eller grillat
Sport: favorit hmm..gymnastik, dans
Djur: typ hund och häst
Glass: choklad
Godis: choklad å lakrits
Affär: har ingen
Bokstav: G
Nummer: 4
Helgdag: fredag
Årstid: vår
Radiostation: 105,9
Parfym: diesel

Vänner och livet

Vad vill du bli när du blir stor: oj, först reseledare, musiker, modell sen typ bli något i företag, volontärarbetare, jobba med ungdomar, psykolog. Vill helst ut i världeen.
Hur vill du dö: ålderdom tror jag.. Hur vill jag inte dö haha
Vem av dina vänner är mest lik dig: i utseende eller i sättet? Jag har hört vad folk tycker men själv vet jag inte haha
Vem är högljuddast: vet inte x)
Vem får dig mest att skratta: var och en på sitt eget sätt hihi
Vem har du känt längst: elin
Vem är blygast: hmm
När grät du senast: det kom nån tår när jag var full i lördags och en kille rökte på hah
Vart vill du bo i framtiden: utomlands och i sverige; gbg, öland eller sthlm
Hur länge tror du att du kommer leva: min gammelfarmor är 105 så hoppas jag också blir det. Nej men jag hoppas jag blir minst 70!

Har du någonsin
Varit kär: japp
Blivit dissad: ja
Har du kille/tjej nu: neje
Rymt hemifrån: yes
Skolkat: ja
Sovit utomhus: ja
Gråtit i skolan: japp
Spytt i skolan: jag minns inte alla skoldagar haha
Velat bli modell: ja
Gjort något riktigt dumt som du skrattar åt idag: ah det är mycket haha
Sett någon dö: ne
Druckit alkohol: ja
Ätit sushi: nej
Varit på scen: ja, sjungit och redovisat
Snattat: ja
Retats: ja
Blivit nerslagen: slagen inte nerslagen

Du?
Svär: ibland
röker?: ja
Sjunger bra: hoppas det haha
Dushar dagligen: varannan dag
Kommer överens med dina föräldrar: försöker
Gillar åska: stör mig inte på det direkt
Spelar något instrument: nej tyvärr inte men måste lära mig!
Äger en iPod: nej
Går till kyrkan: ibland
Sover med gosedjur: nepp 
För dagbok: bloggen?
Dansar i regn: nje
Sjunger i duschen: faktiskt inte haha men lyssnar musik

This or that:
Pepsi/Cola: cola
McDonalds/burger king: Mcdonalds
singel/gruppdate: singel
Choklad/vanilj: choklad
Jordgubbar/blåbär: jordgubbar
Kött/veg: kött
Tv/film: tv och fiilm
Gitarr/trummor: gitarr
Adidas/nike: adidas
Kakor/paj: kakor
MTV/VH1: mtv
Blind/döv: döv, även om jag älskar musik. Men att inte se, fy

Kan du:
Gå ner i splitt: nej inte riktigt men nära tycker ja
Skriva med båda händerna: ja typ
Vissla: ofc
Blåsa en bubbla: -
Rulla din tunga i en cirkel: hmm halvt 
Ha dina ögon i kors: vet inte typ halvt där med haha
Nudda näsan med tungan: nepp
Dansa: det tror jag, älskar det iaf

Vem var den senaste personen:
Du nuddade: emanuel
Du pratade i telefon med: min faster
Msnade med: danny
Du kramade: emanuel
Du skällde på: emanuel
Sportade med: jag simmade med emilia och ellinore

Senast du:
Skrattade: igår
Grät: iförrgår
Filmen du såg: trassel haha så gulli
Tuggade tuggumi: igår
Drog ett skämt: igår typ, kommer väl fram nåt idag också haha
Sjöng en sång: nyss

Random:
Vilket land skulle du vilja besöka: helst cypern, usa och kina
Hur många kuddar sover du med: one
Dricker du mjölk: ja
Person du hatar mest: de som säger annat när jag inte hör än rakt till mig
Var tror du vi hamnar när vi dör: jag vet inte, men jag tror inte att vi försvinner helt iaf
Vad borde man uppfinna: botemedel mot aids typ
Vad är det värsta vädret: när det är slask
Lekte du med barbie som liten: ja
Hur många ämnen har du ig i: matte B, buhu


Ajdå


Älskar den här låten!

Hap, söndag idag då. Jag vaknade upp hemma hos elin. Jag följde med syrran hem igår för att slippa mammas frågor typ haha. Eftersom jag sa till henne att jag inte skulle hem. Haha hemmafesten var väl helt okej :). Jag lyckades byta nr med en somalie som hette moe någonting.. Bra gabriella! Han ringde nyss och trevlig som jag är så svarade jag haha. Men jag tänker nog inte träffa han igen. Jag satt och snackade engelska rätt länge igår och även nu i tel. Men nog om det haha. Jag hade trevligt med tjejerna igår fast de dansade mer än vad jag gjorde :P medan jag satt och snackade med någon frida.
På nattbussen, den andra av de två vi tvingades åka.. så träffade jag martin haha. Han var sjukt irriterad eftersom han fått böter. Men kul var det att snacka ändå och se hur folk faktiskt är när de är fulla x). Själv mådde jag asilla imorse när jag vaknade. Men drog hem till lillebror runt två. Och nu vill jag bara ha maaat.
Det var väl allt :). Och imorgon är det skola igeen suck.
<3

friendships ending

Idag har jag fixat praktik på willys (haha) i fyra veckor och åhlens fyra veckor. Bra kämpat av mig den här veckan tycker ja' haha. Har liksom sprungit runt halva lovet.
Men sen har jag även varit på banken idag och fixat lite grejer eftersom mitt nya kort inte fungerar och det jag hade innan blev ju taget av bankomaten.. Ah så nu kommer jag få ett annat hemskickat plus en dosa skönt det.
Jag var även och simmade med ellinore och emilia idag snacka om att jag kommer ha träningsvärk. Men det är ju så skönt att träna vad man än gör.
Mm och nu sitter jag hemma får se vad jag ska göra ikväll. Uppsala med syster och gå ut med några eller stanna hemma blire väl. Om ingen rolig ska till sportbaren haha. Nejmen jag kommer nog stanna hemma för imorgon blir det hemmafest i sollentuna. Lika bra att ta det lite lugnt också såhär på sportlovet :). Ha en bra helg alleehopa!


soslolapoppopa

 jag och juhanna slappar i snön haha.

 
Låten♥

fight

Åh, igår var jag ute hela dagen och letade praktik. Först i stan och kollade resebyråer som stod först på min lista att praktisera med. På Apollo sa hon att man helst ska praktisera i tre månader hos de för att det är mycket att lära in. Jag ba å neej. Plus att hon sa att jag kan söka sommarjobb där om jag är intresserad jag ba jaaa.
Ah sen så när jag insåg att det inte går med resebyrå -.-..så har jag koncentrerat mig på något livsmedel eller kläder.. Efter stan så kämpade jag mig till kista också men inget jag ville gick. Helt slut blev jag.
Igår sa de flesta att de redan hade fullt med praktikanter. Måste jag ta gina i sollentuna iaf nu? De har ju ändå sagt ja.. Antagligen får jag väl göra det.
Men idag så gick jag till ett ställe som jag missade igår i stan. Cubus, så dit ska jag ringa imorgon tydligen.
Sen livsmedel måste jag också hitta eftersom jag vill prova både och. Frågan är vart jag ska hitta det. Jag vill inte i kungsängen eller i bro. I kallhäll är det fullt på konsum och ah bara att komma på vart det finns så ska väl allt ordna sig! Men aj mina fötter efter allt gående och letande :P.

Nu har jag kommit hem igen och snackar med veronica och lagar mat till emanuel även om han sitter och spelar xbox med sina vänner.. Men men. Ska snart dra igen med veronica till bro och lämna en sak till pappa och kolla hur lägenheten hon har fått förslag om ser ut.
Jah så bara att kämpa på med lovet haha det blir kanske inte så mycket lugn och ro vilket är både bra och dåligt. 

<3

1a mars

Jag tror att min blogg fyller ett år idag haha. Grattis till den. Det året har erbjudit så mycket och har förändrat mig så mycket. Någon dag ska jag ta och kolla tillbaka på de äldsta inläggen.

Just nu sitter jag iaf och äter frukost. Ska åka runt tolv till sjukgymnasten och det kommer vara sista gången eftersom hon tror att jag klarar mig. Och jag kommer ju lätt åka till något närmare om jag får äckelont igen.
Jag måste försöka komma ihåg att göra övningarna.

Sen blir det praktikletande i sumpan och kallhäll kanske kallhäll.. :) Och efter det vill jag typ fixa dricka så man kan gå ut imorgon eller bara till helgen sådär ^^.

Oj nu måste jag ut! Hejrå