.

Nehep det blev en lugn söndag. Jag drog inte till Hillsong och jag var inte med Emilia. Jag åkte inte heller till Julio som jag först tänkte. Så jag har bara varit inne hela dagen typ haha. Men ärligt talat tror jag att jag behövde göra ingenting idag. Även om jag hela tiden känner att jag borde göra något hitta på något.. Haha när jag får jobb så kommer jag nog uppskatta lugn och ro lite mer. Men men nu ska jag hämta lite juice och se en film. Imorgon måndag ska jag iaf till gymmet! Måste måste. Sen får jag se vad mer som händer :). Godnatt

Söndag

Så nu la jag in lite landetbilder i "28e juli" inlägget :). Och lite från carros fest i inlägget efter :).
Jag har tyvär inga bilder själv från igår när vi firade julia hemma hos elin eller från entourage där vi var sen :/. Men men kul hade jag iaf. Och jag hoppas alla andra som var med också hade det. Speciellt julia :)!

Vaknade typ för en timme sen och ska väl ta och börja med en dusch och frukost. Sen får jag se när jag ska träffa emilia, det var ett tag sen. Och jag får se om jag hinner till hillsong till sex. Vill dit iaf!
Sen på kvällen vill jag ta det lugnt för det har varit fullt upp den här veckan. Hoppas jag hittar någon som vill joina ;).
Hoppas nästa vecka blir iaf hälften så rolig haha :)

Nemen vi hörs kraaam

Bilder från fre

 Fredagens födelsedagsbarn :D. Grattis Carro 20 år <3


 Jag med carros brorsas otroligt coola tröja.
 Jag och ida

Mycket kul!

Ligger just nu i min säng. Klockan är snart halv tre. Det är söndag imon. Lördag firande av Julia <3 och i fredags var det firande av Carro! <3. Jag har mycket att skriva haha. Och vill lägga ut lite bilder från landet mellan tisdag och torsdag och från Carros party i fredags. Hoppas jag hinner imon kul att kolla på sen! Jag har iaf haft en jätte jättebra helg :)! Och vecka :). Imon blir det emilia och Hillsong typ. Tumme upp för alla mina nära älskar er! vad skulle jag göra utan vänner och familj?! Och Ah sen bajs på dom som skiter i mig!! Hah Aja godnatt :) och hejdå so long.

28 juli

Är hemma från Elins landställe där hon jag Julia och Terese spenderade två dagar. Jag lägger ut bilder imon! :). Det är iaf jättemysigt vi handlade, solade, kollade film, grillade, käkade ute och hängde i Mariestad, drack lite vin en kväll skit härligt!. Nu tänkte jag snart sova här hemma kul att se lillebror oxå efter drygt en vecka nu :).
Och imon blir det snacka med Emma i tel som skulle vara min chef på mitt nya jobb..men ska säga till henne att jag inte vill ha jobbet och att jag har ångrat mig. Jag vet jag låter kräsen men provition är inget bra :/ och jag tror nog inte jag pallar jobba med att knacka dörr märkte jag efter att jag provjobbade i måndags. Aja hur som helst jag ska skriva mer imon ska vara med Ida då bland annat kul! Hihi :)

 Så härligt!!
 Eeeliiiin :)
 Ja å julia :)
  Två asbra dagar <3

Så mycket man vill hinna med!

ja..nu är klockan tolv och tisdagen kommer. Måndagen innehöll mycket av det jobb jag nu sagt ja till. Kan skriva mer om det senare imon hehe :o x). I helgen var jag med Ida och Veronica och Carro parta och så. Jag tog det oxå lugnt och sen var jag på underbara Hillsong. Imon ska jag tillbaka till där jag nu impulsivt sagt ja till jobb. Sen ska jag nog åka till landet med Elin och flera. Men åh när jag ska hinna gymma?! Ska försöka hinna imon. Allt man ska hinna nu alltså sjukt.. Vill vara fri hah bara ha en underbar sommar och åka utomlands typ! Suck.. <3

tumme upp tumme ner

Körlektionen gick bra imorse! Var borta hemifrån och lämna sjusovarna från halv nio till halv elva ;D. Sen somnade jag om i en timme när jag kom hem.
Vi drog och köpte frukost och snackade minnen :). Sen vid två var det dags att röra på sig igen. Jag drog till stan för intervjuuun hos Larchi Group!

Den gick galant :). Nemen hehe.. jag fick fylla i ett papper om mig själv.. Det var en till kille där som också gjorde det. Men sen var det min tur att bli intervjuad av emely..
Hon var trevlig och undrade om jag vill provjobba på måndag vid ett. Jag ba ja men visst :). då ska jag följa med en "coach" och sälja åt Eon (vilket Larchi group gör) och nå kunder genom att knacka dörr haah!. Kan ju prova iaf :). Tänk om jag trivs och att de erbjuder mig fast :D. Då känns det som att mitt liv kommer kännas mer okej om jag iaf får in pengar också :).

För jag är så förbannad på P så att det inte är sant! Hur kunde han göra såhär..Det känns verkligen som jag har blivit lurad och att han körde "hur man blir av med en tjej på några veckor" typ.. Men det vill jag ju heller inte inbilla mig. Men vad hände med honooooom (och oss) Liksom ?????!!!!

Nej hejdå det är fredag så ska fokusera på det braiga minsann.

Godnatt

Dåligt idag: Jag smsade patrick "vad gör du?" Och han svarade att han var i stan och skulle hem. Vilket jag komiskt nog också skulle..Så vi åkte tillsammans. Jag är fett ledsen över att det sket sig men det kunde jag inte säga när alla andra lyssnar på tåget.. :(.

Bra idag: En som har sett mitt cv på arbetsförmedlingens hemsida vill att jag ska komma på jobbintervju imon :). Är fett nervös men men..Det är något ekonomiföretag i södermalm :o. Hoppas det går bra imon vid halv fyra..
Jag ska bara vara mig själv :).
Och just nu är elin, julia och sophie hemma hos mig och ska sova över. Även veronica kom nu efter att ha varit hos en killkompis.

Men men vi hörs imon. Ska sova nu ska ju köra körlektion imon vid nio på morgonen hehe.

kramis.

where am i going

Jag kom nyss hem från arbetsförmedlingen. Det var bara jag och några killar som satt och lyssnade på studentconsulting. Jag måste ändra mitt cv nu.. Iaf igår var jag med elin och julia på arken sen sov de hos mig. Ovanligt ja haha.. Men vi somnade typ tre och ja sen har den här dagen nu bara rullat typ. Det var iaf kul att umgås med mina barndomsvänner <3.
Ska förbi arken ikväll också en stund. Sen får vi se vad jag hittar på. Ska ju upp tidigt för körlektion imorgon.
Åh en jobbig dröm om patrick hade jag inatt skiitjobbigt. Man kan väl få vara ifred när man sover iaf hah :(.

Ne nu ska jag fixa lite vid datorn och sen vila en stund. Har ju värsta träningsvärken från gymmet igår känns bra.


 

Juste elin visade mig en låt igår som är djup. Gillaren!

glader just nu

Sov hos syrran inatt. Igår kväll var vi hemma hos mig och kollade film och käkade gott.
Imorse drog jag direkt med ida till gymmet från bro. Eller ah jag skulle ju glömma massa saker först haha.
Men vi körde rejält. Pinsamt att jag blev så svettig i ansiktet men men haha fatta vad skönt det kändes idag. Få ut sina känslor genom träning är icke dåligt :).

Just nu sitter jag hemma fixad har duschat och ätit och så.. Elin kom för en stund sen. Vi lyssnar på musik och umgås och hon sminkar sig :). Sen ska vi till arken. Jag känner inte att jag vill det egentligen haha men nu gör jag det emot min vilja för en liten del vill väl.
Ska nog inte gå ut på ett tag och supa iaf. Har gjort det en del på sistone. Men kanske i helgen får se x)

Hejrå <3

ledighet är nåt jag verkligen njutit/njuter av!!

I söndags var det fest hos andreas. Drack lite för mycket så jag mådde illa.. men innan det så hade jag kul med tina, emilia, andreas och sen kom även havve, ali och julia och elin och några till förbi där. Jag fick en ny killkömpis kan man säga :p ali haha. Men det knasigaste var att jag och tina på hemvägen gick igenom två skogar och jag var lite rädd.. men sen bad tina till gud och lugnade ner mig haha :p. När vi gick genom den andra skogen så rev jag mig rejält på en rosbuske i mörkret xD. Min fot har några sår nu hehe. Men vad man kan fast man är full! haha.

Men iaf igår så var jag med emilia a helad dagen typ. Hon följde med mig till jakan och outlet och nu har jag lämnat cv på ett waynes och fixat en körlektion på fredag kl åtta på morgonen :O. Men känns bra :). Lite nervöst kanske.. shiiit x).
Sen hängde vi runt..drog till hennes lägenhet, käkade skagen macka mmmm. Sen på kvällen såg vi film och hade mys hihi.
Idag följde jag med henne och träffade hennes lillebror linus för andra gången. Så lite ååå :). Vi satt och tog det lugnt i viksjö där på verandan :).

Sen åkte jag hem och käkade. Är hemma själv i en vecka typ :D yehooo. Mamma och emanuel drog till småland idag jö. Men shit vad mycket jag har käkat haha, nudlar, äggmacka, makrill, glass och nu när jag ska snacka och vara med syrran ett tag så blir det chips också herregud usch xD.

Aja imon ska jag gymma vid tolv med ida. Då jäklar ska jag ta i!!

Sunday

Grattis till Linn min kusin som fyller år idag till att börja med :) <3

I fredags var jag ute med Ida, robin och jonte. Först var vi på sportbaren (fick träffa carro en stund <3 måste bli längre nästa gång) sen drog vi till mp haha. Jag kände för att göra någonting hela tiden för var och är otroligt rastlös och pallar inte sitta still och tänka typ..
Fast igår så sov jag till fyra helt sjukt typ tolv timmar haha. Sen på kvällen hängde jag med tina och emilia och så och va kollade tv käka chips och somnade runt tre.
Idag blir det partej hos andreas troligen. Hoppas det kommer några roliga dit. Japp men nu ska jag ta och käka lite pasta och nån laxgrej.. sen fixa mig lite. Nästa vecka har jag lite planer :o :) ..bland annat gymma shit för kortet går snart ut känns det som!. Men skriver mer imon :). Denna veckan är ju inte slut än :).

Forget, forgive and friendship.

Igår var jag och gymmade med Ida sen fixa jag lite hemma och drog iväg och fikade med Emilia j i några timmar vi hjälpte varandra eftersom båda skulle möta en kille på kvällen. Borde egentligen skriva vem jag var hos? Hah. Asså drog till bajskorven. Herregud tänker man kanske om mig. Idiot liksom. Men ärligt så är jag inte arg eller ledsen över honom. Så kan faktiskt vara kompis med honom. Otroligt ja. Men iaf vi kollade på insideous och black swan. Asså den första var ju läskig :o. Men jag gillade den :). Den andra var rätt tråkig. När jag var där och skulle sova så ringde Patrick full och sa att han var i kungsängen och att han tror att jag hatar honom. Jag försöker bara strunta i det just nu.. Japp idag gjorde jag och Julio fruktsallad och jag lyssnade på musik helt plötsligt höjdes musiken och ingen av oss hade rört något. Så himla creepy x). Men men hur som helst för att inte bli för fokuserad på tankar om Patrick som jag vill vara med så mycket..så ska jag se till att göra något kul denna fredag. Kram

14e juli

Igår träffade jag Patrick. Vi snackade ut bra vilket jag har märkt är det vi gör bäst. Tydligen är han inte redo för ett förhållande hah kul att han säger det nu sa jag. När vi har varit kompisar sålänge innan. Jag älskar honom. Alltså han är den bästa snällaste charmigaste jag har träffat. Jag ville vara med honom mer som kompis och han sa att kanske gör ett stort misstag som gör slut. Men på ett sätt förstår jag honom varför.. Framtidsplaner och självständighet och samma frihet går inte ihop med ett förhållande för alla. Jag kan vara kompis med honom för jag vet att vi har väldigt kul. Men det är jobbigt..att ännu en gång ställa in sig på att ett förhållande man hoppats på inte går. Och vi hade inget fel i vårt heller? Det sa han oxå.. Asså det var typ perfekt i skillnad till hur det bland kan vara. Så jag är så himla besviken. Igår gick jag ut och festa med Eva och Sarah vilket var väldigt kul träffade även Maria där. Patrick höll på och smsa och kollade te jag gjorde för han ville inte att jag skulle må ännu sämre. Förresten är fb relationsstatusen inte borta än.. Jag undrar när han tar bort den. Åh.. Nu ligger jag hemma lite bakis och runt två ska jag gymma med Ida vilket ska bli jäkligt skönt. Hoppas inga tårar faller :/. Senare ska jag snacka med emilia j och på kvällen ska jag träffa en hemlig heh. Och juste måste beställa körlektion i jakan! Måste fokusera på körkort nu när förhållanden försvinner helt plötsligt. Jag måste göra något annat av dagarna. :) -.-

.

Har lite att skriva egentligen. Men orkar inte nu. Är ledsen som förra gången..inte lika mycket tror jag :/. Omg :(. Everything thing is gonna be alright. Right?

Lillördag

Inatt sov jag hos Elin och tog det lugnt igen :). Det blev inget bad igår i tullinge men nästa gång ska jag med! Nu ska jag med Eva och Sarah till stan och kolla lite saker. Jag vill nu bara att klockan ska bli åtta.. Patrick vill tydligen snacka med mig och ses efter en vecka prick. Jag behöver oxå prata med honom om saker. Men har ont i magen eftersom hans sms var kort och kallt så jag antar nu starkt att vi kommer göra slut. Tar det slut så har jag fan ingen aning om varför.. Men han är väl då antagligen inte mogen för ett förhållande eller nåt. Och jag vet iaf att jag inte har gjort något fel. Det är konstigt hur en underbar person kan bli helt wierd. Aja kram vi hörs sen. Det kanske blir dricka idag.

tisdag :)

Har varit och hjälpt veronica med lite möbler i bro. Sen vart hemma och ätit, arbetsförmedlingen och fixat så nu hoppas jag att arbetsgivare hittar mig hehe.
Nu är jag hemma och tänkte kolla lite på datorn innan jag springer iväg igen. Jag gör alltid något känns det som. Någon dag ska jag fösöka att bara ta det lugnt hemma.
Men just nu är jag så jäkla besviken på folk som inbillar mig att jag är viktig för dom men inte visar de det..
Vänner och pojkvänner ska faktiskt visa intresse från och med nu för jag tänker inte vara den som hela tiden engagerar mig.
Jag drar nog till stan och möter upp veronica hennes kompis cissi och pappas kusin lina och lite andra för att bada och har det lite kul istället för att sitta hemma och vänta på folk som inte har tid. Hatar falska förhoppningar. Ska hålla mig från att ringa P. Han fråga vad jag gör men inget mer? Jag ba öööh. Sen får gym och sånt vänta.
Är lite irriterad men ska nog bli bra snart!! hejrå :)



where the power comes from

I lördags var jag med tina och ett tag var andreas med också. Vi kollade film och var ute en sväng med longboard. Dagen var asskön! Vi cyklade till lillsjön och badade, käkade från grillen. Så skönt att bara göra vad man vill!!!

Igår var jag bland annat i hillsongkyrkan. Det behövde jag kände jag och ska dit nästa gång. Jag var deppig innan och efter var jag bara glad.
På kvällen åkte jag och hälsade på elin hihi. Vi såg film och bara hade myskväll. Det var kul att träffa hennes var ju ett bra tag sen. Var där ett tag idag också. Och sen har jag inte gjort något mer typ.
Men emanuel är hemma efter tre veckor, lillebror så nu ska vi typ baka något kanske.

Min pojk har ringt och smsat och så..men inte frågat om vi ska vara. Så jag låter det vila ett tag till. Men vad är det för förhållande om man inte träffas regelbundet. Eller jag menar förut var det liksom tre fyra gånger i veckan och nu har det varit en till två. Jag måste fråga vad det beror på..

Aja vi hörs imorgon. Ska sitta i solen en stund nu :)

Hallå där

Igår kom jag hem från Västerås typ åtta. Det var en mysig dag med olika roliga stånd att kolla på och alla snygga bilar :D. När jag kom hem så drog jag nästan direkt till Eva där Tina oxå var. Dom förade lite sm drog vi till pg. Det är kul där för det är nära och det är roligt folk man stöter på. Men igår drog jag bara dit för att jag inte kom på nåt annat. Sen så tänkte jag bara att det skulle bli konstigt om Patrick var där och man ska inte prata ut när man är fulla eller så. Men han var inte där. Bara hans kompisar. Och en som heter Sebbe frågade mig om jag ville med på efterfest. Vi tre sa ja och det var trevlig i stort sätt att umgås med hans vänner. Utan honom kändes det lite konstigt men men. Hoppas att han ringer snart. Jag ber. Iaf nu ligger jag ute i solen hos Tina vi har varit och cyklat och köpt mat och tagit det lugnt.. Vi kom ju hem fem igår hah. Aja får se hur länge jag stannar här.. Jag vill vara med Patrick för det var i onsdags sist. Men vill han inte ringa och bli lite närvarande igen så får jag väl skita i det och vänta ett tag. Åh jag kanske överdriver men jag tänker inte vara blåst den här gången. Jaja nu solen!!

Fredag

Var på pg med tina i onsdags kväll. Då var det både tjafs och kul. P var lite konstig.. Och igår svarade han inte på sms så jag kan inte låta bli att oroa mig så mycket som jag har varit med om förut -.-. Han svarade när jag ringde och det var bra igen. Men nu är jag ändå fortfarande lite orolig något stämmer inte längre.

Iaf har varit med emilia hela dagen igår vi var i stan och så. Kollade film och nu sitter vi och ska åka med markus också till västerås och power meet :). Hade egentligen andra planer idag men vill bort ett tag från sthlm haha.


Onsdaaag

Skriver lite snabbt nu för måste till tåget som ida sitter på sen ska vi gymma för första gången :)!
Innan jag kom hem nu så var jag på arbetsförmedlingen på ett möte. Höll på och somna en sekund för jag och patrick somnade sent i natt inte bra! Men shit vad jag älskar honom!!!!!!!!!!!!!! Det är sjukt vilken bra kille han är.

Men iaf x). Igår tog jag för övrigt en fika med julia på eftermiddagen det var jättemysigt. Innan det var jag med emilia och jag fick se hennes gulliga lillebror åååå! Vi var på mvc och sen följde hon med mig till willys.

Jag ska vara med henne efter jag har gymmat också :). Sen kanske det blir utgång med andra brudar ikväll :).
Det är ju lillördaag hehe.

Hejsvejs <3

måndag fjärde juli

Sov hos veronica inatt. Sen var jag hemma och fixade med ipoden så nu äntligen fungerar allt med den :D. Så skön att ha musik i öronen igen när man går ut :). Sen har jag väl bara segat..men vid två åkte jag till toys.
Tyvär var julio den enda som ställde upp att göra ett intyg som jag kan ha som bevis till arbetsförmedlingen. Haha vad fult det blev. Och han skrev sitt nr istället för företagets,, hjärndöd? Ja lite.
Det var inte lätt att åka dit ska jag säga. Men var ju tvungen denna gång. Men nu Aldrig mer :)!

Jag var taggad på att gymma för första gången idag också. För idag började kortet gälla och en månad framåt. Men det klurade till sig för Ida så då blev det inget för mig heller idag :(.
Men imorgon då kommer musklerna få nåt att göra :D!

Annat imorgon blir att följa med emilia till mvc, dra förbi en snabbis på willys, lämna ut cv, gymma, träffa julia en stund, en till vill träffa mig också men glöööm det!. Får se om jag hinner alla de här fem grejerna hehe.

<3


Lady gaga- Judas

Igår var jag med tina och johanna hemma hos erik där andreas också var. Det blev riktigt trevligt faktiskt med grillning och kortspel sen lite olika smakprover på dricka. Jag skippa ölen igår det blev champagne, vin och rom istället haha. Vi satt och snackade om allt och inget och sjöng till musiken.. Johanna försökte lära oss att shuffla haha lite lärde iaf jag mig :). Hon var asgrym!

Idag dååå.. Jag sitter hemma lat som jag är. Och bara för att jag kände en lite gnutta engagemang att åka till några ställen jag känner för att söka jobb på så ska såklart vår skrivare krångla. Så nu väntar jag på den istället för att piggt åka hem till någon annan och skriva ut. Men nej det är alltid något. Men jag måste skärpa mig.. Har nog inte varit såhär lat någon sommar. Fast det är klart att man ska ha lite lov..

Ikväll hade jag antingen tänkt möta patrick och bara se på film och jag har väl en del att snacka om också..
Eller så hade jag tänkt åka till hillsong och sen till honom. Äsch får se. :). Nu måste jag fixa lite mat till mig.


 
Josh Hartnett ville jag skulle få plats i dagens inlägg haha. Sjukt het.

lördag

Igår var jag hemma och gjorde ingenting till runt sju då jag mötte patrick sen mötte vi de andra tre johan, hans tjej mitra och robert.
Sen drog vi till restaurangen som johan jobbar på. Sjuuukt god mat har de där!
Jag tog någon kräftsallad mmmm. Jag och mitra tog vin till maten också vuxet typ.
Plus efterrätt, snacka om att jag blev mätt och lite dragen.
Det var sjukt trevligt och mysigt där vid hamnen och allt också.. Patrick skulle jobba tidigt idag så jag åkte hem samtidigt vid elva någonting. Vi sprang som galningar till tåget haha!
Men iaf nästa gång ska jag stanna längre!!
Så komiskt att mitra jobbar på toys r us också haha så då hade vi något gemensamt. Jag vet att jag kan få jobb där men är ju inte så taggad på det direkt..
Ah det var iaf en asbra kväll igår :) och hoppas den idag blir bra också. Hoppas på nåt med fest x). Innan måste jag dock söka jobb. Surt men men.