avskrivning

Det gör så jävla ont att se dig såhär,
sättet du förstör dig själv på.
Jag vill se dig pigg och glad igen..snäll, glad på livet.
Vad hände? Jag vill inte se dig på det här sättet,
du betyder för mycket.
Det jobbiga är att du stöter bort mig.
Du vill inte att jag ska se mer. Jag ser tydligt,
jag känner din smärta. Jag vet inte vad jag ska göra,
jag vet inte vad jag ska göra och det sliter på mig mer än vad dina problem sliter på mig.
Jag älskar dig mer än du förstår, du kom och förändrade mig. <3




Grattis Julia 18 år :D igår 30 juli.

Mja idag äre den 31 juli en lite seg dag. Får se vad jag ska göra av den...Festa någonstans eller dra till en kyrka :).
Men iallafall igår det var en jättemysig eftermiddag och en jätterolig kväll verkligen. Och sp kul att få fira Julias 18 års dag <3. Först var vi hemma hos henne och åt några tjejer sen förade vi hos en av Julias kompisar. Och efter det så drog vi till sportbaren och vidare till najp i stan :). Allt var jättekul. Dock när vi väl var vid najp så hade vi och de jag var med tappat bort några som hade stannat någonstans på vägen eller dragit före oss till krogen x). Men ah det mesta fixade sig och väl där inne sen så var det drag. Sjukt mycket folk vare och jag dansade tyvär så att mina fötter är helt svullna idag haha. Jag gav två killar mitt nr även om jag kände att de inte var mina typer över huvud taget. Jag gjorde det för att vara snäll xD. Egentligen tänkte jag ju bara på en person nästan hela tiden. Men nej jag dansade mest och hade kul. Jag gick runt helt själv ett tag och bara snackade med främlingar och letade efter de tio st som jag hade följt med dit. Men nej då hade de flesta dragit xD. Haha så fick jag syn på Kim som sa att Sarah var kvar.. haha det slutade med att jag sov hos henne. Juste under kvällen/natten så hörde jag att jag såg rumänsk och rysk ut wtf liksom xD.

Ah lyckad kväll iallafall och Julia blev nöjd sin första utgång tror jag ^^
Men ah nu ska jag stressa med duschen, puss <3

Grrrrrattiiiis Fina Carro på 19 års dagen :D!

Grattis till Caroliiine, min goa vän som fyller år idag :), hoppas din dag har varit och blir som en jättegrymgrym dag ;) <3

Idag har jag själv jöbbat och efter det mötte jag Ida (som så bra av henne) kunde följa med mig när jag försökte få tag i en läkartid för en sak men nej det ville sig inte. Så jag får leta vidare någon annan dag. Kanske när det inte regnar haha. Vi drog en sväng till Kista också de va najs. Nu sitter jag hemma och väntar på att tiden ska gå nejmen ska se film hos någon som har någon bra :).. Ni vet man blir sugen på film när det ÖSER ner. Men aja nu ska jag fixa lite smågrejer innan jag drar till bussen. Hejrå!

Ps. Här e min nya mobil min är dock svart;
 Fan vad ful hehe..nemen jag kommer vara jätte ovan nu när jag använder den här. Jag har haft min andra mobil i tre år liksom den har varit med mig i de viktigaste tonårsåren eller vad man ska säga :P. Men ah den gamla är ju inte paj så den ska jag låta leva sitt liv i en låda :). Nu blev det en bok här haha men whateva! Hejrå igen.

nothing compares

Tjo!

Jag hatar livet just nu men..

..har försökt "hålla ut" hela dagen idag till en dag som jag väntar på med ett svar, ett svar som jag inte vet hur jag ska reagera till.
Iallafall den här dagen så gick jag till jobbet, grät lite men det gick och jag höll ut. Några barn på det där fritidset är ju faktiskt helt underbara haha. Sen en kille som jobbar samtidigt som mig nu var på gott humör idag så.. Ah jag grät inte så mycket som jag trodde jag skulle göra. På jobbet spelade vi killerboll, såg Stuart little ( xD ) och klättra klätterställning såklart haha. Efter jobbet har jag faktiskt umgåtts med mamma ( :O ) jag vet.. Men hon vet allt som sker med min pojkvän just nu och med mig. Det är inget lätt ska jag säga :(! Jag mår piss, vet varken ut eller in. Är sjukt förvirrad, ledsen och arg.. men jag ska hålla ut på något sätt..

Iallafall jag var med mamma i jakan och barkarby...och kista haha. Mamma fick mig att köpa en mobil och hon fick mig att klippa mig. Tack verkligen! Eftersom jag aldrig har ork att fixa de grejerna själv :/ hehe.

Ah och nu är jag hemma sitter och dricker te. Jag ska lägga in någon bild på min nya mobil och kanske på håret, imorgon :).
Mene...ah nu ska jag försöka stå ut natten utan att ligga och tänka på en sak för mycket :(.

Kisses goodnajt!

deppmode

Denna tisdag ojojoj.. Nu sitter jag här vid datorn bakis jag kom precis hem från tibble. Anledningen till att jag kom därifrån var att igår så följde jag och Ida med Veronica till Miriam. Jag och Ida blev fulla inte de andra shysst egentligen x). Men ah det var därför vi sov där typ. Så ah missade/tog en ledig dag från jobbet idag...haha bra första dagen var igår liksom.. Men den gick bra hihi, på ett fritids går tiden rätt fort liksom. Igår efter jag hade jobbat och innan jag började dricka så hade jag världens jobbigaste samtal med min pojkvän. Tack Ida för att du fanns där igår när jag grät floder. Jag vill bara radera alla känslor det skulle vara så mycket enklare då.. Men nej ÄLSKAR MAN NÅGON SÅ GÖR MAN :/.

Förresten jag hatar droger så jävlaaa mycket. De som för in det i landet kan gå och hänga sig. Sådana saker har förstört rätt mycket för mig. Även om jag ALDRIG har testat eller skulle testa själv! Men det har inte direkt hjälpt tre som har funnits där för mig i livet. Som sagt jag hatar det så mycket. Nu vill jag bara gå och slå sönder en dörr.


Igår 23/7-10 var grym. Kommer alltid munnas :D. Men orkar inte skriva just nu :/..



Another day without your smile
Another day just passes by
But now I know how much it means
For you to stay right here with me
The time we spent apart will make our love grow stronger
But it hurts so bad i can't take it any longer.

Good song


torsdag

Tisdag/onsdag drack jag hos en som heter marcus i hässelby.. skriver bara för att minnas en annan gång ;)

Idag så har jag bara varit hemma och fixat mig och ringt vårdcentralen typ. Och juste,, tagit ut pengar från mitt sparkonto haha. Ska åka någonstans sen typ till jakan eller stan. Inne orkar jag inte sitta iaf :).

Förresten jag saknar min jobbnarkoman.. <3

Kram

 

Hola

I söndags kom jag hem från Göteborg och träffa Ida lite :D <3. Det var jättehärligt där nere åå fasst åka buss i sammanlagt fjorton timmar är inget man vill göra igen på ett tag. Men ah jag ska lägga in bilder från Göteborg i något senare inlägg :).

Igår måndags så blev det så att jag hängde med Elin och Julia hela dagen typ. Era goingar <3

Idag tisdaaaag så ska jag träffa Tina tror jag xD.. Vi skulle sola ute men det ser molnigt ut.. Senare ska jag vara med Älsklingen men det är senare eftersom han ska stänga Tru som jag förkortat det till :P

Men ah ska duscha nu hejdå sålänge (k)

Göteborg

En ren impulsgrej som jag bestämde igår. Det blir jag och veronica som åker buss ner själva till släkten i Göteborg idag. Hela min summa pengar som jag har nu kommer ta slut till resan fram och tillbaka :/. Men det är det förhoppningsvis värt det :). Det blir nog inget Liseberg haha har inte råd just nu rent ut sagt. Men firande av min 13 åriga kusin, en Dj- konsert och sol och bad blir det iallafall.

Men ååh jag kommer sakna Ida som bara den -.- hon är en som man inte vill vara utan ens en vecka! <3
Kommer även sakna min pojkvän <3
Det knasiga är att jag inte har sagt till någon typ att jag ska bort förän nu direkt såhär så hinner inte träffa någon av de innan :(. Bara för att jag bestämde det igår kväll liksom. Smart Gabriella -.-

Aja jag ska försöka ha det bäst :)! även om jag inte är med mina närmaste.
Älskar de, det vet de.

Kram

halstabletter

Igår badade jag med Ellinore igeeen haha jag har gått från badkruka till badnarkoman. Ah men när vi var där och hade köpt dajmglass så såg jag älsklingen på bryggan med sin killkompis. Så blev asglad :) han puttade mig ner i vattnet och kastade iväg mig love it. Men vi låg på olika ställen eftersom jag var med Ellinore och han var med sin polare. Det hade funkat att legat på samma ställe men ingen orkade flytta xD. Sen så drog jag och Ellinore tidigare också :P.

Aja idag så ska jag klippa mig ihiii jag hatar det. Det är som att gå till tandläkaren fasst värre eftersom jag inte har tandläkarskräck x). Men ah så sitter hemma nu och väntar på att Veronica ska komma förbi så vi kan fixa lite med pengar och så innan. Jag har bara en check som jag måste gå med till någon affär så ser folk hur mycket pengar man får ta emot kul xD.. Iaf sen så ska jag kanske följa med Elin till Stinsen och shoppa eller ja för min del kanske ögonshoppa haha.

 
Mörkt hår är fett fint :(. Men ska ha blont ett bra tag till :)


shönt veder

Jag ska till sjön å bade lite snart kanske jag kan bli ännu lite brunare också, hoppas. Sen när jag har badat ska jag äta någonstans annars kommer jag få solsting som jag fick sist typ x). Och jag vet inte vart jag ska äta kan ske jag köper en sallad ute fy vad gott!.. Aja får se.. Jag måste hämta en sak hos älskling också som min kompis har väntat på i några dagar, sin solkräm.. Så är jag smart och glömmer den där haha typiskt mig. Hmm blir det någon fest idag kanske :p bara att kika runt.. Men ah känns som det kommer bli en najs dag :). Förutom mina j*vla humörsvängningar haha.

And Im out. Bye!


(förresten bild från i fredags :)..

Lördag 10 juli

I woke up...ne driver xD..Vaknade hos älskling och vi myste hela dagen idag typ eller ah när hans kompis hade dragit x) ni vet han som var så full igår... Haha stackaren hihi.. Han fick till och med sova hos J så snäll som han är... Mitt hjärta :) <3.. Men ah jag var hos han till sex ungefär. Från kl sex till nu haha så har jag varit lite med elin gullet ;)... och nu är jag med Ida och vi ska dra till min kompis Micke och kröka lite :). Kuuuul!. Jag kommer iof tänka på älskling hela tiden haha <3... Det hjälper ju att man har humörsvängningar också xD. Aja vi ska dra nu ;).
puss på er alla! (från en kär flicka.)

ett minne för livet

Igår vaknade jag hos Ida och sen vid ett så träffade jag min underbara pöjk :DDD i jakan. Vi drog och badade hans kompis var också med det var mysigt snackade och solade :). Sen drog jag hem till älsklingen utan hans kompis hehe. <3 Jag var hos han till åtta för han ville bjuda på mat också hihi sen kom hans kompis igen och även ida eftersom hon var i närheten och jag fick vodka av julio som vi skulle ha till kvällen ;). Efter att jag vart med älsklingen typ hela dagen så drog jag och ida hem till mig för att fixa oss till MP :).

Väl där så träffade vi carro :D yeho! Med flera. Första gången där för min del var det också. Massa ubgare.. Iaf runt halv ett så kom älskling till mp då blev jag ännu gladare än vad jag var. Vi dansade tillsammans <3. Men sprang även åt olika håll och snackade med folk haha.

När krogen stängde så gick jag med Ida och Robin påväg ut därifrån, jag såg att J snackade med en tjej. Tydligen snackade de om mig och tydligen var tjejen min kille snackade med hans ex och hon sa att jag inte är rätt för J. Min kille fick damp på sitt ex för att hon snackar skit om mig som hon inte ens känner good hunny ;). Men ah det var inte allt. Runt halv fyra på morgonen när jag trodde jag skulle gå hem med och till älskling och sova så var hans kompis så sjukt packad att han muckade med alla. Jag sitter med Ida och robin ute på en bänk och väntar på att vi ska röra oss hemåt. Flera utländska kommer och stöter på mig och Ida men också normalt folk kom och snackade x). Jag började grina jag var väl lite efterfull sen så tänkte jag att min kille brydde sigmer om sin fulla kompis än om mig..Men när jag tänkte efter så.. Jag skulle gjort samma sak. Och..Min kille är inte bara världens bästa kille utan världens bästa kompis. Han räddade sin kompis från att bli mos av några som störde sig på honom för han var kaxig som fan xD. Sen blev han tagen av polisen hah så då gick jag och my love hem till han. Vi bråkade lite eftersom båda hade haft det lite jobbigt jag fick vänta...ah skitjobbigt tänker ni.. och han fick ta hand om sin alltför fulla vän.. Men ah vi förstod varann sen och...jag älskar honom <3 Ah det var en asgrym dag helt enkelt.


sommarmys

Nu är jag mätt! Åt precis upp min egengjorda omelett med kassler yummie. Jag tänkte skriva lite om igår. då var jag med Elin, Julia, Alicia och Sophie. Det gamla gänget som jag hängde med från sjuan till nian var samlat. Vi låg drygt två timmar på lillsjön och sola käkade glass och snackade. Efter det så var vi hos Julia och väntade på dricka som vi skulle ha med oss till ett badställe vi hängde på igårkväll. Det vinet var inte dumt ;). Men ah vi grillade korv och marshmallows när två 40-åringar kom fram och började snacka med oss... man kan ju undra varför de kom fram egentligen.. Men sen såg Sophie och Julia ett gäng killar i vår ålder och vi låtsades känna de så att 40-åringarna skulle gå haha. Sen hängde vi med de i vår ålder till 3 på natten då några var lite dragna och då vi också drog hem Vi fick skjuts av en norsk x). Jag och Elin sov hos Sophie. Det var en najs dag/natt helt enkelt :)!

Nu sitter jag hemma och chillar istället för att dra till någon Kicks och köpa en parfym till Julio som jag har hittat haha. Min syrra ska köpa den åt mig för hon skulle ändå det hållet x) men det är för mina pengar iaf! haha. Ah sen väntar jag på att J ska höra av sig också. Men men det ordnar sig ihiiii.
Hoppas alla har det bra därute,
like ya!

måndak

Jag åkte från Ellinore i morse såklar var tågen sena. När jag väl kom hem somna jag för jag fick inte mycket sömn inatt pga älskling hihi <3. Ah sen vaknade jag vid två och käkade wok. Efter det beslöt jag mig för att ta en promenad till Ida för att ta en titt på hennes valp iiiiih vad söt man ville krama den hela tiden åååå :D. Ah sen har jag typ solat hela dagen och nu räcker det faktiskt orkar inte mer.. idag iallafall haha. Nu ska jag vänta till klockan blir åtta då ska jag dra till pappa och emanuel med veronica. Och å jag längtar till imorgon som bara den när underbaraste kommer hem!!! <3

Men hejraa sålängeä (k)

  Jag är kääär

Julio <3

Jag fick låna Ellinores data och snackade med min älskling i typ en timme på msn. Shit jag saknar han.

 haha :D jag älskar dig!

Ellinore dag idag :D

Jättehärlig dag idag. Både jag och Ellinore har blivit brunare wiiihoo.
Jag har badat tre gånger, Ellinore tvingade mig haha nemen det är bra att vara med någon som får en att våga hihii.

Jag har varit med henne hela dagen och det har varit jättemysigt. Hennes familj bjöd mig på pizza..fett snällt.

Ah det får bli fler sådana här dagar tycker jag :-).

Det var mysigt idag gumman :D <3..och nu ska jag sova över imorgon är en oplanerad dag.

Men aja kram

 Ellis söt hihi