leva livet kom så ska vi leva

Helgen har varit bra! I fredags blev det att jag vaknade hos veronica efter en lång torsdag. Sen drog jag hem och städade hängde med min älsklingbrorsa. Och på kvällen var jag med Tina och Ellinore i kungsängen och spelade hemma hos en killkompis till de. Det var kul ett tag men sen drog jag, hade ju nära hem.
Igår följde jag med Emanuel till hans teater som sällskap dit och hem.

Efter det drog jag till Emilia och lilla Benjamin :). Sen kom hennes kille hem och runt kl sex åkte jag, emilia hennes kille och killkompis och åt. Jag tog en aasgod pasta!
Lite senare efter vi hämtat dricka så drog vi till bilträffen vid IKEA. Sjukt kul att se en massa folk och snygga bilar! Och höra massa musik överallt!
Det var en bil som tutade ashögt så vi blev skrämda haha. När jag skulle öppna en flaska öl så satt kapsylen fast i glaset typ och den gick sönder lite. Vilket gjorde att jag skar mig på fingret. Så jag och Emilia gick och kollade runt om vi kunde hitta papper medan det började mörkna. När vi väl fick papper skulle vi kissa också och man var ju tvungen att gå en bit och hitta en ledig plats haha. Killar stod typ överallt och pissa haha.
Typ den tredje gången när vi skulle hitta ett ställe gick vi bakom MAX och ett annat hus men där stod det några killar som såg att vi såg de haha. Vi gick mot en skogsdunge och jag tog tag i ett träd som lossnade xD. Shit vad vi skrattade. Där går man och tror att det finns stadiga träd att ta i när man är lite påverkad men nej ett ruttet xD. Sa till killarna att jag var fett stark haha.

Vi fortsatte kolla på lite bilar och snacka med lte folk, sen åkte vi hem. De drog hem till sin son och föraren till sin tjej och jag fick skjuts till tåget och somnade direkt jag kom hem! Vaknade typ fyra av att några killar sjöng jättehögt utanför fönstret sommaren är kort och pojkarna som busar haha. Men somnade om. Och vaknade nyss! Idag blir det bara tare lugnt, hillsong sen kolla tv typ :D


Onsdag

Igår följde jag med veronica när hon klippte sig. Hon gjorde sidecut och det blev riktigt bra. Nu kanske jag också vågar köra på det haha.
På kvällen gick jag på Ellinores studentskiva. Var utklädd till Sandy i Grease :). Orkar inte lägga upp bild. KAnske kommer senare hehe.
Jag och emilia åkte tillsammans med ellinores kille plus hans kompisar. Men hem åkte jag och emilia själva med sista tåget hahaha. Men jag hatar nattbussen!! Speciellt om man är nykter ju x).
Idag har jag städat mitt rum grovstäd typ. Så nu är det rent och snyggt. Nu ska jag bara rensa min garderob när jag orkar haha. Nu sitter jag och väntar på mat och ska gå och vika tvätt sålänge. Sen ska jag mot märsta på connect :).
Vill vara hemma senast tolv vet inte hur sent det blir men ska ju upp sex imorgon och jobba mellan åtta och tre. Så behöver sova lite innan.. Sen ska jag på intervju 16.15. Hoppas de gillar mig!!
Ja sen blir det att ge två tredjedelar av sin lön till trafikskolan..Det svider men det är ju det sista jag har kvar i skuld. Behöver inte köra något mer med de ju :D


Haha högklackat


Lördag 21/4



HEJ där! Denna veckan blev bättre än jag trodde från början. Dock fick jag ett poäng ifrån G på teorin. Ett poäng ifrån körkort kändes ju kul.. Har iaf bokat nytt prov nu. Fanns inget förän i maj suuurt haha.
Men i torsdags klarade jag iaf uppkörningen på andra försöket. Jag blev superlycklig verkligen! :D

Men nu till en ännu bättre grej. Ja vad är bättre än att klara en uppkörning?? Mycket haha.
Igår var jag med Tina och Carl på hennes finska kyrka. Den är mindre än hillsong och igår var vi inte mer än tjugo pers där någonting..
Jag förväntade mig inte att allt som hände igår skulle hända!! Jag trodde inte sånt kunde SKE bara sådär.
Varnar känsliga läsare haha!!

Det var en talare från usa där som skulle visa oss hur man helar människor som har någon smärta. Skumt det låter jag vet! Men jag hittar inte på. En tjej hade lite lite olika längd på sina ben och Tina gjorde som talaren sa och hon sa efter honom 'In Jesus name grow'. Och ärligt ärligt ärligt haha så såg jag det med egna ögon det ändrades. Men ah man får tro vad man vill om det :D.

Nu till vad som hände mig.. Jag skulle kunna hålla detta för mig själv men det kan jag inte!!
Jag satt också och bad för en annan tjej som hade ont i sina vrister typ och talaren bad först sen bad/repeterade alla samma sak, alla i publiken inklusive jag. Jag kände då att att något i min rygg knakade till på ett ställe..
Jag tänker "nej jag inbillar mig bara" men jag prövar att röra ryggen på olika sätti typ tio minuter och vägrar inse att det är sant.. och mitt diskbrock och nerven som brukar göra ont känns alltså inte alls längre.

Jag petar på tina och frågar om vi kan gå iväg från mötet. Jag försöker sen förklara för henne men börjar storgråta!! Men hon förstod vad som hade hänt. När jag väl får fram orden så beskrev jag att min smärta i ländryggen som jag var så van vid hade förvunnit.
Ni vet känslan när foten sover.. Så kändes det i ryggen lite bortdomnat först men sen kände jag att jag hade ett HELT annat stöd i ryggen.

Jag är heeeeelt överraskad och börjar typ grina när jag tänker på det. Glädjetårar blandat med förvåning.
Idag efter jag följt med emanuel till hans teater (han tyckte detta var ascoolt haha) så gick jag hem och kom på att jag kunde kolla i spegeln om man ser något. Och det gör man!!!!!!!!! Helt sjukt. Det är inte något mänskligt utan något bättre det som har rättat till det vare sig man kan fatta det eller inte. Vad är det annars? Min svank har åkt in lite och jag sitter nästan inte böjt längre.
Jag är så himla glad. Helt sjukt är det.. Efter hela mitt liv så förvinner det nu hahha.

Ska berätta för ellinore när hon kommer hem till mig snart :D. Sen ska vi hitta på någe kul hoppas jag :). Jag ska ladda ner lite musik på vår nya dator nu hehe det behövs!
Är fortfarande helt chockad!

Tisdag

Barnvakts jobb ikväll.. Ny uppkörning och teori denna vecka oxå.. Och jag drömmer om en jag borde glömt för läänge sen. Och mormor och morfar som lyssnar mer än mina föräldrar har åkt hem idag efter en natt.
Jag klarar inte detta känns det som. Jo jag ska klara allt jag vill! Men vart är min energi?

HEJ

Sen jag skrev sist så har jag jobbat två dagar bara, gjort teoriprov och faila men ska boka nytt, har firat påsk, fått frågan om att gå på intervju på hemköp, hängt med emilia och hennes familj, hängt med tina, varit på skiva på två grabbar och ett kök träffa lite nya människor, kört bil, hängt med ellinore <3.

Det sistnämnda var igår faktiskt, hon har ju påsklov nu och jag har lite ledigt nu också.. Vi hängde hela dagen igår lite hos henne och käkade och så sen på kvällen drog vi till bro och kollade film hos maryam med min syrra och eva en stund men sen drog vi till ellinores kille i jakan där han och hans två killkompisar var som jag för övrigt har träffat en gång förut aspackad xD.
Men ja vi spelade ishockey spel och blev mycket snack och skratt. Alla somnade runt fyra. Och lite dricka blev det. Men typ inget för mig pga körlektion idag :). Det var min sista innan uppkörningsdagen.. Shit shit shit. Men den gick asbra trots tretimmars sömn inatt hehe.
Det var inte långt för mig att gå heller till lektionen. Efter den så var jag med emilia ett tag. Sen har jag käkat hemma och just nuu sitter jag hos pappa och emanuel hängde med.. Jag lånar dator här eftersom våran hemma har pajjat. JätteKUL! :( Men det blir en ny rätt snart hoppas jag! :)
Men ska snart hem och sova om mamma är tyst hehe..För imorgon ska jag upp tidigt! Och någon gång på dagen ska jag vara med Ida! Yehooo :)
http://www.youtube.com/watch?v=y7RIuukDINc musik :)

oh happy day :)

Meee Glöm dina bekymmer, imorgon kommer nya!