Nyfiken

Nu har jag pluggat klart svenskan om håkan hellström. Haha shit har inte pluggat hemma på ett braaa tag. Men nu känns det iallafall skönt. Snart ska jag gå å göra en macka och oboy gott gott!

Förresten!
DET SKULLE VARA KUL OM TYP ALLA SOM LÄSER & VET OM MIN BLOGG SKULLE KUNNA KOMMENTERA DETTA INLÄGG!

...FÖR jag är nyfiken och vill veta vilka de åtta..tio personerna är ;)

Tackar!
puss

energikick

 simply the best song

 E glader just nu hihi


make my day

Ja du...Jag försov mig imorse igeen, seriöst jag har sovit ÖVERDRIVET mycket den här veckan alltså måndag tisdag Onsdag. Jag tror att det är ett sätt att "deppa" eller att snarare komma ifrån tankar om det deppiga.
Logiskt? Ja.

Hur som helst min dag haha.. Skola med skolfoto; jag fick sitta!!! denna gång vilket jag så rart önskade ;)
Jag har fått stå sen sexårs haha
Nästan direkt efter skolish åkte jag till kista jag fick veronica med mig. Jag gjorde två mackor och tog med till henne för hon...hon hann inte hem. Ah och väl därborta så hitta jag höstjackan jag vill ha! En som är lite last year men jag har min egen stil så skitsamma. Jag tänker inte gå runt med en pälsjacka, not me helt enkelt :) även om det är fint! Med hitta menar jag inte att jag köpte den för den fanns inte i min storlek!!!!!!!!!!!!!!!! Ibland känns det som till och med kläder vill jävlas med en. Haha iallafall.. Jag ska kolla på alla affärer efter just den ;D.
Jag köpte iallfall en halsduk och en mugg till mamma som fyller år imorgon.

Jag mötte även z med sina två kusiner i kista. Och det var JAG som vinkade, typ JAG som höll igång konversationen och JAG som sa att jag skulle till bussen och öppna var ju snubbarna den här gången inte?...app app app vänta nu lite... JAG skötte mötet med honom/de?.. Jag har ju lovat mig själv att vill en kille ha mig nu så ska han kämpa! Nästa gång jag ser z ska han banne mig visa intresse mer än vad han påstår sig göra...för.. Jag är trött på att jaga och vänta på någon jag diggar faktiskt, känns som jag har gjort det hela tvåtusen och tio! Fasst..Mitt ex visade iallafall mer kärlek till mig än vad någon annan kille har gjort. Men som sagt nästa får visa extra för att jag ska ge.

Deam vad långt inlägg det blev. Men så blir det när man är känsloladdad. Vet inte riktigt hur det blev nu men jaja. Jag känner också ansvar över att hjälpa min syrra med en grej, och samt min lillebror -.-. Orkar jag mer utan en paus från den här omgivningen?

Peace out


vill inte vara såhär trött

Det var ju tydligen nationella i skolan vilket jag som var såå trött glömde bort...suck men jag fick göra det ändå när typ alla andra hade gått. Jag skrev om pinsamma föräldrar. Man fick gå hem direkt efter jag var hemma runt tolv igen och ska dra nu runt två till stan. Vad tror ni jag gjorde i två timmar? Sov. Hehe och är fortfarande sleepy.
Inte bra jag måste bli pigg och engagerad. Minnas träning hos sjukgymnasten och stegen på dansen.. Och hinna göra klart läxa om mord till imorgon ååå kommer inte hinna det sista -.-. Får se..

Jag märkte att jag la in lite fel klipp i inlägget innan, där de babblar massa innan. Jag är nog inte så pigg i huvudet som sagt. Iallafall snart ska jag lägga ut asroligt klipp xD.

Hur som helst nu ska jag dra. Hörs!

skolkareee

Jag fattar inte... Igår sov jag hela dagen typ efter en lektion i skolan och ändå försover jag mig idag åå hur trött är jag? Jag missar naturvetenskapen skönt men definitivt inte bra.
Aja jag ska skynda mig till skolan nu iallafall senare idag blir det sjukgymnast och dans.


söndag/måndag

Igår skulle jag julia och zack till kista egentligen och möta zakros och garmian. Men det blev mysig filmkväll hos zack istället. :))). Vi käkade donken mat och chips massa gott fick ont i magen fast hade ju någpn att mysa med bredvid så det var lugnt :$ haha jag är pinsam. Vi såg först lite på jakt på lycka som gick på tv men sen satte vi på expendables. Sen somnade julia runt tolv och jag skulle hem ett. Det är ju inte långt att gå till mig därifrån men tre boysen följde mig ändå sneellt :).
Sen idag har jag inte hunnit så mycket mer än att ha suttit och drygat i skolan, har tänkt på den roliga helgen och hur lång den kändes :P.

igår&idag

Igår gick jag hem till zack där julia, emilie och renato var. Vi började föra sen kom några andra tjejer och sist kom garmian och zakros hihi. Det var kuligt och sen vid typ elva så drog vi alla till sportbaren. Där var det ändå rätt mycket folk. Jag stötte på niklas och simon hehe. Jag sprang runt först med emelie sen julia sen zakros bytte hela tiden xD. Sen satt jag också vid vårt bord såklart å fick en öl av garmian. Sen var det en kille som förföljde julia typ och han bjöd oss två på en varsin tequilashot fan vad äcklig den var men man kände direkt av den haha. Tack julias stalker!
Jag skulle sova hemma egentligen när vi skulle hem vid två, men följde med till zack med julia för zakros skull hehe. Vi två fick sova på övervåningen det var myysigt fast däcka typ direkt x).
Idaag ah då låg man där och dega till ett nästan. Nu är jag hemma och ska äta. De andra skulle vara kvar där och käka och jag ville hem å fixa mig lite bakis liksom mina ögon är fett sega hehe. Men ska dit sen igen för vill träffa z lite meer.. sen så ska vi kanske åka å fika inte för jag har pengar men ah x).
Hejdå

lörday.

(Inlägget innan var om fredagen :P)

Hela dagen idag har jag bara slappat neeej men försökt må bättre fixat mig oså :). Jag hade ju illamående imorse förståerligt kanske xD.
Iallafall nu mår jag bra och ska föra och sen ut med julia med flera mysigt :). Hoppas inte några alltför gulliga minnen kommer upp så det blir jobbigt på den där krogen. Men nej då nu ska vi ha kul som igår :D!

 <3 (inte nytagen)

snacke om drag.

Jag och ida klassa ut en tjej på dansgolvet hon försökte putta bort mig men jag vann och ida och jag var ju i sammma lag så x). Det var askul för alla stod och kolla på runt omkring oss. Mycket dans trevligt folk och ah mango bar var lyckat helt enkelt!




.

Jag drömmer om en kille som inte finns längre. Han är borta för mig. Jag var tvungen.
Men nu orkar jag inte mer.


dagen

Vakna 15 minuter innan jag satt på bussen ti skolan med carro idag haha morgonpigg?. Jag såg för jäklig ut. Kämpade på i skolan det var tydligen inget skolfoto, så next week!

Efter plugg, jag åkte till outlet med ida. Där, jag kolla stadium å ikea. Sen, jag åkte hem. x)

Nu ska jag kolla idol!!! Har ju bakat nyss till ännu en försäljning imorgon på temadagen som vi ska ha i klassen. 'Köp å bidra till vår kommande produkt' ska jag stå å skrika, ne skoja det kommer folk ändå hihi. Oj nu kommer sjukgymnasten ringa snart jag ska berätta att jag ramla på golvet av smärta igår hehe kuul. Men tv också det kommer något nytt program 'välkommen åter' ska jag kolla in haha.

 FIIIIIIIIN xD

mina muffins intreeeeessaaaaaaant 
Bra kamera va? :) x)

från igår tisdag.

Vi i vår företagsgrupp var i skolan till halv tio på kvällen (var hemma emellan lektioner och försäljning såklart.)
vi tjäna ihop en del ^^



 
Ah det var kul :D. Även om jag hade skiiitont i ryggen :).

fram å tillbaka

Sitter i skolan nu och väntar på sista lektionen. Har redan missat två pga sjukgymnast men hon var duktig iallafall. Ska fortsätta gå dit även om det ligger 45 minuter från mig. Det ligger även en 10 minuters promenad från dansen yeho. Så kan typ gå direkt till dansen på tisdagar om jag tycker den tiden funkar.
Idag dock så får ida åka själv å ha kul :( eftersom jag fortfarande har ont i ryggen men också för att vi ska sälja fika in school :). så what to do??..

Får vänta till nästa tisdag helt enkelt. Nuuuu ska jag fortsätta ha rast.

ryggjävel

Igår söndag duschade jag när jag sedan skulle gå å se på tv sa ryggen emot så mycket att jag grät (?). Vad har jag gjort för att inte ens kunna lägga mig normalt? Så både igår har jag levt på ibumetin. Och ja, imon blir det träna ländryggsmusklerna hos gymnis! För såhär kan jag inte ha det. Måste kunna göra allt jag vil göra :).

Idag var det skola jag kämpade hela dagen med nationellahäftes läsning och folkpartiplansch görande.. trots min rygg. Efter skolan så mötte jag tina (längeseeen sist) i jakan och jag följde med henne till kungliga biblan x) såg massa brats på vägen... Jag skulle inte vilja vara så haha. Iallafall sen gick vi till donken såklart! hehe fick en burgare av tina. Sen gick hon och kolla jacka :). Ah och nu är jag hemma käkar lite glass och glider runt på brorsans stol med hjul haha.

Kram.

jan10

regn

Måste skriva att jag läste 200 sidor i torsdags i min svenskabok för att bli klar till fredagen är man bra ibland eller?

Hihii men shit nu är det lördag och jag var inställd på att dra till mp med julia med flera idag :). Men nu blir det inte så men ska inte grina för det även om det hade varit kul :)! Det finns andra saker att göra men jag känner inte att jag vill göra något egentligen men vill inte göra ingenting heller haha. Igår var iallfall kul kul.. därför jag ser ut som skit idag kanske.. Lägger in några bilder bara puss

  


Hej där!

Även om det inte har hänt stooora grejer så jag varit jätteupptagen så har jag inte skrivit något den här veckan. Men "småsaker" tar ju också tid hörrö.

Det har varit skola och allt det där som vanligt. Sen igår dansade jag och ida. Det var grymt kul den här gången, stegen fastnade liksom i huvudet haha.

Igår ironiskt nog när jag somnade hade jag precis kollat klart på ett program angående valet och jag är ändå rätt säker på vem min röst går till. Men iallafall.. har tråkigt nu för jag måste läsa ut min bok tills imorgon. ALLTID jag DAGEN INNAN alltså xD. Men everythings gonna be alright. Ska väl ta någon paus möta syrran.. kanske övningsköra.. nej det får jag vänta med tror jag. Fasst jag borde ju åka å köpa nytt lås ti skåpet :O mehehe.

Aja får se.. Duktig som jag är så har jag förresten bara rökt en cigg på fem dagar wiho, jag är förvånad själv. Är glad om jag kan hålla mig såå bra på vardagar liksom känns bra :).
Men i helgen då ska jag ut och fira att medicinen är klar typ och vara med underbara vänner! Och säga.. Skål för de människor som är normala trots alla sina motgångar! haha det är fan värt att fira ju! Att människan kan klara mycket skit.

Men nej nu lägger jag in en gammal goding här innan jag går; puss!

Nightmare

You meant everything to me and I gave my all thats why tears wont stop coming and I dont want them because you dont make any sence. This weakness makes me so sick.

Jag vaknade av en mardröm den var inte rolig. Jag har gråtit hela morgonen (säg vad ni vill) det är nog för att det är känsliga dagar. Jag hatar att vara tjej och en sådan som tänker för mycket och det känns fan som jag har för mycket känslor. Drömmen påminde mig bara om allt jag har gett. Jag känner mig typ inte hel. Som att han håller något som tillhör mig. Jag vill bara vara mitt glada jag mitt vanliga jag.. Men masken är inte alltid lätt att hålla. Jag fick asjobbiga tankar när jag kolla mig i spegeln. Idag är en sådan dag som jag bara inte orkar med. Är jättenere idag och vill verkligen slippa undan det men det går inte. Det är sjukt hur mycket en person kan påverka en och förändras.


Jag ska dra en tur till stan nu. Det är nog både bra och dåligt. Kanske mest bra.

Helgen

Fredag; bridge med ida, robin, martin, daniel, havve, ante, erik, alex. Jag hade trevligt. Får ju inte dricka men det gjorde inte något för var med underbart folk. Dock drack jag lite lite, dum som jag är. Men inte så att det förstör medecinen tror jag.

Lördag;
Bror fyllde 12 <3

Idag;
Orkar inte.

 


blandat

Igår gick dansen helt okej haha fast jag minns inte stegen såhär efteråt. Men jag hoppas det går bättre kommande lektioner :). Jag och ida stötte på kissie på vägen haha så jag tog en bild på kissie och ida xD. Stolt haha. Sen köpte jag lite godis när jag kom hem och såg på idol!

Idag var jag på ungdomsmottagningen.. de fick mig att börja grina genom att ställa massa jobbiga frågor om något som jag försöker glömma. Men ah jag fick tabletter sen gick jag till skolan och käkade äckelfisk med jasmine. Sen på håltimmen som bara jaag hade så gick jag fram och tillbaka till banken för att sedan ge crippa pengar för skivan vi ska ha. När jag kom till skolan igen kände jag en lukt på min tröja som jag inte ville känna, den påminner om han så den fick mig i tårar. Men hur som helst sitter iallafall nu i datasalen med jasmine och typ väntar på att klockan ska bli ca fem så man kan ta bussen hem. Jag ska antagligen förbi sos en sväng också för en hemlig sak hihi. Och seeen proppa i mig något mumsigt!

Kram

ledig tisdag

Skönt med en mprgon som kan gå till att slappa eller ah göra sig iordning långsamt haha. Jag ska iväg vid tolv för klockan ett ska jag på polisförhör ooOOoo, för en typ misshandel som ägde rum i maj. Som om jag kommer ihåg något haha. Men jaja jag får försöka helt enkelt. Man vill ju att han som slog z ska få något slags straff.

Det dumma med idag är att jag typ inte kommer hinna äta emellan polisen och dansen great! Jag får köpa en bulle någonstans på vägen.. Nu längtar jag iallafall grymt mycket till dansen och hoppas man lär sig jättemycket! Även om jag redan kan en del. ;D nemen sen ikväll kanske jag vill sola, det kommer ju inte märkas heh men ändå haha.

Ska dra nu puss


I hate mondays :)

Direkt när jag vaknade så ringde jag barnmorskan men det var upptaget. Jag gick och käkade frukost så ringer kommunen, hon alltså. Och det var det bästa samtalet jag har haft noooooooooot. Blev ledsen. Fan vad jag hatar dig.
Aja glömmer det för nu. Jag gick sedan till tåget mot stan, mot sjukgymnasten. vi satt och pratade hjälp till mig i kanske en timme. Han fixade så nu ska jag träna ryggen min ordentligt äntligen! Nackdelen är att jag måste betala besöken sen att det är i stan (jag tycker de verkar bäst där) och dit är det ju långt haha.

Iallafall, efter det drog jag till skolan och hade lite lektioneeer. Efter skolan har jag ätit, sovit snackat med bästa ida :) och även emilia som undrar om någon kryssning om en månad.. hmm tåls att tänka på ;D.

Aja ska dricka oboy nu och imorgon är man ledig! hejrå

You stealed my heart.

Ja, han fick mitt hjärta och höll det hårt ibland och inte lika hårt som jag.

My first love.. kommer alltid älska honom på något sätt vare sig han är värd det eller inte. Jag såg honom inte som pojkvänsmaterial från början. Kanske för att jag inte vågade tro något. Men sättet han "lockade" in mig i hans värld med ord och charm in i ett förhållande gjorde att jag ville mer och mer komma in i förhållandet och stanna där!
Men hade jag velat stanna utan alla de där orden han sa? De gjorde iallafall så att jag blev fast ville ge mer ha han så seriöst. Det är såhär efteråt nu som alla ord och minnen gör så äckligt ont.
Men jag kommer nog över han sakta men säkert. Fattar inte att jag skrev det där nyss.. Men det är ju det jag hoppas även om jag älskar honom.

Sen får man se vad som händer sen, eller vad vare han sa? Aja.. Vän kan jag inte vara iallafall. Bara för att killar tydligen kan ändra känslor på en dag hur snäll man än är och hur mycket man än har gett.
Kommer jag någonsin kunna se in i hans ögon igen? Det sa han att han vill. Men kommer JAG kunna? Allt känns bara som ett skämt. Eller jag vet att jag inte gav allt för inget! Men ibland känns det så. Jag är blandad.
Asså jag var så redo att satsa på honom (specieellt efter Iloveyou som han sa) annars hade jag inte stannat sålänge med sådana svårigheter som jag också älskade men.
Fan vad besviken jag är på honom, fan!

Jag undrar verkligen varför vissa saker händer och uppstår som annat som det här? Skulle jag lära mig något?.. eller var det bara jag och mitt val liksom? Det här är helt sjukt! Men jag sa hejdå till dig egentligen vet jag inte hur jag menade. Menade jag förevigt med inget mer? Nej. Menade jag hejdå "ihop" samt "vänner"? ingen aning om det var till båda sakerna. Men vem vet.

Såhär blev det. Jag kunde inte vara instängd i ett hopp, så vare han sa. Det är sant. Men fan vad jag hatar det här just nu!. Det var du som kom till mig, det var du som fick mitt allt.


Lördag 4/9

Hellu
Asså igår blev så lyckat tycker jag. Jag drog hemifrån runt sex på kvällen hem till Ida <3 vi två satt själva hemma hos henne och föra lite till typ nio då de vi hade bjudit kom. Robin och hans tre polare sen adde och havve höhö. Sen kom ellinore och emila också. Och typ när vi skulle dra så kommer micke och fredrik haha. Ah vi drog alltså från Ida till sportbaren :D. Och där kom inte emilia och ellinore in så känner mig lite dum faktiskt :/.. Men asså det blev bättre än jag trodde därinne. Jag var mest med ida och micke, men stötte också på julia och johanna :). Det var jättemånga ruuligaa där. När jag tillslut vågade dansa och ida önskade låt ;D... så slutade det med att jag strula med en het kille. Det var julias pojkväns kompis kusin xD. Nemen seriöst får se om vi ses mer det var kul iallafall jag tänkte inte på något negativt i stort sätt x). Och blev glad att jag och micke fick sova hos veronica annars hade han fått åka hem skitfull och jag gå hem och tjafsa med mamma haha. Så idag när vi vaknade imorse så gick det inte att komma upp så vi tre låg å dega till sex kanske haha. Mene ah nu är jag hemma och ska bara ta de lugnt och fixa inför imorgon blö. Ciao

   Haha jag är ju bara tvungen typ.

sommarhelger hej hej sommarhelger

Igår skulle jag och emilia till nivå. Väl där möttre vi havve ante alex och sarah. Ah sen kom typ hundra till från ubg. Ah efer niva skulle vi till nype det stället suger!!! De sa att jag var jättefull fasst jag inte var det men kom in iallafall.. Ah och då sa de du måste betala jag ba hell no så drog jag och emilia själva till bridge eftersom det var gratis. Det är mycket bättre där också!. Men det var iallafall kul i kön till nype haha. Men sen efter bridge så mötte vi havve ante och marre sen även robin. Så man hade sällskap typ hela vägen hem. Jag snackade även med micke i tel på bussen i en halvtimme om massa skit x). Jag var hemma typ fem på morgonen och vaknade runt tolv idaag av val-snacket utanför fönstret i centrum kuul. Hur som helst, idag ska jag nog träffa emilia j och ellinore :D.
Kram
 Mitt hår igår; platt och lite "plattångslockar". Skönt utan mitt lockiga ibland:)

"det är inget att göra åt" vafan sa jag så för..

Idaaag, blir det party även om jag kommer att bli fattigare, dum jag är egentligen haha. Nemen ehm nu ska jag bara lägga in två bra låtar :)) sen ska jag fixa lite.


dagbok

Igår blev jag så jäkla arg på några i klassen eller ah i skolan.. För de har ingen hänsyn till hur andra vill ha sin skiva, utan de kör i stort sätt så som de vill ha det. Men aja efter att ha varit irreterad i skolan så skulle jag ju ut med Micke egentligen men han var fööör bakis haha. Så jag drog till the bridge med emilia på en onsdag liksom ovanliii. Och nu förstår jag varför det kallas "lillördag"´nemen asså det var grymt kul. Nästan bättre än på helgen ^^.

Och jah.. idag började jag tolv det var därför jag var ute igår man får ju passa på hihi. Men det gick bra. Vi håller på att utveckla vårt företag. Jag hoppas att det kommer bli bra. Jag ska antagligen vara inköpschef i företaget, lääskigt men jag tyckte det lät kul därför jag valde det haha. Men iallafall längtar till helgen vilket förvånande nog är imorgon :).. Får se om jag ska ut eller bara ta det lugnt. Jag ska iallafall följa med emilia till hennes ridning på lördag och sen åka båteen med kusinerna.
Juste måste bara säga en sak.. Det finns en person nära som inte förstår hur man mår just nu vilket är jobbigt. Men jag älskar de vänner som finns där! :) <3.

Nu ska jag käka chips, hej!