sista mars

Nu vare några dagar sen jag skrev igen haha. Har hänt lite olika grejer faktiskt..
Torsdagen hade jag körlektion och hade en dålig dag så det gick inte så bra som det brukar. Efter det så var jag med ida och fikade typ i jakan :). Då blev dagen lite bättre. Sen åkte vi till stadium där jag bytte min converse till en storlek större. Sen gick vi lite inne på ikea och snackade :). På kvällen var jag hos min syrra men hennes kompis cissi och bakade kladdkaka mmm.

Fredagen hade jag en körlektion igen. Det var min näst sista innan uppkörningen. Och den gick som den skulle! :D. Och nu behöver jag förhoppningsvis snart inte lägga alla mina pengar på körlektioner, skönt! Innan den pluggade jag lite teori och följde med Emilia med Benjamin till dit han skulle vägas och mätas :D.
Efter körlektionen åkte jag in till stan och jobbade lite grann typ tre timmar. Sen blev det att skynda sig hem och fixa sig lite snygg. Ida och jag åkte till en tjejmiddag i kallhäll hos Josefine och det var jättetrevligt! Käkade tacos, drack lite vin och körde nåt snack spel :).
Sen skulle vi på en hemmafest men blev att jag och Ida drog hem till henne och sov istället typ runt ett två x). Det var bra mycket skönare faktiskt haha.

Och förvånad blev jag imorse när jag inte alls mådde illa eller nåt! Men trött och seg var jag iaf. När jag väl kom hem köpte mamma pizza. Är fortfarande mätt! Nu ska jag hitta på något..Hörde filmkväll antingen i Saltis tror jag det var eller kungsängen.. Kungsängen blir det jag orkar inte åka långt haha. Imorgon äre Söndag! Första april! Får se vad som händer då :). Jag tror jag ska till brunna på middag sen Hillsong kanske.

Vårtecken. Bort med hagel och snö nu!

27/3

Förra veckan jobbade jag onsdag-söndag med olika långa dagar. Oftast är det tre fem timmar. Men i lördags fick jag jobba nio timmar på en fest. Föräldrarna till barnen jag ska börja passa hade en fest med femtio pers och jag var ensam anställd hehe :o. Snacka om att jag var trött lördag natt när jag kom hem. Jag satt inte ner på nio timmar och utan att äta ordentligt xD! Men jag tänkte på vad jag får ut av det plus att alla verkligen uppskattade det jag gjorde och gav bra kritik så det var iaf skönt!..
Var i Hillsong efter lite städjobb på söndagen. Sjukt bra möte, som vanligt! † = ♥

Och som trevligt är så har jag varit ledig igår och idag och ledig imorgon är jag typ hundra på. Blir nog inte så mycket den här veckan :).
Så igår och idag har jag hängt med bästa emilia och hennes sjukt söta son. Vi har varit på mvc käkat lite ute och promenerat ett bra tag och bara snackat massa :).
Imorgon ska vi också hänga. Mysigt!
Sen ska jag även köra lite bil med mamma medan hon kan.. Det är ju bara två veckor till min uppkörning nu. Vill inte tänka på det :O hah. Men öva extra måste jag ju iaf! Inför teorin också för den äre bara drygt en vecka till..
Nej nu måste jag betala en studentskiva som jag ska på nästa vecka! 

Hejrå alla fina människor :D


Trött

Jobbar för tredje dagen imon. Och lördag och söndag blir det oxå jobb fast inte städ. Nu ikväll har jag varit hos Emilia en stund och sover över här. Vi är trötta allihopa typ. Haha. Godnatt <3

20/3

Hellu
En vecka sen jag skrev oj oj. Har hänt lite grejer faktiskt dock inga jobbdagar haha asnajs. Det var förr förra veckan sist. Men imorgon sätter det igång igen och fyra dagar framåt till paus blö..Haha men men pengar.
Så typiskt att jag idag har känt att jag bärjar bli sjuk. Men har tagit cvitaminer i massor. Jag har klarat mig till nu då ska jag va frisk resten av vintern! 
Annat som har hänt är utgång med johanna och eva. Filmkväll med tina och jenni. Ellinore har färgat mitt hår :). Jag har sökt lite jobb m.m.
Idag hade jag körlektion Och klarade allt med parkering wihooo!! Så nu är det bara landsväg kvar! Därför bokade jag jag uppkörning idag också shit shit shit. Om tre veckor sker det ungefär. Gud hjälp. Det kommer gå bra tror jag men det finns väl ingen som inte är nervös haha. Ah det är dagens plus :). Dagens minus när jag sitter här vid datan är; självupptagna människor) Blö.

Jah, det var väl det jag hade att skriva. Plus att jag saknar massa folk som jag vill träffaaaa! Måste planera in det. På tal om planera så fyller jag tjugo om två månader exakt! Kanske festen jag önskar att hålla ska planeras innan det är för sent! :O Gäller att få ihop med alla andra planer.. :)


trodde jag hade glömt dig men det är en del kvar som jag måste kämpa med att få bort

Har varit med Emilia och hennes lilla familj :D. Hela helgen. Igår var vi i kista en stund sen max i barkarby. Sen kollade vi melodifestivalen.
Just nu sitter jag hemma själv och försöker få tag i folk men ingen svarar xD. Så ska inte till Hillsong. Men fick iaf lite möte i torsdags!
Nu fick jag lite sms här! Så nu ska jag torka bort tåren och så blir det nog av att träffa någon :). Idag verkar vara en dag jag inte orkar vara själv..
Japp, iaf skönt med inget jobb imorgon. Skönt med stort s.


Jag ska klara det

Onsdagen jobbade jag ett bra tag och på kvällen var det tjejmiddag hos tina plus massa snacka fika och bön. En ascool grej hände!
Igår jobbade jag lite mindre men fick ändå ta i rejält.. Hade körlektion efter det och fick parkera, backa och vända lite. Ska fortsätta med det nästa gång också :). Sen på kvällen drog jag med Veronica till Elimkyrkan där det var sisterhood bara tjejer på mötet. Jag träffade flera från min connect och det är ju skönt utan killar ibland haha! asbra predikan <3 på kvinnodagen och allt :).
Men iaf, nu äre freeeedaaaag och jag är glad att jag får vara hemma en stund och vila för idag var det fruktansvärt jobbigt att städa. Ställena var inte jobbiga men jag blev irriterad för något och det var tidspress och jag pallade inte idag bara även om jag andra dagar har orkat.
Så nu pustar jag ut.. får se vad jag kommer att göra med kvällen. Ska nog ta och hänga med Emilia.
Egentligen måste jag färga min utväxt :o ser för hemskt ut haha. Men har väl tid imorgon tror jag till det!



'I do believe in the light, raise your hands up to the sky' <3

haha söta!


give me strength



Denna tisdag har jag bara tagit det lugnt i stort sätt. Hade körlektion kl två men jag trodde det var klockan tre. Så jag missade den, så dryyyygt. Men men vad ska man göra åt det nu.. jag får vänta till nästa på torsdag :/.
Igår var jag med Emilia och hennes son, mamma och lillebror i jakan i några timmar. Vi käkade på tastys och gick runt. Mys!
Imorgon blir det slita igen för peeengar.. Får se om jag träffar 'chefen' har lite grejer att snacka om.
Japp..Jag ska väl fortsätta samla krafter till imorgon nu och kolla lite tv med älskade lillebror. Vi ska ju upp sju! Gäsp


Hej

Fredagen var jag och gymmade med ellinore och på kvällen var jag med Ida, havve, erik och andreas och åkte runt. Vi slutade på nype och det var rätt kul. En cider drack jag rätt bra tycker jag själv haha.
Igår jobbade jag i huddinge i två timmar drygt. Skitsöta ungar! Känns lite pirrigt att nästa gång passa de själv :).
Jag åkte efter det till jakan och fick lite grejer av mamma smink som jag behövde. så det känns skönt att slippa tänka på det! Vi käkade i stäket också en ny meny och jag blev så mätt så jag trodde jag skulle spricka.
Sen körde jag hem. Och kollade melodifestivalen LOL haha och somnade efter en film. Det var skönt att inte göra något speciellt.
Nu sitter jag med Emanuel <3 hos pappa. Sen ska jag nog gymma en sista gång för sportlovspris.. Sen blir det hillsong troligen.

Fredaag

Den här dagen började inte så bra. Blev inge jobb hos familjen av en anledning så jag åkte hem igen. Men dagen kanske slutar bra iaf! Ska gymma snart tänkte passa på..
Kvällen har jag inte riktigt bestämt hur den blir än. Sitter och tänker på vilka underbara vänner jag har så ska ju hänga med någon av de tänkte jag. Har lust att krama alla och säga hur bra de är. Haha! :D

Ska upp tidigt imorgon så ska inte dricka idag iaf. Yepp.. var inte så mycket mer som jag hade att skriva just nu. Ska ut igen i det fina vädret nu och vara glad att jag har klarat av så mycket skit! :D
Det borde alla göra nu tycker jag! Som inte har annat för sig haha. Det är ju iaf helg!

support

Jag kom hem för ett tag sen helt slut i kroppen efter att ha jobbat jag är inte särskilt glad idag heller..har hunnit tänka hemska grejer också -.- som jag nu bestämmer mig för att inte tänka!! Bort bort bort. Imorgon blir det typ två timmars jobb då jag ska träffa en familj vars barn jag ska passa troligen i huddinge, fett låångt. Men det blir spännande!
I min deppighet så kollade jag nyss Fb och en tjej från min connect sa igår att hon skulle lägga upp förslag på kristna låtar till alla och jag har hunnit lyssna på en med Jaeson Ma och Bruno mars. Älskar den och även meningen bakom den och de andra låtarna! Så nu ska jag tänka på han som är meningen med livet och glömma allt och alla som försöker få mig att må piss!!