When everything's made to be broken, I just want you to know who I am.


sista helgen i oktober

Fredags: Var med Emilia, följde med henne på en körlektion vilket var kul jag lärde mig lite också hehe. Sen käkade vi på BK och hon följde med mig när jag tog hål i örat :). Sen visade hon sin nya lägenhet som de håller på att göra i ordning. Mysigt var det! Jag kom hem till mig vid halv nio ungefär och kollade idol. Sen gick jag förbi sportbaren där halva kungsängen var. Och jag lyckades bli full utan pengar? Sov sen hos en killkompis, istället för att gå hem några meter.

Lördag: Fick skjuts hem av killen jag sov hos. Sen låg jag i min säng hela dagen. Mamma jobbade mellan ett och nio så var ensam vilket var hemskt eftersom jag inte kunde behålla något och kände mig typ förgiftad. När hon kom hem på kvällen var jag svag och jag behöll varken vatten eller en mackbit. Så hon ringde läkare som sa att jag skulle prova svag saft vilket konstigt nog stannade. Inte en kul dag kan jag säga.

Söndag: Träningsvärk i magen? Ja hah. Jag drog med eva och veronica till 24akyrkan där jag fick träffa två släktingar som jag inte har träffat sen jag var tio år eller nåt. Eller den ena träffade jag på min studentmottagning Lina som ska gifta sig i sommar sjukt kul! Jag har aldrig varit på bröllop spännande :). Sen Svante heter den andra riktigt kul att se honom efter nio år. Efter jag veronica och eva varit där så drog vi till hillsong. Två killar från 24a kyrkan hängde med oss också.

Måndag: Sitter hemma just nu och skickar runt cvn och väntar på att min jobbcoach ska ringa någon himla gång! Så att jag kan få hjälp med lite grejer åh orkar inte vänta mer. Emanuel ringde nyss och han kommer väl hem snart han ville ha hjälp med något. Sen tänkte jag äntligen åka och klippa mig har ju sagt det väldigt länge så nu måste det bli av. Sen ska jag nog beställa några körlektioner och lämna cv ute får se :).

oh really

Sen jag skrev sist så har jag försökt att bli helt frisk, varit en gång till hos kuratorn, varit hos barnmorskan, fått utväxten färgad av ellinore, hängt lite med hillsong människor riktigt sköna människor där faktiskt och ska kanske det ikväll också. Men på morgonen orkar jag oftast typ inte göra något är fett seg :/. Ingen av de jag varit på intervju har ringt så nu ska jag ta mod och ringa Wish me good luck, håll tummarna och allt det där!

Lite senare ska jag kanske ta en fika med elin och sophie. När emanuel kommer hem från skolan haha han fick låna mitt busskort imorse.

Nyss lyssnade jag på patricks låtbidrag higher som vissa hoppas få med i melodifestivalen.. Asså herregud det vill ju inte jag! Jag vill åka utomlands i ett år drygt tills mina känslor för honom försvunnit helt!!! För jag står inte ut med det här också när man försöker undvika det. ÅÅÅh.

Nej nu ska jag snygga till mig och ha en bra dag ändå och tänka på en varm strand kanske!? 
Ska kolla upp utbildningar utomlands för kolla skadar ju inte. Juste i helgen äre halloween får se vad som händer då också.
Hej

Söndag

Jag är sjuker :((. Snuvig och det.. Asdrygt! Var hemma helda dagen igår och idag ska jag nog också det. Känns bäst ifall jag nu får några jobbtider nästa vecka. Och då vill man ju inte vara sjuk!
Jag kanske drar någon timme till hillsong idag vi får se. Ska vänta på att syrran ska ringa först. Ikväll blir det väl se någon film med Emanuel och knarka vitaminer och te.

Haha hittade det här klippet askul haha..


coldplay förgyller min fredag

I onsdags var jag först på sensus. Sen ringde New bowl mig och jag drog på en snabb intervju där. Jag var en av tjugo som de ville snacka lite med och de valde ut tjugo av hundra! Galet kul att de valde mig av så många :D.
Efter det var jag med Ida och hon passade sin systerdotter isabelle som är hur go som helst :). Vi käkade lite sen kollade vi på film. Jag ville se bridesmaids igen haha! Sen åkte jag hem.

Igår torsdag var jag en aning krasslig och minns seriöst inte vad jag hade för mig igår xD.

Och idag fredaaaag så har jag varit hos kuratorn på morgonen.. det var lätt att prata med henne och som tur var grät jag inte haha. Men jag behövde iaf snacka om mina problem. Det kändes bra efteråt och konstigt nog så kan jag ha asdeppiga dagar ibland men idag var inte en sådan dag :).
Nu sitter jag hemma och försöker få bort mitt halsont det är väldigt drygt att känna sig krasslig!!! Vill inte! Jag har druckit c vitamin nyss så nu får det ta och försvinna!
Snart ska jag åka till bro. Jag tänkte låna pappas tv och kolla film denna fredag eftersom han är i Göteborg så jag snodde emanuels nyckel höhö. Ellinore och Emilia J kommer gulligt nog att hålla mig sällskap där :). Sen sover vi hos veronica troligen. Jag tänker icke sova hos pappa nejp.

Emanuel har elva kompisar hemma just nu som är rätt högljudda (kalas) så skönt att komma härifrån också :P.

the world is lost and you're the way the truth and the life. Its hard to describe his power in words.

 

vilken blogg

Det där ordspråket; 'Bättre med en sann vän en hundra falska vänner är ju sant'..
..Men om jag säger; 'Bättre att umgås med en som varit en idiot än att ha tråkigt då?' Hur sant blir det.
Jag ska nämligen käka med julio sen. Så ja det där kan jag ju fråga mig själv.

Både igår och idag har jag varit mellan tio och tolv på morgonen hos Sensus inne i stan där de hjälper att hitta ett jobb vare sig det är ett jobb tillfälligt eller om det är ett jobb man söker som man drömmer om.
Vilket jag tycker är sjukt bra. Jag vet vad jag vill ha för jobb och de kan nog hjälpa mig. Och hjälpa alla de andra ungdomarna som också är där. Har kommit bra överens med en assnäll tjej där som är typ 23 och hon ger mig lite tips. Fast båda tycker väl att det är drygt att sitta och lyssna när man kan göra annat..och vet att man har jobbat innan..
Men men allt ordnar sig! Varför ska man ge upp när man vet att man har en hel del erfarenheter? :)

Igår var jag och Tina på riskettan och jobbigt att sitta på det i tre timmar utan att ha käkat haha jag hann verkligen inte det igår. Men allt under de timmarna var väldigt intressant faktiskt och läraren var bra. Hoppas det mesta fastna. Plus att jag och tina fick göra en uppgift med en snyygging ehehe. Han var mogen nog att erkänna att killar är farliga i trafiken fast tjejerna kommer ifatt sa läraren. Hur som helst haha jag ska nog ta några lektioner där!

Nu blev det mycket text igen efter fyra dagars tystnad.. Har inte lust (eller tid) att skriva så ofta men lite då och då iallafall. Nu ska jag ta en dusch innan jag ska ut i regnet till jakan haha får se om jag hinner träffa bästa Emilia innan Julio. Annars får det väl bli imorgon eller en annan dag. Imorgon blir det Sensus igen för att kopiera intyg och fixa cv bland annat. Blöö

See ya.

what goes around comes back around


torsdag



Igår var jag med Ida i jakan och vi gick runt och snackade och så :). Vi gjorde inget speciellt kul egentligen men men vissa dagar är mer lyckade än andra. Det viktigaste är ju att man ses hihi.
Egentligen skulle jag på kvällen ha åkt till sollentuna men kände mig helt otaggad vilket jag kände var lite taskigt mot de vänner jag lovade men ibland måste man ju lyssna på sig själv vad som känns bäst. Vilket jag rätt sällan gör.

Jag funderar starkt på att gå till en psykolog (hjärnskrynklare haha) för inatt drömde jag om P igen. Och det obeskrivligt jobbigt :(. För att komma över julio tog drygt ett år och jag tänker inte låta det dröja sålänge den här gången.

Iallafall om en timme ska jag åka till Arbetsförmedlingen och få lite saker klart! Sen blir det dra hem å tvätta..KUUL. Ah och efter det får jag se vad som händer helt enkelt. Ska ringa runt och kolla om nån vill hänga! :)

löven faller

Idag har jag hängt med tina till jakan för hon skulle låna lite böcker. Och sen gick vi och bokade riskettan. Äntligen, Hade typ precis råd med det hah men nu blir det ju av iaf. Klantigt nog råkade jag boka den typ samtidigt som barnmorskan så nu måste jag fixa ny tid där :/..
Vi gick även lite i affärer och jag har ju hittat en del jag vill ha eller rättare sagt; BEHÖVER.
När jag har pengar då blir det lite nya kläder först och främst!
Jag ska snart gå ut och ta värsta långa promenaden det mår man alltid lite bättre av :).

Rensa tankarna..som tex att folk som inte engagerar sig i relationen till mig inte behövs i MITT liv, Åh får damp.
Och körkortet vill jag bara haaa nu så efterlängtat.
Aja nu ska jag gå ut i höstvädret och efter det hoppas jag på att kunna fokusera på positiva saker, på de ärliga runt omkring mig och inte på egoisterna.

Good day!


seeg dag efter lördagen


dansa råå

 
Hitta denna låt nyss och tycker iaf att den var något att lyssna på ;D

wrong thing, right reason.



Ska till bro och kolla film nu snart. Har varit hemma hela dagen och fixat referenser och sen kört teorifrågor på datorn aslänge! Så nu sitter lite mer fast inför körkortet :D.
Ah har inte så mycket mer att skriva imorgon ska jag ut iaf. Får se om jag stöter på de killarna jag tänker på haha då ska jag bara dansa gärnet och försöka tänka att det är det bara är de som förlorar en. Precis vad jag sa till min kusin linn som är världens underbaraste som också stött på en jobbig kille. Jag hoppas hon kommer upp hit när hon har höstlov, shit vad kul det sku vara! 

Menmen ikväll blire iaf fredagsmys. Mot tåget.
<3

mhm

 egoboost

Åh varför ska jag drömma om honom varje äckliga naaaatt!!? Så störande -.-..
Jag vaknade iaf typ tio av att tina ringde och vi har varit på banken och jag ska snart fixa i ordning mig för sen ska vi till barkarby till nåt värdshus på dropin-arbetsintervju. Testa måste man ju!
Japp sen får jag se om jag tar en kväll med film och chips mys idag igeen, som igår.
Det är ju det man känner för varje kväll typ i det här vädret. Jösses imon äre fredag igen galet fort det går!



brådis

Ska till arbetsförmedlingen nu! Har äntligen fixat undersökningstid hos um om en vecka, läskigt. Känner för att slänga telefonen i väggen eftersom det bara är miffon som hör av sig. Ingen rolig. Men jag ska nog hitta på något sen :D. Övningsköra ska jag nog hinna med. Men först jakan! Hoppas bauhaus ringer idag också hoppas hoppas.
Jag tänkte lägga in The script- Breakeven med moi innan jag går. Hoppas alla får en härlig dag! Jag ska försöka..



Love singin'!!. Ursäkta den dåliga kvalitén haha.

word

En vän finns vid ens sida under bra och dåliga perioder.

En vän ser om man behöver hjälp.

En äkta vän kan man bråka ordentligt med men ändå dagen efter, kanske även timmen efter, bli sams igen med.

En äkta vän är ärlig och pålitlig. Och kan säga sanningen istället för att dra en vit lögn.

En vän talar med en. Och går inte bakom ryggen på en.

En vän accepterar en för den man är.


Livet är bra konstigt ibland

Fredagkväll: middag hos Ida sen mp. Där det var både kul och drygt men mest kul :). Träffade en snygg kille Patrick hette han. Men inget jag ska satsa på. Lyckades iaf göra första exet lite besviken haha ;). Shit vad jag är omogen än :).
Lördagen: Var äcklig bakis men åkte ändå med till Emanuels teater. Sen var vi hemma och tog det lugnt. På kvällen hängde jag en stund med Emilia, Marcus och Ted och spelade spel och hade kul.
Söndagen: var jag med Julio och käkade och snackade om en MASSA. Punkt. Blev ingen kyrka tyvär jag orkade inte.
Idag måndag: var jag på arbetsintervju på bauhaus vilket var trevligt hoppas det går vägen. Och nu ikväll har jag varit med Elin och Sophie i Sollentuna på amwayföreläsning typ det var intressant och var kul att träffa tjejerna :). Är nu hemma och ska sova. Skriver imon tisdag eller onsdag typ. Godnatt