Posten all week, Yehoo nu; helg!!

Japp då har man jobbat fem dagar! En skön känsla :). Äntligen. Även om det är lite slitigt så känns det underbart att lära sig nytt, annat än städ och butik osv.
Har varit en intensiv vecka på posten och jag har fått lära mig fort. Idag fredag så jobbade jag med städ först i tre timmar i stan (mitt gamla jobb) för jag hade lovat.
Sen skyndade jag mig till posten och körde och lämnade post i postbil helt själv hihi :). Det gjorde jag igår också fast i ett annat distrikt. Så det är kul..Hade med mig en tjej i onsdags istället för killen men det gjorde typ inget jag fokuserade lite mer då kanske haha Han och jag garvade ju en massa haha. Iaf ska jobba själv nu på måndag också, sen får jag se hur mycket mer jobb det finns. Är ju "bara" vikarie :).
Juste i onsdags natt var Emanuel och mamma på sjukhuset så då sov Tina hos mig vilket var mysigt. Försov mig igår Torsdag, skulle upp kl 5 till postsortering men vaknade 7 haha. Alltså då jag skulle vara på jobbet men kom istället 07.40 fast det gjorde inget sa chefen :). Men ska ändå inte göra om det såklart!!
Jag och Tina kollade nog film lite för länge hehe sen så kände jag mig ju sjuk så kanske därför jag inte kunde sova.
 
Åh det är så skönt med helg! Ska bara kurera mig från förkylningen så att jag orkar med nästa vecka. Plus att jag vill till hillsong på söndag, var sjukt längesen. Jag ska inte tänka på förra lördagen har jag bestämt mig för.. Vissa ord som sas då av en viss pöjk var nog bara lögn. Jag ska bara ta det lugnt och bli helt frisk. Umgås med Emanuel som också vilar efter sin operation. Och kanske hänga med någon kompis om jag orkar det.
 
Aja nu babblar jag på haha.
 
TREVLIG HELG :)

Tisdag

 <3
Idag gick det bättre på posten än igår fick köra bilen hela dagen och delade ut nästan allt själv! Hade samma kille med mig som igår och hoppas jag har det imorgon med och antar att jag måste försöka hitta själv imorgon helt typ, fasst måste ju ha en karta. Lite svårt men det måste jag klara även om jag hatar att följa kartor :p. Men jag ska klara det!
När vi nästan var klara med jobbet så ringde mamma och sa att min lillebror ska operera bort blindtarmen :/. Jag är lite chockad eftersom hans ont började inatt då jag var hos tina. Men ah det är ju något fel så han måste ju opereras. Jag hatar operationer :(. Jag hoppas att det går bra för honom <3.
 
Jag kommer vara själv inatt hemma men kanske sover hos Ellinore istället som jag snart ska träffa :). Det är närmre till posten från henne också. Måste också krya på min hals ordentligt :/ känner att jag börjar bli lite sjuk. Men nej det får jag inte bli!!

Måndag

Hej hej!
Idag har jag provjobbat på posten efter en både lugn och turbulent helg. Kan berätta först om idag :). Provjobbade ´mellan 11-16 idag med en assnäll, söt och positiv 25 årig kille. Där hade man tur ;). Vi skrattade asmycket det blir väl så när en som är van ska lära en nybörjare xD. Det var faktiskt svårt att köra en bil med ratten på höger sida!
Med backspeglar som är anorlunda och allt. Men han var jätteshyst så det gick bra och jag körde bra sen :). Och nära nästan varje brevlåda också så att man slapp gå ut. Vissa gator fick man backa in på så det är också en kluring. Men hade en bra dag ändå men har fortfarande en del att lära såklart. Som att hitta på karta vart jag ska och lite annat.
Haha gissa en gre..j han killen ville skjutsa mig från posten till jakan station när vi var klara. Men nej det kommer nog inte hända något mer. Jag har lärt mig att jag nog ska fokusera mer på jobbet än killar. haha. Och imorgon får jag nog hjälp av en äldre kvinna också istället :).
 
Okej om i lördags...Jag var ute med Ida, Fredrik, Filip och bowlade. Jag kom trea hihi iaf, sen skulle jag och Ida egentligen dragit hem till henne och kollat film. Men så blev det inte. 
Men jag känner nu att jag borde ha gjort eftersom då vi istället drog till pg så kom den "goda" av mina två ex fram och sa en massa saker till mig, nu ett år senare som jag inte vet vad jag ska tro på :/. Att han saknar saker vi gjorde och en massa andra grejer. Åhhhh jag behöver hjälp, kan inte sluta tänka på hur jag ska göra.. Borde egentligen bara skita i det. Får se om jag klarar det, om han inte hör av sig efter i lördags kommer jag antagligen inte bry mig om vad han sa. Svårt men måste -.-.
 
Aja det var om idag och lördagen. Nu ska jag äta lite sen dra förbi tina och kolla film. Imorgon blir det provjobb igen.
 
Ha en bra kväll alla läsare! <3

Fredag

Igår hängde jag med Ellinore i jakan på tastys och tog igen lite tid som vi har missat <3.
Imorse fikade jag med Rebecka vilket var mysigt, man behöver verkligen sådana stunder :)!
Sen jobbade jag två timmar och de gick fort. Nu är jag hemma och ska käka något snart. Musiken är på här och jag funderar över en del. Hur jag ska jag ska göra med några grejer.. Men ah det kommer ordna sig!
Får se om jag ska hänga med Tina ikväll och bara ta det lugnt eller dra till finska fillan.
Imorgon ska jag iaf bowla med Ida och hennes killpolare. Ska bli kul! Ska tävla mot varandra hehe. Men mest för skojs skull såklart :)
Nej nu snurrar det i huvudet måste få i mig någon mat och dricka!
 

:your life has a purpose

Jag är heeelt slut efter denna städdag, och från igår FY alltså det har varit hemskt :(. Fast vilade lite inatt och igår kväll med fina Emilia söta Benjamin hihi :).
Men jag är i vilket fall trött på det här jobbet nu! Eller det har jag ju varit hela tiden men har hållt god min. Jesus! Det är såååå såå mycket som jag klarat av som jag vill tacka för Obeskrivligt mycket. 
Så det är klart att något bättre kommer! Jag hoppas posten gillar mig.. Glömde min redbull och manna frutti och mitt vatten hemma imorse så hade svimmat idag om inte jag hade fått en Loka av en som heter Mackan. Haha inte bra :/.
 
Nu ska jag iaf få i mig lite pizza som snart är klar i ugnen. Sen åka och snacka med Ellinore lite i jakan :). Försöker hänga med någon varje dag. Det är ju också det man får kraft ifrån, inte bara från ovaaan hihi,
 
Jaa, jag har inte så jättemycket mer att skriva.
Imorgon är det bara två timmar jobb och förhoppningsvis mina sista timmar på det jobbet hoppas! Innan jag ska dit så ska jag fika med en från Hillsong, Rebecka. Hon är en bra jordnära tjej att snacka med, hon har varit med om en del. Det har alla hehe men ja, du förstår..
 
Japp och sen kommer helgen, Ska bli kul!. Skriver mer imon! :)
 
 
http://www.youtube.com/watch?v=lQk5yg9m3PQ

† :D <3

Hörde denna låten på tåget själv till Göteborg i radion som man kan lyssna på x) förr förra veckan och jag tänkte det måste ju vara Takida som sjunger en svensk låt! (har bara hört låtar på engelska av dem) Sen sa de att det var stiftelsen som sjöng jag ba okej det är inte Takida men kollade upp det nyss och det är visst dem för sångaren heter samma sak så jag antar att de har ett litet svenskt band också eftersom de egentligen är svenska hihi. Tycker ren e skön :D
 
Aja till annat. Tisdag idag och jag har bara tagit det lugnt typ. Ikväll blir det träffa Tna och snacka lite var några veckor sedan :).
Juste igår måndag höll jag på att få psykbryt för jag inte orkar jobbet, och har ett ex som tror han har någon chans fortfarande sjuk i huvudet, det är cp hemma så fort man kommer hem från Småland, jag är pank osv mycket suger, så ringer posten mig plötsligt efter att jag mailat igen och säger att jag får provjobba nästa vecka,då blev jag glad igen :)!
 
Imorgon så ska jag jobba lite :( BLÖ. Sen vara med Emilia om hon kan hihi. Torsdag och fredag, å helgen skriver jag om imorgon :D

hemma från en vecka i Småland

Vi har badat, solat, hälsat på lite släkt, ätit god mat, plockat blåbär, kollat film, spelat spel, shoppat på ullared haha såg den där morgan där, jag har kört massa bil. Det har varit en jätteskön vecka hos mormor & morfar.
Nu är man hemma igen. Både bra och dåligt i min mening.. Ska jobba ons,tors och fredag :/ suck. Jag väntar på svar från posten också.
Men det som är kul med att vara hemma är att få bestämma tider och träffa vänner igen såklart! :)
Nu ska jag gå till komvux här i kungsängen och ställa lite frågor sen blir det lite andra ärenden så får se vad jag mer hinner med.
 

Helgen

Jag kom fram till göteborg torsdag kväll ganska sent. Somnade hos kusinerna dirket nästan eller kollade lite film också.
Fredagen var känslosam men ändå en bra dag. Man fick höra mycket minnen om farfar och man kom lite närmre vissa släktingar eftersom man grät tillsammans under begravningen. De spelade bland annat ta mig till havet som är så fin och jag kopplar verkigen farfar till havet och göteborg <3. Det var jättefint alltihop. Efter det blev det mat och olika tal av min farbor m.fl. Senare på kvällen hängde vi alla kusiner och badade i poolen, käkade igen och kollade filmer, jättemysigt.
Lördagen åkte jag inte tåg hem utan med pappa, emanuel och veronica och vi var hemma ganska sent men det blev att jag drog ut med ida direkt när vi skulle lämna av veronica i bro.
Hon jag och två killar drog till oj oj oj i stan och sen Amnesia som tyvärr blivit sämre och sämre. Iaf jag blev lite påverkad och vrickade foten (fast det har jag gjort nykter också haha) och det var inte bara jag som skadade mig :p. Vi sov hos idas killkompis i solna och kom dit vid typ halv sex på morgonen. Vid nio mådde jag asilla eftersom jag inte hade ätit typ inan jag drack så ah hade en hemsk bakisdag fram till typ fem då jag mådde lite bättre och fick i mig en piggelin PIGGelin skoja.
Och ah vi var kvar där till eftermiddagen sen drog jag ida och fredik hem till var och en.
Idag måndag så ska jag till Småland vilket jag hade glömt att mamma planerat. Jag orkar egentligen inte men får väl umgås med Emanuel iaf och mormor. Kommer hem antingen onsdag eller fredag. Får se när jag bloggar igen :)
<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

gbg igen

Ja, idag ska jag försöka att hålla humöret uppe och stå ut.. Orkar inte klaga mer när det är så mycket som suger!!!Då vinner det ju över mig.
Bra saker som har hänt denna vecka är att jag var med Emilia och Benjamin på måndagen och kollade film bland annat, Jack and Jill haha. Och att jag var med Ida på tisdagen . Sånt är mycket värt :).
Hoppas alla får en bra torsdag.. bättre än mig heh.. Ska åka iväg till göteborg som sagt senare idag efter jobb, kommer hem lördag om det blir som planerat, och då utgång.
Kram hörs på söndag..
 

:@ :@ :@

Japp, ska verkligen dricka lördag kan jag börja med att säga!! Bland annat för att jag har jobbat tre timmar idag med stukad handled gör så himlaaaa ont! Sen fick jag sl böter på vägen hem jaaa kul :D. Turkäcklet gav mig en tusen spens bot för att jag inte hade stämplat.
 
Jag vet att jag får skylla mig själv men vart är Sverige påväg egenligen?
Ger utlänningar en massa fördelar men fattiga helsvenska studenter ska inte få någon hjälp. Blir förbannad. Jag sliter ju arschlet av mig även om jag inte är invandrare?? Jag har aldrig glidit på någon räkmacka och det vet jag att det är många svenska som gjort och även invandrare.
Seriöst jag känner inte att jag får något stöd i det här landet på vissa områden vilket jag just nu skulle behöva. Nej då ska man åka på en böter..Det är härligt. Kan väl iochförsig erkänna att jag plankade första gången vid 14 15 års ålder och har aldrig åkt fast. Så det var väl ganska väntat. Men har oftast typ altid något att åka på men nu är det svårare när man är 20 också att ha råd. Och ja det är upp till mig att fixa det vet jag redan! Men är surt iaf när man fixar så mycket annat själv. Suck. Hoppas kärringen får en skitdag.
 
Sen så ska jag jobba imorgon torsdag igen tre timmar. Och efter det stressa till något tåg till Göteborg (har inte fixat biljett än). Måste måste dit för farfars begravning på fredag <3. Är kämpigt med grejer just nu.
 
Bitter tjej
 
 

he keeps on writing

Tog mitt första dopp på hela sommaren i lördags med Emanuel i rättarboda där vi även var igår fast då badade jag inte var inte lika varmt som i lördags igår :).
Ja hände inte så mycket denna helg. Och nu äre måndag.. Jag fortsätter ha konstiga drömmar och mitt ex vägrar ge sig med sms. Envis typ som inte ger sig men jag vet att om jag ger efter så kommer jag bli sårad därför är jag bara kall tillbaka. För vi har fortfarande olika mål tydligen trots allt.
Nu sitter jag och kollar på desperate housewifes haha och ska gå mot tåget snart och hänga med Emilia och Benjamin :).
 
 True!

Fredaaag

 
Känns som texten kommer ur mitt hjärta. Sjukt bra text, speciellt refrängen. Den passar bra också när idioten håller på att höra av sig fortfarande (?) och jag vill ju inte byta nummer.. Asså dör han har ju antagligen inte förändrats ett skit på de snart tre åren som jag vetat om honom. Gud!
Iaf jag hörde låten igår när jag skjutsade hem tina :). Och sen jag kom hem från Götet så har jag även hängt med Emilia lite på ikea och jakan och så. Vi ska även ta en promenad senare idag troligen :). Vill även göra något kul ikväll. Vet inte vad än! <3
 

Göteborg 27-31 juli 2012

Yes, den länge önskade resan blev av! Även om vissa saker blev på ett annat sätt än tänkt så var det ändå på flera sätt roligare än väntat :).
Fredag åkte vi dit Jag, Ida, Ellinore och Veronica. Vi satt på en buss i sju timmar jobbigt till och från men även kul!
Vi skulle egentligen sova hos min faster eller hos veronicas kompis med båda sket sig. Jag har med mig ett tält som det blev att vi campade och sov i på Lisebergs camping :). En mysig, utmanande och rolig grej haha.
 
Vi var helt svettiga efter att ha burit massa packning minst två kilometer. Som tur var fick vi fyra sthlmstjejer hjälp med att sätta upp tältet också xD av ett äldre par breve oss haha. Sen somnade vi gott.
 
Lördagen så köpte vi såkallad frukost (fanns inte mycket alls) så sen tog vi Lisebergtåget (eller så gick vi minns inte haha) som går till liseberg och köpte mat och dricka inne i Gbg till kvällen. Det var lite dåligt väder så de andra shoppade lite sen gick vi fyra på Ice age 4. Var helt okej haha. Efter det åkte vi tillbaka till campingen med spårvagn och fixade oss, förade lite och spelade kort i campingens kökshus. Riktigt mysigt! På kvällen vid typ tio gick vi runt inne i stan igen. Och frågade runt efter bra uteställen..Ida såg tre killar och gick fram och skulle fråga..och det visade sig vara Idol-Robin och Idol-Majkel från 2011 säsongen plus deras vän haha! Så vi fick hänga på de till ett ställe som hette Flygarens någonting xD. Det var najs! Sköna killar :). Sen blev det att vi tjejer drog till donken, lyssnade på gatumusiker och åkte "hem" och sov :).
 
Söndagen vaknade vi typ åtta haha och bestämde oss att efter två nätter i tältet klara av två till och betala x). Köpte lite frallor till frukost sen gick vi till Delsjö strand någon kilometer från campingen och solade medans solen visade sig!
Efter ett tag började vi bli hungriga så vi promenerade två km igen till spårvagnen in till stan för att käka pizza å köpa godis :p. Det blev en heeel del promenader och en del skräpmat så det kanske har jämnat ut sig hihi.
Efter var vi på campingen igen och tog det lugnt, spelade kort bland annat ;).
 
Måndagen tog en dusch och fixade oss inför Liseberg. Sen tog vi Lisebergtåget till Liseberg. Vi var där lite innan elva då de öppnade och var faktiskt där till elva på kvällen vid stängning x). Men det var najs, vi åkte typ allt (jag åkte typ allt utom Atmosfear :p), käkade goa grejer, tog massa kort och gick i gulliga affärer. Hela grejen var jäkligt kul. Har velat göra det länge med minst två bästa vänner :D.
 
Och ah Tisdagen blev det att gå upp runt åtta och packa ihop tidigt tält och allt annat. Sen tog vi Lisebergståget så man slapp gå 2 km igen med packningen haha. Sen hängde vi i centrala Göteborg och köpte frukost å mat till den långa bussresan. Men det var kul även om det var lång tid tycker jag iaf :D. Kom en riktigt skum snubbe på hemvägen som skulle veta allt om oss typ och ringde låtsassamtal typ, vi tror att han skulle till pride.. Aja bryr mig inte xD skön att vara hemma iaf! på några sätt.. Men ah vissa saker gör såklart att man vill dra igen. Men bara att tänka positivt till nästa gång :).
 
De bilder jag har tagit vägra komma in från mobilen till datorn men får lägga in de imorgon Tordag kväll :). Hoppas det fungerar då! Godnatt