31 nov

Åh vårt tåg skulle vara framme i sthlm sju..nu är nya tiden halv tio så drygt! Det ska bli skönt när man väl kommer hem. Allt är snöns fel enligt sj eller något annat tåg som gått sönder och står i vägen

Måndag i alingsås

Hej! Jag sitter på mcDonalds och har precis ätit men det var inte det jag skulle säga eller orkar egentligen inte skriva. Men var bara tvungen att säga att idag har jag upplevt något som jag aldrig kommer glömma. Jag beskriver inte exakt allt nu men lite..jag följde med en som heter gary som är kristen och kommer från Florida. Emanuel var oxå med. Vi följde med honom när han pratade med människor..om budskapet.. och jag pratade oxå med en tjej...och hennes min och uttryck efter att vi hade läst "the script" förvånade mig så hon blev helt förändrad. Och jag grät för att jag kände nåt obeskrivligt. Helt sjukt jag är tagen. Skriver mer nån annan dag. Men det här är svårt att säga med ord.

Gbg

Äntligen framme. Jag Emanuel har suttit och kollat film å käkat frulle på tåget. Direkt när jag går av ser jag molly sanden seriöst jag ser henne typ hela tiden i sthlm. Och nu i Göteborg oxå haha men men. Nu ska jag kolla lite affärer innan vi ska till hotellet någonstans. Kanske jag skriver igen sen :). Eller så blir det på tisdag när jag kommer hem.

Fredag/Lördag

Förvarning, långt inlägg! Haha

Alltså fyyy vilken baksmälla!
Det här tycker jag är läskigt för att igår.. vad drack vi Ida? Sex utblandade glas? Haha. Ah och jag kände inte av då att jag skulle börja må dåligt så jag fortsatte dricka bara för att jag kände mig inte så påverkad. Förut kunde jag känna bättre :o. Jag har nog inte en lika stor "spärr" tror jag som säger till mig :o.

Jag har legat i sängen hela dagen typ och hamnade i den onda cirkeln: mår illa för att inget finns i magen och om man försöker äta vill det inte vara kvar. Det var först när emanuel kom med cola som jag kunde röra på mig lite mer haha.

Iallafall igår stannade jag och ida kvar på festen för det blev inte drygt haha.. Och några som var där som jag har träffat förut fick jag bättre kontakt med :). Sen blev det tyvär så att jag stod full och snackade med ida om mina problem. Stackars henne typ.
Sen snackade jag allvar med henne och ringde robin om en grej och snackade allvar med han också! Nämen det var mest ett roligt samtal. Var inte arg. För de är bäst :).
Jag satte dit en kille som hette danne för han påstod sig så gulligt gilla en tjej som var där och då sa jag att man går *** inte och stöter på andra då! Då gick han tyst iväg typ xD. Kände mig lite elak..men nej, vissa killar behöver få sig en tankeställare ibland.

Annat kul var att jag, ida och karro satt och asgarva åt jag vet inte vad x).
En annan grej var ju bussresan hem. Jag ville se vägen men det stod en turk i vägen! Så jag la en macka så som bussen svängde hahah. Då flyttade sig turken. Såklart. Men då var det försent haha.

Efter typ en halvtimme gick jag och ida av vid stäket där robin hämtade oss. Snällt så fick man skjuts hem :). Vi stannade dock en gång pga mig. Jag ba höj musiken. xD

Jag kom hem vid fyra. Haha asså mammas reaktion var bättre än jag trodde. Men hon tänkte säkert något heelt annat.
Imorgon är det Göteborg som gäller kl 6 på morgonen. Yeey!

Jag är lycklig för det är fredag!

Svenska B-muntliga nationella-anförandet gick bra juuu! Och jag som har gått och oroat mig hela veckan haha. Carro och de andra tre va duktiga också :D.
När jag kom hem var jag trött som jag vet inte vad. Jag sov en stund sen käkade jag årets första lussekatt :)!
Nu har jag precis fixat mig. Jag och Ida som typ inte har varit sen kryssningen..ska till stan för jag ska hämta min dricka som Emilia har. Och sen ska vi troligen följa med Emilia till en hemmafest. Om den är dryg så kanske jag och Ida drar ut på krogeen istället. Det får vi se helt enkelt. Ah men nej, nu ska jag gå :)

Did someone said party??

 Jag nu.


follow me

Jag känner mig väldigt lik JD ibland haha, a dreamer..


Den här onsdagen

Det jag skrev innan är komiskt nog något man kan säga som liten. Men så kände jag just då och hade anledning till det. Jag blev så trött på det som hände. Men aja nu är det lugnt igen.. För att byta till något mer läsaktigt så blev jag i skolan idag väldigt trött och flummig men koncentrera mig någorlunda ändå. Och jag och Carro hade kul :). Och både hon och theresa vet att jag beundrar någon i droger-kursen. Jag känner mig lite pinsam men men :D. Hehe men iaf just nu sitter jag när kollar på "the cliffhanger" och försöker tänka på helgen och kul grejer bland annat Göteborg på söndag med mamma och Emanuel. Då hoppas jag inte det blir sådant skit med mamma som idag..för det försöker jag få slut på. Annat jag tänker på just nu är att, VAR finns tiden med alla man vill hinna umgås med? Jag ska på saken för att det ska bli bättre hihi godnatt <3

Jag ska rymma hemifrån

.

mohammed knut.

Ja, överskriften.. vet inte kommer inte på någon typ. Det där namnet nämndes iallafall på religonen idag haha fint.

Asså herregud. Jag orkar inte just nu. Jag sitter och försöker få ihop mitt nationella som ska presenteras på fredag. Det är svårt att få ihop det på rätt sätt. Men haha knasigt nog; Jag är typ klar med mitt PM på 250 ord men själva det där jag ska säga är svårare att få ur huvudet. Bland annat eftersom det måste vara fem minuter prat också suck. Men hoppas det ordnar saj.

Annat
Att sjunga hos musikläraren (xD) i skolan kostar tydligen 800 kr per termin hmm. Men jag vill öva med någon. Ska ta det imorgon och se hur det ska kluras ut. I love singin' så borde utkluras.
Förresten jag stör mig grovt mycket på dom ouppfostrade ungarna som springer i trappen och röker så att stanken sprider sig i hela hyresrätten, fy skäms! Tumme ner.
Oooch bara drygt tre veckor till lov som börjar med sol å värme. Tumme upp!

Det är ju så jäkla kallt ute. Igår var det mysigt när jag gick från skolan i mörkret med musik men idag.. höll jag på att blåsa iväg och mina ben blev is..plus att det var ljust ute haha. Mörkret är ju lite mysigt.


Att bli sviken

En äckligt stickande obehaglig känsla i magen.

Den blir värre efter varje gång.

Tillit man med hjälp av mod har byggt upp rasar ihop.

Trots att man vet att det finns andra personer där så känns det som att man är ensam.

Det blir svårare att lita på nästa som vill ha ens tillit.

Man blir osäker.

Man måste därför samla mer mod vilket i sin tur kräver styrka.

Detta är det många trögon som icke förstår.

manday

Igår var jag hos ellinore jag sov ju där från lördag till söndag...och hon kollade på harry potter som jag egentligen inte gillar men väl igår när hon och lenita såg sjätte filmen så fastnade jag också x). Så nu vill jag typ se sjuan på bio haha!.
Aja nuuu... sitter jag i skolan och har typ skrivkramp i armen pga läxförhöret i samhäll.
Och guuud vad jag vill att den här skolveckan ska rulla snabbare :)..så att det blir helg!!!!
Jag sitter iallafall nu och väntar på droger,brott och straff lektionen och lyssnar lite Every Breath you take och lite annat.

sant och sorgligt!..hemskt.

De som röker hasch blir alltid förändrade. Det börjar med att de blir irriterade, slöa och tillbakadragna. Fortsätter missbruket blir de mer och mer inneslutna i sig själva och till slut hamnar de i ett stadium där de struntar i stort sett allt. De bryr sig inte om att arbeta, hygienen skjuts åt sidan och de blir mer och mer ointresserade av det motsatta könet, och till slut försvinner helt enkelt förmågan att uppleva den sortens känslor. Den som röker hasch regelbundet under tonåren förblir barnslig och osjälvständig och kan inte fullfölja den normala frigörelseprocessen.

Hjärnan är det kroppsorgan som påverkas mest av TCH. I hjärnan finns centrum för minnet, känslorna och instinkterna. Dessa påverkas av hasch. Även närminnet och koncentrationsförmågan försämras.

Vid regelbunden användning kan man få haschpsykos som är ett tillstånd där man kan få föföljelseupplevelser, stark ångest, oro och hallucitioner, veklighetsuppfattningen blir förvrängd. Hasch ger inte samma typ av baksmälla som alkohol. Det beror på att hasch sitter kvar i kroppen upp till en månad efter att man har rökt. Själva haschruset varar bara i en till två timmar.


Shiiit va bra.



Nu blir det åka till viksjö och göra nå kul eftersom jag har varit så duktig med skolarbete hela dagen, nej där ljög jag, men nästa hela :)! Jag har ont i halsen och det kan faktiskt bero på att jag gick ut igår men men :). Får köpa alstabletter.

<3

Vill sova nu :)

Jag kom hem för en kvart sedan kanske.. Jag och Julia tog sista tåget från nype och resten av folket var kvar. Middagen hos Elin innan var jättemysig och det är så kul att Elin är arton nu :). Egentligen lovade jag mig själv tidigare på dagen att jag inte skulle gå ut typ men..jag gjorde det för Elins skull mest men oxå för att träffa Sophie och Alicia :). Sen var det lite annat folk från skolan oxå trevligt trevligt! Aja nu ska vi se om jag ska göra nåt snabbt att äta eller om jag bara somnar nu direkt x).

skönt som * med helg!

 Hahaha IDA, har du sett bebis Frank? söööt :D

Ja.. nu sitter jag hemma och jag känner för att sova en stund innan jag ska börja fixa mig för att sen dra till Elins 18-års middag vid kl sex.
Det ska bli kul att träffa några där faktiskt :). Sen så tror jag de har planerat att gå ut hihi om jag inte har fel.. och det kommer inte jag palla av olika anledningar tyvärr haha. Och det är inte för att jag har vart ute för mycket sen jag fyllde i maj nej :p utan mest för att jag känner mig lite rasslig hähä.
Jaja skönt med helg är det iallafall! :)

Fredag den 19e

 
Typ årets första julmust var najs efter..

 
..Älvsjömässan idag med massa råd om framtiden. Jag pratade med en reseledare, very interesting!

Igår ellinore :p

Igår torsdag efter skolan åkte jag till ellinores praktikplats, en frisörsalong. Hon färgade mitt hår där blev nöjd :D haha med HMs hårfärg x). Sen efter tre timmar typ så gick vi och köpte godis och lite mat sen gick vi hem till henne och käkade. Vi kollade på ph och sen försökte vi plugga lite det gick sådär men jag fick 6 uppgifter i näthandel gjorda iallafall. Sen kollade vi vänner såklart :P och sen somnade vi.

Och imorse så fick jag gå upp rätt tidigt hehe för att hinna hem..jag hann slänga in min väska sen var det dags att gå till bussen mot skolan. Och nu sitter jag och jasmine och väntar på att matsalen ska öppna sen blir det Saccomässan i Älvsjö.

LåtBåt

Jag har många låtar som favoriter och som går på om och om och om igen. Här är en, MJ såklart 'Give in to me.


everybody needs inspiration

Suck.. äntligen klar med religonen och rättskunskapen. Då har jag bara kvar näthandel, Droger brott och straff och samhälskunskaps läxorna kvar -.-. Drygt.
Fatta vad mycket tid som går åt till skolan egentligen. Men ska inte klaga för jag undra hur mycket jag skulle kunna annars liksom x) hmm..
På nationella idag skrev jag iallafall i ca två timmar vilket resulterade i åtta sidor och jag skrev en massa om kroppsspråk hihi.
Å nu.. sitter jag och kollar på gamla bilder från ett år sen, två år sen, från min förra skola och ännu längre bak. Vissa saker saknar man bara sjukt mycket! :/ Jag är nöjd med hur mitt liv ser ut nu ^^ också men jag kan inte hjälpa att tänka tillbaka. Visst det var mycket som var jobbigt på vissa områden men allt det roliga och de man umgicks med vill man återuppleva igen lite haha :)

 Play it

16/11

Idag efter skolan drog jag med Ida en trip till jakan och kista och snackade. Det var najs för jag har saknat det :D. När jag kom hem gjorde jag mat till mig, emanuel och hans kompis. Å nu ligger jag och kollar på american pie the wedding..jag tror den går typ en gång i månaden haha den suger ändå kollar jag medans jag dricker te och käkar avokado. Sen ska jag sova snart för att palla tänka imorgon på nationella uppsatsen. Fett drygt inlägg det blev men yeah yeah. Bättre imon kanske x) kraam

vill ha sommar


söndag eftermiddag

Igår lördag så hittade jag min filmkväll som jag ville ha för palla inte sitta i rummet å glo liksom.
Hos eva, nära och bra också ;).
Maryan och en kille som heter mikael+hans hund zelda.. var också där. Och shit vilka garvattacker vi fick jag fattar inte alltså haha. Helt sjukt och ett tag satt jag och skratta själv åt en film som var så dålig på tv, en kille flög och det såg så fejk ut xD, det var typ runt fyra på morgonen.
Ah och jag orkade inte gå hem så sov över där haha palla mig det är liksom 100 meter därifrån till mig haha.
Mjamja idag är det iallafall plugg och annat fix som måste göras.



Woho!

Grattis min älskade barndomskompis <3!
Jag kan inte fatta att vi alla nu är vuxna :D



Grattis Elin 18 år :D!
Love you alot <3<3<3

igår

Igår åkte jag till emilia efter alla mina sysslor. Vi åt på burger king och när vi skulle gå träffade jag julios kompis schpat som var förvånande omsorgsfull. Iallafall efter det gick jag och emilia till tåget för jag skulle hämta en sak i kungsängen hos tina.

Och när vi ska vänta på tåget så ser vi att ett tåg som skulle åka mot stan bara hade åkt in halvvägs på perrongen. En massa poliser och ambulansmän kom och sa att alla skulle gå. Någon hade typ lagt sig på spåret och ah resten fattar man. Usch asså så hemskt :(.

Jag och emilia gick iaf hem sen till henne och fixade oss till kvällen. Tina kom med ett tåg sen när de hade börjat gå igen och shit vad jag och emilia sprang! Först från henne till tåget sen från henne kompis där vi förade till tåget. Sen gällde det att var normal i kön till mp också haha.

Jag tror att jag träffade typ 30 bekanta därinne, det var trevligt. Typ halva klassen också lol haha. Zakros var där och han frågade varför jag inte har smsat typ. Jag ba för att jag hörde att du höll på med annan tjej kanske? haha ägd han blev xD

Och aaaj mina fötter och ben/rumpmuskler. Aldrig mer klackskor haha. Jag vill inte ens nämna hur länge vi dansade. Ett tag fick jag luta mig mot de jag gick med för jag kunde inte gå. Kvällen slutade iaf med att jag och en som heter david och en till sov hos emilia. Det blev inget bråk mellan mig och david om vem som skulle ha soffan för han ba; den är för kurvig. Jag ba; ah då passar den ju mig bättre än dig xD

Ah najs fredag helt klart!

everytime you go

Min fredag:
*Läkaren
*Fixa mig
*Diskmaskinen
*Läxa, Leif GW
*Betala faktura
*Fixa nytt bankkort
*Tvätta
*Fixa kläder å dricka för att gå ut

 Lifehouse<3

Torsday

Skolan idag gick okej. Nu har jag betalat typ handpenning eller vad det ska kallas till flaket. Och på eftermiddagen åkte jag, jesper, jasmine, martin och christabell för att köpa skjortor att ha på oss till försäljningen. Vi kanske inte blev hundra procent nöjda men men det blir nog bra :).
Men jag hatar hur pengarna rullar :O till småsaker helat tiden.. de största utgifterna har nog gått till skolan och resan.. Inte till mitt yttre direkt haha. Men det ordnar sig allt!

Nu sitter jag hemma och försöker ringa försäkringskassan som har typ hundra nummer xD. Och jag försöker bara få hjälp med en enkel sak och drygt nog så finns det ju en siffra för varje problem..
Aja.. Idag fyller min pappa år, Grattiiiis, så för att vara lite snäll så ska jag och emanuel dit å hälsa på..
Jag ska bara vänta tills han kommer hem. Under tiden ska jag väl snacka lite med tina som kommer förbi en stund pga utelåsning. Oh, I know that feeling.

Annars är det bara att kämpa på med allt. Skit. Och bra. Är fortfarande förkyld vilket är jobbigt, så tur att man är ledig imon :D.


^^


Yeeey

Nu är jag lite fattig typ..men resan till Fuertaeventura är betald :D!!!


I should have known.

Är hemma från skolan idag. Att gå när man är sjuk är ju inte jätteskönt faktiskt! 
Fick ett besked från Veronica att jag kan få spela in någon låt.. någonstans.. med någon annan tjej från ubg.. Det låter pirrigt ihihihi. Det är typ till julshowen omg, om det blir av iiih.
Mjamja och en annan sak jag kan säga att jag är sorglig som nyss kollade på ett klipp som jag mot mina smarta tankar såg och... Det är stört av mig att bry mig om någon som spelar ängel efter att ha sårat och ljugit.
Nee.. asså så fort jag blir frisk så ska jag hamna i min trans där jag bara har kul hela tiden så jag glömmer honom igen. För han är helt störd i huvvet.
Nu ska jag iallafall dricka te och kolla lite i skolkatalogen haha.
Puss



sol

Jag är sjuuk och orkar inte det meer. Jag har knarkat nässpray men det hjälper inte ett dugg åå.
Jag fick inte leva ut den här helgen som jag ville bara för det. Så därför längtar jag till nästa helg. Då hoppas jag att jag ska vara med de jag har bestämt med plus en snygging hihi.
Idag orkar jag iallafall ingenting och ska bara se på film och käka kyckling och ris muums.
Förresten stort Grattis till alicia som fyller 18 år idag :D wiiiho <3

I live because you live



Owl city som sjunger fireflies sjunger även den här låten som sångaren kom ut med efter att någon mediasnubbe fick reda på att han var kristen. Och istället för att säga typ 'nej jag är inte kristen' och tänka på att inte tappa fans så stod han upp för sin tro och gjorde det som var rätt och inte det som var lätt.
Det var det som predikan jag kollade på nyss handlade om på livets ords hemsida. Att göra det som är rätt och inte alltid det som är lätt i svåra situationer.
En annan person som den som predikade om tog upp var Jim Zwerg som också stod uppför sin tro tillsammans med sitt gäng 'freedom riders' när det var rasism i usa. De strejkade mot rasismen och fick stryk, hamnade i fängelse men de var ändå glada för de gjorde en skillnad.
Den här helgen så känner jag att jag har min tro kvar och..den har försvunnit eftersom jag har koncentrerat på allt i världen. Killar, fester och allt man hela tiden ska uppnå. Men jag vet att något som tröstade mig när jag var liten var tron..gud.

Och det är så lätt för vissa att säga en massa om kristna men de flesta av de  har hört och sett för lite!
Det kan vara lätt för mig att säga för jag kan tvivla rejält jag. Men man ska aldrig säga något om något man inte har sett tillräckligt om. För i vissa sammanhang så tror man mer ju mer man hör.
Iallafall i allt det jobbiga som kan hända runtomkring och i frågan om vad som är meningen med livet så är det läskigt hur jag ibland kan känna ett lugn.
Åh jag vill bara vara där borta i uppsala nu det var kul att se alla hundratals ungdomar där. Och lovsången var grym.
Menmen nu ska jag sova bort förkylningen hihi godnatt love ya

Helskotta!

Jag vill inte vara förkyld nu!!!

Haha



Måste bara säga att jag har suttit och snackat med den snaggade killen i denna video hemma hos julio och jag visste inte då att han hade den här låten najs!. Fast jag måste dock säga att den suger haha.

hmm

Jahap vad gör man en sådan här dag haha. Man är ju sliten men man vill inte göra ingenting. Nu skulle man ha ett jobb verkligen!! Eller en pöjk..
Jag vill bara umgås med någon skön prick egentligen och göra något lugnt :). Får se.. Uppsala och youth lär ju inte bli av för har ingen skjuts men det är ju inte hela världen. Nej jag får helt enkelt ta dagen som den kommer.
<3

Lov: fredag: trött :)

Kryssningen ons-tors blev jättelyckad :D. Förra gången så gick jag och ida och snackade med massor av främlingar typ och dom vi åkte med. Men den här gången var vi nog mest med dom vi drog dit med robin+hans vänner. Alla grabbarna va assköna verkligen :D! Jag råkade däremot säga något till en kille om en annan kille, pinigt fast han var positiv till det jag sa iaf och den jag sa det där om..vet inget hoppas jag höhö.
Och ja, "den visslande nästippen är påväg" HAHAHAHAHA. så måste skynda mig att skriva xD. Nemen vi dog av skratt på golvet och sängen i hytten, på golvet vid hissen pga den där meningen som Ida upprepade xD. Fast det var robin som började..
Iallafall snodde några bilder av den som alltid tänker på att bringa kameran: Ida. Hihi så lägger ut någon som minne :P.
Jag visste förresten inte att man kan tidsinställa inlägg nu highteeech ;D










 Tack för ett grymt dygn på lovet! :)

vackert

Idag.. ska jag till min personliga tränare. Nerå till sjukgymnasten x) men nästan haha.
Sen ska jag hem och käka sen fixa lite inför imorgon. Klänning av tina, intyg bara ifall de kolla personbevis och om mitt inte har kommit, packa myskläder och lite så :). Fast mor sa att de inte brukar kolla när hon har åkt och de har inte gjort det någon gång när jag har åkt så why worrrry.

Det känns skönt att kunna säga; mamma jag ska på kryssning, jag ska ut, jag mår skit för att.. Sånt har jag aldrig kunnat erkänna förut eller vågat säga. Vi har fortfarande våra problem men nu kan vi iallafall prata en del, det var omöjligt förr när alla bara skrek tjugofyraochsju.
Förresten en annan sak. Jag tvättade en fet tvättkorg själv igår för första gången på flera år typ x). Störande att en tant till granne går och städar åt en innan man är klar, bitch!
Haha men men resten av lovet ska jag få bort mina påsar under ögonen som jag tycker jag har fått genom att vila fast..samtidigt ha kul :]. Emanuel som alltid är så ärlig håller med om att jag har påsar kuuul.

Nu ska jag fixa mig. (K)

.



I know you are running from the truth and it is sad.
But so was I. I really really got blind because it was new and I felt that you and everything was perfect. I was running from the truth.
In one way, I regret that I gave you my all because I sat you first in a way you never did.
Eventhough you somtimes were wonderful to me, I couldnt be there pretending that I was your whole world like you were mine. You couldnt love me more than a few weeks because you dont love yourself.
But I will be strong and not try to change that, because I cant change somebody else. The thing that is hurting me the most is the way I got blinded by the first love, so much that I gave so much time for someone that didnt appreciated me and my time.
The reason I am writing this is because there are still many questions and comfusions and I am trying to get rid of them.

jadu

 Bild från förra helgen

Idag är det måndag och i lördags så drog jag för att träffa emilia oxh ellinore och tre till. Jag skulle med de som den enda nyktra stolt* till en fest. Tina med flera kom också. Sen blev inte den av pga polisen så det sluta med en fest i tibble xD. Det var bara 93or där typ bland annat några äckeltjejer från hp2, Jag och tina antog att några killar var 96or först haha.

Iallafall det var rätt tråkigt för de flesta där tror jag. För efter lite sång för någon viktor som fyllde år och fylledans som jag bara skratta åt x) så började några småglin bråka med mig och tina eftersom vi var ju kompis med en som spydde sen.. Så uttråkade var de liksom. En kille hade seriöst stora problem! Han ba "nu ställer jag mig med ryggen mot dig för det här är min balkong" Innan hade han sagt slampa och hora till mig, tina och carro år. utan anledning. Jag ba "nudda inte mig jävla äckel" haha. Men det bästa var ju at när vi försökte ta ut vår vän som mådde dåligt så följde den där jäveln efter och sa dra härifrån!!! Jävla mongo som inte såg att man var påväg. Han höll på att tjafsa om nåt jävligt onödigt och sa att vi alla var sossar. Tina slog till honom med en bitchclap haha! Det var så jäkla skönt att se :D.

Men ah efter allt detta så sov jag hos tina och igår när jag kom hem hade jag feber igen haha så idag ska jag dricka blåbärssoppa och krya på mig. Förresten jag har klippt min lugg själv haha.

Kram oooch..Loggar ut.