livet kom emellan

Heej!
Har jobbat lite eller inte denna veckan haha men innan och det har tagit min tid precis som kompisar och även kyrkan och "flytten hemifrån.
Just nu såhär en måndad sen förra inlägget så sitter jag i idas lägenhet och snackar en massa :)
Om nya och gamla kontakter minnen och vad vi ska göra ikvällhar iaf varit i kista och bro innan :). Det är ju lördaaag. Blir nog sportis som det ser ut nu :))
Igår var jag och simmade med emilia och benjamin ^^ sen drog jag och hängde i Grindtorpskyrkan på kvällen på nollåtta vilket var kul med syrran, julia sen var tina hennes kille och en jag gillar även där höhö de hade värsta dansgolvet efter mötet var sjukt najs :D.
I onsdags hängde jag med en ny killkompis vilket var sjukt trevligt (förutom att man stötte på en känslosam person) ah vet inte ens vad jag skriver nu typ var ju ett tag sen så har kanske tappat vanan lite haha.
 
Japp det var lite om vad som händer i mitt liv nu haha nästa vecka händer nya äventyr, hoppas på mer jobb då som det varit innan liksom... Sen händer även en sak i bandhagen nästa vecka ;). Ska typ bo där ett tag, men kommer fortfarande finnas häromkring i kretsarna!
 
Japp konstigt inlägg nu men man ska aldrig förvänta sig för mycket haha. Nu ska jag fixa mig lite och vara social med ida. fett varmt hos henne just nu typ bastu haha :D