De gladaste människorna, har inte det bästa av allt, de gör det bästa av allt!

Har häng med fina Emilia och gulliga Benjamin i veckan :). Sen med Veronica där jag sov inatt.. Jobbade lite igår och lite idag (26 juli). Och det sög extra mycket den här veckan, orkade verkligen inte men tog min sista energi typ.. Så jag känner att jag måste hitta på något och komma iväg några dagar så nu har vi bokat biljetter och drar iväg till Göteborg!
Inte för att allt är dåligt i Stockholm..men man behöver paus från det dåliga om man ska stå ut :/.
 
Så ah är skitglad över att det faktiskt blir av! :D Ska njuta av det verkligen :D!
Åker imorgon bitti och är hemma tisdag. Kraam <3
 

inspiration

 
 Haha fråga mig inte själva musikvideon jag lagt upp. Tycker bara låten är skön!! :)
I fredags var jag på posten i veddesta och blev såkallad intervjuad haha. De intervjuer jag varit på innan har jag blivit grillad på :p.
Men den jag var på nu var skön haha det var mest han som babbla :D. Ska troligen jobba lite där i höst. Ska ligga på!! Sen gick jag och hälsade på Ellinore som visade mig runt också hehe och vi käkade lunch ihop sen åkte jag hem med bilen. Och ah orkar egentligen inte skriva om helgen för har faktiskt mest segat x) och hängt i tibble.
 
Just nu sitter jag och käkar och tittar på minnescermoni för Utöyahändelsen.. jag zappar lite mellan kanalerna.. tänk att det är ett år sedan :/. .
Imorgon blir det hänga med Emilia :D <3 var ett bra tag sen nu. Sen ska jag fixa lite planer för Göteborg!! <3

jhgf

 
Sitter hemma med Emanuel nu och chillar bara. Sen jag kom hem i söndags har jag hängt lite med vänner som det var ett tag sedan jag hängde med. Har inget speciellt att skriva nu..
Bara att jag ska jobba två timmar imorgon, lite JAG VET hah. Juste ska på en arbetsintervju snart också vet inte när bara haha.
Jag vill till LISEBERG vilket jag hoppas blir nästa vecka någon gång och vill även till..Cypern, skulle inte vara fel alls!

mera från 11-15 juli i norrland


#Kärlek. Killkusins bröllop. Lördag, 14 juli i Skellefteå. Mitt andra bröllop denna sommar


Hejsvejs <3

 
Ska till Skellefteå Norrland imorgon bitti. Det ska bli kul att gå på ännu ett bröllop. Och komma iväg från sthlm kan ju vara lite najs. Har inte varit i Skellefteå på sju år och plus att det var första gången haha. Men iaf vi ska flyga och jag e lite smårädd måste jag erkänna för var ett tag sen men det ska väl gå bra!
Innan avgång dit, vill jag såklart umgås med vänner som har tid idag :), för lilla mig haha. Packandet är ju iaf klart! Nu ska jag gå ut en sväng och snacka telefon.
Kram <3

Det gäller att hålla tron, hoppet, kärleken vid liv

Har mått illa idag. Har försökt ringa till posten om jobb men inte fått svar. Jag har promenerat med lillebror idag. Jag har försökt tänka bort att jag är pank just nu, kan inte åka någonstans, eller äta ute, eller köpa bröllopspresent till min kusin än, och inte telefonkort, blöö mår seriöst dåligt av bland annat det. Men försöker såklart va glad ändå :).
Aja vid 17.00 så mådde jag inte så illa längre och tog en buss till lillsjön och hängde med kompisar tills.. rätt nyss. Och nu ska jag sova snart efter jag vart klart vid datan. Gonatt
 

in my head

Alltså jag fattar inte varför människor inte förstår att man ibland faktiskt måste ge för att få. Det är inte alltid att bara förvänta sig en massa saker av någon utan faktiskt tänka efter hur den personen har det och mår. Och faktiskt alltid ha det i minnet vad den personen redan har gett. Vissa lär sig aldrig det utan tror att de som de försväntar sig saker av alltid kommer finnas där. Det är där de kan ha väldigt väldigt fel.
 
 

7 juli, bröllop i Salem. God bless <3


HELG


weak made strong

Nya Hillsong skivan 'Cornerstone' klättrar upp till plats 1 på Itunes- listan. Före Flo Rida osv.. Coolt att se! :D
 
Idag har jag jobbat fyra timmar. Sen skulle jag träffa mitt ex men sket sedan i det sen haha. Får bli en annan gång. Jag kan förlåta väldigt mycket har jag märkt. Är glad att jag har gjort det också, även om det är sjuuukt svårt. Men det är värt det. Orka vara en bitter människa liksom. Plus att det kommer nya problem som man måste klara av! :(.
Imorgon är jag ledig, får se vad som händer. Och lördag blir det bröllop i Rönninge så har även fixat present med veronica idag.
Nu ska jag ta en promenad! <3
 

I wish with all my heart that you could see what I believe in and why, in good and in bad.


4

 
Igår skjutsade jag runt mamma och Emanuel till barkarby och kista. Har köpt en klänning till bröllopet och lite andra kläder+ skor. Hämtade även mitt körkort igår hehe såg lite kul ut. Jag och Veronica satt även och pratade "farfar-minnen".
Idag blir det väl mest sola och bada (första gången i år i så fall) Skulle egentligen bada med en killkompis men tror inte det blir något så ska nog var all by myself. Nejmen kanske med kompis eller familjen får se..Men bara tänka bort allt. Och försöka få lite färg. Imorgon blire jobb.
KRAM

3 juli

Igår försvann för mig en del av Göteborg. Trodde inte du skulle gå bort än, du verkade så stark utåt på släktträffen. Vila i frid kära farfar. Vi ses däruppe sen! Tack för alla minnen i härliga Göteborg. Jag kommer att sakna dig! :(
<3