här kommer alla känslorna på en och samma gång

Jag känner mig glad hade mysigt igår först hemma hos elin där jag var med syskonen också. Och elin och christina hade gjort god mat och elins hade gjort en asgod tårta mmmm <3. Jag drog därifrån vid sex och sen hade patrick råkat somna så vi träffades typ vid åtta haha.
Det var mysigt med P, vi fikade på cafe 60 och drack i baren 360 på ett hotell :). Tumme upp! Känslan är bra i magen.
Jag är glad för mina vänner och för musiken utan det skulle jag bli konstig.

Jag känner mig ledsen för att vissa vänskaper inte går som de ska, om inget görs åt det. Man försöker men det blir fel. Vissa saker  gör att det känns meningslöst att försöka ge mer. Jag mår dåligt över det.
En annan sak jag är ledsen över är att tina åker till indien idag :(. Nejdå är glad för din skull också! :). Det kommer bli grymt.

Jag är sur för att min ipod shuffle inte har några låtar på sig än bara för att vår data här hemma är i old fashion. Hoppas det fixar sig. Onödig present annars liksoom om jag inte kan använda den.

Ah får se vad som händer idag.. Jag återkommer kanske senare idag :).



ÖRONGODIS

faith hope love

Igår var jag med emilia, markus och ted vi drack spelade kort och gick ut och försökte göra en eld och det gick sådär haha.
Idag följde jag med emilia till hennes ridning (shit vad jag frös när jag stod och kollade på) och tog sen en sväng förbi donken och förbi killarnas jobb. Sen åkte jag hem tänkte blogga lite snabbt nu för ska till elin och christina och äta middag :). Mina syskon är nog där nu.. Mysigt <3

Efter det blir det vara med patrick och vet inte vad vi ska göra för kul :D. Filmkväll är inte jag taggad på längre faktiskt :p. Emilia snackade om erotikmässan ska vi hänga med henne kanske haha. Äh något gör vi iaf och det är alltid lika kul :).

27 maj 11

Igår pluggade jag hemma typ halva dagen sen träffade jag patrick och pluggade lite då också men fick ju hjälp så :)..
Vi käkade kinesmat haha och åkte runt litegrann. På kvällen var vi på olika ställen i jakan haha det är så kul. Fattar inte haha.. Men det blev snack med roliga människor och karaoke, eller inte för min del :P.
Jag kom hem runt två och nattbussen var jag ensam på med död mobil såklart haha. Men hem kom jag.

Idag var det seminarium i skolan hehe eller ah lite snack om praktikplatserna :). Var inte så jobbigt som jag intalat mig innan. Satt kvar i skolan ett bra tag och snacka med carro. Är det för att vi kommer lämna skolan snart tro? Hehe ne det är ba kul å sitta och snacka. Dels var det ju för att vi inte orkade GÅ hem heller haha.

Sen jag kom hem så har jag hunnit med att :
Städa rummet fint, Äta, Kolla smallville, Övningsköra, Göra ryggövningar, Duschat. Oj oj oj :).

Nu ska jag väl kolla lite på datan sen fixa något anständigt att ha på mig ifall jag nu ska göra något speciellt :).
Jag behöver ta en lugn fredag.. Men imorgon ska jag antagligen ha filmkväll med P igen :D. Så kan ju ha lite håll igång idag hehe. Vet inte vart jag vill :p. Emilia har iaf mitt vin så..

Aja kram :)

En av de goda alkoholfria drinkarna med patrick mmmm

Mikrofon

Igår efter skolan och äckel rester.. Så åkte jag och Carro till jakan och kista vilket var jättetrevligt :D. Jag behövde lämna tillbaka lite grejer och sen köpte jag två baslinnen istället. Köpte inte cigg fast jag kände för det och har inte gjort på två veckor :). Härligt. Efter kista igår så var jag hemma en stund och käkade. Sen åkte jag med Johanna och Emilia till St Görans sjukhus för en skoluppgift om AA. Det var intressant faktiskt. Och kul på vägen dit :). Efter det träffade jag Patrick en stund det var ju i söndags sist hehe. Det var jättemysigt även om vi satt ute på en trappa. Äntligen en kille som kan öppna sig! Men iaf hehe..till idag! Jag ligger i sängen fortfarande och ska tvinga mig att gå upp snart för..pluggar inte jag med praktikenrapporten idag så är jag körd imorgon hah :o. Ah bara att kämpa på -.-. Får se om jag hinner sjunga i medias studio idag oxå :o :). Kram

får spel snart

Har hängt med en och samma kille nu i en månad. Men har min tillit vuxit? Nej. Jag tänker fortfarande ta det lugnt för vill inte bli sårad igen inte nu. Men vad mer ska han visa..han har ju varit en ängel. Det är mig det är fel på nu. -.-

I alla fall..

Idag var jag i skolan från tio vilket kändes konstigt efter åtta veckors praktik. Men kul var det ändå på nåt vis att vara tillbaka :).
Satt och snackade med carro i tre timmar någonting istället för å gå hem men det var bara trevligt,
Sen skulle jag möta emilia och dra till kista för å lämna tillbaka lite saker. Men då hände något med hennes bror som gjorde att vi hoppade av bussen. Hoppas att allt ordnar sig <3.

Nu sitter jag hemma och känner mig lite handikappad med att börja plugga igen med sånt som vi skulle göra under praktiken. Ska skriva om brottslighet i handeln kul.. Får ångest nu :( haha. Känner att jag inte orkar men måste. Sen ska jag för sjutton belöna mig med något! Vad vet jag inte haha.

ASGRYM LÅT! <3


söndag

Halloj.
Igår var jag som sagt med patrick. Vi käkade på grillen i jakan. Sen pratade vi en massa. Tog två alkoholfria drinkar :P. Men hah asså när vi satt på villan..så kom julio in utan att se mig men hans kompis såg mig. Haha jag ba rusa ut typ jag pallade inte snacka med honom. Patrick och jag gick till ett annat ställe istället.
På hemvägen sen så träffade jag maryan fett längesen :O. Ah sen stötte jag på lite andra som hängde i kungsängen centrum :) pga kungskalaset typ. Men jag sa bara hej sen gick jag hem och sov.

Aja nu denna sista lediga dag så ska jag hälsa på p på willys på hans rast. Sen hem och äta och övningsköra om det blir som jag har tänkt. Sen på kvällen vill jag umgås med NÅGON får se med vem. Det är så många jag vill vara med som jag saknar :(.

Kram

twentyfirsta maj

Tjenare!
Idag lördag har jag inte gjort så mycket. Jag fyllde 19 år igår och ja det firades lite hemma, lite på cubus och på kvällen på gaudi. Inte bästa stället men vad jag bryr mig hade kul ändå :). Drack dock för mycket vin så imorse hade jag jordbävning i huvudet typ. Har sovit vaknat sovit vaknat haha och nyss ringde patrick efter jobbet får se om vi ska göra något kul när jag har fixat klart mig :).

Igår var iaf en toppendag :). Carro kom med en ros till mig när jag stod och vikte kläder, överraskad blev jag ^^ så snällt ^^
Sen frågade en som heter pernilla på cubus varför jag hade fått en ros..Jag ba ehm.. jag ville ju inte säga typ haha. Men sen lsutade det med att jag sa och sen sa hon det till alla :p. Så när jag skulle gå för sista dagen så fick jag en avskedspresent och födelsedagspresent i ett, jättegulligt av de :). Jag kommer sakna några där faktiskt.

 :)
 Lite smågrejor från cubusgänget.
Fick bättre betyg och fler femmor också än vad jag fick på willys också vilket gjorde mig glad :). På morgonen hemma fick jag någon typ av ipod som jag måste lägga in låtar på någon dag. Skönt att snart ha musik i öronen igen på buss och tåg haha :).

Nej nu ska jag fixa litegrann :). Kram


19 maj

Det är mycket nu som jag är osäker om och inte klar med men skitsamma sålänge för.. Jag fyller år imorgon :D!!! Och det är sista praktikdagen på cubus :)! Awesome. Idag sa emilie som inte komer vara där imon att jag har varit skitduktig och så kramade hon om mig. Hoppas min "handledare" sätter betyg därefter.
Idag efter praktiken så var jag med patrick. Han bjöd mig på mat igen och sjön en låt för mig jag ba ooojdå.
Jag är typ inte van vid sånt eller något xD.. Men ja det är mysigt iaf :). Är med honom nästan varje dag vilket känns så bra :).
Hur som helst hihi jag hoppas dagen imorgon blir som jag har tänkt. Att det går bra sista dagen på praoen och att vi går ut ett tjejgäng på kvällen :).
Men Kram sålänge <3

månda 16 maj

Jag fyller år om fyra dagar :D!!!

Tänkte bara skriva att jag hade en asrolig helg :). Var med patrick mest haha. Har nog inte haft en tråkig stund :). Finns mycket att skriva men har inte orken eller känner mig lite osocial då eftersom jag är med emilia just nu :).
Kram från en gla' gabriella haha
vi hörs typ snart :P

maj 14e

Jag har inte skrivit på fem dagar, shit inte bra alls.. Det har hänt roliga grejor den här veckan faktiskt. fotboll med emilia och hennes kille, brorsa och så, jag har hängt med patrick, jag har klarat av ännu en vecka på praktiken.. hängt med tina :).
Aja nu är det ju iaf lördag :)). Och jag är hemma just nu med bror min <3 var längesen jag var även på hans teaterföreställning idag haha den var grym "kalle och chokladfabriken".
Men men ska dra när mamma kommer hem om tjugo minuter typ. Jag ska hem till patrick och se två filmer som vi hyrde förut :). Det blir mysigt :). Igår kväll var vi två hos hans kompis axel och hans mamma var störtskön haah sa att hon älskade mig å allt och bjöd på vin x) och snackade bra om patrick haha. Jag är förresten glad att jag lyckades hålla mig ifrån cigg igår när jag blev lullig! :) Fast det blir ju en då och då ändå :/.

Haap nej nu ska jag lunga ner lillebror här..
Kram

tredje måndagen på cubus

Måste bara säga att det var mysigt igår på bion som ida, robin, patrick och jag gick på. Limitless blev det :). Mycket skratt också innan bion haha :D.

Ah idag på cubus så kände jag på morgonen när jag stod och galgade kläder att mina ögon ville stängas. Kom ju hem typ tolv igår. Orkade inte ens gå upp i morse nästan och fixade mig därför på tio minuter och käkade macka på tåget.
Haha en rolig grej på cubus idag var att jag och sofie en som stod i kassan duckade för en asfet humla flög runt därinne.. eller den typ attackerade xD. Idag var det roliga som jobbade igen :). Det är typ imorgon eller onsdag som en dryg tjej jobbar -.-.
Men jaja.. haha efter det så drog jag hem en snabbis å käkade sen drog jag hem till elin <3. Jag kände för att umgås med henne lite innan hon åker till spanien, Imorgon :D. Är glad för hennes skull hihi.
Vi hann vara ett tag men kommer sakna henne såklart hehe. Men hoppas du har det jätte jätte skönt därborta!

Nu sitter jag hemma och bara tar det lugnt. Det känns som det var ett tag sen jag gjorde det :o. Patrick ringer snart så ska väl ta och göra en macka nu först.

Imorgon är det iaf prao igen och tina kommer och hälsar på och tar rast med mig wiiiie. Det kommer göra dagen bättre och tiden där kommer gå fortare :).

vilken helg

Fredag 6e maj: Var på praktik sen drog jag hem till emilia och käkade med hennes två andra kompisar. Vi drog efter några drinkar till bowling i jakan. Jag drack dock bara en cider. Jag och emilia dansade till summer of 69 såklart :). Det var en kul kväll förutom en sak som hände men den ska jag inte ta upp! <3

Lördag 7e maj:
Gick upp typ sex mötte ida och vi var vid skansen och i IDOL kön vid sju typ x). Och när kom vi in så jag kunde få söka? Vid ett :O. Helt sjukt länge stod där, sex timmar. Och folk spelade och sjöng överallt haha. Jag blev ju sjukt nervös men klarade av det ändå :)! Dock var ju juryn jag kom till inte särskilt intresserade av typ..någons röst? Varför jobbar de ens där då?
Det var en tjej innan mig som sjöng så hiiimla grymt men kom hon med? Nej. Inte jag heller jöö. Men jag vååågade stå där och sjunga iaf (angel of mine sjöng jag) och det var ju egentligen mitt mål haha xD. Tack ida för att du hänkade det var roliga timmar ändå :)!
    

Jag kom hem vid fem sex typ alltså var vi borta i typ tolv timmar :o..Men ah då snackade jag med P i telen sen drog jag till nivå för att möta juhanna, någon sadim och david. Vi förade nån timme där sen drog vi till metro (stället suger) haha men det var ändå kul. Sen blev det att vi var på viper efter det haha. Jag blev full och bestämde mig för att röra mig hemåt. Jag fick åka själv från fridhemsplan hehe.. Och eftersom jag var full så smsade jag till några och kollade om de var vakna..VEM tror ni jag smsade till bland annat? JULIO. Fråga mig inte varför men jag gjorde det jag tror inte jag visste vad jag höll på med. Och ingen annan svarade som jag smsade till (veronica, ellinore x)) men han, han ringde :o!
Han sa att jag kunde dra till honom om jag ville.. Och jag ville ju inte åka själv heller. Min mobil skulle dö och kungsängen bussen var inställd!!! Jag åkte med jakan bussen och somnade på bussen en stund bredvid någon snubbe xD.
Ah väl hemma hos julio så sov vi på samma ställe men inget hände. PUUUUH! som tur är, då hade jag nog mått piss nu. Nu när jag tänker efter så vet jag VERKLIGEN inte varför jag hamnade där av alla ställen. Han låg och höll om mig och pussade mig. Och ärligt talat var min hjärna typ avstängd då :/ mitt humör var neutralt.
Imorse så drog jag rätt tidigt, är hemma nu. Det störda är att jag inte mådde dåligt av att vara där, eller inte bra heller.. Jag har kärlek kvar långt inne men jag har ju liksom gömt den. Den kärleken är något han aldrig kommer förstå sig på. Han är fortfarande (!) osäker på hur vår relation ska vara. Jag skulle kunna vara kompis men känns som det är lika bra att skita i det. Han är ju samtidigt något som jag aldrig kommer förstå mig på helt tyvär -.-.

Idag 8 e maj: Sitter hemma nu och tänker på gårdagen.. och ska snart ringa både min morfar och min kusin ulrika som fyllde år igår. Sen senare typ vid sex så ska jag möta patrick :D. Och sen ska vi två, ida och robin gå på bio. Yeeehooo :). hoppas att det inte ställs in nu :D.

Kraaaam hörs måndag ;) ha det bäst <3

Happy

Omg gissa vad jag gjorde för typ en timme sen? Sjöng karaoke med Patrik på villan x). Shit att jag vågade :o det var en treårig vägg som föll ner när jag stod där haha. Shit vad kul det var. Och förutom det så har jag haft en rolig dag med honom sm vanligt åh är så glad just nu :D. Vi sjöng Wonderwall som han valde för han ville höra den live med mig inte bara den på youtube. Asså åh vad trevligt kväll :)! Jag var innan och solade med Veronica och innan det praktik hehe. Åh det pirrar i magen när jag tänker på kvällen... Jag drack två öl dock men det är ju inget som gjorde mig full iaf :). Nemen gud jag ska upp om sex timmar :o Godnatt :o. :D

sköna maj!

Asså jag känner att jag typ skriver samma saker i bloggen just nu haha. Så jag kommer typ bara skriva när det händer något speciellt :). Fast det kan ju vara när som helst..
Det är praktik på cubus i tre veckor till för mig inkluderat den här veckan, sen hänger jag med patrick rätt ofta min nyfunna killpolare haha, och med mina andra vänner som står mig nära <3.. och jag övningskör då och då.. Jag menar det känns inte som jag har så mycket mer roligt att skriva just nu :p. Det blir bara upprepningar haha.
Men jag kommer ändå skriva då och då. Det har ju blivit en slags vana :). Vill ha allt som ett minne att gå tillbaka till ju.
Så att ni vet ifall det är tyst här några dagar sen återkommer jag sen tyst igen :).
Ne nu ska jag iaf ta och käka våfflor, se på tv och ladda inför en ny praodag och annat bus.. måste få bort förkylningen jag har kvar också. Har hållt igång flera veckor utan break känns det som :o hehe. Lite så..
Aja,, i helgen händer det en del så då kommer jag känna mer för lite uppdatering :D!.
Hejrå sålänge :-*