.


ut och göra äckelmåndagen bra!


gud hjälp mig

Nu är min första kärlek borta från facebook. 
fter han hade sagt snälla grejer om en bild på mig och lite annat. Idiot. Jag klarar inte att glömma honom på egen hand. Tänk att en litenkärleks känsla hos mig kan ta över en massa skit som han egentligen innebar?
Den kärleken försvinner nog aldrig helt. Han tog bort mig och raderar mig. Vilket jag ändå någonstans uppskattar. Jag kan inte hålla på att hoppas och vara snäll och låtsas som att allt är bra. Och det vet han och både han och jag vet att han inte är redo för mig PÅ RIKTIGT men det var det han fick mig att tro.
Nu är allt över. Jag är ledsen men måste fokusera på vad jag ska bli och alltoch får inte låta detta trycka ner mig :(

you can take everything away from me but not my faith

Min och veronicas tjugoårs fest blev lyckad! Dock har jag lärt mig nu att bjuder man ett x antal så kommer ju typ alltid hälften bara. Vi bjöd femtio och 25 kom haha. Men det var ju de närmaste typ också så det kändes skitbra :). Vi dansade, satt och åt och pratade och öppnade lite presenter :). Fick fina blommor, två flaskor alkohol hah och fina smycken. Jättefint!
Det var väldigt tråkigt att vissa inte kom, jag gillarom alla ju! :(..Och jag var nervös när jag stod själv ett tag och fixade bålen :p. Men är jätteglad att dom som var med var där :D. Kärlek på det!
Idag städade jag och mamma vid åtta på morgonen, jag sov fyra timmar någonting inatt. Det var inte så jättemycket att städa för vissa hjälpte till igår :) gulle.
Nu såg jag att Julio skrev grattis här en vecka för sent haha jag ska inte svara. Jag är 20 nu och är som 25 i mognad skulle jag säga. I skillnad till att han är 26 och är som en elvaåring i huvudet ahaha. Synd alltså men True shit.

Ja.. nej.. nu ska man ta och leta efter en plats ute i solen där jag kan sova lite mina ögon åker ihop haha. Sen ska jag och Emanuel fira mamma lite. Hillsong vet jag inte om jag orkar, höll igång hela dagen igår :).

Åh min mobilsladd är hos tina så kan inte lägga in de bilderna jag har där.

 
En annan bild från festen.. den enda jag fick tag i utanför min egen mobil. Hah hoppas man kan se den för det kan inte jag. Datan strejkar här typ.. Men men vad gör det. Nu; ut i solen!


Soool




19 och 20 maj

Hellu! Benjamins dop i lördags var jättefint! Marcus och Emilia var jättefina och det var fint fint fint alltihop haha. Det var kul att vara med om det :).
Och idag har jag ju firat min tjugo års dag mest tillsammans med min syster såklart som också fyller tjugo år :). Vi har varit lite med mamma först sen med pappa och emanuel. Har käkat sjukt mycket tårta och svarat på en massa gratulationer!! Jag är nöjd med dagen.. Utgång behöver jag inte idag iaf plus att det är söndag haha! Wiiiie Jag är 20 nu! Känns både bra och dåligt hehe men mest bra tror jag. Festen nästa helg ska bli kul då kanske det känns extra bra också hoppas jag! :) Mene nu ska jag sova snart känner mig lite trött har hänt mycket i helgen (börjar bli gammal). Godnaatt :)



 Bild från förra helgen i göteborg

Why oh Why

Var hos Tina igår kväll, sov över där och har spenderat min dag där. Var kul och mysigt att vara där och hjälpa henne lite nu när hon har kryckor och så. Innan jag drog nyss så käkade jag hon och hennes kompis satu värsta goda middagen som vi länge fixade med mums! Aja snart ska jag ta och försöka sova ska jobba lite imon i stan. Känns kul att tågen inte går men ska väl klara mig med ersättningsbuss oxå haha. Fredagkvällen vill jag göra någonting kul av :). Får se vad det blir. Ska iaf inte dricka eftersom jag ska på dop på lördagen :). Ska bli kul! Mene ah det var väl allt jag kände för att dela med mig av just nu så nu säger jag godnatt och sov gott :)

Pssst

Hej hej!...
Gjorde teoriprovet för tredje gången idag och fick två poäng från. Det är så jäkla nära varje gång. Ska det vara så himla svårt????
Åh är sjukt arg. Inte bara för att det kostar 220 spen varje gång utan för att min uppkörningstid rinner ut. Nu har jag bokat en ny tid och det kommer troligen vara sista chansen innan uppkörningstiden går ut.. Eftersom det knappt finns tider.. Iaf efter den skiten hah så mötte jag upp Emilia med benjamin och även bea var med. Vi hängde ett tag och snackade och så. Nu är jag hemma och ska käka snart är jätteeehungrig. Sen ska jag nog spendera mina lediga timmar med Tina senare ska hjälpa henne med lite grejer. Men åh är så arg också, Jag måste klara det nästa gång! Inte kanske utan SKA. Nu får jag det inte innan 20 år. Men innan sommaren iaf! 
Gud snälla jag är värd det!


tuesday

GÖTEBORG
Igår måndag kom jag hem från Göteborg! Det var sjukt kul där borta!! Jag och min kusin Linn fick ett antal skrattattacker haha. Hon är underbaar.
Fredagen var jag rätt trött men käkade ändå en fin middag med min faster, min farbror mina två kussar, pappa och veronica. Jag linn och veronica såg filmer sen somnade vi typ två.
Lördagen så var det släktträff och jag kände bara igen några det var fler som visste vem jag var haha. Min faster hade planerat det mesta..och jag och några andra av de unga' fick ställa upp i några tävlingar framför släkten x). Jag fick tävla med två andra vem tuggar snabbast. Med kolasnören utan att använda händer. Jag kom tvåa höhö.

Sen blev det lite tipspromenade och mat och fika. När vi var hemma igen i Kullavik där mina kusiner bor så tog vi värsta cykelrundan och gick upp för ett berg för att nå den sista solen som gick ner. Jag blev anfådd som bara den och de andra var sjukt snabba haha. Vi tog en massa foton med Ulrikas systemkamera sen cyklade vi tillbaka genom en massa gårdar och hus, sjukt mysigt är det där. Väl hemma satt vi och väntade på svar eftersom vår farfar åkt in på sjukhuset. Lite tårar blev det.. Men det var ingen allvarligt denna gång.

Söndagen var chill! Farfar kom förbi med pappas skjuts, och vi satt några st och fikade i solen medan linn pluggade lite och mikael åkte runt med gräsklipparen.

Jag har ätit för mycket de här dagarna eller nej inte för mycket men mest sånt som godis, tacos och chips :p.

IDAG
jobbade jag iaf igen här i stockholm..Och det blev sju timmars jobb eftersom jag vill vara ledig imorgon så tog jag tre timmar från imorgon och flyttade till idag. Jag fattar inte hur jag orkade utan mat idag haha. Men aja. Tänker på pengarna.
Har även bett jättemycket idag för min Tina som skulle opereras, sånt är läskigt tycker jag! Och att jag ska orka med olika grejer. Aja nu ska jag ta en dusch och packa upp min väska :)

If only you saw what I can see

Ska packa en väska snart sen hänga lite med brorsan ikväll även om han har mycket med sina gitarrgrejer att öva på.. inför uppvisningar han ska ha i helgen. Är så stolt över honom!
Ska samt vara med emilia ett tag och slutligen sova hos Veronica ikväll! Vi ska ju åka till Gbg imorgon vid 9.00.
Jao så det blir att ha med sig lite grejer, är borta till måndag/tisdag. Ska bli sjukt kul faktiskt å se en massa släktingar på en gång och ha trevligt tillsammans.. Dels för att hedra allas Alice.. Min gammelfarmor som skulle blivit 107 år på söndag.
Haha juste vi ska tydligen ha femkamp på släktträffen hörde jag. Åh vad jag glad jag känner mig över det. Tyvär kan inte JAG köra oss ner dit, dumma teoriprov! Men ska ska ska klara det på onsdag! Uppkörningen är klar men teorin är så mycket värre.

Nej nu ska jag sluta babbla och packa x).


shulululu

Tinas skiva igår var på "Ett ställe" (snacka om att dålig fantasi på krognamn x)). Det var rätt kul haha.
Jag och Johanna satt och förade lite innan i kungsängen. Sen mötte vi upp min syster, bemmi och kazin. Väl utanför ett ställe så skulle alla dricka upp sin dricka och miriam mötte oss också. Där inne dansade vi ganska mycket och det var några dryga killar som skulle typ tvinga sig in och dansa i vårt tjejgäng..först kom det två och puttades typ och då puttade/dansade jag bort de hahaha. Men sen kom de igen dubbelt så många så då gick vi för de fattade trögt.
När vi skulle hem så hade vi turen att en shyst kille med svart taxi kunde skjutsa mig, tina, jennie, miriam och veronica till kungsängen :). Haha vi var alltså sex personer i bilen sammanlagt och vi fem fick betala sexhundra tillsammans.
Jag somnade direkt när jag kom hem.

Idag skulle jag jobba host*. Skulle vara fem timmar idag egentligen men jag sa till min chef att jag var sjuk så jag jobbade bara två timmar idag. Spydde på väg till stan och i stan. KUL hah. Men tur att min chef är så shyst och inte tvingade mig till mer. Jag är jäkligt nöjd att jag jobbade nåt idag iaf så som jag mådde!!

Nu mår jag iaf bättre! :)

sovmorgon :)

 

Min helg har varit bra! Fredagen tillbringade jag med Emilia och Benjamin. Kollade på högklackat, bb och film sen sov jag över där. Lördagen var jag med syrran lite sen med Ellinore och vi bestämde oss för att dra ut och dansa. Jag var jättejätte sugen på att dansa!! Väl på mp (haha lol) så hängde vi med Mp människor. Det var rätt kul. En killkompis försökte få ut en kille som var äcklig mot mig och Ellinore. Sen haha shit det var en kille som hade rakat munkfrilla och jag fattar inte hur han vågade gå runt så :D.
Söndagen sov jag och Ellinore rätt länge. Sen drog vi till jakan och leta present till hennes kille. Ja och efter det drog jag till Hillsong på ett möte men sen blev jag sjukt trött så åkte hem med Veronica. På vägen hem träffade jag mitt ex kompis. Och jag blev förvånad att han snackade med mig hela vägen hem eftersom de oftast verkar tycka jag gjort något fel, nemen så det vara kul! Vi snackade lite kyrka, gamla minnen och jobb såklart hah.

Igår följde jag med Emilia till kista när hon köpte finkläder inför Benjamins dop. Jag köpte inget vilket suger, när jag väl kan lägga pengar på det sen och inte på körkort eller festlokal x) så blir det sjukt speciellt. Som att förlora oskulden ungefär haha.
På kvällen blev det filmkväll med syskonen <3. Idag får jag se vart dagen för mig..Imorgon är det lite jobb tror jag och käka med connectgruppen ute sen Tinas skiva på "Ett ställe" det kommer spåra! haha :)




inläggen flödar idag haha

Asså satt alldeles nyss och läste vad jag skrev när jag startade bloggen så himla kul att läsa haha om vad jag gjorde då, hur nästan allt har förändrats. Fast lite sorgligt också såklart!!!

Nu äre mat, käka ute på balkongen tror jag att jag kör på! :). Och sitta och länga till nästa fredag då jag ska till Götebord åh vad jag har längtat efter mina kusiner! :( :)


vissa sviker om och om igen men inte du <3

Iförrgår efter valborg så käkade jag och tina heeela dagen haha. Och kollade på humorgalan på kvällen. Jag skrattade litegrann men grät mest när jag såg barnen som lever under hemska förhållanden. Och så klagar vissa på fjuttgrejer här i Sverige. Suck..
Klart man får klaga här också men allt kunde varit så mycket värre. Jag har haft det mycket värre förut därför är mitt liv egentligen så himla bra just nu! Även om det så klart är grejer jag vill ha och göra och så. Men tänker inte klaga Mycket iaf med tanken på att de på det där programmet var glada för så lite. Åh önskar att alla kunde tänka så!! :).

Efter det så somnade vi nästan direkt för jag skulle jobba. Jobbade fyra timmar igår och tina gjorde god frukost till mig kl nio :D. Efter jag hade svettats i värmen och städat klart så fixade jag lite grejer med festlokal och så..Hoppas att det ordnar sig nu.
Sen igår kväll så var jag på Heart and Soul som hillsong har tre gånger om året. Det var sjukt kul. Kort predikan lite lovsång och.. mer lek och sånt :). Jag ska nog med och spela fotboll någon gång hehe. Men ah sen visade de en uträkning som visade hur många själar höhö som velat ta emot Gud och hur många som har besökt kyrkan under 2011 osv. Och jag blev chockad över hur många stockholmare mfl som tagit de besluten :).

Men iaf idag har jag också jobbat fyra timmar. Sov hos syrran inatt känns som det var ett bra tag sen jag sov hemma haha. Nu vilar jag vid datan och måste äta något snart sjukt hungrig!!! :) Jobb imon också sex timmar yehooo sen vara med Emilia på kvälleeen. Är det helg sen igen verkligen haha??


valborg



Valborg var kul haha! Var med tina, jennie hemma hos havve med erik och andreas först och spelade kub. Sen drog erik hem och vi andra drog förbi mig en stund. Sen drog jennie hem och vi andra fyra drog till majbrasan vid ekhammar :). Det var fyrverkerier och sånt sen skulle vi möta upp ellinore och efter det blev det lillsjön. Där var det roligt ett tag bara.
Jag och havve och ellinore drog därifrån när jag hade snackat med några gamla kompisar ett tag. Tina och andreas stannade kvar. Jag och havve drog till tibble där det var hemmafest typ. Där fick jag snacka lite med ida och några andra. Var fler bekanta där än jag trodde det skulle vara :). Japp..så man hann ganska mycket på valborg haha. När jag började känna mig trött och inte sugen på alkohol alls så gick jag några en minut till tina och sov där :).