sommaren är kort, därför skriver jag vääldigt sällan.

Denna vecka har jag varit med underbara vänner :)! Finns fortfarande de jag vill vara med men det har inte blivit av.
Igår, onsdag var jag på pg med tina och maria och innan det solade vi på lillsjön. Jag har inte sökt många jobb..ETT enda. Måste ta mig i kragen shit. Ska iaf till arb.f. på onsdag.
Jag har inte varit mycket med killen men men ibland går det upp och ner.
Fick ju träffa honom igår kväll till idag iallafall :).
Mer idag var att umgås med ida :D. Vi solade, tog en cola på utservering och fixade gymkort :). Jag tycker det känns asbra. Så nu blire få upp flåset höhö.

Imorgon är det fredag. Jippii!
Jag ska då träffa bajskorven en stund för att fixa intyg från toys :). Som bevis att jag har varit praktikant där til arb.f.
Efter det blir det lite smått som jag måste måsteee hinna göra. Och på kvällen hoppas jag få vara med Patrick och ha det mysigt med en middag med lite extra sällskap också :).

Tryi

<3

I fredags midsommar :) så var jag först och käkade med veronica hos ellinore med emilia också och de förade innan de skulle på fest medan jag drack hallonsoda haha. Men jättegod maaat mmmm.
Jag åkte efter det hem till ida och satt och snackade med henne och robiin sen kom två kompisar till ida dit också. Det var jättemysigt roligt sällskap, öl, musik, mycket snack :D.

Igår lördag var jag rätt seg men framåt kvällen åkte jag till patrick och sov över där. Han somnade tidigt och jag spelade på mobilen haha. Sen vaknade han och vi kollade film :). Imorse fick vi gå upp halv åtta pga hans jobb. Sen fortsatte jag sova hemma, käka lite frukost och har övningskört typ nyss. På ett stäle skrämde jag mig själv för jag råka gasa för hårt i en backe på ettan hah...ska ta en lektion med en bilskolelärare väldigt snart!..

Men..mer idag är käka middag sen tror jag att jag ska dra med veronica till hillsong church för jag har hört att det är najs där haha :). Ska fråga om p vill med eller om han ska ta det lugnt bara. Får se.. jag ska åka iaf :).


övade 'someone like you' förut, hade så tråkigt tihi



I heard
That you're settled down
That you found a girl
And you're married now
I heard
That your dreams came true
Guess she gave you things
I didn't give to you

Old friend
Why are you so shy
It ain't like you to hold back
Or hide from the light

I hate to turn up out of the blue
Uninvited
But I couldn't stay away
I couldn't fight it
I'd hoped you'd see my face
And that you'd be reminded
That for me
It isn't over

Never mind I'll find
Someone like you I wish nothing but the best for you
Too.. Don't forget me
I beg
I remember you said
Sometimes it lasts in love
But sometimes it hurts instead
Sometimes it lasts in love
But sometimes it hurts instead Yeah

You'd know
How the time flies
Only yesterday
Was the time of our lives
We were born and raised
In a summer haze
Bound by the surprise
Of our glory days

I hate to turn up out of the blue
Uninvited
But I couldn't stay away
I couldn't fight it
I'd hoped you'd see my face
And that you'd be reminded
That for me
It isn't over Yeah

Never mind I'll find
Someone like you
I wish nothing but the best for you
Too.. Don't forget me
I beg
I remember you said
Sometimes it lasts in love
But sometimes it hurts instead, yeah

Nothing compares
No worries, or cares
Regrets and mistakes
They're memories made
Who would have known..
How..
Bittersweet
This would taste

Never mind I'll find
Someone like you
I wish nothing but the best for you
Too.. Don't forget me
I beg
I remember you said
Sometimes it lasts in love
But sometimes it hurts instead

Never mind I'll find
Someone like you
I wish nothing but the best for you
Too.. Don't forget me
I beg
I remember you said Sometimes it lasts in love
But sometimes it hurts instead
Sometimes it lasts in love
But sometimes it hurts instead Yeah, Yeah.

tjallå

Asså jag är så glad idag :D. Ovanligt glad det känns asbra. Iförrgår var jag med ellinore och hon fixade som sagt lite med mitt hår. Hon är dutti :) men jag vågade inte ha i blekningen i botten för länge så utväxten är fortfarande lite mörk men inte lika mörk som innan. Vi gick på kvällen från henne till jakobsberg station vilket tar en halvtimme men en skön prommis helt klart hihi. Mötte efter det patrick i någon timme sen åkte jag hem å sov.

Igår var jag med patrick också på eftermiddagen. Innan var jag med tina i stan vilket var jättemysigt hennes kompis jenny kom förbi och vi satt i kungsträdgården och spelade kort och käkade kycklingsallad. Jag lämnade även ut cv på ett café som min mamma bett mig att göra. Hoppas innerligt att de ringer haha. Jag fick med mig ett par gymnastikskor från hm och en "magtröja" från lindex. Är nöjd.
Efter stan så åkte jag till patrick och vi käkade sen åkte vi till stan vilket jag hade vetat hela tiden haha. Vi mötte hans syster och hennes kompis på en resturang där hans syrras kille jobbar. Så där satt vi länge och snackade om allt och inget jättenajs :).
Alla åkte hem tillsammans och jag och hans syrra garva asmycket åt att någon har sagt att marsvin blir deprimerade och dör om de är ensamma hahaha.

Jag kom hem med patrick typ elva och vi kollade scrubs och bara tog det lugnt. Imorse drog han till jobb och jag drog hem. Håller på att fixa mig nu för att vara med ida senare :). Får se var vi ska göra hehe. Ska fixa klart nu :).

Kraaam

That three words.

Nu är jag hemma från Småland. Det var skönt att slippa tänka på allt här i sthlm som jag nu är tillbaka till. Har planer att umgås med flera m.m. Imorgon blir det träffa Patrick det var några dar sen så det blir härligt :D. Ellinore ska hjälpa mig att fixa håret. Ah sen är det resten av veckan mycket jag vill hinna med att göra! Midsommar snart oxå kul ^^. Ne nu ska jag hur som helst ta en dusch efter bilresan idag. Hoppas alla som läser här har det bra! Kram

Bye.


trots att livet varit jättemycket upp och ner står man rak



Jag sitter denna onsdag och chillar hemma. Fast nu kom veronica förbi och vi ska till jakan till arbetsförmedlingen bland annat. Sen ska jag möta upp patrick och vara med han resten av dagen för imorgon åker jag till småland för mammas farfars begravning. Jag är borta till söndag :(. Kommer sakna vissa otroligt mycket. <3
Kram

jisses

Igår var jag först med veronica i barkarby och fixade en fläkt till hennes lägenhet som är så varm nu på sommaren!
Vi skulle även byta en duschslang xD. Men blev inget hehe. Runt sex fick jag träffa tina äntligen som har varit borta i två veckor i indien. Så det var roligt som bara den! Vi åt på alexandra och jag fick "aladdin"byxor och ett par örhängen från indiaa av henne. Coolt, Tack!
 Är så glad att du är hemma nu! <3

Jag och tina drog sen hem till henne runt åtta och gjorde oss fina sen bestämde vi oss för att parta. På en måndag haha.. Bra start efter min student :O. Iaf vi förade sen mötte vi upp veronica och drog till pg hehe.

Såklart var patrick och flera andra bekanta ansikten där.. Vilket jag faktiskt inte antog (?) Han svarade ju inte när jag undrade om han sov..
Men när vi väl sågs så var det mysiiiigt. Dock kom en del fram under kvällen och tina och veronica snackade med patrick också en jäkla massa haha. Jag visste att något var skumt mellan mig och honom och det var det. Båda har strulat med en annan. Jag på studentkvällen och han för två veckor sen. My god. Skit innan man blivit tillsammans liksom!?
Jag grinade och shit..Men natten slutade ändå lugnt. Han drog hem och jag och veronica sov hos tina. Är glad att jag valde tina före! Jag snackade även med kim under kvällen, bra stöd!

Idag har jag varit med mamma och emanuel och köpt ballerinaskor och dom lite annat.. Jag är litee seg idag så ska bara vara hemma. Det är ju inget vidare väder idag heller! Jag och p pratade i tel nyss, han jobbar. Och han ska ringa senare sa han. OKeeeej viiisst mmm. Hoppas det! för min tillit är utdöd snart! Men kär är man tydligen ändå.

Its the start of something new

På studentdagen var jag hos carro på kvällen!
På fredagen tog jag det mest lugnt, det blev inget åka till alicia. Men jag hoppas vi ses snart ändå!
Igår hade jag min mottagning i nacka. Patrick var med hihi. Alla släktingar var ju inte med av de som jag och veronica ville ha med hehe. Men det var jättemysigt och jag är tacksam att min farbror med familj fixade det så fint!
Jag har fått en del att fylla plånboken med!! :D sen jättefina smycken av min faster och farbror och deras familjer samt av min pappas moster. Även en check av patrick på guldfynd. Så gulligt! Plus massa blommor allt som allt haha.

På kvällen efter min mottagning runt tolv typ..så var jag med ida på en hemmafest som hon bjöd mig till :). Det blev jättekul där tycker jag. Innan jag och patrick (som jag ringde dit när jag var full haha) åkte hem till honom så blev det att jag grina framför ida och sa massa fint. Alltid på fyllan xD. Juste en kille råkade välta en bokhylla och efter det göra så mitt vita linne fick stora vinfläckar yeeey x). Men det förstörde inte mitt humör så mkt haha.

Men ah idag så var jag med patrick och vi sega som bara den.. kom väl iväg och käka runt fyra haha. Nu är jag hemma och kollar lite på datan och ser någon film på tv..ond aning (?) typ. Men men Godnatt alla underbara <3. Imorgon äre måndag!!

Jag tig inte så många bilder. Det var min kusin ulrika som tog de här och hon har fler på sin kamera :). De ska jag ha!

Jag på vår mottagning Min faster sa att de skulle ringa in våren på vår mottagning haha x). Vissa var mer intresserade än vad jag var.
Pappas kusin lina. Har inte träffa henne sen jagv ar tio typ! Emanuel käka goda maten
Ett av de två fina halsbanden. <3


9 juni 2011 en oförglömlig dag!

Ett kort och snabbt inlägg nu när jag kommit hem från flaket. Sen ikväll fortsätter allt :D. Mycket känslor idag alltså!!!! Har mycket att berätta. Om ölen secko dränkte mig i, om känslosnacket av lärarna och den obeskrivliga känslan när man stod och skulle springa ut! Shit heeeeelt sjuuuuuuuuukt! Kommer sakna allt på sätt och vis.. Har som sagt mycket att skriva men blir ett kort inlägg med nåra mobilbilder heh. Det finns andra bilder men de kan jag inte hålla på med nu. Hungrig är jag nu oxå! <3 <3 <3

         AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHH

:D

Solen har gjort mig något brun igår på skansen och idag ute i jakan :). Vilket är bra för på torsdag smäller det!!!!
Studenten, vänner, familjen, patrick och solen är värme, kärlek! <3333333333333
Bort med allt negativt och rädsla för framtiden -.-.. Allt är egentligen så grymt bra just nu :). En del att fixa bara. Fångarna på ubg imon då! Jag går bara om martin mitt sista hopp kommer eftersom ingen annan braig ska dit :P. Sen är det bara att fixa dricka och (håret?) kläderna man ska ha på sig på torsdag :).


Nu ska jag sova. Det behövs! Har inte sovit i min säng på några nätter heller och det har varit mycket spring på sistone haha. Och mer blir det ju från imorgon.
Godnatt alla underbara <3

5-7 juni

I söndags så var jag med veronica och emanuel. Bästa syskon <3. Vi såg Slumdog millionare på tv och snackade :). På kvällen åkte jag för att vara med patrick på pg (igen xD) jag satt med honom och hans vänner och de är bra härliga haha. Elaine och filip var asbra att snacka med när julio och hans kompisar satte sig bredvid vårt bord -.- (vilket liv han har då). Patrick satt och höll om mig lite mer påverkad än jag men det var bra för då fick j något att bita i.
Jag hade en skitkul kväll dock blev det snack med julio en stund, bajs! Skitönödigt liksom.. Men aja jag drog från pg vid ett hem till axel det skulle vara lite efterfest men tillslut deckade jag bredvid patrick :). Haha taskigt nog skrattade jag när han blev klottrad på med läppstift av axel haha. Bra kväll!

På måndagen igår.. så skulle det som planerat ha varit jag, ida, robin, och patrick som skulle dra till skansen. Nu blev det så att jag drog ofrån axel utan patrick. Bakis som han var så.. Inte kul. Eller jag hade skittrvligt ensam med robin och ida också såklart :). Det var en skön nationaldag 2011 :p. Ida tog kort på djuren (på mig) ;D.
Skulle vilja ha några menmen haha. Jag är ju alltid sämst på att få bilder på saker jag gör. Har en bild på patrick iaf när han låg däckade med klotter på sig xD. Men lägger inte ut den höhö.
Efter skansen var jag hemma en stund sen på kvällen var jag med p igen.. (kär?) Ah jag sov över där inatt vilket var jättemysigt dock sov vi inte så länge vi satt länge och lyssnade på musik och kollade Andy Griffith x).
naaaw. :)

Idag tisdag så har jag varit med han hela dagen. Vaknade av att någon elektriker skulle fixa deras kök. Efter lite fix med morgonfrillan så snackade jag och patrick en stund med hans syrra :) sen drog vi och käka kina. Några timmar efter det satte vi oss med hans syrra och hennes vänner och tog en öl i jakan. Sen gick vi iväg och seriöst.
Nu kan jag säga att jag VET att han är att lita på. Förut antog jag men nu är jag banne mig säker :).Han har en hjärna i skillnad till de andra killar jag mött.


femte juni idag

Har inte skrivit på en vecka shiiiiit.
Har iaf haft en grym vecka :)!
Kan ju sammanfatta lite; Varit mycket ute i solen, åkt typ fem gånger till stan, solat solarium två gånger, hängt med emilia hemma hos henne, varit med ida och snackat och festat lite, fått se patrick aspackad haha och träffa bullen utanför willys, jag har hängt med elin och bara njutit av sommaren och letat studentklänning.

Det är fyra dagar kvar :O!

Hur som helst så har jag lite brottom nu ska övningsköra en stund sen möta patrick tror jag och snacka om fredagen x) då mycket kom fram haha.

Jag har även träffat carro i fredags, sen i torsdags också då ellinore och emilia hade varit med mig ett tag:D de följde med till Pg haha ingen märkte att de var under arton. Det blev kul haha :).

Aja bye bye. Hörs igen snart <3