31/12. fyra fem timmar kvar på detta året!

Igår var jag med tina i stort sett hela dagen. Vi letade nyårskläder vi hittade inget. Jag sov över hos henne haha sista natten på året :).
Även idag har vi letat kläder. Jag köpte en svart klänning och coola fjäderörhängen som jag har velat köpa ett braa tag.
Juste igår var jag och tina i märsta pingstkyrka och jag träffade några från mikaelskoletiderna, kevin, mattias oscar och niklas där :). Alla har blivit så stora xD. Niklas kände inte igen mig eftersom jag sist inte hade blont hår utan mörkbrunt :P.
Jajja just nu sitter jag och sminkar mig ska fixa håret snat. Sen..eftersom alla vänner nästan är med sina olika gäng så känns det faktiskt som jag hellre vill dra med syrran till uppsala på en fest. Najs att ha syrran när vännerna känns hundra ;D.
Ne nu är jag lite dryg haha får dricka mer när jag är framme i uppsala, åh tro mig jag ska dricka. Får se om jag får med mig emilia eller maria till uppsala det sku vara kul :).

Iallafall.. Önskar alla som läser här och övriga också ett Gott nytt år!!
Kärlek.


My new favorite song. " Its got to beeee perfect, its got to be worth it" :)

30/12 2010

Utgången med Elin och Julia mfl var lyckad. Jag sov över hos Elin och sov till ett så skönt för man håller ju igång typ hela tiden! Jag var nyss hemma lite snabbt för att säga hejdå till Emanuel som ska fira nyår hos pappa. Och nu håller jag på ett gå till tina vi ska till stinsen :). Och shit imon är det nyår :o :o. Jag kan inte bestämma mig vilka jag ska vara med :D haha det blir ett tjejgäng iaf känner jag på mig :D. Men Danny ringde igår och vi snackade om nyår men jag ska nog dissa honom höhö. Nu blir det snacka lite med Tina å Maria :). Hejdå

Äntligen sthlm

Har varit borta i en vecka så nu är det skönt att vara hemma. Det blev en mysig jul hos mormor och morfar.
Nu direkt när jag kommer hem så är det mycket packning som ska upp men den får vänta eftersom jag är så galen och sa ja till julia att gå ut på baren..krogen låter faktiskt fult, baren också haha.
Men det blir kuul. Elin är med också och ja det är aldrig fel att hänga med barndomsvännerna som inte är med lika ofta längre :).
Så hejhej så hörs vi imorgon igen.


Mornin'

Neeej inatt igen suck -.-. Den här innehåll massor av ord och verklig kontakt. Vad betyder drömmarna? Åh. Till något roligare. Igår var jag i ett köpcenter i Jönköping och köpte en tshirt till Emanuel och en svart huvtröja och svarta vinterskor till mig det behövde jag. Jag kan ju tyvärr inte lägga in bilder men men :). Jag gick nyss upp och ska käka dajm-oboy å macke duö. Sen ska jag förhoppningsvis övningsköra första gången i snön. Gla julfortsättning.

Dagens

Dagens dåliga: min dröm i natt om mitt ex. Farfar på sjukhus och sammanfattningen en vän jag inte tänker umgås med lika mycket längre, no good for me helt enkelt har jag förstått -.-. Dagens braiga: En barndomsvän skrev ett gulligt sms och undrade om jag ville med ut, kunde tyvärr inte icke hemma ju. Sen min lillebror han är bäst. Plus detta julskämt hoho; 'Julen är tuff för män: Paketet är inslaget, staken står i fönstret och kulorna hänger i granen.' Haha den satt.

Xmas10

Snabbis inlägg. Nu blir det movietime med julmust :). Det ska bli skönt jag har varit ute i snön hela dagen. Jag snackade nyss med pappa i tele han och min farbror är påväg till Götet eftersom farfar är på sjukhus. Han ska opereras efter en stroke för några dar sen. Jag hoppas att allt går bra verkligen. Jag snackade oxå med Veronica om vad hon gör där borta i nacka. Första julen vi är på olika ställen. Konstig känsla..jaja..nu ska jag gå och mysa med katten å kolla film. Kram

Juldagen.

Jag är inte arg på dig längre för jag vet att du är bra innerst inne och behöver hjälp. Jag är är förbannad på mig själv som fortfarande drömmer verkliga drömmar om våra dagar och tänker på dig efter fyra månaders försök att glömma dig. Fan vad jag är trött på det här. Att tänka på dig, älska dig så mycket som tänker i helt andra banor.

Gonatt<3

Life can be short and life can be long. No matter what your desteny will be, how it will end you got to live and apprichiate everything that is around you. Life is hard but in that you'll never be alone.

:)

 
Hellå.
Jag vaknade nio och är nu klar och tänkte blogga lite innan jag går till skolan för att hämta en sak i skåpet, skicka en uppgift till en lärare och byta julklappar med veronica :).
Sen vid halv ett åker jag, mamma och emanuel till småland. Två nätter fick jag i min egna säng haha.
Nemen kanske kikar in här imorgon också å skriver hehe. Hoppas alla får ett skönt jullov från och med idag! <3


Mobilbilder :D och..text haha.











 Vulkan bakom mig höhö







Det kommer fler i ett annat inlägg :). Såg nu att jag inte har bloggat på 1 vecka haha. Det var så skönt i Spanien! Och nu har jag ju fått lite extra lov och är lite brunare till jul x). Det sämsta var att jag blev sjuk när jag råkade dricka deras vatten haha spydde hela andra dagen xD. Men iaf jag kan inte fatta att det är den 21a :o shit..

Igår kom jag hem från arlanda klockan elva någonting och ändå gjorde jag naturprovet idag G får jag nog iaf ;). Jag saknade carro idag :(. Men vi syns väl säkert i år :D? Och hoppas du blir frisk <3.
Imorgon är det avslutning iiih och jag tror inte jag kan gå om jag ska fira jul i Småland. För då ska vi åka någon någorlunda bra tid imorgon.

guld

Igår lördag var jag med tina och hade myskväll :).
Och just nu sitter jag hemma hos ida och har kul.
Om några timmar bär det av till arlanda sen..åh spanien :D :D :D

<3<3<3<3<3<3<3<3<3

stresses

Asså det är faktiskt sjukt jobbigt ibland att behöva betala precis allt själv! Haha nu liksom när jag är arton reagerar jag som värst men det är faktiskt så speciellt när man inte har något fast jobb suck -.-.. Gud ge mig styrka.. Jag försökte få mamma att ge lite men nej. Är fett sur. Ska fråga pappa också. Men åh är faktiskt frustrerad nu, mamma kan inte ens lägga ut till en solkräm?
Aja idag har jag i planer att sola en gång solarium (ett måste för att inte bli som en tomat sen) och vara lite med tina <3 och lite med emilia, hon känner sig lite ensam :) haha. Åh juste nu har jag laddat ner Jays vinnarlåt till telefonen så nu kan jag lyssna medan jag packar.

Min fredag :)



Skönt att ha bokprovet och rättskunskapsprovet gjort nu och jag känner mig nöjd med vad jag har gjort i skolan denna vecka hihi. Så nu har jag inga rester även om jag är borta sen. Dock missar jag en försäljning med företaget, förlåt kollegor! Har redan sagt det men säger det igen haha.

Efter skolan idag så åkte jag till söder för mitt sista bup-samtal eveeer. Jag var senast där i våras men åkte dit idag för att avsluta min kontakt där. Anna som varit den jag har pratat med sa en massa snälla saker om mig idag :') bland annat att hon inte kommer glömma mig och..att jag har utvecklats väldigt mycket. Precis så är det jag känner. Jag kom dit 2008 och när jag tänker tillbaka var jag mer osäker och nere på den tiden.
Idag är jag starkare och ibland känsligare haha. Kan gråta för minsta lilla ibland. Det sa hon "psykologen" var ett bra tecken. Åh! Nu ser kan jag se klarare hur andra runt omkring mig mår och jag är positivare på livet än när jag började och det är lite läskigt att tänka tillbaka hehe.

Nåväl. När jag kom hem satte jag igång med att göra tacos till emanuel och mig. Salomon är här också jag känner mig som en barnvakt ;) haha nerå.
Ikväll ska jag bara vara hemma och chilla. Se på idol-finalen oså. Måste vara lite med bruur innan resan.

Byebye<3

bää

Var bland annat på ikea idag med jasmine och christabell för att köpa in tyg och ljusslingor till montern till företaget :).
Och sen ah har jag försökt plugga och just nu går det sådär, måste sätta i hörlurarna i öronen för att det är så mycket ljud runt omkring..
Aja imorgon lbir det ett gladare inlägg efter två prov och med helg!
Suck.
<3


för mycket att hålla reda på

Ekonomiprovet idag gick bra, hoppas det iallafall!
Efter skolan märkte man att jag var trött för precis när jag kom hem så slog det mig att min nyckel och mobil låg kvar över mitt skåp.
Fick springa till första bästa buss och hoppas att jag skulle få gå på (emanuel fick låna mitt busskort). Jag fick åka med och..faktiskt så är det det minsta sl kan låta en göra när de jämt är sena ;). Jag kom till skolan och både mobil och nycker var kvar, puh.
Fick gå hem tillbaka så var hemma typ sex istället för fem. Sen fick jag reda på nyss att veronica och emanuel har lyckats tappa mitt busskort yeho! Härligt så jag måste fica ett nytt igeen.
Något annat som är härligt att det sorgligt nog rätt ofta är de som står mig nära som kan skita i mig totalt även om jag bryr mig! (Nu snackar jag inte om mina syskon) utan andra nära. Det gör ont.

Nej.. nu ska jag tänka på de människorna som gör mig glad och som gör att jag känner mig uppskattad. Och jag ska även fixa en remsa så jag kan rulla till sjukgymnasten imorgon. Sen blir det mycket jobb med företaget i skolan också :).

<3

I care for u. Maby to much sometimes..

Idag har jag haft droger,brott och straff hela dagen typ. Jag, carro och teresa med flera åkte på eftermiddagen med uffe lärarn till polismuseét very interesting ;).
Sen när jag kom hem klockan sju drygt :o lång skoldag haha.. så hade lillbrushan konsert <3. Dock missade jag hans framträdande preeciiis! Blö. Bara för att jag gick hem och åt efter stan.. Jajja. Ja kan kolla filmen från förra konserten iallafall ^^
Imorgon äre prov i ekonomi inte kul! Nu ska jag till duschen. Så lyssna på den här låten ;), refrängen e skön den!

måndag 6/12..

Idag är det exakt ett år sen som jag hade välrdens mysigaste dag i stan! Men ska inte gå in på det haha xD öhm...
Idag har jag försökt plugga en hel del. Men har också varit i jakan och kiiista med veronica för att jag skulle leta bikini det blev en svart en :D. Min bruna har ju gått sönder i tvätten haha bygeln m.m.
Så nu längtar jag tills den kommer till användning om exakt en vecka :).
Vi letade även efter lite julklappar till emanuel å kusinerna hihi.
Jajja imon är det skola igen men det är inte så jobbigt för det är inte så många som ska med.. till polismuseet så det ska nog gå bra haha.

sunday bloody sunday-u2

Lite party i helgen blevre.. Har klippt bort lite av bilden eftersom vissaaa inte ville vara med ;D. Min kompis-kompis marcus och jag xD



Nej nu blir det plugg. Och hämta en sak i jakan.


.....


Hehe jag kommer ihåg när jag sjöng den här när jag var yngre och då förstod jag inte riktigt vad den har för innebörd. Det förstår jag verkligen nu. Videon är grym för hon hittar en snyggare..jag menar bättre kille i slutet haha ;) i skillnad till svinet i början :)..

du är fortfarande där, varför ser jag det såhär?

You are, my fire
The one, desire
Believe
When I say
I want it that way

But we, are two worlds apart
Can't reach to your heart
When you say
That I want it that way

Tell me why
Ain't nothin' but a heartache
Tell me why
Ain't nothin' but a mistake
Tell me why
I never wanna hear you say
I want it that way

Am I, your fire?
Your one, desire?
Yes I know, it's too late
But I want it that way

nu är det helger!

Denna helg blire pluggpluggplugg kanske nå partej också ;)

Är förvånad över hur brottom december hade..

Den 1a december kom jag till skolan igen. (Carro gör skolan rolig helt klart!)..ehm sen på kvällen var jag hos Tina vi snackade en massa om livet haha. Hon lånade även ut kläder till mig tack igen :) <3. Sen åkte jag hem å soov. Den 2a december vaknade jag tolv asnajs. Sen åkte till Emilia och hjälpte henne att köpa massa grejor till hennes lilla kisse hon ska få :). Sen kämpade vi två med att få ner möbler å kassar till hennes källare från lägenheten, det va inte lätt när man skrattade samtidigt xD. Sen käkade vi godis kollade på pensionärsjävlar. Nu är det 3e december och klockan är snart ett. Och jag, jag ska sova snart. Har bara en lektion idag, om några timmar :). Sen är det helg! Men det betyder tyvärr inte lugn och ro.. puss hej