Vårvärme och skottdag.

Är astrött just nu ligger i sängen och ska sova. Förlåt till dom som ringt och jag inte svarat! Hade fulla händer. Jobbade några timmar i stan sen hade jag körlektion klarade motorvägen så nu är det inte mycket kvar! Sen Jobbade jag igen några timmar i stan.. Och sen fick jag skjuts av Johan till min conectgrupp som idag var i Hammarby sjöstad. Jag är helt slut nu mår typ dåligt känner för att spy efter den här dagen.. Nej då jag är frisk!! :). Fysiskt iaf.. Och jag måste upp imon igen. Förhoppningsvis hinner jag vara med en underbar vän imon och inte ha samma schema som idag. GODNATT

Tisdagkväll

Idag vaknade jag hos min syrra och åkte hem för att äta och även tvätta lite. Efter det drog jag till jakan och gymmade med Ellinore. Det var asskönt!!
När jag kom hem övningskörde jag till Bro och sen hem igen. Just nu är jag rätt trött och jag vet inte om det beror på att jag inte sov så mycket i helgen då jag var med Emilia på fredagen och sov där (hennes son är sjukt söt!!!) och jag var bowlade och på sportbaren på lördagen. Fast i söndags tog jag ju det lugnt? Hmm jag förstår inte riktigt.
Lär behöva både kaffe och red bull imorgon då jag ska upp sex och jobba halv nio till halv tolv någonting sen stressa till körlektionen kl 13..
Men det går nog bra! :)
Sen får jag se vad jag ska göra efter det till kvällen.
Nu måste jag iallafall sova snart!

Godnatt

Idag blev det jobb några timmar och fick även möta lite folk via chefen. Sen blev det att jag drog hem och gjorde mat bara och bytte kläder och chillade vid datorn. Nu är jag dock hos Veronica och ska sova för jag ska jobba imon igen mellan halv tio till halv tre har jag tänkt.. Hon ska med mig en stund till första lägenheten pga en grej där x). Efter slitet imon så ska jag träffa emilia och hennes familj :D. Sen får jag se vad mer morgondagen erbjuder :). Godnatt!

kämpa

Grattis till Tina idag 19 år! <3

Hellu!

Idag gick jag hemifrån åtta. Jobbade mellan tjugo över tio till tjugo över tre ungefär. Jag har slitit idag verkligen! Fem timmar. Jag städade och fixade riktigt fint i stora rum inne i stan, under tidspress. Tänker på pengarna hela tiden. Imorgon blir det ungeär lika länge fast ska träffa ett föräldrapar som behöver hjälp med barnpassning. Hoppas de gillar mig!
Direkt efter jobbet idag så åkte jag till körskolan och fixade förhoppnings de sista lektionerna plus att jag pluggade lite det var ju några veckor sedan sist :o. Ah så nu är jag typ helt pank. Körkortsutbildningen har verkligen kostat mig en hel del!
Nu är jag hemma och har äntligen käkat vilket jag inte har hunnit på hela dagen typ. Jag ska så fort jag har tid söka fler jobb, lika bra att försöka hitta något ännu bättre :). Ska nog förbi Veronica ikväll om jag orkar är ju lite sliten..ska ju upp tidigt imorgon. Sen efter äckeljobbet imorgon så ska jag göra nåt kul! Ska träffa Ida!! Var några månader sen vi var bara vi två! Så nåt kul måste vi hitta på! :)



det händer alla

Jag sitter hemma och väntar på mitt bankkort som jag har "beställt". Tappade ju mitt i torsdags. Hoppas att det kan komma idag eftersom jag bara har planer som kräver pengar typ. Känner bara för att ta det lugnt idag. och får jag inte mitt kort lär det ju bli så. Jag skulle kunna hitta på nåt och vara med någon utan att behöve slösa pengar men jag har ont i magen. Och jag gjorde ju massa i helgen så jag känner mig inte så rastlös.

Fredag- jobbade inte..kollade film på kvällen med ellinore :) hon somnade xD. Blir ju lätt så när man går i skolan m.m. :)
Lördag- Hängde med Ellinore, köpte jeans. På kvällen var jag med Tina, jag och johanna firade henne lite. Vi drog till mp där det var fett dött i början som vanligt. Sen kom några bekanta och satte sig vid oss. Då blev det rätt kul :). Jättemånga bekanta såg jag under kvällen.. Både bra och dåligt haha. Ska inte nämna alla namn.. Var tydligen en som jag inte har snackat med på typ ett år som inte vill vara med i bloggar! haha! x). Men iaf det blev att jag snackade med exens polare också skönt att de själva inte var där! Men ah helt okej kväll. Fast ska nog inte till Mp på ett tag börjar bli lite tråkigt ändå.

Igår gjorde jag lite smågrejer och på kvällen blev det inget Hillsong :(. Men jag följde istället med Ellinore och Karro till Big brother premiären. Några stolar ifrån oss tre satt några bimbos asbrända haha som kände en deltagare och de höll på och tafsa på varandra och betedde sig som femåringar x). De satt ner när alla skulle stå upp men när den de kände skulle in i huset då kunde de skrika och ställa sig upp och vara allmänt dryga.
Haha människor ibland :).

Nej nuuuuu ska jag dra till affären och köpa något gott ska försöka att inte köpa cigg var sålängesen jag gjorde det ju! :o men fick ett sug nu. Men nej jag ska inte! Och vill må bra imorgon ifall det händer nå kul! :)

skönt med helg redan :o men måste tiden gå så fort.


Onsdag

Idag har inte mitt humör varit på topp..
Först hade jag värsta diskussionen med mamma och hon vägrade ta in det jag sa.. sen tappade jag mitt bankkort innan jag åkte till jakan, i förrgår tappade jag mitt busskort och åker alltså på remsa just nu. Måste vänta in nytt buss och bankkort. Människor som betyder mycket för mig kommer upp i tankarna fast de inte ens är i mitt liv längre.. Och jag vill bara hitta ett jobb som jag trivs med ett HELTIDS tack.
Och jag orkar inte åka till ett café ikväll i stan där Hillsongparty är just nu fast jag på ett sätt vill dit..
Jag har väl bara känt att den här dagen är fett onödig hah.. Jag måste skriva ett drygt personligt brev nu också..orkar inte. Ah typ ett antal grejer som gör mig irriterad.
Två grejer som vart bra idag är väl att jag fått mamma och Veronica att snacka med varandra på sms efter två år. Och att min kusin david vart med i någon tidning och gett förslag om hur han klarar sitt förhållande på distans medans han pluggar :). Iaf..
Imorgon ska jag jobba litegrann var nu några dagar sen. Städa yeehooo skitkul. Hoppas mitt humör är bättre imorgon.


Alla hjärtans dag

Igår efter stan med mamma och Emanuel så var jag med Emilia ett tag. Sen drog jag hem och var med Emanuel och Veronica hemma. Idag har jag tagit det lugnt kollat mitt schema vilka dagar jag ska jobba.. Och hjälpt Emanuel fixa en tv i hans rum. Ikväll har jag även varit i kista med Elin Julia och Terese och käkat på food court och kolla bio: This means war. Rätt rolig film tänk om två killar slogs om en sådär :p. Nu är jag hemma och fick nyss reda på att min vän Emilia fick sin son idag! Grattis räcker nästan inte ens att säga. Jag är så sjukt glad för deras skull :D. En alla hjärtans dag bebis hihi. Nej nu ska jag kolla på en film och sen sova. Det är en dag imorgon oxå!

neeej

Vill inte bli förkyld!!!! Jag har klarat mig hela vintern så nu ska det verkligen inte hända när vintern snart är slut!
Igår var jag på hillsong och innan det så köpte jag nya skor Äntligen!!,
i lördags var jag först i second hand med tina och hjälpte till, lite välgörenhet fast det egentligen inte var vi som skulle det denna gång haha.
Sen lite senare åkte jag och veronica till vår farbrors familj i nacka eftersom Ann mamman fyllde femtio år. Så vi hade en stor blombukett med oss :D. Sen träffade vi kusinerna vilket var några månader sen.. Käkade gott oh hängde även med de lite yngre som kollade melodifestivalen.

Idag måndag så ska jag antagligen inte jobba, har inte hört något än. Men tänkte ändå åka in till stan eftersom Emanuel och mamma är där på vårdcentralen. Vet inte om vi hinner fika tillsammans eftersom mamma ska åka till sitt plugg. Men då kan jag och lillbrorsan gå runt lite :). Jag tänkte kolla efter jeans också. Sen ska han till skolan igen så får se vad jag hittar på :).


I would do it

Igår onsdag började jag provjobba och idag torsdag är jag anställd. Dock är det bara vid behov men det får duga just nu. Blir ju ändå några dagar i veckan.
Kan ju inte gå och vänta på bästa jobbet längre. Och gå och vänta på att jag ska komma på vad jag verkligen vill bli och jobba med.
chefen johan är astrevlig och även hans och hans kompis företag. Jag har sammanlagt städat fyra hem.. två igår och två idag. Känns bra att tjäna lite pengar och slita lite och inte få erstättning hela tiden haha. Imorgon eller kanske nästa vecka så ska jag passa två barn vilket man också kan få göra i deras företag.
Igår efter jag var klar med arbetet i stan så åkte jag hem några minuter sen till stan igen för att fika med Elin och Sophie vilket var jättekul att göra! Vi har nu planer för alla hjärtans dag också. Bara tjejer och typ middag, Awesome!
Idag efter arbetet i fem timmar så åkte jag och hängde med Emilia ett tag. Inte sålänge men det var det värt ändå :D.
Sen följde jag med Emanuel på hans jujutsu-lektion. Jag lärde mig lite av att kolla haha. Nej nu måste jag fixa belastningsutrag från internet. Kram

Nyår 2010/2011

8 februari

Gick upp runt sju och är nu påväg mot stan. Kl nio ska jag möta en kompis kompis som heter Johan som ska prata med mig om extrajobb. Jag är lite nervös men han låter trevlig på telefon och jag klarar säkert av att provjobba idag haha vilket jag oxå ska göra sen. Men först ska vi väl ta en kaffe och snacka :). Får se hur länge jag ska provjobba som barnvakt eller städa haha. Får se om jag hinner träffa Elin och Sophie och fika efteråt, det vill jag ju verkligen :/ <3. Wish Me Good Luck..

Lång helg

På Hillsong igår snackade jag med Sophie om minnen och nuvarande situationer. Och vad mötet var bra på Hillsong! Seriöst jag skrattade och grät helt plötsligt. Efter Hillsong träffade jag och Veronica en kompis till henne från Göteborg som var är på besök i sthlm. Micke och han hade även med sig sin kompis Christoffer. Vi fyra drog till Irish pub och satt och snackade och tog lite och dricka. Efter det fortsatte vi hänga med dom snygga Göteborgarna :D. Drog till Anchor oxå. Sen tog vi fyra taxi till bro. Fett dyrt hah. Men kul var ju allt! Sjukt kul. Vi snackade en massa och somnade sent i Veronicas lägenhet. Eller jag kunde typ inte sova hah. Så idag har jag varit sjukt trött men lyckades ändå ta mig till barnmorskan. Var inte gravid vilket jag visste men är ju bra att kolla. Sen hängde jag med Veronica och Tina i jakan ett tag. Nu är jag hemma och ska bara ta det lugnt ikväll typ. Var ute fredag lördag och söndag så det behövs verkligen.

Vill byta min fina header till en annan snaart

I fredags var jag med ellinore och johanna på hemmafest i spånga. Eftersom johanna och hennes killkompisar var sena så gick jag och ellinore före till festen fast vi inte kände någon haha. Men alla var astrevliga och baara snygga killar hah. Vi kom hem typ fem till ellinore och somnade direkt.

Lördagen mådde man bra vilket var skönt, slapp huvudvärk och annat. Så vi bestämde oss för att gå runt och lämna cvn (jag fortsätter söka efter det jag vill jobba med) för vill inte bara ha extrajobb ju höhö. Vi gick runt i tre timmar lämnade på fem stora ställen. Men shit vad kallt det var. Tjugo minus säkert!
Igår kväll så hängde jag med ellinore igen efter att ha varit hemma och tagit igen mig lite. Emilia var även med så det var kul. Det är aldrig kul när det tar flera veckor sen man träffade en kompis :o. Vi var på mp ett tag igår och det brukar vara roligare än det var igår.. Men jag fick iaf en killes nr Damiel hette han. Med M haha. Nya kontakter är ju inte alltid fel.

Imorse så åkte jag från ellinore och är nu hemma vid dataaaan. Ska kolla lite film med emanuel och aroon. SEn ska jag dra till hillsong med tina och veronica får se om mattias hänger på också. Det är många jag vill ska med dit men får se när den dagen kommer :o :).

Imorgon blir det barnmorskan, körskolan och lite annat. Oplanerade saker också kanske hehe.


:)

Igår fyllde Emilia 20 :D <3 Stort grattis sa jag igår till henne. Och här på bloggen blir det i efterskott! <3 Hehe.
Jag var med syrran i outlet igår, hon köpte en ipod. Sen skulle jag egentligen möta upp min conectledare Rebeckas kompis Johan eftersom han har jobb åt mig. Jag är skitglad fortfarande även om det bara är extrajobb :). Barnvakt och städ handlar det om och jag är ju öppen för det såklart!

Men träffade inte honom igår utan ska träffa honom och ta en fika på onsdag morgon istället haha. Igår kväll var jag med Rebecka och resten av conectgruppen och bowlade i stan. Var skitmysigt, Jag kom tvåa på vår bana. Sist körde jag med tre boys nu var det tre tjejer. Jag gillar typ inte ens att bowla men blir ju så om man vill umgås :D.
Nu sitter jag hemma och smsar med Fredrik om en grej.. Ska väl snart ringa Waynes coffe som ligger i slussen också så kanske man har två extraarbeten förhoppningsvis.

 Nu är man inte sådär brun :(.
Ångrar lite att jag inte köpte den här klänningen. Provade den några timmar efter P gjort slut. Sen gick jag ut och festade med Eva och Sarah. Haha det var ändå en bra kväll.. Men det är sjukt att jag fortfarande gillar snubben. Är ju ett halvår sedan, snart.