Varför kan man inte stänga av en känsla..

HEJ (rubriken är bara en fundering, inget som har med texten att göra haha)
:) zup?

Med mig är det bara bra :)). Även om jag ska ägna min andra fredagskväll som artonåring med näsan i engelskaboken. Fast det är inte ända anledningen till att jag har struntat i rolighetsplaner ikväll. Det är också för att jag konstigt nog har "slösat" bort 800 på dricka men också remsa och småsaker. Shiiit vad onödigt..ah så mitt samvete håller mig kvar inomhus idag så jag inte slösar ännu mer. Men mitt huvud säger ändå; gå ut människa!

Få se klockan är ju bara halv åtta typ så natten är ju ung... Men nej skärpning..eller..ååå.... Aja jag lär stanna inne :/.
Duktigt av mig isåfall!

Haha det känns som jag missar massor av händelser som har hänt att skriva om när jag ska skriva här men aja helt tomt är det ju inte iaf :P

kramkram

jag och ida rätt gammal :) man har förändrats lite hihi

Lektion



Jag sitter i skolan och försöker bli klar med en examensuppgift i Praktisk marknadsföring B. Jag ska bara komma på hur en sommarkampanj kan se ut. Jag hoppas på att bli klar snart. Det blir faktiskt inte lättare när jag siter och lyssnar på låten ovan. Det får mig att tänka på en massa saker som jag är osäker på. The future. Jag vill så mycket!

.

Jag vill börja med att skriva att det är sjukt jobbigt att så många blir mördade i sthlm. I förrgår mördades Zaroy en 25-årig kille som bodde i jakobsberg. Det värsta är att många kände honom bla min pojkvän, de var rätt nära vänner. Själv hade jag inte träffat honom. Det är jättemånga som saknar honom och åå det är så hemskt.. Jag skulle inte ens vilja tänka på hur det skulle kännas :(. RIP. <3

| Jag ska skriva lite om min dag hehe. Jag gick upp 05.30 imorse för att ta mig till Vällingby där jag skulle röntga ryggen kl 07.20! Snacka om tidigt jag var där haha. Iaf, det var magnetröntgen det såg ut som ett solarium typ x) som jag åkte in i. Jag trodde det skulle vara läskigt med alla ljud som låter när kameran tar bilder..men jag somnade typ där inne hihi. Efter det drog jag till skolan sen var jag i Barkarby och Jakan med Jasmine hon klippte sig och vi kollade kläder. Jag hittade tre finfina grejer som jag faktiskt ska vänta lite med att köpa, för att se m det känns rätt haha. Jag köpte en ny mascara iallafall. Senare idag har jag varit ute och sprungit det är jätteskönt! Nu ska jag gå och ta en avokado mmm.

<3.

jag har tråkigt, är lite nere och lite knas.


 Jag är hemma just nu och väntar typ på mat medans så håller jag på att fixa lite bilder och lyssnar på en av mina älsklingslåtar ;




Because I love you

I should be crying but I just can't let it show,
I should be hoping but I can't stop thinking.
Make it go away.

godmorgon hallonpaj.

Nu sitter jag hemma denna lördag morgonen jag åkte från julio vid 9 imorse eftersom han ska jobba till 17 idag.. Jag gick från honom till jakan station det var jäteskönt!.. Jag ska nog vara med han igen senare runt 19 eller något.
Men nu.. vad är klockan nu...ah halv ett x)..så ska jag in till stan och ta en öl med Ida :D..Det blir min första öl ute..eller nästan.. på en restaurang/krog.. För i torsdags när jag fyllde arton så var jag inte ute på något sådant utan tillbringade min födelsedagskväll vid Lillsjön och grillade. Jag köpte iaf öl och cigg på Konsum :P själv i torsdags det kändes jätteskumt men kul var det allt ;)

Vi hörs väl imon nu ska jag gå till tåget! Kram alla underbara människor där ute <3

min syster och jag två år gamla :) Nu är vi arton kante fatta re :D

If I were a boy

Jaa igår var jag med min pojkvän. Jag fick ut det mesta som jag har gått och burit på han lyssnade och jag hoppas det stannar där. Han förstår varför jag gjorde ett misstag när vi hade paus vilket betyder väldigt mycket. Nu är frågan om han förstår sina egna misstag som att inte höra av sig, hoppas det blir bättre nu när det också har blivit lugnare i hans liv. Han betyder så mycket för mig kan inte beskriva med ord.. trots brister och hur nere jag än har känt mig så fattar jag inte hur grym den här människan är. Och jag ångrar verkligen ingenting med honom <3. Shit.



19 maj

Idag var det trevligt i skolan tills jag fick världens smärta i magen. Inget kul alls! Men nu har det gått över, säkert bara för att jag skulle tvingas gå hela vägen hem först eller något haha.

Juste.. igår gick det bra på arbetsintervjun, chefen var trevlig och som sagt så ska jag få ett ja eller nej till jobbet den här veckan. Nationella gick skit rent ut sagt och hos läkaren gick det sådär jag ska få en magnetröntgen för att se om något är fel eftersom jag har så ont typ jämt.. är det något fel så måste jag operera :o! Fasst den operationen är inte i det farliga slaget iallafall :).

Jajajajajaja; Jag har hört att man garvar så på skriftspråk på spanska hahaha ;)

Hur som helst, denna soliga onsdag...dagen innan min stora dag JAG FYLLER ARTON :p... så ska jag käka sen ta en fet promenad och inte röka mer ajabaja! Och sen fixa till imorgon sen bara hänga och dänga :)).

En låt jag kommer ha på play i sommar :D :


hej

Nu sitter jag hemma hos Elin i brunna och väntar på bussen som går om en kvart. Så fort jag kommer hem ska jag sova!
För imorgon är det upp sju sen matte b nationella shiiit.. Sen ska jag till läkaren och kolla ryggen sen ska jag på arbetsintervju läskigt..sen ska jag vara vid lillsjön med vänner. Ah en rätt skojig dag tror jag det blir :).
Godnatt <3

pustar ut

Jag kan skriva lite kort om helgen även om det är måndag.. fredag pluggade jag mest och satt vid tvn också tyvär haha. Lördagen spenderades ute i solen med elin fy vad skönt det var ute! Lördag kväll så drog jag hem till min klasskompis carro med några och där var det sjukt kul, partey partey. Söndagen pallar jag inte skriva om hihi.

Idag måndag så har jag i stort sätt pluggat hela dagen till ett prov i körkortsteori som jag nyss kom hem ifrån. Jasmine den jäkeln :p fick 70 av 70 efter några försök på datan. Mitt slutade med 50 av 70 och jag behövde 56 poäng. snacka om irreterande men jag klarar det lätt nästa vecka! Och alla andra som inte klarade idag klarar det nog också då, synd annars haha.
Nu sitter jag hemma och glor eller nej jag ska gå och fixa mat, linsgryta och ris eller slicepizza hmm...får se.
Sen ska jag kanske hitta på något kul eller nej juste måndag ska vara min pluggdag..så imorgon och resten av veckan så gör jag något kul :)

kram

bild från torsdagen/fredagen

 Vi åkte ända till Hallunda till en som heter Adrian. Det är ju en bra bit från kungsängen men det var kul ändå haha.

Idag, fredag ska jag bara ta det lungt hemma med film och cola eftersom jag typ inte fick någon sömn inatt sen så har jag åkt runt lite i barkarby idag utan energi så jag måste samla lite till imorgon då jag hoppas jag och min kille hittar på något kul.

Kram

Kristi himmels färd.

Igår onsdag efter skolan var jag med elin och köpte nya gympadojjer sen drog vi till tina och myste. JAG ÄLSKAR ER! <3

Idag har varit  hemma sedan två och ätit plugagt lite och duschat. Och juste jag ska på anställningstintervju på tisdag, för en donken i stan ringde mig yey! Inte bästa men iallafall ett jobb ^^ great!
Ledig idag! :D

Aja puss sålänge

Tisdag

HEJ!
Nu e jag här vid datorn igen och leker bloggare :). Jag var nyss på Ellinores filmvisning den var asbra och borde visas på riktig bio! Det kändes som det var bio men verkligen på riktigt skulle va najs :D.

Innan så var jag hemma typ en timme och innan det så kom jag från Runö där jag har ägnat en stor del av dagen.
Jag var där med klassen eller halva. De som man typ inte förväntade sig komma kom haha. På bussresan dit satt jag, martin, fredrik och monir satt och mobba secko för han ville lyssna musik, klockan var ju lixom åtta på morron. Haha alla sov typ förutom vi.

Väl framme började man ångra lite att man åkt dit... Men allt började bli lite kul, det blir vad man göre till! Dagen bestod av uppdelning av grupper tillsammans med andra handelsklasser och man fick lösa uppgifter. Det var en genomgång sen uppgift sen genomgång sen uppgift..ah tre genomgångar och tre uppgifter och juste under en genomgång satt jag breve Secko och shit han fick någon garvattack som jag blev smittad av och vi var tvunga att gå ut xD fett pinsamt.. Jag hatar när man inte kan sluta skratta haha. Alla kollade snett, men kom igen.. hon som höll den genomgången hade asrolig dialekt xD.

Emellan genomgångarna fick man mat. Först frulle, sen typ asgod lunch!!! Sen fika. Sen kom komikern Soran Ismail (?) och avslutade. Då var klockan typ fyra. Shit vad länge man var där. Bussresan hem var oxå rolig. Dansade till musiken...
Ah lyckad dag iaf. Då glömmer man bort allt knas liksom :).

Fan vad långt det blev haha. Men aja kul att ha som minne typ.

Runö

ÅÅÅÅHÅÅÅÅ shit vet inte vart jag ska ta vägen.

OKEJ rubriken är depp.. men inlägget ska jag få gladare :)).
Imorse var jag hos barnmorskan och ska få ppiller. Det är ju helt nytt för mig haha men det känns bra.
Hon var skittrevlig oxå! Äntligen något i kungsängens vård som visar sig vara bra haha.
Efter det gick jag till skolan och åt pannkaka. Hade lektioner som rullar på bara man kämpar. Jag satt vid datorn i fem timmar igår och gjorde svenska och körkortsteori.
Aja nu ska jag gå och äta lite varma mackor :)

Och jag ska nog inte lyssna på den här låten mer för den har blivit förstörd av en person.. Men lägger ändå upp den..jah du.. ibland är man bra blåst..


äckelstudier.

Söndag (detta hamna visst i utkast) :P
Idag vaknade jag tolv asskönt :).
Nu sitter jag och lyssnar på gyllene tider haha och skaa plugga i typ fem olika ämnen. Ska ta ett i taget såklart när jag väl kommer igång..
Jag har så jäkla ont i ryggen det spelar ingen roll hur jag sitter så ba aaaaaj, en kniv i korsryggen typ. Sjukgumnast i stan här kommer jag! Dom här i kungsängen kan gå och ta sig någonstans.
Jag ska snacka klart med björn på fejjan sen ska jag och mister kexchoklad försöka plugga lite matte. Chillsöndag! Bye

haha jag och björn snackar om hans kompis skratt jag tycker det är så jäkla ljust. Och hans kommentar var så jäkla skön ; "Ah hans grav är som om man har samlat ihop en kinesisk tjejklass typ 100 st och låter alla grava samtidigt"

xD haha lite sant faktiskt :P


FREDAG TILL LÖRDAG.

Blir det inget idol så får man dricka x) mehehehe. Shit det hände jätemycket igår kväll/natt/i morse! Jag höll hus i Vällingby på två olika ställen med chillkrök som de båda var aslyckade. Dock sov jag i två timmar för det finns alltid någon som gör att man hellre vill snacka om livet än att sova typ :P.

Det blev mycket sjungande och jag satt där med Tina och andra som sprang förbi och Sacke som är en kille jag har stött på under några få och rätt olika tillfällen, under fyra år har jag träffat han fem gånger haha där känns världen liten asså!
Iaf vi satt och sjöng för fullt :D.  Sen efter det där så sku vi ti ett annat ställe. Vi gick men jag och Tina fick snålskjuts på axlar av Sacke och Bruno hihi. På det andra stället så hände det slagsmål nu ska man tydligen vara vittne :o.. Men ah det ordnar sig hoppas jag. Man fick nya kontaker igår och man vill ju inte välja sida ändå liksom.. Men men ah vi sov över där hos en som heter William. Mycket prat och lite sömn awesome haha!

Nu ska jag iallafall gå och duscha och sen se på tv.

O!



Jag har det bra idaaaag

en "jag vet inte vad jag ska välja att göra" fredag..

Skolan idag gick bra med nationella engelska och mattelektion. Efter det åkte jag och jasmine till outlet jag kollade runt efter mobil och skor. Inget köp idag för jag kunde inte bestämma mig. Nu sitter jag hemma och funderar på om jag ska på sandra i min klass fest doont knoow.. Jag har sagt att jag ska det och det vore jättekul!!...

Men.. jag ska.. ju på... IDOOOOOL AUDITOOOOOOON IMOOOOORGOOOOOON!!!!!. Vilket jag har har haft i huvudet sedan januari eller ännu längre bak, och nu ska det skee :D!!. Och mina bästa vänner ska med <333

Nej... nu blir det nog inte så om jag inte får mitt leg vilket är ett måste på idolaudition så jävla typiskt!!! F*******n.

JAG ÄR JÄTTEIRRTERAD..mest på mig själv för att jag är så seg på att fixar saker som leget t.ex....MEN åh jag hade verkligen sett fram emot det här. Men det är ju inte hela världen om jag inte gör det egentligen. BARA DET ATT JAG VILLE DIT OCH FÅ RÅD i år haha.

menmen hejdå alla kära <3..

hemma från Bålsta

Är nu hemma från Bålsta. Legfotot på mig blev väl någorlunda bra haha. Jag längtar tills jag kan använda't.
Innan jag kom hem nyss så övningskörde jag för tredje gången :D fast idag var det bara tio minuter. Jag tycker det är svårt men så jäkla kul att gasa måste jag säga ;).
Nu ska jag däremot plugga lite eller försöka iallafall, jag har blivit utesjuk vill vara utomhus hela tiden! Sen har man ju ingen större energi till att studera för den energin lägger jag på andra tankar istället..... Usch fan..
yeahyeah.. hejdoo.


skolaa

HEJHEJ

Jag sitter just nu i datasalen med carro och segar lite. Imorse var jag på svenskan sen gick jag till tandläkaren och carro följde med ^^. Så nu är jag fortfarande bedövad hoppas det försvinner snart.
Nu var det ett bra tag sen jag skrev här men ah det blir ju så när det övriga livet rullar på för fullt.
Idag efter skolan och provet med att göra säljbrev är klar så ska jag bålsta med mamma och fixa legitimation äntligen! :)

Hörs!

.


valborg

Valborgkvällen och natten blev helt utom mina förväntningar. Jag kom hem nyss till tina (som inte är hemma) med emilia och syrran och shit vad mycket man har gått! Nu ska jag egentligen bara lägga mig ner och sova. Vi har varit på fest i barkarby och efter det skulle vi hem till emilias kompis john i skälby men det sket sig eftersom han däckade och inte svarade i sin telefon så vart skulle vi sova. Vi stod där mitt ute i skälby med sista bussen missad.
Då säger jag "vi kanske skulle lifta" då tar emilia upp handen och en bil stannar. Jag satt fram han som körde var 27 år och verkade helt okej. Jag var ändå lite rädd ett tag men sen lugnade det sig jag började snacka med han och han skjutsa oss hela vägen fett snällt!
Men ah nu ska jag sova här hos tina tack vare bemmi som vi frågade så snällt om.

Godnatt