starka känslor.


Tallbohov crew

Igår efter skolan åkte jag och Veronica till outlet hon skulle lämna några cv och jag skulle vänta på att Julio skulle sluta jobba. Att Veronica fick träffa min älskling var kul haha! Men ah sen drog hon hem och jag och Julio lunkade till elgiganten haha, han köpte en riskokare (?) hörlurar och sodastream smaker. Sen drog vi till max och käkade och eftersom hans polare Jony jobbar där ibland så fick vi allt, m.m., gratis så det var najs.

Vi var inte inne en lång stund hemma hos han innan vi drog ut till en skog där hans två polare Rodrigo och flintisen (som jag kallade han) satt och drack vi satt där som fyra gansters, ne skojar. Men det var astrevligt! Det regnade men so what, vi hade ett parasoll x).

Jag och J drog hem till han igen <3 sen drog vi hem till Rodrigo runt tiotiden och drack lite igen. Hos honom var också flintisen och Jony och Jana och hon såg skitbitchig ut men var assnäll hah. Alla blev lite dragna så man dansa gick och till någon skum källare och rökte cigg. Men shit vad sköna kompisar Julio har. De frågade jättemycket om mig och sa att jag borde säga exakt vad jag känner för J. Sen spelade vi tecken (skitkul ju x)) när allt hade lugnat ner sig eller inte de höll på att slåss och sa "bror ja dör för dig" haha ca 250 gånger.. men åh det var skitkul. Slaggade hos J sen.

Idag valborg! kom nyss hem från jakan eftersom julio and the boys ska dra till örebro idag och jag kunde följt med om jag kom in på klubbarna där :@. Men aja de får ha en grabb helg så gör jag mitt i helgen. Saknar han redan dock x). Men men valborg här kommer jag!

flintisen och Jana Älskling bilen tvättas, jag höll utkik <333333333333


vacker mardröm

Imorse skulle jag ha gått upp halv sju men gick istället upp tio över sju och hann ändå till tandläkaren tjugo i åtta haha sprang lite. Går man från mig till tibble tar det egentligen en kvart typ jag tog mig dit på sju!
Det känns bra haha.
Just nu sitter jag och läser lite "preparation material" till skriftliga nationella imorgon blö. Sen har jag precis ringt ungdomsmottagningen, jag tyckte det var lite läskigt haha men nu har jag en tid iallafall, jag har varit lite seg med att få det gjort men nu så..
Jag måste även ringa min kille nu och dit jag har sökt jobb och jag hoppas båda samtalen slutar som jag vill :).


oh darlin', this isnt a game.

Tisdag

Hellu!
Jag kom precis in från en promenad. Innan den var jag på min lillebrors spelning. Han ägde scenen på elgitarren haha. Jag vill vara med i hans band och sjunga ihi men haha jag är ju lite större än de så ser nog lite konstigt ut. Jag får starta mitt eget band..

Hur som helst jag orkar inte sammanfatta vad jag hade för mig i helgen och innan det så jag lägger in lite knasbilder istället <3 (från helt olika dagar) men det är inte så noga.







UTAN NÄRA OCH KÄRA SKULLE LIVET VARA BRA SVÅRARE.


Ibland vill man gråta fast man går å ler.

Idag efter skolan, efter sista lektionen med personalmötet som gick jättebra :), så gick jag till sos och shiiit vad jag hatar sos ibland usch tror att de kan så mycket men aja jag fick det jag ville ha sagt iallafall.
Det känns inte som en lätt period i livet just nu känner jag. Ligger efter i skolan, tjafs om jag ska bo hemma eller inte, sommarjobb börjar strula, den man vill ha mest finns bara ibland, det är kallt överallt m.m.

Still, i det jobbiga ska jag se det positivt. Det är viktigt! Att jag har klarat mig såhär långt och att jag ska komma ännu längre, långt! Så brukar jag tänka.

Men nu är jag som sagt sur, sitter ändå och försöker plugga lite till även om jag har suttit på denna stol i tre timmar typ, jag skriver ett inlägg här och smsar samtidigt, sen hör jag mamma stå och tjata.
Det är nog bra om jag går och gör något annat snart haha kanske sova, för måste bli glad till imorgon.. I och för sig det lär jag ju ändå bli eftersom det är helg då blir man alltid lite xtra positiv.

Ha det! <3


kantelåtbli


Är det du eller jag som gör smärtan.

Hellu. Åh det är soligt ute! Och idag är det en månad till jag blir arton åhå vad kul..

Idag ska jag först och främst gå till skolan och ha företagsekonomi och personlig försäljning sen efter skolan ska jag nog övningsköra, har inte börjat än lite seg jag har ju kunnat göra det i två veckor typ. Men ah får se hur det går idag.
Angående helgen så skulle jag egentligen varit hos kusinerna i Nacka men det går ju inte eftersom de är fast i Bali jäkla flyg!
Aja helgen fixar sig nog allt ändå. Nu får jag inte glömma att jag har redovisning på torsdag och prov på fredag ajabaja.
Det här inlägget blev jättelyckat. (Kanske för jag gör det när jag måste springa till school.)

herrå


Sunday

Igår så kom jag fram till Julio runt sju på kvällen istället för fem pga av äckeltågen. Men det var mysigt när jag väl kom fram har saknat han så <3. Vi käkade fiskpinnar med pasta och sen fruktsallad mmm. Vi såg wipeout, Die another day och the punisher och kollade även på hip hop awards så högt så man inte hörde något annat. Jag har börjat älska hiphop nu haha.
Men ååååå blir galen när jag måste åka ifrån honom eller jag fick skjuts idag av han och hans morbror till brunna efter att ha städat lite på ett dagis haha. Men ah wrooah. Min underbara latino.

Nu är jag hos elin i brunna jag ska se om hon är vaken :D hon röjde väl igår ;). Jag ska snart följa med henne och hennes mamma och veronica till en släktgrej typ.

AJA hade gött <333333333


hur gammal är du? Ehm...15...

Ja det är torsdag idag men jag skriver om onsdagen ändå!

Jag var på turismen på morgonen enda lektionen så kändes inte nödvändigt att gå men ah kanske var just därför jag gick :).
Efter det drog jag hem och käkade en snabbis sen rusa jag till tåget. Ida och jag gick runt i stan i flera timmar så himla kul att vara med henne. Man fick ju några garvattacker för minsta lilla också haha! Vi hann lämna cv på några ställen jobb (here we come!) och gå in på skansen där vi sa att vi var femton för att få komma in för 30 kr istället för 50 kr som det kostar för 17 18 åringar..nu gjorde jag lite reklam för skansen här men whattaheck.
Vi satt i solen och käka mjukglass jag fick lite i håret, rökte lite och mobbade några tyskar som sa konstiga ord och stirrade på oss för att vi skrattade åt de och pga av stickor i röven från bänken.

Efter en härlig dag i stan så drog jag hem till Tina där hennes kompis Mimmi skulle göra lite slingor på sig och Tina. Så hon gjorde även mitt tack så mycket! Blev nöjd :).

Idag torsdag var det najs i skolan, klart man var lite seg..jag tänkte dra hem från sista lektionen men det är jag glad att jag inte gjorde för vi kom igång rejält med uppgiften "personalmöte" som vi har fått. Idag skrev vi manus till vad alla ska säga under mötet som ska hållas framför läraren om en vecka. Kul kul.

Nu sitter jag hemma ska göra lite våfflor till mig själv ingen är ju hemma då blir det sådan mat. Snart ska jag dra till ÄÄÄÄlsklingen och sova där ihiiii.
Så då åker jag också tillsammans med Jasmine hela vägen till skolan imorgon yey :)

Kram


what do you want from me

Jag har fått en övningskörsskylt idag, which means övningsköra i veckan då! Wiiiie. Hoppas jag och mamma inte gnatar på varandra för mycket. 

För övrigt flyter livet på, utan vänner skulle det inte rulla på lika bra jag älskar er alla <3.., jag vill ha jobb så rullar det på lite bättre. Ska jaga (ta ordet hur ni vill) jobb imorgon med Ida vi ska ska ska ha jobb! För vi kan vi :)
Och jag tänker ha en grym sommar! Jag blir vuxen om sisodär fem veckor åhå något som faktiskt är sjukt lättande.

En sak som jag stör mig på är att jag ligger efter i matte B och engelska B som bara den.. Och vill jag inte bli underkänd så måste jag ta tag i det! Puuuh. Gjorde inget åt det på lovet men det gick liksom inte att ägna sig åt det haha kände bara för att njuta..

Aja Kram


Boy, you got me hiiigh (8)



..look into your deep brown eyes.. <3

singin

(Ps. Tack för du cutta mitt hår Ellinore :)!)

Igår var jag inne och såg solsidan sen gick jag ut vid elva. Jag mötte Ida och tre till sen hänka jag på chillkrök. Vi var 5 st men det var kul ändå. Jag tänkte inte gå ut egentligen för jag passa brorsan idag, men det var ju några meter ifrån mig så skönt att inte sitta inne en fredag natt också.




Och idag lördag, är ju väldigt händelserik! Eller inte...min kille drar till Gävle och man har inga pengar till dricka eller shoppa just nu, blö. Blir nog något lungt ikväll med de som vill haha!


You changed my life to the better.

 Så j*kla underbar <33333

det får inte vara fredag

vaknade fett tidigt, kl nio, irreterande. Hörde brorsan och hans kompis gå kvart i åtta till skolan/fritids så jag är hemma själv.
Det negativa med den här dagen är att jag har världens mensvärk har fan svårt att andas.. och det positiva är att jag ska åka till Ellinore senare vilket lär blir kul! Men måste knarka ipren först.

Jag sitter nu och lyssnar på Staind- outside, lite emolåt. När jag hör den tänker jag på framtiden, hur ser min ut? Jag vet hur jag vill att den ska se ut iallafall!
Det är läskigt att tänka aslångt framåt utan en aning.. och jag vill ändå veta. Ska gå till en spåtant haha! Eller det är också läskigt x).

Vädret ute hjälper inte mitt humör idag, därför ska jag gå och köpa choklad, nötter och cola och ringa J <3.

Ha en bra dag alla.

 Jag och Ellinore :). (Inte nytagen)

ajee

Har precis tagit sista livmoderhalscancersprutan vilket gick bra. Syrran tar samtidigt så man är ju icke ensam. Hoppas alla tre sprutorna skyddar ordentligt nu också!

Jag tillbringade onsdagen hos Ida efter vi hade sovit hos mig. Vi käkade hamburgare och spela buzz fett kul spel haha! Fasst Ida och hennes syrra var typ bättre än mig... Sen hade vi typ filmkväll nån skräckis och sen House broken och How high som var asroliga filmer.
Sen mötte vi Sebbe som sku hem till Ida också och typ där någonstans efter promenade gick jag och la mig blev fett trött.

Men men idag denna torsdag så funderar jag på hur kvällen ska se ut..kanske Åkersberga med Tina. Jag vill ju men vet inte bland annat pga min mamma som har andra planer för mig.. Men ah bestämmer mig snart när jag har klurat ut detta xD. Jag sitter och väntar på Donken mat som mamma kommer med snart :D.

Peace


blogg onsdag

Bio tisdag jag och Ida såg flickan från ovan, man garva, skrek, spände sig och blev rörd haha.

http://www.youtube.com/watch?v=ikUWKi0W5_g

Estoy tan contento te tengo.

Igår var en asmysig dag! Först åkte jag till Toys r us för att hämta Julio och blev inte insläppt för de stängde fem men sen såg Christoffer mig och öppnade ena ingången. han var trevlig den här gången förvånande.

Iaf jag och Julio gick hem till han och jag fick glass för att jag fick vänta när han städa i butiken. Vi var inte hemma länge för sen följde jag med han och gymmade. Jag kände mig klen bredvid han haha :) <3.
Efter det var vi hemma hos han igen och vi fick antrego och linser och ris av hans mamma mmmm, sen sov jag över där.
Idag var jag med J till kl ett typ och sen drog jag hem för att kolla lillebror lite. Och nu har Ida anländit så måste vara med henne och göra något kul. Alltid kul med Ida ^^.


mondaaay.

Gueeess what (haha alltid jag och min engelska ?).. det blev inget jakan, ingen J, inget gulligull igår blööööö, men behövde nog en dag till att krya på mig på ändå.
Men idag idag! Så ska jag åka till hans jobb och hämta han när han har slutat. Sen ska jag med på hans träning hihi. Kanske jag bastar lite också. Det blir mysigt <3. Yeah svett.

Medan jag väntar på kl 17 så ska jag vara hemma och fixa lite och umgås med mormor och morfar innan de åker också. De här två dagarna när jag har varit inne och kryat på mig har jah också spelat sönder xbox och städat rummet det var ju kläder överallt från fönster till dörr xD men nu äre fixat.

God påsk!



wohoooo

Har precis duschat och sitter nu och lyssnar på musik och sminkar mig. Ska åka till jakan och möta upp J <3. Vet inte vad vi ska göra än :).
Idag känner jag mig lite bättre ögonen rinner inte lika mycket och sen..sen känns det bara som en grym dag på lovet :D.


prosit

Torsdagen var grymt rolig. Tack Tina för att jag fick följa med ;)




Igår fredag så var jag med Ida i stan vi snackade käkade på donken och såg filmen "Sebbe" på bio grymma skådisar. Tack Ida för en mysig dag :). På kvällen var jag med Elin på arken sen sov jag hos henne <3 dock fick jag snyta mig varje sekund typ.

Idag har jag bara tagit det lungt. Jag har käkat påskmat vill ju bli frisk så att jag kan träffa älskling imon...hoppas jag blir det. Det räcker med att jag idag inte pallade följa med Elin för att träffa Sophie, det hade varit roligt. Men nej äckelförkylningen gör så jag sitter inne och glor..

Aja bättre tider blir det snart, Godnatt typ :)

"Hej min strömbrytare"- raggningsreplik av hemlig ;D

Gårdagen blev grym. De flesta impulsgrejerna som man gör utan att tänka sig för blir oftast bra när det gäller fest alltså.
Jag och Tina mötte upp Johanna i stan sen åkte vi till Ropsten där Johannas kompis Gösta (xD) bor. Han hade några kompisar där och vi var de enda tjejerna ett tag iallafall.
Jag vann på ishockey på xbox :D!
Men ah det var ett lyckat chillkrök med roligt folk, innehållande en linedance av mig, sång av Tina, sanning och konka, och ölspelet m.m :).

Nu känner jag mig lite sjukare än igår kom hem klockan sju imorse! Men det var det värt egentligen. Jag ska käka vitaminer nu! Eller först ska jag till stan med Ida. Men tar på mig vinterjackan igen sålänge iallafall hihi.


Älskar mina vänner!

Jag gillar inte dag ett i månaderna längre..och inte för att det är första april haha :)!
Utan pga av en annan grej. Jag mådde dåligt den första januari, första februari, mars och nu april :( för en grej.

Men idag blire nog partyyyyy! Det har jag längtat efter :D. Dock har jag inte största festsuget menmen jag är ju med Tina så det kan ju bara bli bättre.

Hoppas inte att jag blir sjuk när jag ska ut och flänga.. Jag känner lite i halsen inte bra.

Hur som helst, jag har klarat saker i skolan som jag inte trodde jag skulle klara. Både g och mvg (inget vg) på saker i Info och layout! :D.

Så nu äre lov, så skööönt :), så man ska njuta! Precis som Homer njuter av munkar!


 Hejrå