eh, jahh..

Idaaag har jag inte varit så engagerad i skolan..bara för att det är lov snart så slöar jag ner mig.. Jag hängde med Ida och Fredrik på rasten sen drog Ida så då snackade jag med Fredrik om livet. Tog en cigg och köpte mat på OK också hehe det var ju kall lax i skolan lixom?!!

Efter skolan fäljde jag med Jasmine och Danne till sumpan där godis kostar 2.90 hg. Så det blev ett halvt kilo för mig ett kg för Jasmine och...ja två och ett halv kilo för Danne xD det lär ju räcka i några månader.

Nu har jag vart hemma ett tag och fixat hambugare åt mig å lillebror. Snart ska jag dra mig till brunna och möta Elin <3.

Kram


Jasmine                                                                     Jag


break the habit.

Denna tisdag känner jag mig väldigt blandad. Asglad för att jag har gått upp ett kilo till i vikt, några kilo till så blir jag nöjd :)..Sen är jag deprimerad för att min kille jobbar så mycket och sen för att vi har oförberedda redovisningar i skolan hela tiden "sälj en säljutbildning" "sälj en yoghurt" "vad är skillnaden mellan Icas och Konsums exponering?, redovisa".

Sånt här är kul men kom igen ta det lite lugnare, det bara öser med redovisningar! haha.
Jag hade även nationella svenska idag det gick asbra skrev mycket om framtiden allt från hur jag vill att min ska se ut till hur lätt någon kan förstöra ens framtid genom att bestämma.

Juste jag längtar till 5 maj nu hehe jag ska ju hoppa in i en grej utan att tänka mig för typ men det blir awesööme ^^.. Gissa vad :D? Det är spännande skit :).

 skönt med vår nu :)


Varför blogg

Jag lovade typ mig själv att aldrig aldrig skaffa blogg. Mest för att jag hatar att vara en i mängden. Det känns som alla skaffar det för att andra gör det. Men jag gjorde det tillslut iallafall en ren impuls grej. Jag har haft min en månad nu. Anledningen att jag skaffade egentligen var nog mest för att mars började som en jobbig månad och jag ville skriva av mig. Men sen blev det inte så mycket jag skrev av mig, vill ju inte ha en deppig blogg. Så nu ska jag nog ha den mest för musik haha. Och det kanske kommer något som jag hörs i i framtiden :)!

27 mars

Har varit i stan idag med Ida vi skulle möta två prickar det gick bra :)

Men på vägen dit var det en turk som tog på min röv fyyy vad rädd jag blev. Sen sprang han typ iväg. Usch hoppas han får världens värsta dag!!!.

Nu sitter jag hemma och ska till bro snart. Kvällen kommer nog sluta med filmkväll myys :)).

Kram <3


.

Its lika a wishing for rain as I stand in the dessert,
but Im holding you closer than most, cause you are my heaven.

ska jag ha den eller inte

Hellu idag var jag i skolan i typ en timme och gjorde en uppgift..jättenödvändigt.. Efter det har jag bland annat varit i kista och köpt nya leggings och en somrig tröja bilder kommer säker sen.

Nu ska jag till bålsta hemligt vad jag ska göra där xD.

Men det är fredag ju wohooooo :).

Kram sålänge.


thursday betyder törstig på svenska.

Pallar inte skola men kämpar ändå puuuuuuh. Men asså det störda är att jag idag gick upp sju när jag börjar tio?! Och alla andra dagar när jag börjar halv nio så sover jag typ till åtta? Lite tvärtom där va..

Men i alla fall, jag kommer älska påsklovet så mycket! Har lite planer ihihi. 


Nu; Kom hem för ungefär en timme sen från Julio. Det var jätte mysigt idag ååå!. Sen nu innan jag skulle hem tycker jag det är synd att jag inte är arton än då skulle jag ha tatt (mitt ord) en öl med älsklingen och hans kompis som kom från halmstad idag... Men det kunde jag inte har ju prov imon också så drog hemåt. Ska träffa Julito imon en snabbis efter skolan också. Sen ska jag träffa Tinaaaaaa! Fy va längesen det var :/..men vi tar igen det :).

Bilder från skolan idag:


 små de blev haha.

-


Jason Derulo- In my head.


 ego bild onsdag

du e så vackeer utan spackeeel

Igår var jag och Jasmine och pluggade hos Daniel. Det var faktiskt kul haha.
Och provet idag gick faktiskt lugnt, redovisningen om Singapore också!
Så imorgon är det chill i skolan i skillnad till de andra dagarna..

I alla fall nu sitter jag och typ sjunger vid datorn och ah samtidigt tänker jag för mycket på vissa saker.. Hur kan man gilla någon så himla mycket som är så bra men samtidigt så dålig?.. Känner mig så jobbig som måste vänta till rätt tillfälle och inte köra på en gång! Jävla fegis Gabriella.

Nu ska jag dunka musik i öronen och svara på sms. Sen när jag har sett andra avenyn och filmen 'upp' så ska jag för tusan sova. Har fått påsar under ögonen trots lagom med sömn (?) hmm.

Aja hejdåe!

oj oj oj då.

Jag var ju ute igår i bro på kvälla och hade min tunna jacka och ingen halsduk och gick i motvind och känner lite konstigt i halsen. Men blir jag sjuk nu blir jag arg och en aning förvånad för har ju ändå klarat mig sen somras liksom?
Yeahyeah, ska tänka positivt nu. Jag ska tänka att det ska bli kul att göra mat åt brorsan snart och sen sätta mig med affärskommunikationen som vi har prov i på onsdag inte precis det roligaste ju.

Den här veckan i skolan:

Idag-körkortsteoriprov (gick bra)
Tis- engelska redovisning
Ons- affärskommunikationsprov
Tors- grupp redovisning turism
Fre- Matteprov

Bajs på det.

Nej men ska köra på! Sen nu efter lite plugg kanske jag möter någon som har lust och tänder en pinne och snackar lite :).

| Gla bild från i freydas (snodd av ida):


friday im in love

Igår när jag var stressad så var jag påväg till en fest i bro mcklubb. Grattis Niklas 18 år!
Direkt när jag kom dit kände jag nästan för att dra eftersom tre personer jag känner inte fick komma pga att ingen annan visste vilka de va typ. Synd grabbar :/. Då blev jag fett sur men Ida fick mig att vara kvar vilket jag är glad för :D.
Snackade med assköna människor som jag har sett typ tusen gånger i bro men aldrig snackat med riktigt.
Det kom fram en del roliga ämnen haha. Nemen en lyckad fest faktiskt!

Jag sov hos Ida och däcka väl runt fyra. Vaknade imorse runt 10 och rullade till pappa för att kolla läget. Jag gjorde precis våfflor åt oss då blev han glad, far min.. kan inte fatta att efter så mycket skit mellan oss så kan jag nu iaf umgås med han. Jag är glad att saker har förändrats.

Snart ska jag åka till brunna till Elin och syskonen och ah, får se vad som händer resten av dagen :).

Hoppas ni få som läser här har det bäst! kram.


stress.

Mjo..e sjukt stressad...men skriver ändå.. helg!!! efterlängtad..
Vill va me killen idag egentligen men icke går det av en anledning suck. Ska iaf plinga han imon.
Nu har jag lite annat för mig i helgen ni får veta mer imon.

Kramen.

garvattacker förlänger livet

Jaa...vad ska man säga om dagen.. skolan var dryg fast får ändå ett plus idag eftersom jag, Terersa och Monir lyckades jobba effektivt haha och ett annat plus var att den tråkiga matte B lektionen gick fort eftersom jag och Jasmine satt och skratta åt allt och inget.
Men det största plusset var att få komma hem och träffa lillebror som har varit borta hela veckan typ :). Jag ska nog spela lite på hans xbox snart efter käk av pannkakorna mumsiiiigt.
Sen har jag egentligen mycket plugg men känner ändå för att åka till jakan men får se hur det blir med det.
Kanske jag tar det imon eftersom vi slutar tolv :D great!



 lilleblo.

edward maya- this is my life



Idag var skolan okej, med yoga på gympan och körkortsteoriprov på körkortsteorin med den jobbiga körkortsteoriläraren.
Sen träffa jag de roliga människorna jag brukar vara med, längesen jag såg de, det var ju faktiskt en lång helg! Haha men rolig. Långt är inte alltid tråkigt haha! nemen ehm iallafall sen jag kom hem har det inte hänt så mycket. Har käkat och kikat på tvn, det var ju nytt...men hur som helst nu ska jag nog ringa min kusin och snacka sommarjobb :D!

grym helg

Direkt efter skolan i fredags var jag med Teresa och Jasmine i Outlet och kolla runt lite :).
Sen åkte jag direkt till Julio som jag inte har sett på en månad. Hans spanska mor som är och hälsar på öppnade dörren och ropade på honom. När jag såg han blev jag asglad :D. Jag hjälpte till att städa lite och försökte förstå spanskan :P.. 
Efter någon timme rörde jag och Julio oss mot stan där vi var i typ två timmar och pratade och käka tills bion började, avatar, vilken var asbra! Bästa fredagen på länge, han är så grymast <3!
På lördag morgon åkte jag från älsklingen till nacka och spenderade lördagen och söndagen med mina kussar <3 :). Men kom hem nyss och ska väl plugga körkortsteori snart, suck.

Hejhej!.

Fick ett armband av min farbor som är förvånande dyrt i Danmark men lite billigare i Sverige. Haha iaf den har olika djur som t.ex. gris, apa, råtta på sig. Alla 92or är apor, 98or tigrar osv ;Djag Jag i lördags.

Fick ett armband som är förvåndande dyrt i Danmark! Men lite billigare i Sverige. Haha iaf den har olika djur på sig som t.ex gris, apa, orm. Alla 92or är apor, 98or tigrar osv ;D


Oh cant you see it baby, you got me going crazy.

Helluhu <3
Idag var det första skoldagen (suck) efter sportlovet som däremot var grymt kul! Kryssningen blev riktigt lyckad med snack hos nya och gamla ansikten. Med gamla menar jag några som man känner igen men aldrig har snackat med innan från bland annat skolan och med nya menar jag sköna killar som har tagit lumpen :D. Tänk vad sköna människor man kan hitta på en finlandsbåt..

Men iallafall jag och Ida dansa sönder på dansgolvet också även om det var någon creepy snubbe som förföljde oss xD. Men shit vad mycket det blev om kryssningen nu jag har ju gjort annat på lovet.. Aja det är väl såhär när man är ny på att blogga haha.

Kan sammanfatta resten. Jag har varit med underbara Elin och myst och snackat hon är bäst!, vart på party hos Tina som fyllt år och i och med att det blev lite krångel där (en kille spydde typ ner toan) så drack jag mer än vad jag tänkte. Och dagen efter (smart av mig jag vet) när jag och Veronica skulle iväg till smålandsbussen spydde jag hela tiden så det blev inte mycket med det så vi stannade hemma.
För att sluta med något roligt så har jag varit på bio två gånger under loväät, jag såg Shutter iland och I love you Phillip Morris :)

Längta inte sönder nästa inlägg. hahohehö kram


chill dag och röjnatt

heeeeeeeeeeeej nu ska jag på kryssning :D hejdå.

Välkommen till min nya blogg!