Long time no see

Heeeej!
Haha dålig stil av mig.. Tre veckor har gått exakt sen jag skrev.. Det bara blev så! Slutade engagera mig i att skriva. Sen kan man ju inte rå för att tiden går så himla fort heller! Det är sjukt. Helt sjukt.

Sammanfattat; så har jag hängt med alla underbara vänner jag har och har haft jättekul för det mesta! Bio, promenader osåvidare. 
Utgång några gånger (nykter oxå ojaa)
Nu i helgen som var firade vi Elin å käkade middag hemma hos henne,
Jag har stött på båda exen nåra gånger under dessa veckor (livet är tufft).. gjorde även ett misstag men är inte värt att skriva det nu.
Har pluggat teori och är nu typ klar med den, har övningskört, och hängt lite i Hillsong, varit på två arbetsintervjuer (en idag i outlet), suttit barnvakt och lite till hehe!

Hörs om tre veckor igen då!
Nej då ska smita in här imorgon igen :D


inlägg



Igår; körlektion.. gick okej :) längtar till nästa veckas.. Sen var jag med Emilia lite här och där, hos mig och karolinska hehe.
Idag har jag varit hos kurator och skulle egentligen plugga lite teori med Emilia men har feber så vi ska ta det imon istället. Imorgon ska jag på ett seminarium också pallar inte förklara mer om det. På kvällen ska jag träffa hillsong gänget. Just nu är jag fett trött typ ska ta en dusch, ringa några samtal och sen göra ingenting. Jobb är jobbigt men utan jobb är också jobbigt!
Längtar till Torsdag och helgen!!

life is life nana nanana

Oopps nu hare gått fyra dagar sen jag skrev sist igen. Torsdagen och fredagen var jag med Emilia. Jag följde med henne när hon hade körlektion och hon var asduktig. Och på fredag kväll gick vi två på bio med marcus och ted i vällingby. Paranormal activity 3.. Usch :p.
 läskiiiigt

Lördagens speciella grej var middag hos Veronica och vi slängde ihop en ganska god rätt :). Hennes kompisar julia och veronica kom och jag tog med mig ellinore och sen var även sandra där som hälsar på några i stockholm. Veronica fixade så hon kom dit och för mig kändes det ju lite overkligt haha.
Men det var riktigt trevligt, för henne har jag liksom inte kommunicerat med på två år och det var fyra årsen vi var bästa vänner! Så vi hade mycket att snacka om :o :D. Sen drog alla vi utom sandra, till lobby där jag inte varit innan och det var kul, förutom de stränga vakterna :o. Jag sov sen hos ellinore :).
 gamla minnen

Och idaag har jag bara tagit det lugnt i stort sätt. Imorgon har jag min första körlektion på det nya stället. Yeho! Sen ska jag till kommunhuset och lite annat :).
Ny vecka nya tag!



footloose

Hallå hallå.. Jag var nyss och övningskörde Emanuel till ett kalas haha. Mamma hade damp först men sen tyckte hon att jag hade blivit bättre och lugnade ner sig hah. Jag får ta och köpa några lektioner nu så att det blir gjort!
Innan idag har jag skrivit ett nytt cv eller förbättrat det för på mitt gamla stod det inget om vad jag har gjort på de ställen jag har varit på. Men nu göre deet! Jag har faktiskt varit lat nu i två veckor drygt har inte varit så engagerad som innan! Men men det kommer tillbaka :).
Jag har snackat lite med jennie i telefon också om att jag inte vågar gå till en läkare för han är äcklig haha. Så jag får leta efter någon annan x).
Hur som helst ska nog dra och sola nu tror jag var ett tag sen. Jag fick lite pengar hehe. Egentligen vill jag nog inte för har börjat tänka att det är jättefarligt men ändå vill jag, förut gjorde jag ju hela tiden x). Iaf sen kanske det blir att se film hos någon i kungsängen typ..
Juste jag klippte håret igår! Tycker det är fett kort nu :O. Ne inte så kort men ovanligt för mig haha.