Fredag :D

Ännu en arbetsvecka avklarad. Det känns som att nu efter fem veckor på posten som att man fått lite arbetsskada haha. Idag blev jag klar tidigare fredagar är det ju inte så mycket post så det är skönt. Haha shit vad skrattade imorse! Vissa killar är så himla sköna där och håller på att skämta vilket gjorde min morgon.
Nästa vecka är jag troligen ledig måndag och jobbar tisdag, onsdag sen onsdag kväll drar jag och Ida på kryssning. Ska bli mysigt! Behöver komma iväg lite från allt :).
 
Nu i helgen har jag inga speciella planer egentligen..Ska väl försöka fixa någon typ av tillfällig telefon så att man kan snacka med folk på annat sätt än på fejjan. Sen måste jag köpa träningsskor (nu när man börjat röra sig så mycket :p) och behöver nya jeans och mascara. Ska bli skönt att få shoppa lite var nämligen ett bra tag sen :)
 
Sitter hemma nu vid datan och ska nog bara vila ikväll och helgen får liksom bli lite som den blir ^^
 

Vill ha helg igen

Åhh vad jag är trött efter det här jobbet. Har ont i handlederna och ryggen man känner i stort sätt överallt på kroppen att man har rört sig. Idag jobbade jag nio timmar. Känner nu efter att ha ätit att jag vill sova dirkekt för att orka ännu en arbetsdag x). Fast imorgon är det nog mindre post förhoppningsvis.. Det är SÅ drygt att inte ha en mobil heller och man hinner inte fixa någon tillfällig heller så alla måste jag ta kontakt med på facebook typ. Kul haha. Aja det ordnar sig nog..Får ett nytt simkort på torsdag med samma nummer iaf vilket är skönt!
 

23 september

Igår var jag med Ida hos hennes syster som fyllde 25 och hade trevligt på den festen :) sen sov vi över där. Sen drog vi från sumpan till stan idag. Gick runt lite i affärer och stötte på lite vänner. Sen kom min syster och Ellinore och vi käkade lite på donken. Sen var det dags att gå mot hillsong!
Jag döpte mig idag och det är det bästa jag har gjort det är verkligen något alla borde göra <3.
Min mobil försvann på donken och jag har ringt och anmält den nu :/. Och det är klart att det är jättejobbigt men denna dag så är jag ändå glad pga dopet. Helt underbart var det! Allt!
Nu ska jag sova gott inatt och gå upp kl fem igeen hehe.
 
 

will you recognize me?

Det är lördag!!
Extra skönt efter ännu en vecka på posten då jag har cyklat med post istället för att ha tagit bil. Och det var en utmaning hehe men har kommit in i det också nu typ har ju fått bra stöd :)
I torsdags var jag med Tina efter jobbet vi var på ett möte på ungdomsmottagningen haha sen drog vi till henne och tjockade oss. Sen var det upp kl fem för mig igår. Lite jobbigt är det ju att gå upp så tidigt men men alla är så underbara som jobbar där sp man blir typ pigg när man kommer dit :)
 
Igår kollade jag bara på film typ sen sov jag hos Veronica och just nu är jag hemma och väntar på mat hehe. Ska väl duscha och lite sånt snart för sen ska jag möta Ida vi ska hänga ikväll :D
Imorgon ska ja döpa mig i Hillsong! Oh my,, nervöst är det ju men det är också värt det.
 
 
 
:D

Kämpig vecka just nu. Men kommer att bli ett bra slut


Ont knä

Lördag natt sov jag hos Ida efter födelsedagsmiddag hos Ellinore och häng på sportis med Ida bara. Men det var kuuuul! Söndagen var jag bland annat på middag igen hos Elin och Christina för att fira Emanuel litegrann :) sen kollade vi på Xfactor oxå!
Igår var jag ledig och hängde med Veronica och hennes kompisar en stund i stan sen drog jag hem till Emilia och skulle vara med henne och hennes son men det blev att vi drog till Danderyd för hon skulle kolla hur det var med honom i andning och så. Stackars :(. Ah men fick iaf umgås med de lite <3
 
Kom hem rätt sent och kom därför knappt upp imorse igen kl fem. Jobbade idag och ska tydligen jobba veckan ut. Idag cyklade jag med post i ett område och fick hjälp av en trevlig kille igen :). Precis när man verkligen kommit in i det att köra bil och den andra sorteringen osv. Cykla är lättare i att man har mindre post än med bil men det är sjukt mycket jobbigare i när det gäller hur mycket man rör sig. Shit vad jobbigt det var idag. Plus att det regnade men kul sällskap hade man en del av tiden iaf hehe. Jag vet inte vad det är med mitt knä men det känns typ svullet och jag måste nog bara ta det lugnt ikväll. Efter duschen!
 
Kram

15/9

Jobbat hårt denna vecka med (onsdagen hände en grej med en som hade fått fel brev, berättar någon gång blev iaf ledsen så hängde med Hillsong gäng på café på kvällen)..
Och igår efter jobbet typ vid fem så åkte jag in till stan och simmade med Julia vilket var superskönt äntligen!! Och kul haha. Sen åkte jag hem och däckade alltså! Skön fredagkväll! Och har ingen träningsvärk idag..kanske för att man rör sig Rätt mycket på posten.
Sliten var jag lite fortfarande när jag gick upp i morse vid typ nio för att stå med Tina i Second hand i skogakyrkan. Stod där till tre, det känns bra att jobba gratis också ;). Pengarna går ju till välgörenhet hihi.
Nu ska jag fixa mig lite sen är det snart dags för födelsedagsmiddag hos Ellinore som fyller år imorgon. Så det blir kul :).
Undrar om man hinner ta en powernap innan :p.
Aja hur som helst, musik ska jag sätta på iaf i vilket fall! :)
 

Grattis Emanuel 13 år <3

Ännu en arbetsdag och är väldigt glad inombords även om en tant skulle klaga på mig om att hon inte fått en tidning när jag körde förbi en villa heh. Men allt känns ändå bra just idag. Det är klart att problemen ligger i tankarna men känner mig ändå extra tacksam idag för det jag har.
Imorgon är det onsdag och bara att gå upp tidigt igen! Sen in till stan och träffa en från förra jobbet och lämna en nyckel. Sen så ska jag ju simma har jag bestämt, ska bli skönt, äntligen! :). Nu blir det kolla mailen och kolla lite tv!
 

Måndag kväll

Lördag kväll spelade jag biljard med veronica, veronica, julia, cissi och niklas i stan. Sen sov jag och Veronica hos julia i stan. Söndagen var jag bland annat på ikea för veronica skulle lämna tillbaka speglar och julia var med och vi garvade så sjukt mycket haha. Det behövde jag verkligen. Sen drog vi inte till hillsong men satt och sjöng lovsånger på bussen hihi.
Jag behövde denna helg verkligen. Jobbade idag igen och ska det fram till torsdag sen vet jag inte vilken nästa tid helt är men återstår att se. Har så sköna kollegor på posten så det är jättekul :). Lite ont i ryggen har jag också så ska försöka få till en efterlängtad simtur i simhallen på onsdag typ.
 
Japp, men nu måste jag sova. Går ju upp fem denna vecka också. Och plus att min lillebror fyller 13 imorgon! Lite kul tycker jag <3

Lördag

Skönt med helg efter denna vecka! Det är mycket jag vill få gjort samtidigt som man ska samla nya krafter x).
Igår var jag med Ida och Ellinore i solna bland annat, sov hos Ida inatt och idag hängde vi i bro centrum ett tag eftersom min lillebror skulle ha spelning på "fest i byn" i bro.
Nu sitter jag med Veronica och vi ska till stan till hennes kompis och chilla typ. Shit jag jobbade typ femtio timmar denna vecka helt galet är ju inte van hehe..
Man uppskattar helgen mycket nu. Och alla vänner <3
Imorgon blir det hillsong och har tänkt hinna med att simma. Saknar det :)

är helt slut efter igår och idag -.-, tre dagar kvar till helgen..Jag längtar


passar på

Igår blev det jag, tina och henne kille (plus hans vänner) som drog till hillsong på lovsångskonsert, grymt bra var det!
Sen drog jag hem och somnade gott!
 
Idag åkte hemifrån imorse kl sex och kom hem kl sex, tolv timmar borta heelt galet. Jobbade över lite också. Ska tydligen jobba hela veckan då jag är vikarie för en tjej som ska på kurs. Egentligen skulle jag på kryssning på onsdag men det gäller ju att passa på när man väl får jobbtider. Jag har haft så roligt när jag inte har jobbat (asbra minnen) på fritiden eller så har jag fått ihop detroliga även om jag har jobbat men nu gäller det ju verkligen att välja bort det roliga blö.
Nej men det kommer fler tillfällen för kryssning oså.
Ah nu ska jag väl lägga mig snart haha typ kl tio. Om jag ska orka imorgon igen. Ska försöka att vara lite mer effektiv imon så att jag inte jobbar över.
I helgen får jag hitta på skojiga saker :). Hoppas de jag vill umgås med kan då! <3
 

sunday ♥

Hillsong idag förhoppningsvis var såå längesen. Ska ta med någon kompis som vill. Annars blir det Veronica jag tina och hennes boy. Hoppas vi får skjuts också! :)
Imorgon ska jag upp kl fem -.- :O. Klarade ju inte det förra gången hah. Så är bara att lägga sig typ nio  ikväll egentligen x). Sen får vi se hur det går imorgon när jag ska köra två distrikt själv.. Det är kul jobbet men har sitt skit också.
Vet t.ex. inte vilka dagar de behöver mig långt i förväg, så har man planerat något så vet man inte om det går eftersom vikariejobb får man då och då typ. Surt! Men ska kolla imorgon hur det blir med veckan. Jag behöver ju verkligen alla pengar jag kan få tag i iaf :/ :).