Michael Jackson



En artist som har påverkat mitt liv positivt. Jag har gråtit till hans låtar under svåra stunder i mitt liv men också för att han har sådan känsla när han sjunger. Jag har dansat sönder till hans låtar och sjungit de själv i inspelningar. Jag har massor av minnen till hans musik och det är jag nog inte ensam om. Jag har speciellt den här låten varmt om hjärtat. Beat it har varit min gamla mobil i tre år haha. Men; Kärlek till musiklegenden, vila i frid <3.

10-06-26 12:02

Låt som jag har letat efter aslänge som jag lyssnade på i sjuan åttan hihi, nu hittade jag den;



Jag kom att tänka på den när jag lyssnade på Ultimate Kaos- Casanova för det låter likadant i början.

morden i midsomer

Idag är det midsommar en sådan dag man ska vara med alla man tycker om vänner eller familj ute i solen vid vattnet. Men jag är syyk. Var precis och köpte hostmedicin. Men jag kanske ändå ska till pappa och hålla han lite sällskap i Bro och äta. Sen kan jag om jag känner mig lite piggare dra till ellinores vad vare... Ah hennes polare typ och chilla runt ^^. Men jag hatar att vara så envis jag borde ju vila haha. Fasst jag missade ju värsta stekdagen igår pga att jag låg och sov i sängen hela dagen. Men men får se hur dagen blir :-).

Här är en bild från förra årets midsommar när jag var själv i Göteborg, just awesome!


Pytt i panna

Har käkat precis. Jag har varit hemma i tre timmar någonting. Sovit två av de eftersom jag inte sov mycket inatt eftersom jag var på partey hos ida i sollentuna. Det var vi två, mickis, havve, jonas, nicklas, andreas och erik. Det blev lyckat :D! Även om jag kanske har tröttnat på bacardi watermelon xD.. Men iaf tack ida min underbara vän <3.

Nu har jag dock en grym förkylning vilken nog hade varit bättre om jag hade stannat hemma igår mene.. det hade det inte varit värt hihi. Men ah med röd näsa sitter jag inne och ska gå och duscha snart haha istället för att vara ute i solen men det är ju tortyr det när näsan rinner! Så får krya mig snabbt för att kunna bli lite brunare :).

ÅÅÅåååÅÅÅ minnen kommer upp nu haha som när jag hade min första fylla och sov ute i gräset med sandra en före detta kompis. Och minnen som när jag var i finland med julia och fick min första kyss av en finsk kille, och när jag började jobba på Toys r us hur allt sög men sen blev något jag fått erfarenhet av, och hur många gånger jag har varit långt inne i stan och vandrat hela nätter medan mamma tror jag är hos en kompis och sover. Ah allt det där satt jag och tänkte på nu haha.

Yeah yeah nu ska jag packa ^^
puss


Yey sol :)

Jag hinner skriva lite snabbt innan jag tänker springa ut i solen igen hihi.
Julio ringde nyss. Haha han hade värsta halmstads dialekten det lät asfult. Haha men ah han sa att när han kommer hem att jag kan möta han vid Arlanda, Hell no! Haha jag kommer åka vilse. Nemen får se hur det blir med det.

Usch jag kom å tänka på en sak. Jag har käkat på Mcdonalds tre dagar i rad waaak, äckligt nu är det bra haha.

Måste också säga att jag och Ida har världens kontigaste humor/humör ibland. Det kan växla från trött till högsta garvet på en sekund.. Speciellt när en tant sitter på bussen och skriker i telefon haha shit retard hon var asså xD.

Men nej nu ska jag ut och njuta av sommaren <333333333333333333333

Ett tag sen igeen :)

Jag kom hem igår från Småland och min mormor och morfar runt kl sex. Det har varit skönt att vara borta och man lägger inte heller ner tid på att blogga precis. Bilder kommer nog snart. Dock är det ionte mina. Ida fotade med sin kamera :). Det hände ju inte så jättemycket där eftersom vi åkte med min mor och lillebror men men. Jag óch Ida sov husvagnen :) och gick runt där på landet. Det var tråkigt nog bara härlig sol en och en halv dag bajs. Men det var ju inte mer regn utan bara sånt där "mellanväder". Haha jag låter som en gamling.. Nemen nu längtar jag verkligen till Göteborg :D! Det ska bli awesome. Jag vill även åka utomlands men det lär ju inte bli på sommarlovet eftersom jag ska jobba. I höst då hihi! ^^

Igår när jag kom hem packade jag upp och kollade min post. Jag hade fått pengar som är försenade från försäkringskassan! Sen brev om något center jag ska till för min rygg -.- men ska inte dit på lovet inte haha! Sen hade jag också fått mina betyg och jag är nöjd med de flesta haha med tanke på det här året i övrigt liksom. Efter posten var jag med Tini wini x)...För hon ska till Grekland på onsdag! Fy vad härligt att vara där åå. Men ah och nu idag sitter jag inne och tar det lungt men ska in till stan om en timme med Veronica och hennes kompis. Jag ska shoppa shorts och skor :). Juste på lördag drar mamma till norge så kan nog ha lägenheten för mig själv, hoppas :P.

Puss!

15/6

Inte riktigt hejdå än ;), för jag måste bara skriva att min pojkvän fyller 24 år idag!!!!

GRATTIS ÄLSKLiiiiiNG <3 Biljoner pussar till dig!! <333333333333
Ska fira när vi är hemma båda två ihi.


Nu...är jag lite upptagen, haha hejdå sthlm. Hare gött alla.


Fix och trix

Måste bara skriva att jag var i skolan igår och fixa med böcker och sådant eftersom jag missade avslutningen. Och då kom matteläraren som jag helst inte vill se haha men jag gav min mattebok till honom med ryggen mot han xD. Aja nu behöver jag nog inte se han mer haha. Jag var även i brunna igår och träffa veronica och elin som jag inte har sett på ett tag :).

Men aja idag :D. Jag kom preciiiis hem från Ellinore. Jag sov över där inatt och jag somnade typ halv fyra på morgonen när heartbreak hotel var slut haha. Ah och nu är jag hemma och ska tvätta håret snarast, äta och sen möta ida runt kl tre för jag tvingar henne följa med mig till ett sommarjobbsmöte. Jag måste gå på det för att få jobb på ett fritids i slutet av juli :P. Men ah efter det mötet så står bilen redo och vi drar ifrån sthlm i några dar, bara det är skönt :)!

Så bye bye :D


Hos ellinore

Nu sitter jag hos ellinore med henne och emilia jag kom precis hit. Vi ska käka och se på film :))).

..Åh igår snackade jag med älsklingen han ska vara borta i Halmstad i två veckor :( kommer tänka på han hela tiden <3. Speciellt med hans halsband runt halsen <3. Nemen kommer gå lättare att inte tänka på han så mycket när jag åker till Småland imorgon med mamma, emanuel och Ida :D.
Det kommer bli kul :) go sommar!!!!


lite seg söndag sådär.

Jag drog till Micke igår som jag tänkte iallafall, eller ah till hans kompis Fredrik. Jag fick med mig Tina, Ida och Emilia också :). Vi hade det kul satt och drack, prata och dansa. Jag gick med mina jobiga klackskor till nattbussen som körde förbi oss fucking äckel sl! Så det var bara att gå till brommaplan och vänta in bussen till kungsängen. Micke visade oss vägen jättegulligt :). Ah sen är allt lite suddigt så haha. Alla kom hem iallafall, alla åt sitt håll. Nu ska jag gå och äta något har inte ätit på 15 timmar shiet.

Mene hejdå. :)

    Jag snodde bilderna av tina hehe men det gick bra hoppas jag <3

Första lördagen på lovet

Skönt idag fick jag lite sovmorgon iallafall. Lite konstigt för ändå gjorde jag inget speciellt igår. Jag satt och kollade på 8 miles, Eagle eye och Old dogs liksom. Jag la också in klipp på youtube haha.

Men hmm idag ska jag..asså jag längtar bara till imorgon då jag ska lätta mitt hjärta! Mer säger jag inte hehe.

Men som sagt idag hmm..Jag sitter och slöar just nu för jag måste ta mig till affären och köpa rakhyvlar och balsam seeeen kan jag fixa mig. Ah och när jag är klar med det så är jag osäker på om jag ska till Micke som bor i Spånga som ska ha lite folk hemma. Jag vill dit för har typ inget att göra ikväll tror jag. Isåfall måste jag ta med mig några men ingen verkar riktigt sugen, inte ens jag. HAHA bra planerare jag är.
Jaja..ibland kommer något roligare upp som man inte har förväntat sig! :) Får se.

Kram

 Skön bländade färg..

11 juni

Shit idag vaknade jag sådär tidigt igen! Ååå. Och så regnar det också tummen ner..
Ska nog ta mig ut ändå och mysa hemma hos Julio. Eller vad ska man göra när det regnar? Det bästa är ju med stora bokstäver; MYS :).
Jag har nog inte lust att dricka idag.. För igår torsdags missade jag min skolavslutning, himla apa!, eftersom jag drack för mycket i onsdags. Jag och tina var då ända borta i Ekerö/Bromma haha, så jag mådde inte så bra igår morse.. Men igår kväll var jag iallafall på min lillebrors avslutning hihi. Så lite sommarlov känns det nog som :). Det är bara att börja fundera på hur jag ska lägga upp mina planer hehe.

KRAM

Mornin' <3

"Ingen sa att det var lätt, men ingen sa att det var såhär krångligt heller"

Det är en del av en text jag har skrivit. Får se om det blir en dikt eller något haha. Jag är en känslosam person så det hjälper att skriva. Fasst finns ju annat som hjälper mer än skriva :). Åh shit nu när jag sitter här vid datorn så fick jag typ en hhjärtattack för jag blev skrämd när posten kom xD.

Mja mja.. Jag vaknade halv åtta imorse. Det är kul det, när man är ledig. Men jag har hunnit fixa mig och skit iallafall det är bra, för då kan jag sitta och lata mig igen tills dagens planer blir gjorda (finns inga jag gillar än sålänge). Övningsköra lite kanske, men det är ju inget speciellt. Ah får se var man hamnar idag hihi.

Igår förresten :D så var jag med Ida efter en lektion i skolan hihi. Yeah men nu ska jag göra en pizza att ha å lata mig med. pussiluss.

Jag älskar dig Ida!
 

Bilder från fredagen ;D

 Tinas avslutning

Påväg till flak Påväg till Veronicas flak

   Studentfirande

   Hos havve

 HAHAHAHAHHAAH IDA KOLLA xD  Utgång. Det var svettigt xD. Jag och Ida ägde golvet!!!

hej, efter fyra dagar xD..

...inte bra det men nu ska jag iallafall sammanfatta dagarna lite hihi :). Nu äre måndag och jag har haft en jättehärlig långhelg :)

Torsdag 3/6- Jag gick från ig till g (kanske vg) på engelskan på tre timmar! sen sov jag hos tina på kvällen.

Fredag 4/6- Jag var på tinas avslutning i didaktus, sen förade vi hos henne med mårten. Efter det drog vi på HR3 studentskiva :D. Sen på kvällen efter att ha duschat bort all öl, så drog jag hem till ida och drack lite mer för att fira havves student hemma hos honom och sen dansa galet på Pilot där typ halva ubg var haha! Jag har förresten galet mycket träningsvärk efter Pilot xD.

Lördag 5/6- Jag vaknade hos ida mådde inte så bra med tanke på fredagen x)..sp jag drog hem. Sov och duscha. Runt åtta drog jag till carro i Skälby..parta lite där också det var mys. Tack carro :)).

Söndag 6/6- Jag åkte från carro sen låg jag och tina och stekte hela dagen på en äng. Nästan hela dagen.. för runt sju så åkte jag och ida in till stan för jag ville kolla in "Love Stockholm" :) hihi.

Idag är det sista måndagen innan lovet yehooo!

Hoppsan sa

on my mind; JAG ÄLSKAR MIN LITE RÖRIGA KILLE, KÄRLEK PÅ HAN!

Nu sitter jag förresten i skolan och ja.. Alla är ju lediga denna dag för det är utspring imorgon för treorna och så..
Men de som har rester är inte lediga idag! Jag har redan haft en redovisning om Singapore på engelska. Det var typ bara jag och crippa som redovisade. Sen var ju tre andra där som inte var klara hur FAN tänker de liksom? xD det här var ju typ sista tillfället innan avslutningen haha dummerjönsar de är. Men jag och crippa fick iaf bra kritik :). Nu har jag en bokredovisning och muntligt nationella kvar men lär ju iaf vara hemma till 12.00. Godd luck to me :).

Peace out

1/6-10

IDAG HAR JAG OCH MIN POJKVÄN VARIT TILLSAMMANS I ETT HALVÅR, helt sjukt egentligen :D.
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Eftersom han jobbar till nio och jag har gått i skolan och vart med Jasmine och sen pluggat så har dagen liksom försvunnit. Så jag ska hem till honom nu ikväll vet inte vad vi ska göra :). Men jag är ledig imorgon iallafall :) jätteskönt. Aja nu ska jag fixa mig lite.

KRAMAR