rise up

I veckan har jag jobbat måndag onsdag och fredag. Jag har varit taxi :D till vänner som shoppat bland annat, köpt lite skor och kläder till mig också, äntligen :). Och igår fredag var jag på middag hos Veronica med några sen drog vi till mp och dansade väldigt mycket. Efter det sov jag hos Ida, år och dar sen haha <3. En trevlig vecka helt enkelt!

Sitter nu och lyssnar på hillsongs nya låtar man blir så glad! Sen ska jag ta en promenad och ikväll blir det nog bara kolla någon film hemma :). Ska vara "taxi" imorgon också tror jag x).. Ska ta med så många som möjligt höhö.


Sorry for partyrockin'

Nu har det gått en vecka exakt sen jag bloggade senast. Och imorgon är det en vecka sen jag fick mitt körkort!!!!!!!! Ungefär 20 pers bad i kroatien haha..jag var skitnervös innan därborta i Uppsala och jag tänkte; Jag måste klara det! För att visa min pappa som aldrig tror att jag klarar. Men I sure did! Jag har sen dess kört litegrann bara och hängt med Eva och Emilia lite.
Under midsommardagarna drog jag till Elins landställe tillsammans med sex till. Det var jättemysigt, dock var jag lite bakis på lördagen då vi alla skulle till mariestad och käka osv. Men förutom att jag mådde dåligt ett tag så var det för övrigt jättemysigt! Orkar inte skriva om allt. Grillning, paddling, övernattning, trip till stan. massagetåg haha.
Körde dock inte bil någonting till landstället men idag har jag skjutsat emanuel till pappa. :). Vill till Göteborg också!! Det blir nog av snart, jag vill faktiskt det innan Norrland. Bara över en helg när man inte jobbar..
Har jobbat lite idag blev helt slut i kroppen plus att det var pissväder, kul, men ledig imorgon iaf. Fast ska ändå sova snart Sov typ inge inatt. Juste somnade med en lampa på som höll på att börja brinna för en tröja hade hamnat på den :O. Men vaknade till och märkte det. Änglavakt? :p Godnatt.


måndag



Försöker plugga ännu lite till inför imorgon vilket jag gjorde igår också. Är sur för att mitt busskort tog slut i fredags också..Nu vet jag inte riktigt vad jag ska åka på allt är ju sinnesjukt dyrt typ.
Aja jag måste iaf åka in till jakan idag snart och lite så..Sen får jag se vad mer som händer, finns typ alltid något att göra. Är flera jag vill umgås med! Men får se hur jag tar mig runt :). Åh saknar min lillebror också han är på läger! <3

:)


Impulsutgång igår med tina och grabbgäng på sportbaren och mp.. Hade skitkul förutom att jag mötte den jag aldrig glömmer vilket var trevligt men också väldigt jobbigt


fulla muggar

Asså mitt huvud sprängs för det känns som att det händer så mycket grejer runt en men man kommer ändå ingenstans..
Skitsamma dampattack här haha :)..
Jag jobbade några timmar idag också sen drog jag hem och käkade å sen var det dags för emanuels skolavslutning! :). Så efter hösten börjar han en ny skola..och fyller 13 år.. heelt sjukt!

Kom hem rätt nyss från den och försökte precis börja leta svar till en teorifråga som jag inte vet svaret på. Men nej det har jag inte hunnit göra.. då stör facebook och livet kommer emellan haha
Först undrade några om jag ville komma och hänga ikväll, och en tjej undra om jag kan hjälpa till med hennes flytt, sen saknar jag flera personer och vill umgås egentligen <3, och en som jag trodde hade blockat mig har blockat upp mig och svarat på fbchatten (svinet).., sen så är mormor och morfar här i en natt till, och sen är jag trött och ska jobba fem timmar imorgon. Varför kan jag inte vara på flera ställen samtidigt??? Och varför kan inte teoriprovet vara ur världen?? Det tar onödig energi av mig, Å cp.
Humörsvängningsattack :p att jag ens bloggar när jag är såhär kaooos. En lugn helg är vad jag ska ha! Och inte tänka så mycket på så mycket. Troligen.


13 juni

Igår var jag "barnvakt" i tio timmar åt Emanuel och hans kompis på Gröna Lund. Veronica och jag valde att inte köpa åkband så vi åt fett mycket istället. Helt sjukt mycket olika grejer åt jag..Men nästa gång på Liseberg troligen så blir det mindre äta MER ÅKA :D.
Gårdagens goda gärning var att hjälpa en liten kille, som jag upptäckte var ledsen i folkmassan, att hitta sin mamma haha :). Och veronica gav en annan liten kille två kr så han kunde köpa en slush. Grymt!
Sen var det konsert på kvällen med Emanuels idol Lenny Kravitz. Det var asmycket folk såklart. Och Emanuel fick en Tshirt med sin idol på hihi.
Jag var helt slut när jag kom hem vid tolv. Gick upp vid åtta idag och jobbade till ett ungefär sen var jag hemma och sov vid tre en stund. Ah och nu kollar jag viktiga saker på datorn så nu måste jag sluta! Kanske ska på en 'Hillsonggrej ikväll "Touching Heaven Night" ;).. även om jag jobbar lite imon också.


suck.

Ett fel ETT fel för mycket på teoriprovet igeeeeen. Kan inte fatta att jag gjort provet fyra gånger nu. Helt ofattbart. Har gråtit idag men är sjukt tacksam att det fanns en tid nästa vecka EN plats kvar på ett prov i Uppsala sista dagen som går innan uppkörningen måste göras om. Tack guuud att den fanns. För först kunde jag inte boka något för det stod att det bara fanns tider i juni först men helt plötsligt fanns en nästa vecka. Nu äre bara att plugga ÄNNU mer då och inte göra något annat!
Eller jo lite annat måste jag göra :D.
Imorgon har jag inget jobb att ta tag i så jag ska följa med Emanuel och hans kompis till Grönan även Veronica och hennes kompis ska med så jag ska fråga runt om någon av mina viiill med fast vet dock inte än om jag ska köpa åkband. Kanske bara blir att jag går in där och käkar och så. Spara hellre pengar.. tror jag x). Fast har ju inte unnat mig så mycket på ett tag :/.
Aja imorgon kommer mormor och morfar också med lite grejer och hälsar på, ska bli trevligt.
Godnatt

why are you like this?

Helgen har varit bra! Fredagen var jag med och firade Ellinores student, först mottagning sen utgång vilket blev på sommar och det var ett asbra ställe så dit vill jag igen!
Jag träffade väldigt många där..två killar och jag vet några som känner de och jag har träffat de och de känner igen mig men varken de eller jag kunde komma på vart vi hade setts x).
Helt sjukt. sen träfffade jag en tjej som gick i en samtalsgrupp för barn med ungdomsföräldrar som jag gick i för typ tre årsen. Snacka om att jag blev chockad haha men kul vare!

Igår slappade jag hemma ett tag och pluggade teori sen drog jag till brunna och käkade pizza med syskonen, Elin och hennes mamma. Sen var jag med de hela kvällen och sov även över. Jag, Elin och Emanuel kollade massa Modern Family avsnitt haha de är såå bra!
Ja å idag har det inte hänt så mycket..Nu sitter jag läser lite teori igen. Förhoppningsvis är det sista gången på ett tag.
Kommer spy imorgon bitti, garanterat!


http://www.youtube.com/watch?v=WLzPN5EnETU Skön låt! :D

Heeej
I söndags var jag ju på bigbother finalen YES Hanna J vann!! Hade sjukt trevligt med tjejgänget jag åkte med också!
Sov hos veronica på kvällen och hängde med henne hela måndagen nästan vi handlade och lite annat skit :).

Tisdagen gick åt till att fira Tinas student!! Det var sjukt kul också..Jag mötte upp Ellinore sen såg vi på Tinas utspring och åkte hennes flak åhh jag tröttnar aldrig på att åka flak även om det är mitt eller någon annans fast mitt var bäst ju haha.
Sen kom Tinas kusin och hämtade mig, Tina och två som heter Jessica och Micke, väl hos Tina så duschade vi bort ölen ur håret och Tinas mottagning började och massa människor kom. Det var en rikigt trevlig dag. Orkar inte skriva vad som hände sen haha. Grattis igen!! :)

Igår var det Sveriges nationaldag! Jag vaknade upp hos Ellinore och firade med henne genom att efter ha gått ut med hennes två katter en liten runda :p åka hem till mig och hämta tonfisksallad mmm och sen drog vi till Hagaparken där hillsong gänget hängde :).  Så vi snackade lite med folk, käkade melon och Ellinore förhörde mig på teori (snart gäller det igen!) i solen och det var skönt slapp.

Idag denna fina torsdag har jag jobbat från halv tio till halv fyra så det blev några timmar.. Nu är jag hemma och käkade köttfärssås och pasta nyss fett gott efter äckelslitet :)..Och hann jag blogga rätt mycket haha. Mene ska dra nu för Emanuel har gradering eller vare hette på Jujutsu som han gått på nu en termin.

Bye bye :*


Det är inte vad du tar in i din hjärna som förändrar ditt liv det är vad du tror i ditt hjärta


vad hjärtat är fullt av talar munnen.

I veckan har jag hängt med emilia och benjamin, jobbat två dagar, varit på Hillsongs sisterhood som hade ett asbra möte sen så hade de besök av en äldre kvinna som berättade om åren hon blev såld på gator i stockholm och idag hjälper hon trots det jobbiga andra prostiuerade (grym förebild), jag har även varit med tina och hjälpt henne lite inför hennes studentfest på tisdag och jag har även försökt vila ut hehe.

Förresten det där med trafficking som de snacka om på hillsong visade samtidigt som det är sjukt hemskt så ger det så mycket hopp och att man inte ska ge upp. Man har liksom ett ansvar.. Det var en video (flera tjejer grät som kollade) de visade som verkligen visar hopp, en tjej som var fången i trafficking i två år berättade lite om det och hon sa i slutet av videon; Jag trodde på gud innan det där ofattbara då jag ville dö men det är inget i skillnad till hur mycket jag tror på honom nu.
Ja det finns sjukt hemska saker som man går/har gått igenom men jag tror att det finns en anledning till att man har klarat det och att det finns ett lyckligt slut :).

Denna söndag så har jag kommit hem och fixat lite här hemma och lyssnar på ett möte på hillsongs hemsida.
Sen ska jag åka in till stan med Ellinore, Emilia och några till för att gå på BB finalen. Ska bli kul :).. Hoppas inte folk trycker in mig i något staket haha för att det är så fullt med människor x). Det hände en gång för typ två årsen när jag och Ida var på The voice i kungsträdgården nämligen.. Stod där i folksamlingen så kom det några jobbiga tjejer som skulle ha all plats.