överskrift

Fredag!! Idag fyller mamma år Grattis! Emanuel blev tvungen att väcka mig tidigt imorse haha.
Sen efter vi käkat tårta så slagga jag igen. Nu är jag bara vid datorn har fixat mig klart i stort sätt!
Jag ska dra en sväng till jakan. Ska fixa dricka och jag vill ta hål i örat där jag hade förut oxå men det lär jag ju inte hinna idag.
Efter det så ska jag käka med mamma å emanuel någonstans ute. Sen ska jag köra bil hem hihi får se om jag minns råden som jag fick igår.
Sen ikväll ska jag hem till Ida yeey! En annan bra grej är att nån ringde nyss och jag ska på arbetsintervju på måndag :D.

Japp.. nu ska jag ut i sista-september-solen!


torsdag

Igår var jag runt lite i barkarby on my own :p. Sen var jag med Ted vi drog och käkade typ sen åkte vi hem till honom och shit vad hans lillebror är söt åå blir galen haha :). Sen åkte vi och träffade emilia och Marcus vilket var as länge sen :o. Jag och emilia snackade medan dom andra flyttade grejer hehe. Jag drog sen hem. Idag har jag haft körlektion på förmiddagen vilket var askul det gick asbra förutom att jag fick motorstopp en gång och han som jag körde med var iaf asshyst och rätt snygg men det hör ju inte hit x). Just nu sitter jag med emilia hos hennes killes föräldrar och ska kolla på paranormal activity 2. Sen får jag se hur kvällen blir.. Bra dag innan helgen!

what am I supposed to say when I'm all choked up and you're okej?

Det börjar bli riktigt kallt ute nu. Det gillar man ju inte!!
Idag är det onsdag och jag gick upp halv åtta och är hemma nu igen efter Um. Så nu är det bara att se om jag ska dit igen eller om allt är bra..
Mer som ska göras idag är det jag gjorde nyss, fixade nytt cv, för jag skrev ut ett med fel datum sist blö. Nu är det gjort så ska dra till stället där jag ska lämna (hemligt) x). Jag ska dra dit snart.. Sen vid fyra ska jag vara med ted. Får se vad vi hittar på för något kanske äter någonstans. Killkompisar är bra fast har inte så många för det blir alltid nåt fel typ vilket jag tycker är skittråkigt :/.

Iaf haha imorgon ska jag till en körlektion i jakan igen elller haha det var två månader sen typ :). Jag hoppas jag utvecklas under den timmen imon. Och att han jag ska ha som lärare är normal hah.

Nenu blire frukost, kanske det får upp humöret lite mer!

if i were a boy i wouldnt be an ass like you

Pallar inte skriva om helgen x). Men har träffat lite nytt folk, alltid kul! I fredags var jag i islandstorget och i lördags i spånga. Igår sov jag typ hela dagen!
Jag känner för att göra det idag också. Det känns som att någon sparkar mig på magen. Har aldrig haft sån värk, jag har aldrig haft värk överhuvud taget typ.
Himla skit. Jag får se om det försvinner för jag måste ju lämna ut lite cv, fixa um-tid och körlektion fortfarande (de har inte svarat när man ringer cpn!) Det är det jag ska göra idag typ. Sen kommer emanuel hem idag awesome, bästa grabben i mitt liv :).


.

Assåå vet inte vart jag ska ta vägen just nu!!!!!!!!!!


jävla skit hah

Jag var med och firade jennie igår kväll och fick med mig gänget till pg. Himla smart men jag ville ju också att jennie skulle ha kul och mp var ju stängt och stan pallade man inte.
Vi sitter där jennie,jag,veronica,malin,miriam sen kom eva och hennes kille och en annan kille.
Det var skitkul i stort sätt och vi fick hela pg att sjunga för jennie också haha!
Efter några inkommande där så kom robert en kompis till patrick jag ba tjaaa typ. Sen kom ju han såklart och en till grabb. Jag kramade och hälsade.
Efter tre öl blev det så att jag snackade med tjejerna om det och sen blev det att jag och han stod och snackade också. Vilket jag ångrar just nu som bara den. Han var ju snäll och det var kul att snacka men just det att båda vet att jag känner mer är ju egentligen bara synd och jobbigt och pinsamt!! och allt möjligt -.-.
Aja friends it is! Jag känner väl så snart förhoppningsvis.
Ska smsa honom nu och säga att vi ska glömma igår.. Asså åååh jag skäms dumma alkohol..Fast han har ju varit värre förut måste jag ju tillägga.
Till nåt annat; Sen! idag ska jag möta kim i jakan hade jag tänkt. Vi bestämde det igår :) så lite kul kanske jag får idag innan jag ska till det där lite.. skumma restaurangjobbet i gamla stan som jag ska kolla in :/.

Hejdå bloooooggen..

Onsdag

Ikväll ska troligen jennie firas jag vet dock inte vart hehe. Men får väl reda på det sen. Grattis till henne som fyllde 19 år igår!
Just nu sitter jag bara hemma och ugglar..eller ah jag ska ringa några samtal, jobbgrejs, till um och till sl. Thats it :).
Imorgon vid sex på kvällen ska jag till gamla stan till en restaurang som behöver folk typ. Men jag antar att det är svart. Aja jag ska väl iaf kolla/prova. Haha fick det "erbjudandet" av en på marias jobb i söndags.. Ah jag får se var det är för nåt. Det ska väl inte skada :).
Nepp, nu ska jag se vad jag mer ska hitta på med dagen!

 
Älskar det långa håret jag har nu <3 meen nästa vecka tror jag nog saxen plockas fram :o. 


20 sep

Vila i frid gammelfarmor Alice. Pappas farmor, en stor del av släkten :(. Du gick bort igår och du blev 106 år. Du var allas 'farmor Alice'. Du levde ett långt liv.. Jag hoppas jag får leva länge jag med. Stolt att jag har ditt namn som mellannamn. Rest in peace <3


when I held ya

Orkar inte blogga egentligen men göre ändå! Fast finns typ inget och skriva om idag. Är lite deppig men ska försöka göra det bättre.. :D :D :D
Ikväll ska jag till sigtuna eftersom maria fyller år idag GRATTIS! Det är asmånga som fyller år i september..
Ah så det blir det som händer idag sen nästa vecka är det bara för mig att försöka hitta ett sätt att få pengar, jag börjar blir riktigt pank nu! :(
Ska åka och möta veronica en stund när jag har käkat och fixat mig. Ska köpa busskort blö. Hejsvejs, Humöret upp nu!


Newkid- Jag gråter bara i regnet

det är som det är

Igår var jag och firade ellinore på kvällen vilket var jättekul och mysigt men hennes presenöppnande, mat, dricka och trevligt sällskap! :) 
Följde dock inte med tjejerna ut i stan sen..men nästa gång, då, dååå ska jag med!
När jag var på väg hem sen på kvällen runt tio så hängde jag i jakan ett tag där ida, tina och några till var.
Jag såg att några grejer spårade ur och jag själv råka stöta på en av patricks kompisar och så snackade vi om det och jag ringde honom till och med fast han svarade ju inte haha. cpdumt av mig I know.
Men men sen träffade jag sandra från gamla klassen hehe det var kul det med!
Idag har jag inte gjort ett skit vilket känns rätt najs.
Imorgon blir det ju lite saker som sker iaf. Ne nu ska jag poppa popcorn och bara chilla. Känns ju som att jag håller igång hela tiden. Men inte är det med jobb -.-. Men snart så!!!!!

Peace

Maroon 5- Misery

I onsdags var det jobbsök som gällde. Och på kvällen blev det så att jag träffade jonas han hämtade mig i en gullig bil sen var vi ute en stund sen drog vi hem till honom i sumpan och snackade och snackade. Blev lite dricka också. Det var jättetrevligt! :). Pinsamt igår när jag skulle hem bara var obeskrivligt seg och dryg typ. Men nej ska vara positiv pallar inte negativt mer!

Haha sämst att jag drack i lördags, måndags och onsdags. Och idag ska jag det också shit shit.. Aja värre om det skulle vara varje dag sen har jag ju inte blivit full varje gång inte ens lullig typ :).
Och idag är en partyday.. Ellinore fyller 18 Oooo :D GRATTIS! så ska till henne på middag oså.
Snart ska jag träffa ida och snacka lite om lite allt möjligt.
Först ska jag fixa till mig. Ser rätt sliten ut speciellt efter den här veckan och jag kunde inte somna om imorse vid åtta! -.- Bye bye!


rysningaar



När jag sa 'jag älskar dig' så menade jag det. För mig var det inte bara ord. Och jag bryr mig inte om vad alla andra säger att jag ska göra eller hur jag ska vara. Det enda jag tänker på är allt vi gjorde. Helvete vad det känns den här gången. <3

wake me up when september ends

Sen jag skrev sist så har min guldklimp som blev tolv år i söndags firats. Haha han fick bla en tshirt signerad av maria montazami från veronica klockren haha!
Sen var jag ute på anchor i måndags haha det var en händelserik kväll. Fasst shit ska ju försöka att inte gå ut på vardagar! Och samt igår så var jag och lämnade ut typ tio cv kändes asbra!
Hade flyt och det kommer jag ha idag med! Got nothing to lose. Ah de e väl de jag har gjort..
Ska pusha mig själv idag med hehe. Jag hatar egentligen den här dagen och september är en ganska trist månad men jag har så mycket att se framemot känns det som så ska ju inte låta det trycka ner mig!
Är så avundsjuk på elin <3 som är i greklaaand. Bajs! om jag ville med. Men sa nej hah kan inte bara dra nu känner jag :/. En vän har svikit mig lite känns det som och det är fett surt men jag är bra på att förlåta så ska bara var sur lite till.. Åh fint väder ute nu, ska dra medans det håller i sig!

Ps. Emilia A om du läser så ska du veta att jag saknar dig och hoppas du mår bättre! <3

 Känner lite såhär idag på en del saker


en lördagkväll i september..

Hehe fin överskrift!
Imorgon söndag, så fyller lillebror tolv år :D då ska jag dra till pappa som han är hos och fira honom gull <3.
Igår var jag på bio "Bridesmaids" tillsammans med elin, tessa, sophie och hennes syster felicia. Den var faktiskt asrolig haha. Och ah blev en mysig fredag helt enkelt!
Nu ikväll blir det kanske mer draag än mys.. Ska vara med tina, emilia å ellinore. Vi ska till nån fest får se hur bra den är haha men det viktigaste känner jag är att jag umgås med de tre iaf!. Var ett tag sen sen jag träffade ellinore och emilia iaf :).
Apropå att jag hela tiden måste göra något är ju för att jag inte står ut med mina depptankar (!!!!!) som kommer och hälsar på.. Så jag är sällskapsjuk istället :D.

ajap hörs imorgon! Ha en underbar lördag!

8/9



Haha när jag vaknade så öppnade jag mitt fönster och någon typ av spindel var i springan. Jag skulle ta den med papper men så hoppade den ner på golvet någonstans och mitt hjärta gick i tvåhundranittio xD. Men ah nu är den iaf nerspolad!
Det blev inge pg igår. Kim drog ju på kryssninga och ingen tjejpolare till mig kunde igår!!!! Ah sen räckte det typ för mig att patrick stannade och pratade med mig som om ingenting typ..
Sen på kvälen höll han på och smsa massa. Palla leka gullegris. Hoppas jag inte faller för det igen, det är så jäkla svårt att inte tänka hur bra det skulle kunna vara..
Men ah hur som, idag blir det det gamla vanliga görat. Och imorgon är det fredag. Jag älskar dom! Haha.

It ended to soon

Är just nu hemma. Igår kom jag hem från fyra underbara dagar i Göteborg! Har mycket att skriva om det men det kan jag fixa sen när jag lägger in bilderna. Det jag kan säga nu är ju att det var så himla skönt där och jag ville egentligen inte hem hit. Fast igår träffa jag Ida direkt efter tågresan och det var riktigt kul! <3 Men idag sökte jag lite jobb och råkade stöta på Patrick och det är dom grejerna som jag inte ville hem till! Himla Skit -.-. Veronica och axel var ju bredvid så jag kunde inte säga det jag ville. Jag pallar inte bo i sthlm längre på sätt och vis. Helvete! Aja jag försöker iaf att tänka positivt hela tiden. Nu ska jag kolla tv och be Emanuel visa lite gitarrackord. Kram.