Mitt 2011

1. Gjorde du något som du aldrig gjort förut ? - Ja många grejer, käka sushi bland annat haha

2. Höll du några av dina nyårslöften ? - Haha hade inga förra året

3. Blev någon av dina vänner föräldrar i år ? - Ja :)

4. Dog någon som stog dig nära ? - Min gammelfarmor

5. Vilka länder besökte du ? - Estland

6. Är det något du saknar 2011 som du vill ha mer av 2012 ? - Pengar, resor! 

7. Vilket minne kommer du minnas från 2011 ? - 7 maj när jag sökte till idol, 9 juni när jag tog studenten, plus alla roliga stunder med vänner och krångel med killar haha. Och när jag träffade Sandra en gammal vän ;)

8. Vilken var din största framgång 2011 ? - Att jag tog studenten och att tänka mer på vad jag själv vill!

9. Största misstaget 2011 ? - Valde en kille före ett jobb

10. Har du varit sjuk eller skadat dig under 2011 ? - Lite ryggont och en infektion i kroppen men inget annat :)

11. Bästa köpet ? - Min ipod <3. Å körlektionerna typ.

12. Vad Spenderade du mest pengar på ? - Dricka tror jag nog tyvär.. Nej körlektionerna är nog högst upp haha

13. Gjorde någonting dig riktigt glad ? - Mina äventyr i sthlm med patrick, studenten och mycket mycket mer

14. Vilka sånger kommer du alltid minnas som sommaren 2011 ? - Adele- Someone like you, Lady Antebellum- I run to you, Avicii- Levels, Ovyone- Alone, Maroon 5- Misery, Nause- Made of. Med flera

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med förr ? - Jag var gladare i år än förra året i stort sätt!

16. Vad önskar du att du hade gjort mer ? - Sjungit oftare offentligt, fast en del har det blivit :)

17. Vad önskar du att du hade gjort mindre ? - Slösat pengar, leta killar haha

18. Hur tillbringade du julen ? - Först med mamma och käkade och öppnade klappar, sen med syskonen och (en kompis) och öppnade klappar, hos pappa.

19. Blev du kär i år ? - Ja..

20.Favoritprogram? Scrubs, Top model, 2½män, Friends

21. Bästa boken du läst ? - Troor nog inte jag har läst någon bok i år? Haha bara skolböcker och tidningar.

22. Största musikaliska upptäckten ? - Adele, Rebecka & Fiona, Pixie Lott, Rihanna

23. Jobbigaste 2011 ? - Att söka jobb (fast konstigt nog har det haft asroliga stunder)

24. Något du önskade och fick när du fyllde år ? - Fick inte det jag önskade mig. Pengar var väl det braiga

25. Något du önskade dig men inte fick ? - Dator

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2011 ? - Blev firad av Emanuel och mamma. Sen hade jag då min sista praktikdag på Cubus och fick lite presenter av de anställda och besök av Carro. På kvällen drog jag och Emilia och hennes kompis ut. Jag smög in en halv liter vin utan att nån vakt märkte haha.
 
27. Finns det något som skulle kunnat göra 2011 lite bättre ? - Att jag skulle hittat det jobb jag vill ha! Och inte ha blivit kär haha.

28. Hur skulle du beskriva din stil 2011 ? - En rätt 'snäll' stil typ, Thats me. En seriös men glad och framåt stil :)

29. Vad fick dig att må bra ? - Vännerna!!, Musiken och sången, Hillsong

30. Vilken kändis är du mest sugen på ? - Johnny Depp eller Cillian Murphy
 
31. Vem saknade du ? - Flera stycken. Fast ändå inte för de man ibland saknar har ju också ett val att höra av sig :).

32. De bästa människorna du träffat ? - Patrick fast vi typ inte umgås längre.. Min syrras kompisar höhö, Rebecka från Hillsong och flera nya kontakter via fester/kryssning. Men inget, inget slår just nu mina gamla vänner! :)


22-27 dec

Hej efter en vecka!

22:a Var med Emilia och bakade pepparkakor med Linnea och Linus :) sen drog vi till hennes lägenhet och beställde pizza bland annat mmm.

23:e Jag körde bil med mamma till jakan sen drog ja hem till fredrik en gammal klasskompis och hjälpte honom att slå in julklappar sen kollade vi film och snackade.

24:e Julafton, käkade med mamma sen körde jag till pappa där jag kollade kalle anka med emanuel, veronica och julia hennes kompis sen sov vi hos veronica. Mysigt.

25:e Var med Emanuel sen chillade jag hemma :)

26:e Körde bil igeeen med mamma till jakan. Sen träffade jag Veronica snabbt innan hon drog till småland. Sen var jag med tina och kollade film med hennes killpolare i kungsängen. Skitkul :).

27:e Hade körlektion med körskolan och blev godkänd (tack vare hemma träning) blev skitglad :D. Sen mötte jag upp Ellinore och vi gick runt i jakan sen drog vi hem till mig, sen mötte vi upp (min) Fredrik och vi tre hängde på sportbaren och Gc och sen drog jag och Ellinore faktiskt hem till henne hihi.
Nu ska vi typ kolla på Red eye.
Godnatt

love oh love

Jag vet iallafall att jag gjorde allt jag kunde och det fick dig att inse att du inte kan nå den nivån, därför stänger du mig ute. Efter de här två åren. Jag ger upp.


tjugoförsta december

Drog till Veronica sen drog vi och simmade. Jag har träningsvärk redan! Men bra för ryggen och avslappnande :)
Sen gick tiden sjukt fort och det var dags för min körlektion. Jag har fastnat på den dryga stadstrafiksdelen men nästa vecka ska ska SKA den bli klar!! Så att allt kan rulla på sen..
Imorgon vill jag boka halkbanan också som jag inte kan betala än men hoppas att det ordnar sig ändå.

Jag missade Emanuels julavslutning pga körlektionen inte kuul. Men men. Nu har jag käkat lite.. och ska möta tina snart sen ska vi möta upp några andra och göra något trevligt.
Imorgon ska jag vara med Emilia vilket var ett tag sen också. :) Vi skulle vara barnvakt åt hennes gulliga lillebror men nu blev det ändrat så vi ska gå i affärer bland annat. Jag har inte köpt någon julklapp än :o. Jo en!

liar liar

This is christmas var asgrymt igår!! Drog till Intimanteatern med emanuel veronica och hennes två kompisar och den enas föräldrar. Mycket folk var det, både kristna och okristna och jag tror alla tyckte om konserten och förstod budskapet.

Idag har jag inte gjort så jättemycket. Skjutsade lillebror från skolan och sen handlade vi lite grejer :p. Sen gjorde jag mat. Just nu snackar jag lite med kim på sms och kollar på sunes jul haha, ska ta en skön dusch strax.
Imorgon ska jag till affären Jula och prata med butikschefen, pirrigt. Sen ska jag kanske simma i badhus eftersom en disk i ryggen börjat göra ont igen. Konstigt att det kan komma tillbaka sådär bara :(. Hatar det.

Ofta det är den 19 december idag?!! Måste köpa julklappar haha.


:)



Gillar den här låten eftersom den verkligen beskriver hur man ibland känner/har känt under tunga problem med vänner och familj, i alla krav som sätts på en eller förväntningar som går i kras. 
Men samtidigt beskriver den att man ska kämpa och att det oftast ändå finns saker och personer som verkligen är där för en och får en att orka.

Nu ska jag på "This is christmas"- en julshow via Hillsong..
Ha en bra söndag!

då sammanfattar vi..

I torsdags var jag med carro och tog en fika i jakobsberg och satt och snackade en massa. Det var riktigt najs. Man började tänka lite vad hände med inte tappa kontakten efter studenten hehe. Men mysigt var det iaf.

Fredagen gick ut på att dra till jobbcoachen som typ skällde på mig men som om jag brydde mig, hon fattar inte
att jag egentligen klarar mig utan deras hjälp haha. Hon vill väl bara hjälpa och det är väl bra eftersom jag aldrig ringer upp ställena som jag blivit intervjuad på x). Det är väl ett fel jag gör. Men jag sökte hur som helst jobb såklart i fredags. Kan inte ett riktigt arbete komma snart? Never giving up!

Fredag kväll igåååår så drog jag med Emilia J till hennes killkompis i bandhagen. En bra bit å åka. Väl där blev vi fem tjejer och fyra killar. Vi spelade lite, drack lite, jaa, chill verkligen :). Smart nog så missade vi chansen att hinna med sista tåget, jag skyller på att vi hade viktiga diskussioner haha. Så vi sov över eller ah.. Jag sussade i drygt två timmar. Var tvungen att gå upp runt sju för att hinna hem till kungsängen i tid.

För idag har jag jobbat på second hand i kassan med tina från typ tio till tre. Kändes bra att ställa upp utan att det ska handla om pengar. Kul var det också! :)

Nu är jag hemma och tror jag ska sova en stund haha. Eller det beror på vad jag ska hitta på senare denna lördag.. Men nu orkar jag iaf inte sitta här vid datorn mer.

13e dec



Två lucia minnen

Förra Lucia åkte jag och Ida till Spanien. Min första utomlandsresa var skithärlig! Åh ta mig till nåt varmt!

Och Lucia för fyra år sen haha när jag var 15 och åkte med Julia till Finland och lurade min mamma att vi hade en vuxen med oss. Väl i finland fick jag min första kyss av en finsk pöjk haha!

Vissa har nog hört det redan några gånger men alla har vi våra roliga minnen! Inte bara dåliga :)

13 dec

Lucia idag då myyysigt :). Jag somnade fyra och vaknade sju inatt.. Kan inte lista ut varför exakt. Jag har alltid kunnat sova typ hur jobbigt mitt liv än ibland har varit. Emanuel och mamma kunde visst inte heller somna fett konstigt. Nåt som är i lägenheten?
Haha hur som helst kollade på the voice och gick skittrött till kuratorn vid elva. Vi snackade om my problems och hon är så bra! ger tips oså. Jag är hemma med Emanuel nu. Han kom hem från skolan för det var något jobbigt som hände. Någon unge som höll på och läraren verkar fatta noll. Snart går jag dit när de minst anar det! Mohaha.
Igår träffade på både Jennie och Elin lite snabbt :). Och var sen med Tina och kollade film. När jag var på väg hem träffade jag Orion och snackade lite gla prick haha.
Iaf idag ska jag göra mat till familjen (de som är kvar i den) skämt åsido haha. Sen dra till stan och ta en fika med Tina innan hon ska träffa en person hahah..ha.. Och ja sen får jag väl söka jobb. Snacka om att ha blivit lat på den fronten!
Jag sa till en bekant att jag har varit på tio intervjuer sen sommaren och hon tyckte att det var för få x). Och det tycker jag också.

Men förra veckana lathet tänker jag skylla på medicinen jag gick på då. Haha! Nu mår jag bra hihi. Förresten kanske blir kryssning imorgon. Jag har iaf fått frågan haha.

Men men lite musik för dagen kanske? Tar det i nästa inlägg ;)

hej där

Igårkväll var jag på Emanuels orkesters konsert där han kompade några med sin elgitarr. <3
Efter det runt nio drog jag till Tina och såg film med henne och Maria. Sen sov vi i mysiga källaren hehe.
Idag segade vi och vaknade tolv. De ska på läger i helgen så jag drog hem :). Jag kände för en stund att jag ville med på läger.. Men sen ångrade jag mig ganska snabbt igen haha.
Är hemma nu iaf skulle vara med lillebrooor men han drog till en kompis så det ska även jag göra en fredag som denna!
Ska ta tåget om en halvtimme till ellinore. Får se om vi hinner kolla lite på Idol hemma hos henne innan vi ska dra och bowla ett gäng :). Ska inte dricka nån alkohol (även om jag vill ha nåt pga en dryg grej som jag kan skriva imorgon) ifall medicinen skulle säga emot. Och ifall jag ska köra imorgon :).
 
Trevlig helg kära vänner.

 <3

Love is great, love is fine

I måndags så var jag på gruppintervju på lidl haha får se vem av oss som var där som får den tjänsten.
Sen var jag hos kuratorn och efter det barnmorskan all by myseeelf.. Det var inte kul men gick ju ditt för att jag har ont i magen bland annat.
Igår åkte jag till veronica med frukost för jag visste att hon inte hade något hemma :). Sen hjälpte jag henne att handla en himla massa. Tror att kassarna vägde lika mycket som mig haha. Sen drog vi till hennes kompis och kollade desperate housewifes.
Idaaag så var jag hos barnmorskan igen :(. Hon ba fixar du dina naglar själv, hur gör du? Ah så gav jag henne lite tips typ haha.
Jag ska till apoteket strax och hämta en medicin som jag ska ta i tre dagar.
Senare ikväll ska jag iväg till connectgruppen. Jag hoppas det är shysta prickar där och att det är kul, isåfall kommer jag dra dit varje gång det är.

Fick pengar igår så jag ska väl ta och köpa lite smink idag också! Är faktiskt i ganska stort behov av det hehe.
Ah har väl inte så mycket mer att skriva just nu.

chillfreda

Saker som suger ska jag egentligen inte ta upp för det är ändå så mycket bra i mitt liv just nu..
Men under, på insidan finns ändå en frustration.. Känslan av att bli bortvald". Den är hemsk :/.
När man i flera dagar, veckor, år whatever, har engagerat sig i en person och förlåter och det ändå fortsätter det att gå upp och ner, Då orkar man ju till slut inte ge mer.
Jag är trött och ledsen (!!!!) på att slita för ingenting i relationer. Jag antar att hur mycket man än ibland bryr sig så räcker det inte. Nu gäller det helt enkelt att försöka engagera sig där det uppskattas <3, vilket konstigt nog är svårt. 
Men till det positiva :)

Igår var jag Tinas nyktra sällskap på snaps. Var rätt mysigt ställe faktiskt. Några kompisar hade hyrt stället för födelsedagskalasss.
Jag kom hem kl ett och somnade direkt och imorse gick jag upp sju och hade körlektion kl nio, trött var jag.
Sen drog jag till stan där emilia och några från hennes familj var :). Och vi satt och väntade medan hon gjorde teoriprovet. aaa shit! snart äre min tur också troligen!
Juste igår lät mamma mig köra på motorvägen (ett stort mirakel). Men sjukt kul vare.

Och såklart sjunger jag typ heeeeeeeela tiden. Det är min #*@ medicin!!

Nu ska jag mot Bro! :)