have a clean, open and loyal heart

Har bott hos min syster i några dagar och bara haft en lugn helg. Igår var jag på Hillsong där det var proppat med folk på mötet. Många fick sitta på golvet :o haha men jag fick tag i en stol tillslut. Asbra möte var det också!
Idag ska jag förbi en butik där jag vet att de behöver personal så jag ska förbi och snacka där. Sen ska jag fika med en conectledare från hillsong, Rebecka och snacka seriösa saker antar jag. Meningen med livet :).
Sen skulle hon träffa en bröllopsfotograf tillsammans med sin fästman så då kommer jag antagligen att dra hem x). Eller jag har fortfarande inte bokat de sista körlektionerna så det kanske jag tar och gör! Var ju en vecka sen jag klarade halkbanan nu hehe.
Suck vissa grejer är krångliga men jag försöker att inte tappa energi, för den behöver man ju alltid. Jag var skitdeppig i torsdags.. Så i skillnad till det så är jag på topp idag!


När ska jag glömma

Fredagmorgon och jag sitter hos syrran nu och vi diskuterar om en flytt till liljeholmen haha. Krångligt ämne men sköna grabbar skulle man bo med isåfall. Jag ska även hjälpa henne med att lära sig ett antal danser till sitt jobb. Och snart tänker jag även gå en lång promenad och magen vill ha choklad men får se om det blir av :). Sen ska jag nog till jakan och köpa dom sista körlektionerna som behövs och kolla efter ett par skor som jag fastnat för nyligen. Men först käka frulle!

Pokerface

Jag vet inte exakt vart jag har mig själv just nu.. Jag brukar vara samlad glad och tänka innan jag gör vissa saker och vara positiv i rätt mycket. Men just nu går nästan inget som jag vill hur mycket jag än kämpar. Vilket jag tror gör att jag inte tänker helt klart. Ska oturen vända snart? Jag älskar mina vänner som finns där när mina föräldrar tar mig för givet och killar och för att inte nämna andra grejer.. En människa tål en hel del. Och jag är sjukt glad för att jag klarat skit gång efter gång. Vilket jag oxå vet att många andra gör! Men idag fick jag panik för något helt annat som jag lyckats klara mig ifrån förut.. När jag följde med Emilia till hennes barnmorska för att prata om hennes bebis :D.. Så blev jag lite skrämd när jag frågade om ett dagenefterpiller. JAG har inte varit helt mitt vanliga jag på ett tag och har gjort grejer utan å tänka. Fick panik idag som jag inte fått innan, antagligen eftersom jag var mer kär än rädd förut men i nu läget är det tvärtom.. Såklart tanken skrämmer en då. Ifall jag..lilla jag skulle vara gravid. Jag vet att jag inte är det troligen.. Eftersom jag tagit pillret. Men bara tanken fick mig att må dåligt. Så nu håller jag bara tummarna att mitt liv inte blir krångligare än vad det redan är. Det här fick mig att panika haha för jag ska ju tydligen vara den starka duktiga smarta glada i vår släkt. Vad skulle alla kontakter säga? Haha speciellt när jag inte ens i ett fast kärleksfullt förhållande.. Och jag ska ju göra jättemycket innan jag skaffar barn. Ah shit nej nu ska jag glömma dessa tankar och träffa fina människor till helgen!! och måndag intervju troligen :). Fick jag ur mig det jag behövde nu? hah. Cpinlägg.

birthday

Igår var jag och firade idas tjugoårsdag. Första gången vi umgicks på några månader. Jag tycker kvällen blev lyckad!!!
Först drog jag hem till henne där några fler var sen åkte vi och bowlade i jakan och tillsammans blev vi rätt många tio eller så på tre banor. Vi fick bowla i två timmar istället för en haha det var kanske någon bonus för vi var många eller nåt.. Jag skulle egentligen inte bowla men jonas kom inte så jag hoppade in för honom så jag var jonas hehe. Körde mot tre killar vilket var jättekul jag låg två aslänge sen hamnade jag sist typ men jag har nog aldrig spelat så bra haha. Jag gick verkligen in för spelet ett tag, tappad en rätt stor del av min tumnagel haha.

Sen drog vi nästan hela gänget till pg å mp. Väl där mötte vi upp carro bland annat. En jättemysig kväll/natt verkligen. Vi dansade, sjöng för ida, snackade deeptalk palla att jag gör det varje gång haha.. var nog en del som jag ångrar lite som jag sa också haha men men.
Och skjuts hem fick man också najs :).
Jag mådde inte prima idag när jag vaknade, blev lite för mycket bland annat för att några bjöd så då äre svårt att säga "nej men någon annan kan ta den" haha. Men nu har jag iaf fått i mig käk och välkomnat emanuel som kom hem idag.
Imorgon ska jag köra halkbanan typ halva dagen. Drygt att den kostar tvåtusen. Pirriiigt faktiskt. Men det ska man nog klara galant.

Får se när jag skriver nästa gång hehe KRAM


jeg paller icge skrive

Träffade norra kusinerna å mormor några dar, körde typ hela vägen hem,
söker ett bättre jobb, har gjort motorvägen i körningen :D,
har hängt med sköna vänner emilia, tina, fredrik, havve, ellinore har inte hunnit med fler men snart så!! Hehe. Och har rökt typ fyra cigg/månaden istället för 40/månaden som förut :). Helt okej början på året tycker ja :))


första inlägget 2012 :)

Nyår firade jag med Ellinore vi var först hos Veronica där även Julia var. Sen drog jag och ellinore till en hemmafest i kungsängen med Tina och hennes gäng till sacki. Efter tolvslaget blev jag lite dragen och bestämde mig för att dra till stan möta Jonas men så blev det ju inte. Men mötte några andra sköna killar på tåget med ellinore sen åkte vi typ hem från stan med några andra kul var det iaf :D. Mådde inte bra hos Veronica dagen efter. Men till idag! Det är den 6e januari och har gått en vecka på året nu nästan. Igår åkte jag med mamma och Emanuel till Småland där är jag nu.. Jag körde bil 16 mil :D. Vi är här för att fira mormor i efterskott och vi är typ tio Pers i huset. Har nyss spelat spel med mina kusiner David, Samuel och Jacob :). Nu ligger jag och lyssnar musik bara är fett trött. Ska hem igen på söndag tror jag. Det är kul att träffa kusinerna efter tre år. Även om jag känner att vi är lite olika Stockholmare och norrlännigar är lite motsats :p. <3