Jag är förhäxad av dig även om du var den som var som ett klister i början.

Efter skolan har jag sjungit en massa här hemma. Det är det som gör mig glad helt enkelt :D. Plus alla vänner och släkt som vet vad som är bäst för mig. Underbara allihop <3.

Nu sitter jag och försöker betala danskursen fasst.. får nog vänta tills mamma kommer för det går inget bra. Hoppas verkligen det går igenom. För jag behöver något att sysselsätta mig med, inte bara skolan som konstigt nog går bra hah.
Ah efter datan hääär.. så ska jag ut å ta en cigg sen dra till där veronica bor och se på film med henne och daniella. "Dumpa honom" heter den har för mig att den är asbra. Den beskriver killar och tjejer på ett bra sätt haha. Min faster sa att den kanske hjälper lite om jag är nere. Imon kommer jag kanske vara det eftersom det är den första sep -.-.. Men nej! Eller kan ju inte stoppa om jag blir nere men ska försöka att inte vara det. Förresten ska ju ta en öl med micke imorgon någon gång på kvällen det blir nog kul, han är bra att snacka med oxå :).

Nu ska jag ner å köpa nått gott, hej.


Happy thought,

 

Jasmine jag lägger inte ut din bild då! Skit.. Vill ju.. Men aja vill ju inte att du ska bli arg haha.

Varierande humör såklart

Förutom det hemska jag tog tag till att snacka om och komma fram till i fredags.. Så har jag emellan gråtattackerna haft en rätt okej helg för att få annat på tankarna liksom.. Fredag kväll: Krogen! Satt även och sjöng på gatan haha.
Lördag kväll: Kräftskiva i veronicas nya place. De var jättetrevliga de hon bor med. Speciellt en som heter Tom, så skön människa :D! "Rösta blått!!!" haha.
Lördagnatten sov jag hos elin konstigt nog eller ah jag frågade om det eftersom jag inte pallade sova hemma och sen hade mamma säkert bara klagat på att jag hade druckit. Älskar mina vänner som räddar mig haha nemen ehm..Men ah söndagen gick med sega lite, tårar, sega lite.

.Behöver inte läsas bara skrivas ner.
När jag är själv tänker jag mer och så är det ju för alla som har gått igenom något jobbigt. Hur jobbigt det än är i en skala. Jag bara frågar mig själv. Skulle jag stannat kvar ääännu längre (med ovissheten) för kärlekens skull? Men det är ingen idé att tänka så -.-.. Nu valde jag mitt psykes skull istället för kärlekens skull. Aja det är bara jag som fattar det jag skriver så blir ju bara konstigt ju mer jag skriver ibland för andra.

aja ska göra ett lite gladare inlägg efter det här :))

27/8-10

 -.-

Igår åkte jag som sagt hem till Julio. För att få slut på min panik angående vad han känner för mig. Ena veckan var det "jag älskar dig" några veckor efter var han förvirrad. Det var där det började krångla. Så igår frågade jag; hur kan du ändra dig så fort? Jag fick inget bra svar egentligen som är värt att skriva ner. Men jag antar att det är så han funkar. Han sa även att han inte vill göra slut, även jag nämnde att inte jag vill såklart eftersom JAG ÄLSKAR HONOM AV HELA MITT HJÄRTA...men båda kom fram till att det är jobbigt för mig att gå och vänta på att han ska bestämma sig. Ah det låter liksom logiskt att det inte funkar då. (Förkrossad) Han sa även 'Gabriella man vet aldrig, vi kommer säkert träffas i framtiden och blir tsm igen?. Jag vill inte ge dig hopp för det har jag redan gjort utan att ge dig hela mig såsom du har gjort. Men jag säger till dig redan nu vi ska inte tappa kontakten för jag vill inte förlora dig :(.' När han sa det där och jag kollade in i hans bruna ögon (och kände hans lukt under kramen och såg hela han bara!!) visstet jag inte vad jag skulle tänka. Men det är egentligen så "enkelt" som så.. Känner man inte sig 100 % säker i ett förhållande 24/7 typ så går det inte. Ändå har vi hängt ihop åtta månader! Från 6 december 09 egentligen.. Sjukt.

Men ah kärleken är knasig. Och nu är det alla minnen som svider så enormt. Jag vet seriöst inte hur jag ska komma ur det här. Jag grinar varje dag och det hjälper men hur länge kommer det vara så? Antagligen ett jävligt bra tag för fyfan vad han har känts som den jag vill göra allt med här i livet. Kul att jag är en tjej som förstorar saker ibland. Men aja nu kom jag av mig.. Det här kommer bli svårt vi skulle kunna vara vänner nu, han skulle kunna det tror jag, men nej mina KÄNSLOR! Ser jag honom kommer jag bara bli ledsen iallafall för nuet. Och åh gud... Jag kommer aldrig eller jo någon gång... att glömma hur han flörtade med mig i början på Toys r us med alla ord, jag blev helt tagen!. Haha. Och jag kommer inte glömma allt han skrev när han var i halmstad; Jag älskar dig för den du är. Du är den bästa jag har haft osv. Men det jag inte heller kommer glömma är ju hur allt plötsligt vände från att vara det bästa jag någonsin vart med om till det som gör så ont nu!

Herregud det är sjukt hur mycket en person kan påverka en, och hur mycket en person kan förändras. I det här fallet: Gå från vad jag tyckte var perfekt (tycker jag egentligen fortfarande att han är) till att visa brister som jag också älskade. Men inte drogerna de hatade jag.. Men ska inte gå in på det.  Han har betytt så himla mycket och enligt honom så ska vi inte bryta kontakten. Om det hände skulle jag seriöst.. Jag vet inte.. Men jag vill ha honom i mitt liv. Hur det än är med känslorna mina. Och hans..de går ju i vågor. Han sa att han är rädd för att binda sig en gång. Jag tänkte okej men jag vill ha barn med dig! Nej jag skoja men åh jag dööör alla känslor som finns där helvete. Alla ord i huvudet han har sagt. Alla gånger jag har varit med honom bara! Åh shit jag vill inte jag vill inte jag vill inte. Men jag måste. Vänner, skola, dricka..sång o dans får vara mina mål att klara av och att sysselsättas av. Men kommer jag klara det? Jajajaja det är det andra som har gjort så varför inte jag. Suck. Ah jag ska nog sluta här. Nu vet 'alla' hur det ligger till, I gotta push my feelings away.

//Gabriella Hafström

en jobbig dag

Min dag idag har sett ut såhär : skola, umo, skola, hem, Ida, julio..och där vid julio ska jag stanna till. Jag åkte hem till han och vi har gjort slut. Vi slutade som vänner. Och jag har så himla mycket mer att skriva om honom och mig. Men nu är jag med Ida hon är världens bästa måste jag bara säga. Men Ah livet är tufft just nu. Men nu är vi iaf i spånga och ska möta några sen ut på krogen. Punkt.

.

Jag kan inte sluta låta tårarna komma och egentligen, varför gör jag det?

-.- Jag vill inte jag vill inte jag vill inte det här. Åh shit -.-

lång dag

Idag sov jag till kvart över åtta och började halv nio. Det var första lektionen med naturvetenskap och läraren blev assur för att jag kom sent på "introduktionlektionen". Ah stressad som jag var så låste jag in hem och skåpnyckel i skåpet plus busskort, jacka m.m. Pga av att jag inte ville bryta sönder låset så har jag gått ca en mil idag. Tre gånger fram och tillbaka till tibble från mig haha. Så när jag kom hem var jag svettig då var det vääldigt gott med glass. Sen råkade jag somna haha. Annars idag har jag ringt barnmorskan, pappa och försäkringskassan. Det är så mycket som krånglar nu asså.. Men jag kan iallafall jobba i skolan än sålänge såhär i början är det ju rätt lugnt.

Fast ärligt talat vill jag ha helgen nu!!! Jag vet hur den kommer se ut; Vodka!!!! nemen ah ni fattar. Och vågar jag hopppas på nåt bra på fredag direkt efter skolan? Nej tror inte det. Men sen där på kvällen iaf då jeklar :).


In love, I give my all

Hellu! Nu blire lite att skriva om hehe..

Igår så åkte jag hem från elin och var hemma hos mig en stund. Sen drog jag till ida så vi kunde anmäla oss till danskursen :D! Och hon hjälpte mig med att fixa min header som ni säkert har sett redan :D. Ida är duktig hon ;D. Tack så mycket bästa :). Och jag var så trött på den gamla headern haha så det är najs.

En annan sak som hände igår var att min syrra flytta från ett ställe till ett annat. Så nu kan jag hälsa på henne där lite. Och jag hoppas hon trivs där :). Egentligen är det nya stället nog inget att jämföra med som hos elin. De har alltid varit som en familj för oss i både dåliga och bra lägen. Jag älskar er elin och christina! <3

Idag så var jag i skolan och ja.. Det gick bra både på svenskan där vi läste bok och på samhällskunskapen, daniel läraren e ju för bra haha.
Väl efter skolan bestämde jag mig ännu en gång för att försöka få tag i snubben.. som jag älskar.. För att få ett och annat sagt. Men neej nej nej. Då ringer han, för jag frågade om han kunde det.. och säger att jag stressar upp honom och att han veet att vi ska träffas men nej inte idag. Jag blev så arg så jag började skratta, inte bra för då tas man inte seriöst.. Men åh jag vill bara att allt ska få ett "bra" slut. Jag antar att jag får vänta ännu ett tag innan han vågar (jag är iallafall den mogna i det här förhållandet host*). Men Fan va arg jag är!!!!

Suck..aja jag ska ta å käka nu snart, vi höres.

 Hahah jag för fem miuter sen.

pardy.

Denna lördag vaknade jag upp hos ida runt elva. Och nu är jag hos elin och ska vara här och mysa hela dagen hihi :). För igår så dansade jag i kanske tre timmar drygt, snacka om ont i fötterna. Jag åkte dit med emilia och ida. Väl där så träffade vi jasmine och secko också :).  Det var kul xD.. Nattbussen var som vanligt dryg och den gick inte till brunna så fick sova hos ida. Vi somnade väl typ kl 6 så jag har sovit fem timmar fast det är ju bättre än inget hehe. Men ah som sagt mys idag inget annat! Kram

becuase your worth it



Godmorning! Ska till skolan om ca en timme. Det är vanlig dag idag med svenska, rättskunskap (nått nytt ämne för oss, handlar typ om brott lagar å ah xD), sen är det projekt företagande. Du kan det här! Jag tvivlar men nej nu jäklar haha. Jag måste ge en present till Julia idag också hihi :). Efter skolan har jag lite beslutsångest om jag ska till toys eller inte. Jag vill ju inte va deppig när jag ska festa ikväll egentligen :/. Men ah får se.
Ha en bra dag alla!

vaknade: 09.00 skola: 13.00

Jag innan skolan nurå :)

 

Ja.. får se vart resten av dagen (efter skolan) tar vägen. Jag ska nog till spånga lite iallafall ;).

I am never gonna dance again, the way I danced with you




Idag var jag bla en sväng i stan med elin. Och kul imorgon börjar skolan. Och jag har iiiiiiiingen lust att gå men aja det blir vad man gör det till. Så klart jag ska gå. Det är ju ändå inte lång dag imorgon, börjar ett :). Men..det är så jobbigt bara att jag ska tänka på en människa som aaantagliigen inte tänker på mig lika mycket. FAN!! förlåt ska sluta svära heh men ah nu ska jag lyssna på låten ovan och käka en chokladboll.
Kram

dampaar! (vafan ska jag va kär för?)

Nu är seriöst arg så att jag skrattar allt är så fånigt. Allt jag vill är att snacka med han innan han åker iväg fan asså. Antingen så vågar han inte eller så vill han inte träffa mig för att han inte vet vad han vill som han sa sist. Men shysst att låta mig gå å vänta, jag vill bara ha ett svar och veta hur det ser ut sen. Men nej här är man seg. Åh blir förbannad. Nu ska jag lägga ut en rolig sång bara för det.



hahahahaha

....

Ett litet snabbt inlägg.. Jag vet inte hur det blir med bloggpausen haha jag skriver när jag känner för det helt enkelt. Iallafall jag kunde inte sova inatt. Ikväll kommer en jobbig sak hända :(.

Men ah tills dess ska jag hänga med emilia :)

bara en låt också innan bloggpausen.



Exakt såhär tänker jag plus tuusen andra tankar. Är det meant to be eller inte.. Jag borde inte ens skriva nu är helt lost typ förvirrad. Hatar känslor.

...

Oj nu var det i lördags jag skrev här senast.. det blir varannan dag typ. Igår söndags så tog jag det lugnt orkade inte göra något förutom att åka till emilia en stund och snacka. Hon går ju igenom samma sak som jag om inte värre :(.

Och idag måndag så följde jag med henne till stan på ett ställe där hon tatuerade sig som blev fin, på magen :). Jag vill ha en till åå :). Men ah sen vare meningen att jag skulle snacka med j idag igen men nej! Det är alltid något som går fel. Och just nu orkar jag inte skriva vad det var idag! Men ah han ska ringa ikväll så kan vi bestämma ny tid. Herregud låter som om jag ska till tandläkaren...

Jag träffade ida en stund idag också <3.. Hmm sen har jag suttit och kollat på segemyr och käkat choklad nyss what a life haha.. Jag fixade naglarna också hihi lite slarvigt men de är aslånga nu hihi. 

En sak att tillägga är att jag tänker för det första ha kul innan skolan börjar och eftersom jag har annat att ta tag i -.-..så jag ska inte blogga så mycket mer den här veckan.. så pussokram!

 emilia mina naglar x)

hey you

Ah, Gårdagen blev inte som jag tänkte. Det var jag som fegade ur eller ah jag valde att vara med elin och dra till the voice istället för att göra det jag hade planerat. Men det var faktiskt jättetajt med tid och jag ville inte stressa med något.. plus att, hur många gånger har inte han valt sina kompisar före mig? Men iaf idag ska det göras om allt går ihop.. Nu får jag inte tänka att det var sista chansen igår liksom.

Men hur som helst jag har funderat över lite annat. Jag vill åka till mina kusiner i nacka och åka båt om det blir någon mer fin dag :). Sen när skolan börjar så har jag lust att ta lite pengar och börja på sång eller dans.
Men haha jag vill också köpa data+kläder, I need it men jag måste vänta med något. Jag har ju lovat några att åka utomlands också.. åh fy vad kul det skulle vara! Det ska också bli av men vet inte vart :D.

Jajja nu ska jag iallafall dricka lite oboy.



Just nu blir jag typ mer ledsen om jag lyssnar på glada låtar än om jag lyssnar på depplåtar, rätt konstigt?

"Snälla inte idag.." "Jo du måste!"

..Sådär har det låtit mellan mig och min syrra ett tag.. Idag gäller det, jag ska ta det där jobbiga samtalet med den jag älskar. Jag vet inte vart det kommer sluta någonstans. Jag sitter och försöker äta men det går inte..

Denna lördag har jag gått upp fixat mig och hållit emanuel sällskap. Sen hade jag tänkt fixa dricka innan det där jobbiga men nej det går inte ihop sig. Så efter..det där.. så ska jag dra till the voice med elin och någon mer.. om jag nu orkar. Jag vet inte ens hur jag kommer må där runt kl sex sju liksom. Men sitta hemma och glo in i väggen är väl nästan aldrig kul?
Och efter the voice har jag lovat att dra till viperroom med några, och ja varför inte? Jag vill.

Ah nu ska jag bara åka till pappa och hämta pengar han är skyldig mig. Sen gäller det.. och jag har en klump i magen. Kärleken har blivit jobbig. Men som en person påpekade. Det kanske ordnar sig?

(Nu känner jag att jag har en nästan för "öppen" blogg men.. måste skriva av mig.

Kram.

fredag den 13e

 

  • När jag slutade jobbet igår så fick jag godis ;D.. Asså det var lite sorgligt att gå ifrån barnen och en ledare som var snygg hehe.. Men ah det var kul så länge det varade och nu kan jag ha lite ledigt till.
  • Efter jobbet hälsade jag på veronica och shirin på lillsjö kiosken.
    Efter drog jag hem i ca tio min.
    Sen direkt till zack med julia för att föra lite <3.
  • Jag och julia drog sen till Nype och mötte de andra. På Nype..
  • En bartender var jäätte otrevlig.. Jag och Emilia frågade om han hatade sitt jobb. Han sa; Ja som fan!, Gå härifrån nu ni har beställt. Cp..
  • Sen satt jag och Emilia och asgarva åt en tjej med aslång haka..shysst av oss egentligen xD. Vi sa det till de andra också men de tyckte väl inte det var lika kul xD.
  • Efter en tid dansade vi. Jag provade på att dansa på det svenska musikgolvet. Vi dansade till "fångad av en stormvind" xDxD.. Men ah sen drog vi till "rnb-golvet" det var mer drag där ;).
  • Julia sa att kissie var i samma rum som vi.. Så j*vla ful haha fick ögonkontakt så då såg man mer..
  • Jag möte danne och crippa någon sekund. Tur att jag bara hade druckit lite vin och en cider så jag inte skämde för de eller någon annan som jag gjorde i lördags pffhah.
  • Men iaf runt två bestämde jag och julia och emilia oss för att dra hem. Sara, Eva mfl ville stanna. Åh hatar nattbuss x) fett jobbiga människor igår.. Jag var nykter så såg.. Annars har jag inte varit det typ så det var en upplevelse skoja.
  • Jag plingade på hemma runt fyra. Mamma tog det förvånande lugnt hmm..

Men ah puss sålänge måste käka frukost nu.


livet leker (inte)

Även om det är jobbigt mellan min jah ska jag kalla det kille..Det är ju mitt val liksom.. Ah men även om det är jobbigt och en del går i bergochdalbana så måste jag njuta av sista veckan på lovet nu!

Idag var näst sista dagen på jobbet, imon är sista åh skönt! Blev så jäkla svettig idag. Jag hade jeans och höll på att gunga ca tio ungar. Alla kom "jag vill också prova, jag vill också" Man ba ååå tyst :P.
Men ah det är skönt väder och jag ska ta en tur till bro sen jakan. Ska först köpa en inpackning där min mor brukar slinga håret. Sen några skor.. jag blir aldrig nöjd med skor haha. Fasst blev nöjd med håret igår tack igen ellinore :-).

Mmmm..sen senare ikväll äre bara att ta det lungt typ. Om jag kan x) asså åh jag vågar inte ta tag i mitt förhållande med killen..Jag är så j***la feg.
..Aja nu ropar bror min så.. adios.




gillaren

tuesdag

Idag har jag varit på fritidset och ah..idag gick tiden rätt segt. En viss r var rätt störd. Man kan ju tänka lite på att andra kanske har det jobbigt och inte orkar att folk driver med en hela tiden! Åh blev fett sur..
Iaf senare på dagen har jag köpt cigg och choklad och bara väntat på att J ska "höra av sig" som han kallar det.. Ja...vad skulle jag göra utan min lillebror som jag har varit med idag <3 och alla andra nära och kära? Inte fan skulle jag vara normal.
Hur som helst imorgon är det jobb sen iväg till.. äh det är en hemlis. Eva kanske ska med iaf eftersom hon har lite samma problem -.- typ.. Asså åh är så arg på J fan. Efter den jobbiga grejen som jag hoppas blir av för måste få veta.. Nu fattar säkert man vad jag snackar om men skitsamma.. Efter det ska jag hem till ellinore som så snällt ska färga min utväxt. Hur längesen vare nu jag färga? haha ah men det blir najs :)

Kram<3

 så j*vla söta grodor skitungarna hittade i skogen haha.

jag är bästa bloggerskan!

Jag ska lägga in lite bilder från dagarna som har gått som jag inte har bloggat på :) shit tisdag idag :p :

 Söta lillebror i torsdags  Hängande vid parkering

 I helgen var det krogen hela tiden hehe. Jag emilia och ida i fredags.
 Lördagen började hos micke.. Jag minns inte ens vad jag och han satt och snackade om. Han och ida..mest ida hehe fick hjälpa mig från stan till kungsängen. Jag drack för fort.
Söndagen var = slapp med göta kanal tre och glass. Måndag, igår= jobb och syskonträff

Sådärja nu har jag skrivit dagbok :)

tro, hopp och kärlek

Bara för att tilliten inte är på topp så vill jag inte tappa tron.
Bara för att det verkar hopplöst så tänker jag ändå inte tappa hoppet i det här.
Och bara för att jag älskar dig så vill jag inte tappa kärleken!



Tjo bree. Idag har jobbet gått fort och det var härligt att solen kom denna torsdag efter allt regn som inte hjälpt mitt humör jättemycket haha. så det var härligt. Efter jobbet hjälpte ida mig med en grej ett brev xD. Hon är fan värd mer än guld. Sen köpte jag hårfärg..blond för utväxten :) hmm.. får se när jag orka fixa med det haha. Ah men iaf sen drog jag till brunna och hängde med veronica miriam och johan. vi satt på en parkering och dryga haha. Sen drog jag hem nu sitter jag här och har musik på. Jag ska snart ut och ta en cigg och sola maby baby =). Jag vill se lite hetare ut om jag nu ska ut imon å fiesta. Fast direkt efter jobbet kan en jobbig sak hända...men ah som sagt då tar jag och har kul på krogen efter hehe. Även om inte det kan läka sår. Its a shame med stort s..

Men ah ska dra nu pusspuss!

 haha hade lust; sommar 09 me and ma brotha

If you are not mine would I have the strength to stand at all?

Igår efter jobbet åkte jag till sollentuna och var med julia och sophie. emilia, sara och någon annan störande tjej fööljde med också. Vi alla fick göra hudanalys det var kul men också äckligt och se vad man hade för problem med huden. Men ah fick prova mask sen när man såg ut som skit efteråt så blev man sminkad. Jag av sophie, hon är grym :).

Idag ja.. Jag hörde mitt larm genom hörlurarna haha och steg upp kvart i åtta. Jag kämpade med att kunna fixa mig för jag har som sagt ingen energi. Eller jo den finns ju men en gnista är borta. Jobbet rullade på som vanligt. Ritade- åt lunch- var ute- såg film- spelade spel- åt mellanmål- gympasalen- hem. Rätt chill ändå hehe. Jag skulle definitivt inte palla något annat när det är så rörigt i mitt övriga liv.

Mjamja nu ska jag bara kliva över mina kläder på golvet i rummet och hämta nyckel, busskort, mobil och ett brev.. Sen möter jag veronica och drar till jakan. Jag får se om det jag ska göra blir av eller om jag bara kollar runt. Suck.




Im tryin' do stand this storm


knas

Hellu.. Idag har jag jobbat och det rullade på som förra veckan även om det inte var samma ungar som förra veckan.. Ah jag och Renato spelade iallafall med de, körde lite killerball. Sen kollade alla på Hitta Nemo det pallade inte jag så satt och ritade haha. Ungefär mitt på dagen så kommer min så kallade handledare fram till mig och undrar om jag har snackat skit om henne, första dagen. Jag ba öööh? Hon sa att några ungar hade sagt det men nej hon vägrade säga vilka. Jag har jobbat en vecka där nu och nu kommer hon och tror någoot sånt. Jag var astrevlig hela förra veckan, ofta hon tror på barnen egentligen eller ah de hör ju saker annorlunda liksom.. Om det nu ens var barn som sa att jag hade sagt skit om min handledare det känns som hon själv hittade på allt.. Åh herregud. Jag orkar inte mer skit just nu.
Aja senare idag så ska jag väl övningsköra och försöka fixa in bilder i datan.
baj

lördag/söndag..

det blev inget uppsala igår. Utan gick istället på kvällen hem till Idas brorsa sen drog vi tre plus andra till sportbaren och hade kul ^^

Idag har jag varit med Ida i stan hela dagen typ. Haha alltid ett nöje :). Fast har skiitont i fötterna hehe.

Aja nu ska jag ta en cigg tror jag.

Kram..