vill ha värme

 

one day I'll make that to

Var asskön med massage igår! Dock sa även massören att jag måste börja träna med något haha så får försöka hitta något.
För nu har jag asont i ländryggen igen men det kommer ju ibland. Musklerna är lite mjukare iaf :)
Shit inatt sov jag själv igen efter att ha varit lite hos pappa och emanuel. Blev att jag kollade på en massa filmer på datorn så somnade assent. Och vaknade vid ett typ. Har käkat lite frukost och kollar på en till film hehe.
Sen ska jag gå och tvätta lite. Och sen sova lite mer kanske innan nästa vecka börjar :/. ^^
 
 

halloj

Har jobbat tisdag till fredag denna vecka. Har kört moppe och bil. Det är iskallt att köra moppe så är ett under om inte jag blir sjuk. Har varit drygt att jobba men känner att jag mår lite bättre ändå!
 
Igår firade vi Ida på Alexandra restaurangen vilket var trevligt. Jag tog en asgod advokadosallad :). Sen kollade jag på de andras mat och ville byta haha..
Efter middagen drog vi och bowlade i jakan med sköna gänget :)
 
Jag kom hem vid två till min syrra och skulle somna ensam vilket jag inte är van vid men det har gått asbra haha.
Både igår natt och nu inatt. Fast igår natt så vaknada jag av mig själv halv tre och jag skulle upp fem asdrygt hah.
 
Önskar jag kunde byta plats med min syrra nu som är i Thailand. Hon har ju varit där en vecka nu och då kan väl jag vara där veckan som hon har kvar :D
Nej det går inte. Längtar verkligen tills det är min tur! Det är miiiiin tur, MIIIIIIN tur, det är miiin tuuur nuuu. Får fortsätta drömma om att ligga där i värmen och slippa spänna sig hela tiden pga kylan..Och slippa tänka på den kille jag vill ha.
 
Men nu idag lördag ska jag på massage i stan kl fyra!! Det kanske hjälper lite mot mina spända axlar :).
Jag ska dit själv lite tråkigt men alla har något att göra, är sjuka eller har inte pengar. Men nästa gång ska någon med! Nu får jag njuta själv pirrigt! Julklapp till mig själv haha det är jag värd..
Pirrigt!!
 
Hörs sen

Sova snart

Idag har jag jobbat första gången på
två veckor och det var både väldigt jobbigt och skönt. Jobbigt efter ledighet och att krya på sig från förkylning och må bättre psykiskt igen. Har ju hunnit med en del saker. Var på kryssning i helgen tex vilket även det var kul :). Mycket skratt mellan mig Emilia och med de andra två också fast inte lika mycket hehe. Och vi dansade massor osv.
Asså det har varit skönt att vara borta men ändå inte och har varit skönt att slippa jobba men ändå inte pga paniken som håller på att bli bättre och försvinna sakta men säkert. Det är bra att jobba för jag har då en rutin och nåt ordentligt för mig. Men det är dåligt att jobba just nu för jag ska inte stressa upp mig.
Det är bra att vara ledig för då fördöker jag ha kul och tänka på vad jag vill. Men det är dåligt att vara ledig för jag är även då mycket i alls mina jobbiga tankar.
Så jag får helt enkelt mixa de här två å jobba när jag känner för det och ta ledigt om det behövs. Sen börja träna och sjunga! Två mål jag har.
 

Tisdag

Vill först och främst skriva grattis här
med till min fina vän Ida som fyller år idag! :)
Till den som jag har känt i fyra år som jag gått igenom gemensam skit med. En som hjälpt
mig ur mycket egna problem och tårar. Även om vi inte varit nära hela åren eller hängt hela tiden så har vi inte kommit ifrån varandra helt någon gång än. Tack för att du finns!!
önskar dig allt! Grattis igen! <3
 
 

I will go but I have only one question, could you live the rest of your life not knowing what we could have been?

Har ju inte bloggat så mycket på sista tiden men det är ju för att jag inte mått så bra. Nu är det lite bättre men kämpar fortfarande mot panikångesten. Den kommer när jag känner mig lite obekväm eller osäker på nåt. Men jag ska lära mig hantera det vilket jag tror jag klarar eftersom jag inte haft såhär förut utan varit stark och dit ska jag igen! 
När jag mår som bäst är när jag promenerar eller umgås ensam med en bra väninna.
igår och förrgår har jag varit med Ellinore vilket har varit trevligt :) vi var bland annat på en jobbintervju idag men vi ska inte tacka ja till det jobbet. Sen har vi mest snackat och kollat film och så :).
imorgon eftersom jag även är ledig så ska jag till en kurator. Skriver snart igen
kram

smash

Lördagen gick ut på att förgylla min extrafamiljs dag genom att ge de presentkort på massage i stan och sedan middag hos mig och Veronica. Det gick nästan så bra som vi hade planerat :). Grym dag enligt mig iaf. Med snack och sällskapsspel som avslut <3
Igår gick jag och Veronica upp tidigt för att möta upp vår kusin Ulrika och sedan gå på bio; berättelsen om Pi.
Sjukt bra! Bra budskap och jättefina bilder! Jag grät en tår till och med haha.
Efter det åkte vi hem till Ulrika och träffade farbror, faster och Marcus. Även pappa och Emanuel var där.
Sen fick vi värsta goda trerättersmåltiden och jag, veronica och emanuel ficka en juklapp var av de andra hafströmmarna. En asmysig tjocktröja från Hollister var.. Min var grön vilket är bra för jag ska börja bli mer färgglad ^^. Ulrika hjälpte mig även med bloggdesign osv tack :)! men vi hann int klart helt så det får vara såhär tills jag har tid till det.
Denna måndag känner jag mig rätt frisk (har ju vart hemma frå jobb en vecka pga förkylning) fysiskt iaf..
Jag sov ut idag med..Men ska ringa jobbet nu och fråga om att få jobba imorgon blö men måste!
Sen idag ska jag träffa Ellinore och snacka om allt å inget.
 
Kram