crazy

 
Min största idol genom tonåren har tydligen en "hemlig" son. Galet!!

måndag

Jag har inte orkat skriva på ett tag vilket kanske har märkts.
I helgen har jag sovit hos emilia. Vi har sett film, gått ut och annat.
Både D och J har hört av sig till mig och undrar var jag är. Vem är det som saknar vem nu? haha.
Jag har typ försökt ändra min kärlek till hat nu istället. Så mig blir det svårt att få tag i x). Och vaf** ska de veta vad jag gör för liksom.

Aja..Nu sitter jag hemma och ser på the fighter och den är helt okej. Det är så skönt att bara slappa just nu. Men saker som jag har tänkt göra den här veckan är att Träffa Ida förhoppningsvis, Leta vidare praktik haha känner mig inte taggad till det, sen vara med M x), simma med ellinore :P, åka till småland med emanuel och veronica, om inte så blir det bara att umgås med så många man kan :)).

Får se vad som händer idag :).
Peace ouut

sAY whAt

Nu sitter jag i datasalen här och ugglar. Har precis gjort naturkunskapsprov. Ska väl gå till matsalen när resten är klara. Sen är det bara att sätta på sig skjorta och göra det sista innan lovet, presentera uf-företaget inför flera lärare och klassen. Jag vill intee, men får tänka att det är lov sen :D

dagbok den 24 feb

Vi drog ut fyra tjejer igår. Vi förade först hos tina, körde lite tipsrunda eller frågesport med frågor om henne :) och bara firade henne hela kvällen! Alla fick varsin krona på huvudet också haha. Vi drog först till harrys i några minuter sen till någon bar minns ej vad den heter. Sist blev det entourage. Mycket dans och skoj..och sång för födelsedagsbarnet :D.

Jag sov hos tina efter och vi kom hem runt halv fem tror jag, myys.
Något kul var ju att jag träffade martin från en kryssning 2010 haha. Jag satt med tina och han satt med någon tjej. Då hade jag redan sett honom men sen märkte jag att han såg mig så då låtsades jag att jag inte såg honom x). Typ när sen tjejen gick av rätt fort och tina var trött.. Så bestämde jag mig för att kolla om det var han. Jag petade på honom när han satt och blundande och ba heter du martin? xD Ah sen flöt det på..
Skumt tycker jag en onsdag på en buss från stan där det typ inte är några folk så ses man sådär efter typ ett år hah kul. Charmig är han ju också..

Men hur som helst haha idag vaknade jag upp hos tina och mådde för en sekund bra och skrev till några att jag skulle göra det ena och det andra idag.
Men de planerna ångrade jag snabbt när jag började må dåligt. Haha det roligaste var ju när tina gick upp ur sängen och gick som en kärring :P nemen båda var ju slitna. Huvudvärk och illamående är inte tumme upp.
Och snacka om att vi har garvat idag åt allt mellan himmel och jord. Ibland fattar jag inte vad som är så jäkla kul xD. Jag fick till och med tårar i ögonen haha. Ah jag var kanske fortfarande full eftersom jag inte ens palla gå till skolan. Jag kom ju inteee utanför dörren även om jag hade jacka och skor på mig haha. 

Svek företagsarbetet idag dumma mig. Men men nya tag imorgon iallafall med presentation och naturprov. Sen lov!!!!

lalala

Galen är jag som ska ut ikväll.. Men ska se det från den ljusa sidan haha.
Juste fick min studentmössa idag :D yeeeeeeeeeeho.

Japp, men vi hörs imorgon innan skolan :-)

ipren, prov, ipren, utgång

Ååååh störande. Tog mig till skolan och är här nu. Tog mig hit för att göra prov men neeej det går inte förän daniel kommer VID TRE!!! Störande och jag orkar inte gå hem igen..Lika bra att sitta och plugga i skolan. Även om man är sjuk. Men känner mig iallafall lite bättre än igår.
Sen efter provet runt fyra blir det att dra hem och äta ordentligt, ta medicin, packa ned vatten byta om till fina kläder och göra så att jag inte fryser för sen ska jag ut med tina för det är hennes första utgång iiiiih. Och juhanna och någon till ska också med..
Jag kan ju inte missa det :D. Men dricka ska jag nog skita i att göra. Pengar får jag till helgen så lika bra att vänta men det är ju pga förkylningen också som jag kan skippa drickandet.

Men men nu blir det läsa läxor.

The ones who's hurting me, I dont want them any longer and even if it burns the hate has made me stronger

 Haha jag i nian.

Idag är jag bara hemma och försöker bli frisk. För det är just den här veckan som är en sådan tidpunkt som inte passar bra att vara sjuk. Jag är hemma från Älvsjömässan idag och det känns inte kul. Jag ville vara med där idag och fixa..Sen är det proven innan lovet som jag måste göra plus vara med vänner som jag har lovat!
Surt om jag inte blir frisk. Men nej nu ska jag dricka c vitamin äta mycket och sova. Läsa lite också kanske :). Sen är det bara att hoppas att näsan ger sig. Läkaren jag gick till hjälpte inte så mycket heller. Men men :).

Förresten, Grattis till dig Tina idag 18 åååår :). <3 Kärlek till dig!

från igår


Carro :) och jasmine..

Vår monter

Pris-utdelning

måndag

Ligger hemma och har feber. Från elva till fem var jag på Älvsjömässan och fixade vår monter :). Egentligen skulle jag vara där till åtta och sälja men mådde asdåligt. Vissa säger att det är värre för killar än tjejer att vara förkylda, isåfall är jag en kille för när jag är förkyld så vill sjunka under jorden typ. Känner mig duktig som var i Älvsjö i sex timmar istället för inget alls. Åh jag orkar inte vara sjuk igeen. Det var två veckor sen sist typ. Aja nu ska jag äta lite. Förresten i helgen tog jag det rätt lugnt. Fredagen hjälpte jag till med tina i café och gick på möte. Lördagen var jag med ellinore och såg på film. På söndagen var hos Elin och vi lagade mat och så :). Så jag fattar inte varför jag är sjuk det är så störande eftersom jag har tre prov den här veckan..

your were always on my mind

Yes helg nu! :)
Idag var jag i skolan och gjorde näthandel provet. Jag pluggade ju som en galning igårkväll..man börjar ju i tid haha.. men hoppas det gick vägen. Läraren sa det blir nog två bokstäver, inte ig utan vg kanskee! Men jag ska visa honom att jag kan få mvg någon gång för det känns som att han vet i förväg. Ill show you mohaha. Bara att ta med sig rättskunskapsboken vart man än går typ så ska det allt gå att visa lärarn'.

Jag kom att tänka på att jag inte har vart ute eller druckit på typ fem fredagar i rad det känns skönt faktiskt. Det har blivit någon lördag bara :).
Jepp, just nu är jag irriterad på att det snöar ute och att jag inte vet vad jag ska ha med mig för kläder till elin dit jag ska i helgen. Men är glad för att jag ska övningsköra en runda. Ska käka lite snabbt innan det och sen ikväll kanske jag ska vara med tini winii det beror på vad elin ska göra :).

Vi höres!

shoo



Det jag och jasmine gjorde i skolan idag var att skriva ner och planera till Älvsjömässan och sen drog vi ut och tog bilder till hemsidan haha. Jah..Kan ju inte säga att jag blev nöjd med alla men men, måste ju bidra lite.
Det var så himla kallt ute och två tanter kom och ställde frågor å hoppas de köper nu när det fick vår mail och det :).

Idag kände jag mig glad och som att jag hade energi i skolan. Men när jag promenerade hem så sjönk min energi jag kände hur mina ben fortsatte gå i rask takt men ögonen ville stängas. Sjukt konstigt.. Jag la mig i sängen orkade inte ens röra mig helt utpumpad utan att gjort något speciellt :/. Sov i tre timmar?
Men sen efter jag hade käkat lite tortillias med kyckling i mmm så tog jag mig i kragen och började läsa näthandel. Så nu har jag läst på lite har två kapitel kvar att läsa suck. Jag har skrivit andra dagar här att jag ska plugga och har inte fått något gjort då typ. Men ah bäst att fortsätta nu iaf för gör jag inte detta prov imorgon så har jag sex prov kvar istället för fem.

Kraam

haha sköning


Hejhej



Jag vaknade runt halv sju idag hos tina. Är lite trött och hart typ klagat hela dagen på att jag har ont i magen. Fortfarande haha..
Sen imorse så var jag hemma en stund innan jag och carro tog oss till Sollentuna centrum och letade praktik :).
Jag frågade på hm och de har tydligen slutat att ta emot, undrar varför?
Efter det gick jag till gina och ica xD
Jag har numret till båda ställena. Och på gina har de mitt nr också. Jag ska höra av mig dit när jag är säker på om jag vill vara där. De som jobbade på ica hade tydligen fullt upp så jag fick bara numret så jag kan snacka med chefen. Men gina är jag osäker på för att det kanske lbir för lite att göra och ica är jag osäker på föt att det ska bli för mycket :P. Åh jobbigt. Men om jag inte letar vidare så tar jag antingen bara gina eller 4 veckor på båda kanske? hehe.

Hap nu sitter jag hemma själv och har ätit precis. Måste måste plugga men var är viljan.. Drygt x).
Juste en typ rysk tjej från sos ringde mig och snackade om en massa bland annat frågade hon om jag ska sluta hos min kontaktfamilj vilket jag har nämnt länge eftersom jag är över arton.. Men vad..vad sorgligt hah :/. Mycket minnen och de betyder så mycket. 13 år har jag varit där liksom!!! Men skriver mer om det någon annan dag <3.

Nu ska jag ta tag i saker då som jag egentligen inte orkar. Städa rummet bland annat haha :). Sen får vi se, plugg ett tag iallafall!

Glad alla hjärtans dag!


23.59

Jaha då är den här helgen slut :). Det blev inte helt som jag hade tänkt den här helgen men hade så kul ändå :). Har träffat roligt folk vissa är verkligen för underbara! Hur som helst jag ska ta och sova snart och är väldigt mätt känner jag haha. Jag och emilia åkte bil typ vid nio med marcus och käkade donken i bilen och sen när jag drog hem så käkade jag mat igen mmm fläskfilé. Bara för att jag gjort annat hela dagen så har jag inte ätit nästan och det brukar typ bli så ibland att man blir extra mätt när man tillslut äntligen äter efter att ha varit ashungrig. Råkade se nu att det är repris av melodifestivalen från igår i Göteborg. Min faster som är festarrangör typ och bor i Göteborg skulle tydligen vara med där igår på ett hörn vid efterfesten kuul jag vill oxå haha. Men nej :D skola imon igen då. Skönt att börja kl ett iallafall :). (Förresten; himla skitlåtar på melodifestivalen. babbsan och brolle? Kom igen Sverige :o xD) Godnatt!

Sliten_92 :p

Äe..ligger i sängen och kollar spårlöst känslosamt asså :o haha. Men Ah jag har sovit tre timmar typ men får ta igen det inatt. Jag måste gå upp snart och ta bort mitt smink vilket jag inte orkade när jag kom hem imorse. Sen blir det äta och plugga tyväärr. Får se vilken tid det blir av :p. Ska till emilia runt fyra oxå å snacka lite. Kanske hyra film :). Då lär jag somna haha. Mene.. nej nu ska jag ta och röra på mig :).

Memorera eller nåt

Just nu såhär en tidig söndagsmorgon så sitter jag på kallhäll station själv haha :). Jag gick nyss ifrån emilias pojkväns lägenhet där jag sen åtta igår har spenderat min tid. Jag kunde sovit där men jag kände att nu när det ändå är morgon så kan jag lika gärna åka hem. Nu när jag gick så var det så fruktansvärt kallt. Obeskrivligt, mina läppar är så kalla att det känns som att jag nyss haft dom på en kall lyktstolpe. Det känns som 40 minus! Galet. Nu sitter jag iaf på tåget hem och ska nog sova en stund när jag kommer hem. Jag har inte sovit något där jag var. Det var jag emilia,hennes pojkvän och tre killar till. Vi har spelat spel..fia med knuff där man ska dricka och lyssnat musik. Sen runt fyra någon gång så började jag, emilia och hennes kompis Jocke snacka om hur hennes pojkvän är mot henne. Tårar blev inblandade.. Det blev ett djupt och långt samtal. Jag tycker det är så synd och det gör så ont att se hur hon ger och han bara tar meen han.. håller fast henne i med sitt grep genom att inbilla henne falskt hopp mer hopp genom att ibland säga gulliga saker. Jag känner igen det och jag vet exakt hur svårt det är det frustrerar mig :@ att se fler gå igenom skiten. Skiten att ha hopp till den man älskar så sjukt mycket när dom själva inger falskt hörs till en som man tror är äkta. Asså den situationen är så svår att komma ur. Jag hatar och fattar inte hur killar kan utnyttja så jag blir såå arg. Men jag vet att emilia klarar av det med hjälp på vägen. Bland annat från mig. Jag har bestämt mig för att inte bli utnyttjad mer och att inte se ens vän lida för någon som inte ger tillbaka. Ah det var väl det jag skulle få ur mig. Förutom det där irriterande beteendet så var det en grymt rolig kväll som vi faktiskt ändå hade :)!. Nu ska jag gå hem och sova och sen senare åka till emilia igen tror jag... "Godnatt" :)

I will not walk in your footsteps.

Jag pallar inte skriva något speciellt idag.. Vet inte hur dagen kommer sluta längre heller. Men förhoppningsviiis :) kommer det jag vill att hända iallafall. Ska ta en dusch sen ringa emilia.


Det är bra knasigt hur nere man kan bli av kärleken..

11/2 2011

Har varit hemma idag för jag valde att vänta med att göra de tre examensproven i skolan eller iallafall ett till nästa vecka. Jag känner inte att allt har fastnat än. Och skönt är det ju att man får bestämma själv när man ska göra proven :) och att man får va hemma när man inte gör de.
Jag känner att jag ska gå ut och ta luft snart för jag har suttit och läst för länge idag haha. Men det gäller ju att anstränga sig nu.. Det blir nog att sammanfatta kapitel idag alltså plugga mer. Jag tycker inte det verkar som att något annat övertalar mig mer för kvällens planer.

Jag menar, jag vill gå ut idag. Till mp för orkar inte åka längre än dit haha och sportbaren vet jag ingen rolig som ska till. Och drar jag till mp så är jag med några vänner men jag kommer gå med osäkerhet över att j kommer för antagligen så dras mina känslor då upp på något konstigt sätt.
Sen så har jag inte köpt dricka på ett tag så dricker jag det idag så har jag inget imorgon när jag ska vara med emilia och hennes gäng :P. Konstigt hur saker vänder sig va? Det känns som sagt inte som att det är meningen att jag ska gå ut utan plugga haha. Man kan ju se hur man vill på den saken :).

Annat jag kan göra är väl att åka till pappa och emanuel där jag ändå behövde lämna lite grejer. Inte bästa fredagen men det tar jag igen imorgon :).

Hoppas alla får en mysig fredag!

my life be like


Tagen för fleeera månader sen.

Igår var jag med tina en stund efter skolan prata om livet och så du vet..
Antingen för att jag var trött efter skolan eller för att jag fick en vind av otur haha så hände det några saker igår och idag. De igår var att jag och tina stod i min trapp och jag skulle knacka på ett fönster till några killar som gick utanför och sedan skulle jag snabbt försvinna så det inte skulle se mig. Men jag var så seg så de såg mig.. Töntig jag kände mig xD Sen när vi två kommer in till mig så ska jag kolla ut genom fönstret medans jag pratar och tar lite löst i gardinen. En sekund efter så ramlar gardinstången i huvudet på mig xD och jag kunde inte sätta tillbaka den rätt så den fick bara hänga där.

Jag och tina var också på ica och köpte tre Brejk choklad och en redbull. Killen i kassan är lite småsöt och jag var skitflamsig och garva åt allt. Tina betalar och jag som känner mig lite fånig som bara står bredvid går dit där man tar varorna. Tina säger samtidigt som hon betalar " Gabriella, packar du ner grejerna då". Båda håller sig för skratt. Jag vill inte asgarva inne i affären så det kommer när jag kommer ut. Haha det lät så kul som om det behövs en kasse till några smågrejer xD.
Ah antingen så är jag väldigt lättroad eller så var allt det här kul. Thats the question.. ^^

Och idag när jag och jasmine åker ifrån skolan så sitter jag på en såndär låg plats och helt plötsligt får jag en smäll i huvudet xD av en väska som en kille bär som går förbi. Jag sitter och håller i mitt öra av "chocken" och jasmine pekar sen att han säger förlåt och sitter typ precis bakom medan jag har suttit och ajjat mig.
Pinsam jag känner mig hahaha. Det känns som att jag typ fokuserar på skolan så mycket att jag inte kan hålla koll på annat x). Jodå för det mesta haha. Men denna vecka har varit lite turbulent som sagt.
Shit vad långt inlägg det blev men men. Nu blir det väl att bestämma sig om jag ska göra prov imorgon eller inte? vilket leder till om ska jag plugga nu eller inte?

Äsch får se imorgon är det iaf fredag yodelaiho jag undrar om någon rolig följer med mig(?) Annars går jag bara ut lördag :).

hemma


Michael J - Fall again.
Jag tror att den är ny.. Inte ny men jag kommer lyssna på den om och om igen precis som jag gjort med hans andra i flera år :)

Nu har jag rester också sjukt kul!! :DDDD. Eller inte.
Jag kommer iallafall göra klart en av dom idag sen har vi företagsekonomiprov också imorgon så bäst att koncentrera sig mer på det.
Förutom läxor den här veckan så hade jag tänkt
fixa det där med praktiken,
men samtidigt ska man göra sin del i uf-företaget oooch
hitta något sätt att få in pengar till allt man ska paya i vår..
Samt övningsköra. Mmm en del att ha i huvudet och få klart. Fatta vad jag vill ut på fredag!

Nu blev jag hungrig det var ingen go mat i skolan haha, lite yoghurt innan maten ska hämtas nu.

Hejdå

Är så trött! Igeeen...

Sitter ensam med grabbarna i klassen och försöker skriva labbrapport till naturkunskapen. Jag pallar inte den här terminen mitt huvud spräng redan nu av allt som ska ske.
Skriver senare idag, jag ska köpa en macka nu.

off to school


få förstår.

Hoppas alla har haft en bra helg! :)

Ja ja ,haha jag är ett musikfreak..


Nästa helg när jag är frisk ska jag gå ut och ha kul!!!

Meen ska jag våga möta det där ansiktet eller ska jag gå till ett annat ställe för att undvika att riva upp gamla sår. Klart man vill dit speciellt om ens vänner ska dit. Men är det värt det ifall jag ser dig och hur ska jag reagera.

utan glädjen jag har och utan musiken skulle det inte gå.

Bra saker.
*Jag körde bil från brunna hem till mig askul haha fast läskigt var det ju när en bil låg som klister bakom.
*Jag spenderade kvällen med min älskade lillebror. Att jag är lite sjuk fortfarande var också en anledning till att vara hemma.
*Jag ska till jakan och köpa lite smink till mig själv det var längesen nu tycker jag :).

Dåliga saker är väl att,
*Jag tycker att det är sjukt störande när folk tar någon annan för givet. Tänk när den man tar för givet inte är där längre(!).
*Att någon ringde mig halv ett i natt och jag vet inte vem det är. Vet någon vem 076 208 0169 är så skriv.


värme, fest och frihet

Vill ha sommaaaaar!!!
Aja..idag har jag iaf frihet och kan säkert gå på fest också men det är värmen som fattas för att jag inte ska blir sjukare. Fast nu är jag typ frisk men ändå ^^. Jag sitter och väntar på att det ska bli kväll för ingenting händer just nu. Elin har åkt till hälsingland och veronica och emanuel har åkt till Calle flygare så jag är själv med christina och rino. Jag ska nog se på tv och käka något och helt enkelt vänta på bättre timmar :).
Puss

äckelsnö

Så skönt att ha ledigt idag verkligen! Dock vaknade jag runt nio av att telefonen rang och tydligen så var det inte något viktigt just då haha. Ska köpa ut nikotinsnus om några minuter iaf det var det samtalet handlade om men skit att jag blev väckt :P.
Men ska ut snart som sagt i detta skitväder med min äckelsnuva sen hem och dricka massa vatten. Igår blev det tre liter typ. Sen ska jag till brunna och hälsa på veronica och så och jag hoppas jag får övningsköra dit :)). Sen ikväll har jag inget speciellt att göra men det måste man ju inte ha heller speciellt inte när man är lite sjuk. Ska nog ta det lugnt om ingen frågar om jag vill göra något kul haha. Annars är jag mer taggad på imorgon ifall jag skulle dra ut med några då wohoo!

torsdag

Balle. Känner mig sjuk men hoppas att jag inte har feber. Jag ska iallafall vara hemma idag annars måste jag vara i skolan nu. Nej då kommer jag bli sjukare.
Ska bara ta det lugnt för vill vara frisk i helgen!
Jag har druckit två liter vatten sen jag vaknade och ska nog gå till apoteket snart och köpa c-vitamin brus grejs, så himla äckligt. Sen ska jag köpa lite annat som jag tycker behövs :).
Imorgon är det studiedag och då hade jag tänkt göra några ärenden så hoppas jag blir helt kry igen hoppas hoppas hoppas. Pallar inte bli sjuk.


Han stör mig lite haha. Men den här versionen är nästan bättre än britneys iaf!

Så najs!

Jag skrev innan att jag skulle chilla resten av dagen. Men nej så blev det verkligen inte haha jag drog med veronica och hennes kompis på sista dagen att prova gratis kickboxning. Det var ashärligt.. jag funderar på att börja av tre anledningar;
1 Det var nonstop i en timme (tyvär så var jag den enda som hade tomatfejs av ansträngning pga att jag har rökt),
2 Man tränar hela kroppen
3 Jag märkte att det hjälpte mot dåliga känslor. Speciellt när jag sparkade..

Fasst jag ska nog börja nästa halvår eftersom det här halvåret är så fullt av andra saker.
Men asså shit rökningen.. dumma dumma.

Hur som helst imorgon börjar jag tolv och ska därför sova ut typ hoppas jag inte är förkyld imorgon utan hoppas att det lilla jag känner nu vänder. Nu ska jag iallafall käka en apelsin och leta efter mitt bankomatkort som är borta.

Är våren här nu kanske? :D

Idag tog jag och några från klassen ett rätt tidigt tåg för att dra och kolla på en riktig rättegång under en lektion. Den handlade om misshandel och det var ganska intressant. Fasst inte alls sådan misshandel som jag trodde det handlade om. Jag har sett värre än de där de visade och det har inte anmälts! Jag var iallafall på kvinnans sida eftersom mannen verkade så tillgjord. Öven om kvinnan var den tilltalade..

Tänk att man satt där i två och en halv timme typ haha med fem minuters paus.
Men efter det så drog jag till skolan för att hämta mina praktikpapper m.m. Jag måste bestämma mig snarast vart jag vill vara. Och får panik för det är inte lätt. Jag borde egentligen åka runt idag när det är så vackert väder :D. Blir riktigt glad av det. Får se hur det blir med det.
Nu ska jag chilla runt lite resten av dagen.
<3


Bilder från våren 10. Bara för att det känns som vår ute och för att jag saknar Elin :) <3



Hahaha så bra